Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο 2 μηνυματα μου πηρε φωτια το πληκτρολογιο σας :p

δεν θελω να πεισω κανεναν να παρει λεο,αλλα και κανενας δεν μπορει να με πεισει οτι το μηλο ειναι καλυτερο για μενα...

αυτο ενοουσα Βαγγελη (plavi) οτι θα πεσουν να με φανε αν μιλησω...που να εκανα και εκτενη αναφορα...

ο πτεραρχος τα πε ολα και σε αυτο το κλιμα κυμαινομαι και θα ηθελα να συνεχισω,αλλα καποιοι δεν λενε να το ενοησουν...

σκεφτομαι φωναχτα παντα,απλα τωρα τελευταια,δεν με σηκωνει το κλιμα εδω μεσα...

παλιοτερα οταν μιλαγα για το μηλο,ολοι οι μηλοκατεχοντες,το χαιροντουσαν ...τωρα που (παρα το οτι μιλαω παντα ανεπηρεαστος κι αντικειμενικα)λεω οτι βλεπω με το λεο,δεν αρεσει ακουστικα σε καποιους,με αποτελεσμα να δημιουργειται ενταση...

οποτε η θα πρεπει να σταματησω να ειμαι ο εαυτος μου και να βγαλω το μηλο αδιαφιλονικητα κορυφαιο η να παραμεινω ο εαυτος μου...

αν ομως μεινω αυτος που ειμαι,θα πρεπει να συνεχιζω να λεω τα πραγματα με το ονομα τους,οπως κανω παντα αλλωστε,αλλα ετσι θα δημιουργω προβλημα στην "ακουστικη απολαυση" καποιων "φιλων" και θα χαλασει το κλιμα του thread,κατι που ειναι το τελευταιο που θα επιθυμουσα....

οποτε ειναι προτιμοτερο να ακολουθησω το ησυχο μονοπατι και να θαψω το τσεκουρι του πολεμου...

αλλα αυτη η συμπεριφορα μερικων μου θυμιζει καποια αλλα φορουμ....που εχω παψει καιρο να ασχολουμαι με αυτα...γιατι οτι δεν ηχει καλα ακουστικα,το τρωει η μαρμαγκα...

δεν κανω vs λεω οτι βλεπω...και μην ξεχνατε μερικοι οτι ο Ζαχαρακης δεν λεει οτι του αρεσει...λεει παντα οτι βλεπει και κρινει αναμεσα σε συσκευες που ο IΔIOΣ EXEI AΓOPAΣEI\ΔOKIMAΣEI\ΔOYΛEΨEI...

και οχι βασει λεγομενα αλλων η απο συγκριτικα,αγνωστων συμφεροντων, επιτηδειων....

συγγνωμη,αλλα καποιοι δεν ξερουν (δεν θελουν ειναι το σωστο) να ακουνε την αληθεια....

Δημήτρη πραγματικά απογοητεύτηκα......ρε φίλε δεν στην πέφτει κανένας και προς θεού αν δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις τότε τι??καλημέρα και καληνύχτα??? Ίσα ίσα που μέσα από αυτές τις συζητήσεις βγάζεις συμπεράσματα.

Και να πω και κάτι άλλο??? Ειδικά στο περί ανέμων και υδάτων δεν υπάρχουν τέτοια μυαλά για να κάνουν τέτοια πεσίματα και εσύ το ξέρεις καλύτερα...και αν υπήρξαν στο παρελθόν αυτά κατάλαβαν ότι εδώ δεν είναι ο χώρος τους, για αυτό σου λέω ότι απογοητεύτηκα γιατί από εσένα δεν περιμένουμε να ακούσουμε για πεσίματα κλπ. και το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν στην έπεσε και κανείς....κουβέντα κάνουμε και θα την ξανακάνουμε γιατί όπως και να έχει μιλάμε για δύο top συσκευές οπότε η κουβέντα μας λογικό είναι να περιστρέφεται γύρω από αυτές....

Πιστεύω πέρα για πέρα ειδικά για το αγαπημένο μας περί ανέμων και υδάτων ότι ο χαρακτηρισμός του πεσίματος ήταν ατυχής......

Κριμα....πολυ κριμα.....

Τα είπαμε παραπάνω Δημήτρη και πάλι δεν καταλαβαίνω που απευθύνεσαι αλλά όπως και να έχει όλοι εδώ μέσα είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και μάλλον εσύ το πήρες λίγο βαρύ τη καρδία....δεν πειράζει όμως ρε φίλε....την γουστάρουμε αυτή την παρέα που έχουμε εδώ μέσα....:):)

το να την πεφτουμε σε καποιον που εχει βοηθησει αφανταστα κοσμο εδω μεσα δεν ειναι και οτι το καλυτερο.τουλαχιστον σε αυτο ελπιζω να συμφωνειτε.

Κοίτα σε αυτό το thread δεν την πέφτει κανείς σε κανέναν. Έχουμε φύγει από αυτά τα επίπεδα και δεν ασχολούμαστε ούτε με πεσίματα ούτε με τίποτα τέτοια για αυτό άλλωστε είμαστε και το καλύτερο thread....

Όσο για την βοήθεια του Δημήτρη αυτό το ξέρουμε όλοι και τον ευχαριστούμε και όλοι.........Δημήτρη :thanks:

Καλημέρα σε όλους παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

αυτή είναι η παιδεία μας......http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4023.html

εδώ κολλάει το κρίμα πολύ κρίμα......

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

Κριμα....πολυ κριμα.....

Δημήτρη καλημέρα. Ελπίζω αυτο να μην αναφέρεται σε μένα και να κατάλαβες την ουσία του μηνύματός μου. Σου έγραψα απλά ότι είναι κρίμα να αισθάνεσαι ότι θα σου επιτεθεί κάποιος αν πεις η γνώμη σου. Αν όντως αισθάνεσαι έτσι τότε ό,τι έχουμε προσπαθήσει σε αυτές τις 500+ σελίδες πάει χαμένο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

μακαρι να κανω εγω λαθος και να ειναι ολα ενταξει.απλα λογικα να νιωθει ο ανθρωπος καποια πικρα.το ξερω οτι η παρεα εδω ειναι καλα παιδια για αυτο αλλωστε ενω αλλαξα κινητο ακομη εδω ειμαι και διαβαζω εστω και αν καποια δεν με απασχολουν λογω λεο.καλημερα σε ολους

Λοιπον καποια στιγμη θα πρεπει να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.

Δεν ειναι κακο να εχουμε διαφορετικες αποψεις. Ο τροπος που εκφραζονται κανει την διαφορα.

Πχ και ο kkalog διαφωνει αλλα προσωπικα χαιρομαι να διαφωνων μαζι του.

Αυτοι που γραφουν, ξερουν με ποιο υφος τα γραφουν. Δεν ειναι σωστο απο την στιγμη που φαινεται κατι ξεκαθαρα, να λεμε εκ των υστερων «μα απο τις λεξεις που χρησιμοποιησα δεν βγαινει κατι τετοιο».

Φυσικα και θα υπαρχουν διαφωνιες. Ομως σε μια δημιουργικη συζητηση με φιλους, προσπαθεις να εισαι ειλικρινης σαν να μιλας με τον εαυτο σου.

Δεν μπορεις να μην δεχεσαι πραγματα που ειναι αποδεκτα σχεδον απ᾽ολους οσους βλεπουν τα πραγματα ξεκαθαρα.

Για παραδειγμα δεν ειναι ειλικρινες να λεει καποιος και καλα: Δεν με πειραζει που μετα απο 3 χρονια η *apple χρησιμοποιει το ιδιο και απαραλλαχτο ελειπες και κουραστικο interface.

Και πολλα αλλα που κατα καιρους ειχαμε εκφρασει παραπονα στις μεταξυ μας συζητησεις αλλα οταν τηθεται θεμα συγκρισης με κατι αλλο, τα ξεχναμε η απο ελειψεις τις μετατρεπουμε σε πρωτερηματα.

Ακομα και οταν δεν μου περναγε απο το μυαλο να δωσω το iphone, σεβομουν την αποψη οχι μονο του Ζαχαρακη αλλα και του αλλου του Δημητρη του Pic.

Προσωπικα δεν μ ενδιαφερει να αποσπασω συγκαταθεση η εγκριση για την επιλογη μου.

Για μενα οι συσκευες ερχονται και παρερχονται και δεν γινομαι δεσμιος καμιας εταιρειας.

Με πολλους απο εσας πριν κανα χρονο τα χοναμε στην HTC για πραγματα πολυ μικροτερου ενδιαφεροντος απ αυτα που εντοπιζονται στο iphone.

Πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω τετοια ταυτιση με μια εταιρεια. Βαρατε με κι ας κλαιω δηλαδη:)

Αν αυτο καποιοι το θεωρουν φυσιολογικο παω πασο και δεν θελω να το συζητησω καθολου. Δικαιωμα τους ειναι στο κατω κατω.

Εδω βγηκε πριν συμφορουμιτης και ειπε στον ktsak « ναι αλλα αλλο το γνησιο» .

Και λοιπον; Ο ανθρωπος εδωσε 1300 και πηρε imac θα πρεπει να δωσει αλλα 1000 για να αγορασει το γνησιο για να το δουλευει τα Σαββατοκυριακα στο εξωχικο του;

Οσο δεν δυσανασχετουμε με τις επιλογες της καθε εταιρειας που γενικως δεν ειναι αποδεκτες, δεν θα βελτιωσει ποτε το προιον της.

Θα συνεχιζει με μικροαλλαγες και θα πρεπει να συνεχως να καταφευγεις στο cydia πληρονοντας 10-11 ευρω για να εχεις ενα νορμαλ dialer, να εμφανιζεις τις φωτο στα αγαπημενα σου γιατι αν περιμενεις απο τις εφαρμογες του appstore που δουλευουν ανεξαρτητα απο τις OEM, θελουν 5-10 δευτερολεπτα να ανοιξουν.

Δεν ξερω γιατι καποιους δεν τους πειραζουν αυτα. Εμενα παντα με προβληματιζαν.

Δεν λεω να πουλησετε τα 3Gs σας, αλλα τουλαχιστον διαμαρτυριθειτε. Δεν ειναι κακο.

Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να δωσω το iphone, ομως βλεποντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι αφου δεχομαστε τα παντα, το αποφασισα.

Προς το παρων κανω τα παντα οπως και πριν με μεγαλυτερη ταχυτητα και πιο πρακτικα. Εχω ξαναπει δεν μ᾽ενδιαφερει οτι ειναι windows 6.5

M' ενδιαφερει αυτο που χρειαζεται να κανω να το κανω μ ανεση, ευκολια και ταχυτητα.

Δεν ξερω ποσο θα παραμεινω στο HD2, αλλα φοβαμαι να ξαναδεσμευτω σε καταστασεις που ειναι μονοδρομος.

Οταν ελθει η ωρα θα δω τι εχει γινει και με τα Droid γιατι με τα 7series δεν φαινεται να κολλαω τουλαχιστον οπως τα βλεπω τωρα γιατι δεν ξερουμε τι ακριβως θα ειναι.

Εκει θα μπορω να εχω επιλογη συσκευης και να μην εξαρταμαι απο μια εταιρεια για το αν θα εχω φλας, ΒΤ, πρακτικα λειτουργικο sense κλπ.

Βεβαιως αν δω οτι η apple με το iphone 4 εχει λαβει το μηνυμα, θα το λαβω σοβαρα υπ οψη μου, γιατι σε καμια περιπτωση δεν παραγνωριζω τις καινοτομιες της και πολλα αλλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπον καποια στιγμη θα πρεπει να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.

Δεν ειναι κακο να εχουμε διαφορετικες αποψεις. Ο τροπος που εκφραζονται κανει την διαφορα.

Πχ και ο kkalog διαφωνει αλλα προσωπικα χαιρομαι να διαφωνων μαζι του.

Αυτοι που γραφουν, ξερουν με ποιο υφος τα γραφουν. Δεν ειναι σωστο απο την στιγμη που φαινεται κατι ξεκαθαρα, να λεμε εκ των υστερων «μα απο τις λεξεις που χρησιμοποιησα δεν βγαινει κατι τετοιο».

Φυσικα και θα υπαρχουν διαφωνιες. Ομως σε μια δημιουργικη συζητηση με φιλους, προσπαθεις να εισαι ειλικρινης σαν να μιλας με τον εαυτο σου.

Δεν μπορεις να μην δεχεσαι πραγματα που ειναι αποδεκτα σχεδον απ᾽ολους οσους βλεπουν τα πραγματα ξεκαθαρα.

Για παραδειγμα δεν ειναι ειλικρινες να λεει καποιος και καλα: Δεν με πειραζει που μετα απο 3 χρονια η *apple χρησιμοποιει το ιδιο και απαραλλαχτο ελειπες και κουραστικο interface.

Και πολλα αλλα που κατα καιρους ειχαμε εκφρασει παραπονα στις μεταξυ μας συζητησεις αλλα οταν τηθεται θεμα συγκρισης με κατι αλλο, τα ξεχναμε η απο ελειψεις τις μετατρεπουμε σε πρωτερηματα.

Ακομα και οταν δεν μου περναγε απο το μυαλο να δωσω το iphone, σεβομουν την αποψη οχι μονο του Ζαχαρακη αλλα και του αλλου του Δημητρη του Pic.

Προσωπικα δεν μ ενδιαφερει να αποσπασω συγκαταθεση η εγκριση για την επιλογη μου.

Για μενα οι συσκευες ερχονται και παρερχονται και δεν γινομαι δεσμιος καμιας εταιρειας.

Με πολλους απο εσας πριν κανα χρονο τα χοναμε στην HTC για πραγματα πολυ μικροτερου ενδιαφεροντος απ αυτα που εντοπιζονται στο iphone.

Πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω τετοια ταυτιση με μια εταιρεια. Βαρατε με κι ας κλαιω δηλαδη:)

Αν αυτο καποιοι το θεωρουν φυσιολογικο παω πασο και δεν θελω να το συζητησω καθολου. Δικαιωμα τους ειναι στο κατω κατω.

Εδω βγηκε πριν συμφορουμιτης και ειπε στον ktsak « ναι αλλα αλλο το γνησιο» .

Και λοιπον; Ο ανθρωπος εδωσε 1300 και πηρε imac θα πρεπει να δωσει αλλα 1000 για να αγορασει το γνησιο για να το δουλευει τα Σαββατοκυριακα στο εξωχικο του;

Οσο δεν δυσανασχετουμε με τις επιλογες της καθε εταιρειας που γενικως δεν ειναι αποδεκτες, δεν θα βελτιωσει ποτε το προιον της.

Θα συνεχιζει με μικροαλλαγες και θα πρεπει να συνεχως να καταφευγεις στο cydia πληρονοντας 10-11 ευρω για να εχεις ενα νορμαλ dialer, να εμφανιζεις τις φωτο στα αγαπημενα σου γιατι αν περιμενεις απο τις εφαρμογες του appstore που δουλευουν ανεξαρτητα απο τις OEM, θελουν 5-10 δευτερολεπτα να ανοιξουν.

Δεν ξερω γιατι καποιους δεν τους πειραζουν αυτα. Εμενα παντα με προβληματιζαν.

Δεν λεω να πουλησετε τα 3Gs σας, αλλα τουλαχιστον διαμαρτυριθειτε. Δεν ειναι κακο.

Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να δωσω το iphone, ομως βλεποντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι αφου δεχομαστε τα παντα, το αποφασισα.

Προς το παρων κανω τα παντα οπως και πριν με μεγαλυτερη ταχυτητα και πιο πρακτικα. Εχω ξαναπει δεν μ᾽ενδιαφερει οτι ειναι windows 6.5

M' ενδιαφερει αυτο που χρειαζεται να κανω να το κανω μ ανεση, ευκολια και ταχυτητα.

Δεν ξερω ποσο θα παραμεινω στο HD2, αλλα φοβαμαι να ξαναδεσμευτω σε καταστασεις που ειναι μονοδρομος.

Οταν ελθει η ωρα θα δω τι εχει γινει και με τα Droid γιατι με τα 7series δεν φαινεται να κολλαω τουλαχιστον οπως τα βλεπω τωρα γιατι δεν ξερουμε τι ακριβως θα ειναι.

Εκει θα μπορω να εχω επιλογη συσκευης και να μην εξαρταμαι απο μια εταιρεια για το αν θα εχω φλας, ΒΤ, πρακτικα λειτουργικο sense κλπ.

Βεβαιως αν δω οτι η apple με το iphone 4 εχει λαβει το μηνυμα, θα το λαβω σοβαρα υπ οψη μου, γιατι σε καμια περιπτωση δεν παραγνωριζω τις καινοτομιες της και πολλα αλλα.

Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφοράν την άποψη σου και για το μήλο αλλά και για το λεό...

Δεν συμφωνώ μαζί σου στην ταύτιση στην οποία αναφέρεσαι με μία εταιρεία...και ξέρεις γιατί??γιατί πάρα πολλές φορές και εγώ και άλλοι (και ο Νίκος) εδώ μέσα έχουμε κράξει το μήλο και την apple γενικότερα για την φιλοσοφία την οποία έχει..

Πόσες φορές εγώ έχω πει ότι μέγιστο λάθος της apple είναι να παίζει σε ένα γήπεδο μόνη της και να μην λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις του καταναλωτή????Πόσοι είχαν συμφωνήσει εδώ μέσα μαζί μου?????

Σκέψου ότι και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που μέχρι πριν 1-2 μέρες σκεφτόμουν να πάω στο λεό....άσχετα αν έκανα μία βόλτα στο thread του λεό και αμέσως είπα μήλο και πάλι μήλο. Εννοείται μήλο και πάλι μήλο μέχρι να βγει κάτι άλλο που θα μας αρέσει και ικανοποιεί περισσότερο και αν αυτό είναι wm τότε κανένα πρόβλημα ξαναγυρνάμε στα wm. Ούτως ή άλλως όλοι σε αυτό το thread (πρώην χρήστες wm) όλοι από wm ξεκινήσαμε.....

τι θέλω να σου πω??δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που λέει μήλο και πάλι μήλο χωρίς να τον ικανοποιεί ή απλά το λέει από εγωισμό!!!!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο...αν γυρίσεις σελίδες πίσω ή κάνεις μία αναζήτηση ξέρεις πόσα μνμτα θα δεις που κράζουμε όλοι εμείς που έχουμε μήλο το μήλο????

Και επιμένω ακόμα ότι αν η apple δεν αλλάξει μυαλά τότε γεια σας, το παιχνίδι θα χαθεί γιατί δεν είμαστε κορόιδα καμίας εταιρείας.....

Καλημέρα σε όλους, και για να επανέλθουμε στα τεχνολογικά, δείτε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ... :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ξεφυγαμε λιγο οντως αλλα και η πλακα ειναι καλοπροαιρετη αντε καλο μεσημερι και ελπιζω ο δημητρης να ξαναποσταρει παρα την πικρια που ισως νιωθει

edit: τελικα ειχα δικιο!!!!οτι κοκκινο εξαφανιζεται

Edited by tolisfar

Kαλησπερα αλεξ!!

ολα καλα...εδω πειραματιζομαστε με το μηλο..!!δοκιμαζω εφαρμογουλες..!!εσυ??πηρες πτυχιο ρε?? :P

Πτυχίο δεν πήρα στα χέρια μου ακόμα, το χαρτί δηλαδή. 19 Μαρτίου ορκίζομαι!!

Θα ανεβάσω μια δύο φωτογραφίες από το «event» τότε να με καμαρώσετε πτυχιούχο!!!

Δοκιμές ε; Εγώ εδώ.. Διαβάζω νέα και blogs μπας και ενημερωθούμε κάπως πιο «αντικειμενικά» γιατί αλλιώς...

Με το καλό και με το Nobel Αλέξανδρε ;)

Για την Κρήτη δεν σου εγγυώμαι αλλά εκεί, θα έλθουμε στη Σουηδία να σε χειροκροτήσουμε :)

Στο μεταξύ δεν κάνεις μια μετάδοση με το qiκ του επικείμενου γεγονότος;

@volcom

Τι δοκιμάζεις Πάρι;

δουλευω λιγο το teamviewer να το μαθω..!!(να το συνηθισω)..και το dropbox(που δεν το ειχα ξαναχρησιμοποιησει)...

δουλευω λιγο το teamviewer να το μαθω..!!(να το συνηθισω)..και το dropbox(που δεν το ειχα ξαναχρησιμοποιησει)...

Πολυ ωραία εργαλεία και τα δύο, αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

Σήμερα χρειάστηκε με το teamviewer του iPhone να συνδεθώ από μακρυά με υπολογιστή στο εταιρικό δίκτυο για να ανακτήσω αρχεία από εγκατάσταση sharepoint η οποία δεν είναι προσβάσιμη από το internet για λόγους ασφάλειας. Οπότε με το teamviewer "πήρα τον έλεγχο" του μηχανήματος, αφού ζήτησα από συνάδελφο που ήταν στο γραφείο να κατεβάσει επι τόπου και να τρέξει τον windows teamviewer client που δεν θέλει καν εγκατάσταση και να μου δώσει τους 2 κωδικούς πρόσβασης. Τελικά σε λιγότερο από 10 λεπτά για όλα τα παραπάνω έκανα μια χαρά τη δουλειά μου!

Ελπίζω αυτό να το δούμε κάποια στιγμή και σε άλλες φορητές πλατφόρμες ;)

Καλημέρα σε όλους, και για να επανέλθουμε στα τεχνολογικά, δείτε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ... :)

Στην πιο πάνω έρευνα που μας γνωστοποίησε ο φίλτατος Κώστας, μπορείτε να δείτε μόνο μερικά αποτελέσματα τα οποία εξηγούν τον εθισμό που προκαλούν στο κοινό οι συσκευές της Apple.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι μια τεράστια κινητοποίηση των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, έχει πραγματοποιηθεί μυστικά τους τελευταίους μήνες, καθώς ανακαλύφθηκε μέρος κώδικα στο λειτουργικό σύστημα του iPhone, το οποίο εικάζεται ότι δρα στις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με τις οποίες δρουν και οι ναρκωτικές ουσίες.

Το ύποπτο κομμάτι λογισμικού ονομάζεται προς το παρόν iDrug. Σκοπός των υπηρεσιών ασφαλείας είναι να αποκαλύψουν ολόκληρο των κώδικα και να τον συγκρίνουν με των κώδικα που αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της υπερδύναμης! Υπάρχει έντονη υποψία ότι έχει υποκλαπεί μέσω των υπολογιστών που η ίδια η Apple προμήθευσε σε νευραλγικά σημεία υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα δυσοίωνα για την Apple!

Μέσα στα μέτρα που εξετάζονται να ληφθούν στην περίπτωση ενοχής της Apple είναι η άμεση αποστολή δωρεάν ενημέρωσης λογισμικού, η οποία θα ενεργοποιεί κάποιες κρυμμένες δυνατότητες του iPhone (bluetooth κλπ), αλλά στην ουσία θα διαγράφει το επίμαχο iDrug, ταυτόχρονα θα δρομολογηθεί και η διάλυση της εταιρείας μέσω σύνδεσης των μεγαλο-στελεχών αυτής με δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών και παιδικής πορνογραφίας. Η διαπόμπευση θα είναι τεράστια. Ένα όμως πιο εφιαλτικό σενάριο, είναι αυτό που μας κάνει να ανησυχούμε πραγματικά. Αυτό δεν είναι άλλο από την συνέχιση του ελέγχου του μυαλού των χρηστών μέσω των επιθυμιών τους, αφού βέβαια η διαχείριση της Apple περάσει σε άλλα χέρια!!!

Παιδιά πιστεύω ότι προλαβαίνετε να τα πουλήσετε!

Σε 10 δευτερόλεπτα το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί! :p

Άλλη μέρα το part two της νέας μου ταινίας!!!

Φιλικά Γιώργος

Κάτι περίεργο συμβαίνει ... ανοίγοντας τη σελίδα από το iPhone το κείμενο του Γιώργου είναι γεμάτο μικρά μηλαράκια και δε διαβάζεται ...

Μόλια το άνοιξα με Internet Explorer από Windows 7, εμφανίστηκε το πλήρες μήνυμα!

Τελικά θα πάρω το μπλε χάπι και θα γυρίσω στο Matrix ;)

Υ.Γ. Πολύ καλό Γιώργο γιατί ξέρεις ... τελικά ζουν ανάμεσά μας ... :)

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι μια τεράστια κινητοποίηση των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, έχει πραγματοποιηθεί μυστικά τους τελευταίους μήνες, καθώς ανακαλύφθηκε μέρος κώδικα στο λειτουργικό σύστημα του iPhone, το οποίο εικάζεται ότι δρα στις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με τις οποίες δρουν και οι ναρκωτικές ουσίες.

Το ύποπτο κομμάτι λογισμικού ονομάζεται προς το παρόν iDrug.

Ενδιαφερουσα η θεωρεια αλλα δεν εξηγει πως oδηγειται καποιος ν'αγορασει iphone για πρωτη φορα,προκειμενου να ξεκινησει η δραση του iDrug.Πιθανοτατα,καποια τεχνικη με παρομοια δραση ενσωματωθηκε στα ipods...

Παραξενο παντως να γινεται χρηση τετοιου κωδικα απο το iPhone OS,καθως γενικα την ναρκωση και την αποχαυνωση θα την περιμενε κανεις απο αλλο λειτουργικο συστημα...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλησπερα παιδια σε ολους.Σας παρακολουθω,αλλα δεν γραφω συχνα,λογο μετακομησης:lol:.Αποχαιρετω για λιγο καιρο το "κλεινον αστυ",για χαρη της επαρχιας.

Βλεπω διαξιφισμους στην παλιοπαρεα,για τις συσκευες.Ολες καλες ειναι με τα κουσουρια τους η καθεμια.

Εμενα παντως στο hd2 μου λειπουν το messi,και το tapaltalk.

Eιδικα για το τελευταιο,απο οτι διαβαζα δεν θα ασχοληθουν καθολου με την αναπτυξη του για περιβαλον win.

................................

Γιαννης

Ενδιαφερουσα η θεωρεια αλλα δεν εξηγει πως oδηγειται καποιος ν'αγορασει iphone για πρωτη φορα,προκειμενου να ξεκινησει η δραση του iDrug.Πιθανοτατα,καποια τεχνικη με παρομοια δραση ενσωματωθηκε στα ipods...

Παραξενο παντως να γινεται χρηση τετοιου κωδικα απο το iPhone OS,καθως γενικα την ναρκωση και την αποχαυνωση θα την περιμενε κανεις απο αλλο λειτουργικο συστημα...

Όταν ανακαλυφθεί ο κώδικας Οδυσσέα, θα μάθουμε όλη την αλήθεια! :lol:

Κάτι περίεργο συμβαίνει ... ανοίγοντας τη σελίδα από το iPhone το κείμενο του Γιώργου είναι γεμάτο μικρά μηλαράκια και δε διαβάζεται ...

Μόλια το άνοιξα με Internet Explorer από Windows 7, εμφανίστηκε το πλήρες μήνυμα!

Κώστα η πιο πάνω ιστορία αφιερωμένη σε σένα και στις αναζητήσεις του blog σου! :)

Φιλικά Γιώργος

Με το καλό και με το Nobel Αλέξανδρε ;)

Για την Κρήτη δεν σου εγγυώμαι αλλά εκεί, θα έλθουμε στη Σουηδία να σε χειροκροτήσουμε :)

Στο μεταξύ δεν κάνεις μια μετάδοση με το qiκ του επικείμενου γεγονότος;

Το γεγονός θα τραβηχθεί με μια φωτογραφίκη μηχανή στα 720p βίντεο και αυτό θα σας δώσω να δείτε!!! :lol:

Παράλληλα θα «υποχρεωθούν» να με τραβήξουν και φωτογραφίες, πέρα από τους φωτογράφους που υπάρχουν!!!

Αλλά εμείς δεν είμαστε πολύ χάι. Δεν φοράμε αυτό το ρουχαλάκι (πως το λένε, που μοιάζει με ράσο αλλά έχει και το τετράγωνο καπέλο)! Όπως θέλουμε πάμε!

@Γιώργο

:lol::lol:

Γαμάτη ιστοριούλα!!! Σκέτο σενάριο Χολιγουντιανής ταινίας! :lol:

Τήβεννος Αλέξανδρε :)

@EchiDNA

... to boldly go where no apple has gone before ... ;)

Τήβεννος Αλέξανδρε :)

Αυτό ακριβώς! :lol:

Δεν φοράμε τέτοια στο πανεπιστήμιο εμείς! Δικά μας ρούχα.. Δυστυχώς! Και μου αρέσει! :D

Ποτέ δεν είναι αργά Αλέξανδρε ... υπάρχουν και τα μεταπτυχιακά ;)

μπράβο Κωστα :lol:

με εκανες και γελασα, άλλο ένα μπλε χάπι και εδώ παρακαλώ :p

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Ποτέ δεν είναι αργά Αλέξανδρε ... υπάρχουν και τα μεταπτυχιακά ;)

Ένα πτυχίο, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό που έρχεται και τήβεννο δεν πρόκειται να φορέσω. Έτσι για την ιστορία :lol: :lol:

Δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κιόλας :lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned