Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρτεμη, δεν μιλησα για τιμη στην Ελλαδα της ταξης των 372 Ευρω. Τοσο κανει στην Αμερικη απο οπου το προμηθευονται και οι 2, (499$=372E περιπου). Αυτες τις τιμες συγκρινα. Τεσπα, o καθενας ζηταει οτι θελει, ας προβληματιστουν λοιπον οι ενδιαφερομενοι. Τελος τα Offtopic οσον αφορα στις τιμες του ipad :shifty:

Μάλιστα καλώς. Δεν αντιλήφθηκα εγώ σωστά για ποια τιμή μιλουσες. Την καληνύχτα μου σε ολους. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Πριν κανα μήνα είχα δει ένα πορτοκαλί βαν με αυτοκόλλητα της Navtec στην παραλιακή και κάμερες γύρω γύρω στην οροφή του. Δεν ξέρω αν ήταν όμως για το Google Street View..

Πριν κανα μήνα είχα δει ένα πορτοκαλί βαν με αυτοκόλλητα της Navtec στην παραλιακή και κάμερες γύρω γύρω στην οροφή του. Δεν ξέρω αν ήταν όμως για το Google Street View..

Τα αυτοκίνητα της Google είναι μαύρα βαν με αυτοκόλλητα Google, υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρα σε όλους σας. Το πρωί πούλησα το HD2 μου, μαζί με 3 extra μπαταρίες από το netimes, όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας του και την απόδειξη αγοράς του. Αγορασμένο από την vodafone και με την σφραγίδα της ace hellas στο πακέτο της συσκευής. Την συσκευή την είχα στην κατοχή μου 100 μέρες περίπου (αγορασμένη 24 δεκεμβρίου). Την πούλησα 400 euros και έμεινα με το πιστό μου P1i. Μέσα σε 7 λεπτά, αφού έστειλα την αγγελία στο buy and sell του forum, έλαβα την πρώτη κλήση και τελικά ήταν αυτός ο αγοραστής. Πρώτα κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό μου και αμέσως του έστειλα την συσκευή στη Αθήνα. Σε λίγες ώρες θα την έχει στα χέρια του. Έχω λίγο άγχος βέβαια, γιατί πρώτη φορά πουλάω οτιδήποτε και θέλω να γίνουν όλα τέλεια.

Θα περιμένω να δω το νέο iphone, όταν με το καλό έρθει και φυσικά την "απάντηση" της htc στο HD2, όταν με το καλό έρθει και αυτή (μάλλον τον δεκέμβριο θα υπάρχει). Με τον νέο αγοραστή που μιλήσαμε λίγο, μου πρότεινε να δω το desire και το milestone, λέγοντας μου πως το milestone είναι το καλύτερο android αυτή την στιγμή και η προσωπική του άποψη ήταν πως είναι ίσως και οι 2 android συσκευές καλύτερες από το iphone. Προς το παρόν δεν κοιτάζω καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε το HD2 ήταν η πρώτη μου windows mobile συσκευή και η εμπειρία μου στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι πραγματικά πολύ μικρή. Δεν έχω αλλάξει πάνω από 5 συσκευές σε όλη μου την ζωή και αν εξαιρέσουμε το HD2 και ίσως το P1i, όλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ απλές συσκευές, χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες.

Καλημέρα σε όλους σας. Το πρωί πούλησα το HD2 μου, μαζί με 3 extra μπαταρίες από το netimes, όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας του και την απόδειξη αγοράς του. Αγορασμένο από την vodafone και με την σφραγίδα της ace hellas στο πακέτο της συσκευής. Την συσκευή την είχα στην κατοχή μου 100 μέρες περίπου (αγορασμένη 24 δεκεμβρίου). Την πούλησα 400 euros και έμεινα με το πιστό μου P1i. Μέσα σε 7 λεπτά, αφού έστειλα την αγγελία στο buy and sell του forum, έλαβα την πρώτη κλήση και τελικά ήταν αυτός ο αγοραστής. Πρώτα κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό μου και αμέσως του έστειλα την συσκευή στη Αθήνα. Σε λίγες ώρες θα την έχει στα χέρια του. Έχω λίγο άγχος βέβαια, γιατί πρώτη φορά πουλάω οτιδήποτε και θέλω να γίνουν όλα τέλεια.

Θα περιμένω να δω το νέο iphone, όταν με το καλό έρθει και φυσικά την "απάντηση" της htc στο HD2, όταν με το καλό έρθει και αυτή (μάλλον τον δεκέμβριο θα υπάρχει). Με τον νέο αγοραστή που μιλήσαμε λίγο, μου πρότεινε να δω το desire και το milestone, λέγοντας μου πως το milestone είναι το καλύτερο android αυτή την στιγμή και η προσωπική του άποψη ήταν πως είναι ίσως και οι 2 android συσκευές καλύτερες από το iphone. Προς το παρόν δεν κοιτάζω καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε το HD2 ήταν η πρώτη μου windows mobile συσκευή και η εμπειρία μου στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι πραγματικά πολύ μικρή. Δεν έχω αλλάξει πάνω από 5 συσκευές σε όλη μου την ζωή και αν εξαιρέσουμε το HD2 και ίσως το P1i, όλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ απλές συσκευές, χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες.

Αντωνη καλημερα. Κατ αρχας δεν υπαρχει κανενας λογος να εχεις αγχος. Εφοσον εισαι εσυ ενταξει δεν χρειαζεται να ανησυχεις.

Τωρα οσον αφορα στο καινουριο μηλο, αλλα και οτιδηποτε αλλο κυκλοφορησει μεχρι το καλοκαιρι συμφωνω απολυτα. Πλεον θα μας κερδισει οποια συσκευη κανει καλυτερα αυτα για τα οποια την παιρνουμε. Δεν μπαινουν πια ετικεττες στις επιλογες μας, θα κερδισει ο καλυτερος που λεγαμε καποτε και στον αθλητισμο. Τις πληρωνουμε τις εταιριες, δεν μας πληρωνουν, οποτε .................. Εγω παντως θα τα κοιταξω ολα, δεν αποκλειω τιποτα :confused:

Πιστευω οτι η κινηση σου ηταν καλη, μια και το καλοκαιρι ειναι κοντα. Σκεφτομαι να κανω και γω το ιδιο με το μηλο μου, οχι γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος, προς Θεου, αλλα για μια επρχομεν η αλλαγη. Θα δειξει μεσα στις ημερες, ισως και μεχρι το τελος της εβδομαδας. :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Αντωνη καλημερα. Κατ αρχας δεν υπαρχει κανενας λογος να εχεις αγχος. Εφοσον εισαι εσυ ενταξει δεν χρειαζεται να ανησυχεις.

Τωρα οσον αφορα στο καινουριο μηλο, αλλα και οτιδηποτε αλλο κυκλοφορησει μεχρι το καλοκαιρι συμφωνω απολυτα. Πλεον θα μας κερδισει οποια συσκευη κανει καλυτερα αυτα για τα οποια την παιρνουμε. Δεν μπαινουν πια ετικεττες στις επιλογες μας, θα κερδισει ο καλυτερος που λεγαμε καποτε και στον αθλητισμο. Τις πληρωνουμε τις εταιριες, δεν μας πληρωνουν, οποτε .................. Εγω παντως θα τα κοιταξω ολα, δεν αποκλειω τιποτα :confused:

Πιστευω οτι η κινηση σου ηταν καλη, μια και το καλοκαιρι ειναι κοντα. Σκεφτομαι να κανω και γω το ιδιο με το μηλο μου, οχι γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος, προς Θεου, αλλα για μια επρχομεν η αλλαγη. Θα δειξει μεσα στις ημερες, ισως και μεχρι το τελος της εβδομαδας. :D

Σε ευχαριστώ πολύ για το χθεσινό pm και την απάντηση σου. Δεν είχα χρόνο για να σου στείλω χθες και να σε ευχαριστήσω.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χθεσινό pm και την απάντηση σου. Δεν είχα χρόνο για να σου στείλω χθες και να σε ευχαριστήσω.

Αντωνη, δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις για τιποτα. Εδω καταρχας κανουμε την πλακα μας :D και επισης βοηθαμε οπου και οσο μπορουμε. Ειμαστε ολοι φιλοι (αυτη ηταν εξαλλου και η αρχικη σκεψη του thread και εξακολουθει να ειναι και το moto του), οχι εχθροι, ουτε ανταγωνιστες. :rolleyes:

Να σαι καλα φιλε και χαιρετισματα στην αγαπημενη μου Λαρισσα. 8 χρονια εζησα εκει οποτε καταλαβαινεις .......... Πολυ φαι :cool:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Καμία σχέση :) Δέχεται όλα τα Apps που υπάρχουν στο App Store (Sygic,Navigon,iGO)

Δηλαδη για να το ξεκαθαρίσω, θα έχω Sygic Navigation και δεν θα πληρώνω Ιντερνετ όταν θα το χρησιμοποιώ;Το Sygic θα πρέπει να το πληρώσω;Γιατί το έχω στο Ν82 δουλευει μια χαρα κ το βρήκα και απο το γνωστό μαγαζακι free.Θα μπορω να κανω το ίδιο κ με το Iphone?

Ακομα μαθαίνω......

Την καλησπέρα μου! Ελπίζω να περάσατε καλά!

Άντε να έρθει και το Σάββατο να τα πούμε και από κοντά!

Αντωνη,σορυ φιλε που δεν απαντησα στο πμ σου,ετρεχα και το ειδα αργα το βραδυ..

εγω παιδια δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω στην συναντηση αυτη τη φορα,γιατι δουλευω σαββατο μεχρι τις 10 το βραδυ και την κυριακη το πρωι εχω εγερτηριο στις 5 το πρωι,παλι για δουλεια...

καλα να περασετε :)

ps

ασε που σιγουρα θα περασετε καλα...μιας και χωρις εμενα και τον TeSalat ,να σας δημιουργησουμε ψυχολογικα προβληματα με τα λεο μας :p σιγουρα θα εχετε ενα ησυχο βραδυ :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

...........καλα να περασετε :)

ps

ασε που σιγουρα θα περασετε καλα...μιας και χωρις εμενα και τον TeSalat ,να σας δημιουργησουμε ψυχολογικα προβληματα με τα λεο μας :p σιγουρα θα εχετε ενα ησυχο βραδυ :D

Ενταξει, 2 εσεις εναντιον εμου που δεν θα ειμαι ;)

Δικαιη η κατανομη :ρ

Αντε καλα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Πτεραρχε τι ετοιμαζεσαι να κανεις; Η πρωταπριλια περασε.

Αυριο θα ξερουμε τι θα ειναι το iphone 4OS οποτε καλο ειναι να αναμενεις.

Αν σκεφτεσαι για desire καλο ειναι για μια αλλαγη αν και το sense θυμιζει εντονα HD2.

Tο εχω μελετησει πολυ και εχω δει απειρα βιντεο.

Το σιγουρο ειναι οτι παει σφαιρα σε ολους τους τομεις και εχει καταπληκτικο browser.

Δεν χρειαζεται καμια εφαρμογη για βελτιωση η συμπληρωση του λειτουργικου.

Οτι αγορασει κανεις θα εχει να κανει με πραγματικες εφαρμογες που τις ξερουμε ηδη απο το iphone.

Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει θεμα στον συχρονισμο για εμας που δουλευουμε mac.

θα σου ελεγα να εδινες το touch2 και να παρεις το tatoo αλλα δεν εχει καμια σχεση με το desire και δεν μπορεις να δεις ουτε το λειτουργικο ουτε την ποιοτητα της οθονης.

Παντως δεν ειναι κακη ιδεα μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη που θα καταφερεις να αγορασεις το νεο iphone αν οντως αξιζει.

Δεν κριβω οτι η ολη διαδικασια της αγορας νεου iphone με κουραζει.

Αν το παρω απο εδω θα ειναι κλειδωμενο και θα πρεπει να κανω πακετο data.

Αν το παρω απο Αθηνα θα πρεπει να περιμενω ως τον Οκτωβρη και με μεσον για να παρω σκετη συσκευη.

Θυμασαι με το 3Gs τι περιπετεια ηταν. Αν δεν επαιρνα το δικο σου θα περιμενα τον Νοεμβριο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πτεραρχε τι ετοιμαζεσαι να κανεις; Η πρωταπριλια περασε. Αυριο θα ξερουμε τι θα ειναι το iphone 4OS οποτε καλο ειναι να αναμενεις.

Αν σκεφτεσαι για desire καλο ειναι για μια αλλαγη αν και το sense θυμιζει εντονα HD2. Tο εχω μελετησει πολυ και εχω δει απειρα βιντεο. Το σιγουρο ειναι οτι παει σφαιρα σε ολους τους τομεις και εχει καταπληκτικο browser. Δεν χρειαζεται καμια εφαρμογη για βελτιωση η συμπληρωση του λειτουργικου. Οτι αγορασει κανεις θα εχει να κανει με πραγματικες εφαρμογες που τις ξερουμε ηδη απο το iphone. Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει θεμα στον συχρονισμο για εμας που δουλευουμε mac.

θα σου ελεγα να εδινες το touch2 και να παρεις το tatoo αλλα δεν εχει καμια σχεση με το desire και δεν μπορεις να δεις ουτε το λειτουργικο ουτε την ποιοτητα της οθονης.

Παντως δεν ειναι κακη ιδεα μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη που θα καταφερεις να αγορασεις το νεο iphone αν οντως αξιζει.

Δεν κριβω οτι η ολη διαδικασια της αγορας νεου iphone με κουραζει. Αν το παρω απο εδω θα ειναι κλειδωμενο και θα πρεπει να κανω πακετο data. Αν το παρω απο Αθηνα θα πρεπει να περιμενω ως τον Οκτωβρη και με μεσον για να παρω σκετη συσκευη. Θυμασαι με το 3Gs τι περιπετεια ηταν. Αν δεν επαιρνα το δικο σου θα περιμενα τον Νοεμβριο.

Μαρεσει που σαυτο το forum δεν πλητεις :D

Δεν μπορει να κρυφτει κανενας :rolleyes:. Τιποτε το παραξενο ρε κωστη, απλως ειπα να δοκιμασω να το δωσω τωρα που ειναι ακομη νωρις και εχει μεταπωλητικη αξια. Να δωσω και το Touch 2 να παρω το HD mini και να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι να δω τι θα παιξει. Μια προσπαθεια ειναι, για να δουμε, θα κατσει ?:blink: Θα αντεξω :worry:? Θα βγει κατι εξισου καλο που να με ικανοποιησει :confused: Ενας Θεος ξερει :cry: Οσο για το tattoo το ειχα παιξει λιγο πριν το Touch 2 και δεν μου αρεσε. Το Τ2 ειναι ασυγκριτως καλυτερο. Για να δουμε :wacko:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Δηλαδη να μεινεις με το HD mini? ως τον Σεπτεμβρη;

Δεν καταλαβα.

Δεν θα στο συνiστουσα γιατι εχει πολυ περιεργη αναλυση και πιθανως να εχεις προβλημα με τις διαθεσημες εφαρμογες και τα προγραμματα πλοηγησης.

Επιμενω σε καποιο απο τα 2 android.

Με τα χρηματα που θα παρεις απο το iphone εισαι μια η αλλη.

Και αν πουλησεις το Touch2 μην σου πω οτι παιζει να κρατησεις το desire για παντα σαν δευτερο. Κατι που σκεπτομαι σοβαρα. Δηλαδη τον Οκτωβρη να βρω κανα μεταχειρισμενο με 300 ευρω και να το κρατησω για μονιμο δευτερο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δηλαδη να μεινεις με το HD mini? ως τον Σεπτεμβρη;

Δεν καταλαβα.

Δεν θα στο συνiστουσα γιατι εχει πολυ περιεργη αναλυση και πιθανως να εχεις προβλημα με τις διαθεσημες εφαρμογες και τα προγραμματα πλοηγησης.

Επιμενω σε καποιο απο τα 2 android.

Με τα χρηματα που θα παρεις απο το iphone εισαι μια η αλλη.

Και αν πουλησεις το Touch2 μην σου πω οτι παιζει να κρατησεις το desire για παντα σαν δευτερο. Κατι που σκεπτομαι σοβαρα. Δηλαδη τον Οκτωβρη να βρω κανα μεταχειρισμενο με 300 ευρω και να το κρατησω για μονιμο δευτερο.

Εγω για εκει παω...το hd2 το πηρε η κατω βολτα(στο θεμα τιμης) και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.(σημερα μονο πουλανε 2 με 400 ευρω)Βεβαια δεν με νοιαζει το οτι χανει την τιμη του,αλλα το γεγονος οτι θα ηθελα μια αλλαγη και παλι.:)Εδωσα το nexous,και μαλλον αυριο θα δωσω και το hd2 και θα παρω το desire.Αν μου λειψει τοσο πολυ το hd2 θα βρω σιγουρα καποιο,σε τιμη κατω τον 400 ευρω.Μου θυμιζει το hd που ειχαμε σκασει 700 ευρω για να το παρουμε,και πριν ενα μηνα πηρα για ενα φιλο μου με 250 ευρω και ηταν απο ace hellas.Απο την αλλη ειναι αυτη η οθοναρα,και η απροβληματιστη λειτουργεια,που με δυσκολευουν στο να δωσω το hd2.

Ειδωμεν....

Edited by hlias77

Κωστηδες σας βρισκω αγριεμενους με τα ανδροειδη ε?:lol:

εγω θα επαιρνα για 2ο παντως καποιο σαν το desire μονο αν ειχε αναλογη οθονη σαν του λεο.δεν γυρνας σε μικροτερη οθονη με τπτ μετα απο αυτη του λεο!

αν κι θα το θεωρουσα παραλογο μετα το λεο να παω σε ανδροειδη...τουλαχιστον σημερα...ειναι νωρις ακομη για μενα.οσο δεν γινεται rooted το desire η οποιο desire,εμενα δεν μου κανει με τπτ!

αλλα θα το χαρω να δω τον πτεραρχο,να βασανιζεται με καποιο ανδροειδες:p :lol:

Ηλια.....μην βιαζεσαι!ελπιζω να με ακουσεις κ τωρα;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά......ρε παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κανείς πως θα κάνω το ημερολόγιο που έχω στο windows live να συγχρονίζεται με αυτό του μήλου??? ή αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό???ευχαριστώ.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Ηλια.....μην βιαζεσαι!ελπιζω να με ακουσεις κ τωρα;)

Εισαι ο μοναδικος λογος που ακομα το σκεφτομαι!!!:lol:

Οσες φορες δεν σε ακουσα,το εφαγα το κεφαλι μου.-

Κωστηδες σας βρισκω αγριεμενους με τα ανδροειδη ε?:lol: ............... αλλα θα το χαρω να δω τον πτεραρχο,να βασανιζεται με καποιο ανδροειδες:p :lol: ;)

Εσυ Μητσ' μ' (που λεει και ο Λαζοπουλος) τωρα τελευταια ολο λαθος συμπεραζματα βγαζ΄ς :lol:

Μιλησα ωρε εγω για Ανδροειδη ? Ειπα ας ερθει ο καλοκαιρος και βλιεπουμ' :rolleyes:

Αρα τι βασανιστηρια και αλλα τετοια ονειρευεσαι ωρε ? Μπας και βγαζεις τιποτα γουστα, διακαεις ποθους, και δεν μας το ελιγιες μεχρι τα τωρα ? :X

Υπομονη αδερφια μ', υπομονη :wacko:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Εισαι ο μοναδικος λογος που ακομα το σκεφτομαι!!!

Οσες φορες δεν σε ακουσα,το εφαγα το κεφαλι μου.-

κανε λιγο υπομονη κι ασε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα Ηλια;)

θα σε χαλασει να το παρεις 150-200ε φθηνοτερα απο καποιον που βιαστηκε να το παρει κι ως συνηθως,η δεν καταφερε να το μαθει η δεν ειχε κουραγιο να ασχοληθει και να διαβασει?

ασε ρε φιλε να πληρωσει κι κανενας αλλος για μας....τοσα χρονια το καναμε εμεις για τους αλλους....

Εσυ Μητσ' μ' (που λεει και ο Λαζοπουλος) τωρα τελευταια ολο λαθος συμπεραζματα βγαζ΄ς

Μιλησα ωρε εγω για Ανδροειδη ? Ειπα ας ερθει ο καλοκαιρος και βλιεπουμ'

Αρα τι βασανιστηρια και αλλα τετοια ονειρευεσαι ωρε ? Μπας και βγαζεις τιποτα γουστα, διακαεις ποθους, και δεν μας το ελιγιες μεχρι τα τωρα ?

ΥΘπομονη αδερφια μ', υπομονη :wacko:

εσυ πτεραρχε :worry: η σε επιασε παρκινσον :p μολις ακουσες για βασανιστηρια:lol:

η εχεις ξεχασει τα γυαλια σου αλλου :lol: :p

Εγω για εκει παω...το hd2 το πηρε η κατω βολτα(στο θεμα τιμης) και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.(σημερα μονο πουλανε 2 με 400 ευρω)Βεβαια δεν με νοιαζει το οτι χανει την τιμη του,αλλα το γεγονος οτι θα ηθελα μια αλλαγη και παλι.:)Εδωσα το nexous,και μαλλον αυριο θα δωσω και το hd2 και θα παρω το desire.Αν μου λειψει τοσο πολυ το hd2 θα βρω σιγουρα καποιο,σε τιμη κατω τον 400 ευρω.Μου θυμιζει το hd που ειχαμε σκασει 700 ευρω για να το παρουμε,και πριν ενα μηνα πηρα για ενα φιλο μου με 250 ευρω και ηταν απο ace hellas.Απο την αλλη ειναι αυτη η οθοναρα,και η απροβληματιστη λειτουργεια,που με δυσκολευουν στο να δωσω το hd2.

Ειδωμεν....

Ηλια η τιμη συμπαρασυρεται απο τα εισαγομενα που πλεον πωλουνται 500 ευρω.

Πλεον η HTC δεν εχει καμια αναμυξη και απλα ειναι το επισημο service. Οποιοσδηποτε μπορει να κανει δικη του εισαγωγη με κατευθειαν ελληνικη ρομ απο την htc.

Αν μπεις στο επισημο φορουμ του HD2, καθημερινα μπαινουν νεα ατομα προερχομενα απο ΝΟΚΙΑ, samsung κλπ.

Τα παιδια δεν εχουν ορεξη να μαθουν ουτε τι γραφει το manual. Οποτε πεφτουν στην ευκολη λυση της πωλησης και επιστροφης σε κατι αλλο.

Εμενα με κρατανε 3 πραγματα που δεν μπορω να τα εχω σε κανενα αλλο τηλεφωνο.

το resco viewer, Office που τα εχω κανει εργαλεια στην δουλεια μου και το μοναδικο gps που με το iGO ειναι κορυφη σ αυτη την οθονη και μ αυτον το επεξεργαστη.

Οι εκδοσεις για android και iphone εκτος που ειναι κατωτερες δεν μπορω να τις προσαρμοσω για να το χρησιμοποιω στην Αιγυπτο αν δεν ειναι σπασμενες.

Δεν ξερω παιζει μεχρι να κρατησω το HD2 σαν δευτερο οσο αντεξει λογο αυτων των πραγματων.

Δεν ειναι λιγο να βγαινω για ελεγχο στις γραμμες παραγωγης και με τρια πατηματα να εχω σε απειρη μεγενθυση οποιον απο τους 600 κωδικους που παραγουμε.

Εχω σκεφτει ενα τροπο να το κανω και στο iphone μεσο spotlight αλλα και αν ακομα εχω ταχεια προσβαση στην φωτογραφια που θελω, θα πρεπει να παραμετροποιησω τα 600 αρχειακια excel που αφορουν καθε προιον μετατρεποντας τα σε PDF.

Δηλαδη για να το ξεκαθαρίσω, θα έχω Sygic Navigation και δεν θα πληρώνω Ιντερνετ όταν θα το χρησιμοποιώ;Το Sygic θα πρέπει να το πληρώσω;Γιατί το έχω στο Ν82 δουλευει μια χαρα κ το βρήκα και απο το γνωστό μαγαζακι free.Θα μπορω να κανω το ίδιο κ με το Iphone?

Θα έχεις κανονικά χωρίς να χρεώνεσαι. Όσο για το αν μπορείς να το έχει free, μπορείς αν έχεις κάνει jailbreak και βρεις το IPA του και τους χάρτες. πανεύκολο δηλαδή. Όμως αν πάρεις καινούριο iphone τότε δυσκολεύουν τα πράγματα για το jailbreak.

..........εσυ πτεραρχε :worry: η σε επιασε παρκινσον :p μολις ακουσες για βασανιστηρια:lol:

η εχεις ξεχασει τα γυαλια σου αλλου :lol: :p

Μπα, μπορω και χωρις τα γυαλια μου :lol:, οπως και ναχει :p

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned