Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως τα λες πτεραρχε.!!εμενα μου αρεσει και εχω βολευτει με την αμεσοτητα του μηλου..!!και τωρα που εμαθα και το teamviewer εγινε ποιο ενδιαφερον!!!

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

μετα απο 2 μηνυματα μου πηρε φωτια το πληκτρολογιο σας :p

δεν θελω να πεισω κανεναν να παρει λεο,αλλα και κανενας δεν μπορει να με πεισει οτι το μηλο ειναι καλυτερο για μενα...

αυτο ενοουσα Βαγγελη (plavi) οτι θα πεσουν να με φανε αν μιλησω...που να εκανα και εκτενη αναφορα...

ο πτεραρχος τα πε ολα και σε αυτο το κλιμα κυμαινομαι και θα ηθελα να συνεχισω,αλλα καποιοι δεν λενε να το ενοησουν...

σκεφτομαι φωναχτα παντα,απλα τωρα τελευταια,δεν με σηκωνει το κλιμα εδω μεσα...

παλιοτερα οταν μιλαγα για το μηλο,ολοι οι μηλοκατεχοντες,το χαιροντουσαν ...τωρα που (παρα το οτι μιλαω παντα ανεπηρεαστος κι αντικειμενικα)λεω οτι βλεπω με το λεο,δεν αρεσει ακουστικα σε καποιους,με αποτελεσμα να δημιουργειται ενταση...

οποτε η θα πρεπει να σταματησω να ειμαι ο εαυτος μου και να βγαλω το μηλο αδιαφιλονικητα κορυφαιο η να παραμεινω ο εαυτος μου...

αν ομως μεινω αυτος που ειμαι,θα πρεπει να συνεχιζω να λεω τα πραγματα με το ονομα τους,οπως κανω παντα αλλωστε,αλλα ετσι θα δημιουργω προβλημα στην "ακουστικη απολαυση" καποιων "φιλων" και θα χαλασει το κλιμα του thread,κατι που ειναι το τελευταιο που θα επιθυμουσα....

οποτε ειναι προτιμοτερο να ακολουθησω το ησυχο μονοπατι και να θαψω το τσεκουρι του πολεμου...

αλλα αυτη η συμπεριφορα μερικων μου θυμιζει καποια αλλα φορουμ....που εχω παψει καιρο να ασχολουμαι με αυτα...γιατι οτι δεν ηχει καλα ακουστικα,το τρωει η μαρμαγκα...

δεν κανω vs λεω οτι βλεπω...και μην ξεχνατε μερικοι οτι ο Ζαχαρακης δεν λεει οτι του αρεσει...λεει παντα οτι βλεπει και κρινει αναμεσα σε συσκευες που ο IΔIOΣ EXEI AΓOPAΣEI\ΔOKIMAΣEI\ΔOYΛEΨEI...

και οχι βασει λεγομενα αλλων η απο συγκριτικα,αγνωστων συμφεροντων, επιτηδειων....

συγγνωμη,αλλα καποιοι δεν ξερουν (δεν θελουν ειναι το σωστο) να ακουνε την αληθεια....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημητρακη μην πειραζεσαι ρε.... δεν νομιζω κανεις εδω να το πηρε προσωπικα :X

ο καθε ενας κρινει με τις αναγκες του και παιρνει αυτο που θελει.. αν αρχισω και λεω οτι το μηλο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σημαινει γινομαι κακος; αυτη ειναι η αποψη η δικη μου :)

για την πλακα μας ειμαστε εδω, να τα λεμε ως παρεα

για σενα το ΛΕΟ ειναι οτι καλυτερο.

για μενα το ΜΗΛΟ ειναι οτι καλυτερο.

σιγα μην χαλαμε την υγεια μας για τετοια πραγματα... αλλωστε τα λεφτα τα δικα μας δινουμε ο καθε ενας.... :)

και υπαρχουν παρα πολλοι σε αυτο το φορουν ΑΛΛΑ οχι σε αυτο το τοπικ που περιμενουν να πεις μια κουβεντα για το μηλο για να σου την πεσουν , να σε πουνε μ....., κοροιδο, και fan boy!! τι αλλο θα ακουσω... να σκαω ολοκληρο μισθο για μια συσκευη και να τα ακουω και απο πανω!

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος!

καλησπέρα στιν κόσμο έδω . Θεωρώ το iPhone ένα απλό και εύκολο τρόπο να μπεις στην σημερινή τεχνολογία χωρίς να ξέρεις τίποτε η να έχεις διαβάσει κάτι η να μπεις σε διακόσια φόρουμ (αφήνω έξω την διαδικασία jb). Αυτό που θα ήθελα να πω μόνο είναι ότι αλλά δεν γίνεσαι χρήστης macos με ένα iPhone απλά βλέπεις την φιλοσοφία του σε ένα μικρό βαθμό. πολύ μικρό όμως . Θα περίμενα το iPhone να είχε φέρει περισσότερο κόσμο στα Mac πράγμα που δεν έγινε ....

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Δημήτρη επειδή έχεις παρεκλινει πολύ από τον δρόμο της Αρετης, στην συνάντηση μας θα έχεις δικό σου τραπέζι με τον ελ-Κωστα όπου θα σας έχουμε ειδικό νηστησιμο μενού για να εξαγνιστειτε σωματικά. Στην συνέχεια για την Σωτηρία της ψυχής σας, μετά από έρανο στο thread, θα έχουμε iPad σε πανευρωπαϊκή πρώτη.

Αν αντιληφθούμε ότι το χρησιμοποιείτε για περιήγηση στο XDA τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να προβούμε σε άλλες μεθόδους εξαγνισμου λιγότερο ευχάριστες τις οποίες και θα εξετάσουμε επιτόπου.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εγώ πάντως power user δεν θεωρώ αυτόν που κάνει μόντες στη συσκευή του. Έχω τελείως διαφορετική άποψη του τι είναι power user μιας συσκευής. Απλά το αναφέρω :)

Εδω θα συμφωνησω με το Νικο.O power user δεν ειναι κατ'αναγκη αυτος που επεμβαινει διαρκως στη συσκευη του,εξερευνωντας τα ορια της παραμετροποιησης της,αλλα αυτος που στο τελος της ημερας καταφερνει να εκμεταλλευτει τα 100+1% της συσκευης του,διεκπεραιωνοντας τις υποχρεωσεις του με το λιγοτερο δυνατο κοπο,στο λιγοτερο δυνατο χρονο.

Φυσικα και το πρωτο(το customizing) ειναι επιμορφωτικο και υπο προυποθεσεις διασκεδαστικο.Αλλα απο ενα σημειο και μετα κατανταει ψυχοφθορο π.χ το να αναζητας και να δοκιμαζεις τη νιοστη πειραγμενη ROM,με την ελπιδα οτι ειναι γρηγοροτερη/σταθεροτερη/καλυτερη απο την προηγουμενη.Τα χω περασει κι αυτα (απο την εποχη του Siemens SX1 με τις πειραγμενες f/w κι αργοτερα με τα WinMo)και τα ξερω.

Ολα αυτα τ'αναφερω γενικα,χωρις να υποστηριζω το iphone εναντι καποιας αλλης συσκευης.Tο οποιο iphone εχει πολλες κι εξοφθαλμες ελλειψεις και για να κανεις οσα εχεις μαθει να θεωρεις ως στοιχειωδη,αναγκαζεσαι να διαλεξεις το μονοπατι του jb.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Δημήτρη επειδή έχεις παρεκλινει πολύ από τον δρόμο της Αρετης, στην συνάντηση μας θα έχεις δικό σου τραπέζι με τον ελ-Κωστα όπου θα σας έχουμε ειδικό νηστησιμο μενού για να εξαγνιστειτε σωματικά. Στην συνέχεια για την Σωτηρία της ψυχής σας, μετά από έρανο στο thread, θα έχουμε iPad σε πανευρωπαϊκή πρώτη.

Αν αντιληφθούμε ότι το χρησιμοποιείτε για περιήγηση στο XDA τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να προβούμε σε άλλες μεθόδους εξαγνισμου λιγότερο ευχάριστες τις οποίες και θα εξετάσουμε επιτόπου.

γεια σου Μιχαλη φιλε μου,να σαι καλα,με εκανες και γελασα:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Την καλησπερα μου και απο εμενα!:)

Παρ ολο που δε γραφω εδω παρακολουθω αρκετα τα γραφομενα σας και θελω να πω 2 πραγματακια!

Ο Δημητρης εχει δικιο,πολυ δικιο απλα δε κατακρινω και κανενα αλλο μιας και πιθανων οι περισσοτεροι εδω εχουν κακια εμπειρια απ τα wm σε θεματα σταθεροτητας ευχρηστιας που αδυνατουν να πιστεψουν οτι το λεο ειναι μια ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ συσκευη που καπου απο κατω τρεχει wm(τα μπραβο στην htc αλλα και στο snapdragon).

Καμια μα καμια σχεση με οτιδηποτε wm ξερατε,πρεπει να το πιασετε στα χερια σας να το δουλεψετε και τοτε μονο θα καταλαβετε.

Μοναδικη προυποθεση να εχετε καποια μικρη εμπειρια στα wm κ μην ειστε προκατειλημενοι(εστω οχι πολυ):)

Απλα να πω οτι επειδη καποιοι ειχαν το HD εδω οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συγκριση!

Και οσο για αλλαγες Ρομ κ.τ.λ. αυτο ειναι κατι που μονο οποιος θελει η για αναζητηση της οποιας βελτιωσης η για χομπυ προχωραει γιατι πιστεψτε με το τηλεφωνο ειναι σταθεροτατο και ταχυτατο(ανωτερο απ το μηλο,το ειχα και αυτο 2 φορες) και δεν εχει ουσιαστικη αναγκη αλαγης καμιας ΡΟΜ οπως ηταν σχεδον επιτακτικο παλαιοτερα!!

Επισεις ο χειρισμος του ειναι τρομερα απλος χωρις να χρειαζετε να εισαι γκουρου των wm σα το ζαχαρακη η τον athanaso!!

Oποτε ακουτε το Δημητρη κατι παραπανω ξερει μιας και εχεις δοκιμασει σχεδον τα παντα και το κυριοτερο..εχει τις ΓΝΩΣΕΙΣ να το κανει και να κρινει αντικημενικα!!

Ασχετο αν στο τελος καλυτερη επιλογη ειναι αυτη που βολευει το καθενα μας καλυτερα η γνωμη του εχει μεγαλη βαρυτητα λογο των παραπανω!

Φιλικα και sorry για το μεγαλο post:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια εγω θα πω τα εξης : Ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο το μηλο μου, οπως ημουν και στο παρελθον ευχαριστημενος απο το HD μου. Επισης εχω ενα HTC Touch 2, το οποιο μου κανει μια χαρα τη δουλεια μου σαν 2η συσκευη και ειμαι και απο αυτο πολυ ευχαριστημενος επισης. :D

Ο Κωστας και ο Δημητρης ειναι ευχαριστημενοι επισης απο το Leo τους. :D

Δεν προκειται προς το παρον εγω προσωπικα να κανω καμια κινηση για αντικατασταση συσκευης, πριν δω το 4GTXSV Turbo οπως δ.@ολο θα το λενε και πριν δω και τις επερχομενες WM 7 series συσκευες. :confused:

Ενα πραγμα δεν εχω ομως καταλαβει, γιατι θα πρεπει να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το ποια ειναι καλυτερη συσκευη και οτι θα πρεπει να μεταπηδησουμε ντε και καλα στην μια η στην αλλη πλευρα :worry:. Σημασια εχει να εξυπηρετει τον καθενα μας η καθε συσκευη και να ανταποκρινεται σε αυτα για τα οποια αγοραστηκε. "Σταματηστε" να προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον με τον ενα η τον αλλο τροπο. :mad: Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και εχουμε κανει τις επιλογες μας. Μονο εμεις μαζι με το χρονο ειναι αυτοι που θα αποδειξουμε αν καναμε λαθος η οχι. Κανεις αλλος. Εγω κουρατηκα και δεν προκειται στη συγκεκριμενη "φιλικη διαμαχη" να παρω ποτε μερος. :X

Παμε για αλλα, αντε :D

+1001 Γι᾽αυτο ειμαι και θα παραμεινω φίλος σου......τιποτα αλλο.

Καληνυχτα σας

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπον ο ktsak MacMini ειναι πλεον γεγονος :D. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια :). Σιγα σιγα ξεκιναω το στησιμο του. Αργοτερα το βραδυ θα ετοιμασω και εναν οδηγο (εχω βρει εναν του Gizmodo τον οποιο και θα μεταφρασω) για οσους σκεφτονται να το επιχειρησουν.

Η αληθεια ειναι οτι το Dell mini 10v (1011) ειναι παρα μα παρα πολυ Mac friendly, η δε διαδικασια piece of cake

Λοιπον ετοιμος και ο οδηγος :D. Οσοι λοιπον δεν ψαρωνετε, διαβαστε :rtfm: και ξεκινηστε :wink:. Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια, η δε ευχαριστηση να βλεπεις ενα μικρο "MacBook" ειναι ασυγκριτη :yahoo: :tease:. Εγω παρεπιμπτοντως το ονομαζω MacMini. Οτι θελετε αυτοι που θα το επιχειρησετε ειμαι εδω. :whistle:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

:lol::lol:

Ωραίος!

Παιδια εγω θα πω τα εξης : Ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο το μηλο μου, οπως ημουν και στο παρελθον ευχαριστημενος απο το HD μου. Επισης εχω ενα HTC Touch 2, το οποιο μου κανει μια χαρα τη δουλεια μου σαν 2η συσκευη και ειμαι και απο αυτο πολυ ευχαριστημενος επισης.

Ο Κωστας και ο Δημητρης ειναι ευχαριστημενοι επισης απο το Leo τους.

Δεν προκειται προς το παρον εγω προσωπικα να κανω καμια κινηση για αντικατασταση συσκευης, πριν δω το 4GTXSV Turbo οπως δ.@ολο θα το λενε και πριν δω και τις επερχομενες WM 7 series συσκευες. :confused:

Ενα πραγμα δεν εχω ομως καταλαβει, γιατι θα πρεπει να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το ποια ειναι καλυτερη συσκευη και οτι θα πρεπει να μεταπηδησουμε ντε και καλα στην μια η στην αλλη πλευρα . Σημασια εχει να εξυπηρετει τον καθενα μας η καθε συσκευη και να ανταποκρινεται σε αυτα για τα οποια αγοραστηκε. "Σταματηστε" να προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον με τον ενα η τον αλλο τροπο. Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και εχουμε κανει τις επιλογες μας. Μονο εμεις μαζι με το χρονο ειναι αυτοι που θα αποδειξουμε αν καναμε λαθος η οχι. Κανεις αλλος. Εγω κουρατηκα και δεν προκειται στη συγκεκριμενη "φιλικη διαμαχη" να παρω ποτε μερος.

Παμε για αλλα, αντε :D

δεν θελω να πεισω κανεναν να παρει λεο,αλλα και κανενας δεν μπορει να με πεισει οτι το μηλο ειναι καλυτερο για μενα...

αυτο ενοουσα Βαγγελη (plavi) οτι θα πεσουν να με φανε αν μιλησω...που να εκανα και εκτενη αναφορα...

ο πτεραρχος τα πε ολα και σε αυτο το κλιμα κυμαινομαι και θα ηθελα να συνεχισω,αλλα καποιοι δεν λενε να το ενοησουν...

παλιοτερα οταν μιλαγα για το μηλο,ολοι οι μηλοκατεχοντες,το χαιροντουσαν ...τωρα που (παρα το οτι μιλαω παντα ανεπηρεαστος κι αντικειμενικα)λεω οτι βλεπω με το λεο,δεν αρεσει ακουστικα σε καποιους,με αποτελεσμα να δημιουργειται ενταση...

οποτε η θα πρεπει να σταματησω να ειμαι ο εαυτος μου και να βγαλω το μηλο αδιαφιλονικητα κορυφαιο η να παραμεινω ο εαυτος μου...

αν ομως μεινω αυτος που ειμαι,θα πρεπει να συνεχιζω να λεω τα πραγματα με το ονομα τους,οπως κανω παντα αλλωστε,αλλα ετσι θα δημιουργω προβλημα στην "ακουστικη απολαυση" καποιων "φιλων" και θα χαλασει το κλιμα του thread,κατι που ειναι το τελευταιο που θα επιθυμουσα....

οποτε ειναι προτιμοτερο να ακολουθησω το ησυχο μονοπατι και να θαψω το τσεκουρι του πολεμου...

αλλα αυτη η συμπεριφορα μερικων μου θυμιζει καποια αλλα φορουμ....που εχω παψει καιρο να ασχολουμαι με αυτα...γιατι οτι δεν ηχει καλα ακουστικα,το τρωει η μαρμαγκα...

δεν κανω vs λεω οτι βλεπω...και μην ξεχνατε μερικοι οτι ο Ζαχαρακης δεν λεει οτι του αρεσει...λεει παντα οτι βλεπει και κρινει αναμεσα σε συσκευες που ο IΔIOΣ EXEI AΓOPAΣEI\ΔOKIMAΣEI\ΔOYΛEΨEI...

και οχι βασει λεγομενα αλλων η απο συγκριτικα,αγνωστων συμφεροντων, επιτηδειων....

συγγνωμη,αλλα καποιοι δεν ξερουν (δεν θελουν ειναι το σωστο) να ακουνε την αληθεια....

Μα εγώ θα ρωτήσω κάτι.

Γιατί δεν βλέπω προσπάθεια για «πείσιμο», αλλά διακρίνω (ή τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω) απλά μια κουβέντα «Περί ανέμων» για τις διάφορες πλατφόρμες και λειτουργικά; Δεν νομίζω (προσωπικά δεν το κάνω και δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά μου) ότι προσπαθούμε να αναδείξουμε κάποιον «νικητή»! Είναι σαν να προσπαθήσεις να αποφασίσεις ποια είναι πιο όμορφη: Η Jena Jameson ή Julia Alexandratou (ας βάλουμε δύο από τον ίδιο κλάδο:lol:)! Δεν πρόκειται! Στους μισούς η μεν, στους άλλους η δε! ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Κρίνουμε μόνο την ομορφιά, όχι τις επιδόσεις στον επαγγελματικό τους τομέα :lol:

Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και βασίζεται σε παράγοντες που δεν μπορείς να προκαθορίσεις γιατί άνθρωποι είμαστε και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Όπως και η ομορφιά. Δεν είναι αντικειμενική. Ο ένας είναι σαβουρογάμης, ο άλλος κυνηγάει θεογκόμενες. Αλλά και οι δύο είναι πανευτυχείς και θεωρούν όμορφο αυτό που έχουν δίπλα τους, άσχετα αν αυτό σε τρίτους φαίνεται διαφορετικό.

Προσωπικά αναγνωρίζω την υπεροχή του Leo στο Hardware και δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλω για δύο πεπειραμένους χρήστες του (ελ Κώστα και Ζαχαράκη). Επίσης δεν αμφιβάλω για την αμεσότητα και ταχύτητα. Αλλά για αυτό που αμφιβάλω είναι αν θα με βόλευε στην θέση του iPhone στο χέρι μου. Καθαρά όμως σε θέματα software αλλά και επειδή άλλα θέλω εγώ και άλλα μου προσφέρονται!

Τέλος, δεν νομίζω ότι ανάβουν αίματα. Τουλάχιστον οι «παλιοί» πιάνουμε τι και πως γράφει ο καθένας. Εξάλλου, πριν από 2,5 μήνες μαζί ήμασταν και περάσαμε γ@μάτα! Δεν νομίζω ότι χαλιέται αυτό για τέτοιες μ@λακίες.

Edited by soom

πτεραρχε αυτο που μου κανει παντα εντυπωση στα ποστ σου ειναι τα προσωπακια και τα χρωματα..!!κανεις την διαφορα ρε παιδακι μου!!

αλεξ αντε γυρνα στην αθηνα ρε..!!χαχα

καλο βραδυ μηλαραδες και λεοντακιδες(ελ+ζαχ) :D

Καλό βράδυ παιδιά και από εμένα. Αύριο έχω υπηρεσία οπότε τα λέμε από Τετάρτη. Καλή συνέχεια και ειρήνη υμήν..... ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Μήτσο κρατιέμαι εδώ και πόση ώρα να μη σου απαντήσω αλλά δε μπορώ. Φίλε ειλικρινά διάβασα το μήνυμά σου και στεναχωρήθηκα. Δε μπορώ να καταλάβω πώς σου ήρθε ότι θα πέσει κάποιος να σε φάει, δεν καταλαβαίνω σε ποιούς φίλους με εισαγωγικά αναφέρεσαι και για ποιό πόλεμο μιλάς.

Δε νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα και ειδικά σε αυτό το thread έχει προσπαθήσει να απαγορεύσει σε κάποιον άλλο να εκφράσει την άποψή του. Ίσα ίσα περιμέναμε όλοι να ακούσουμε τα νέα σου όταν πήρες για δεύτερη φορά το Leo για να μας πεις τι έχει αλλάξει. Μας εξήγησες, έδωσες την άποψή σου και κατέληξες να μείνεις με αυτή τη συσκευή. Όσοι όμως δεν συμφωνούν μαζί σου να μην το πούνε; Έχεις γράψει 2-3 φορές ότι σε καταλαβαίνει μόνο ο Κώστας (te_salat). Πραγματικά και πάλι στεναχωριέμαι να τα διαβάζω αυτά τα πράγματα.

Κάθε φορά που σου απαντούσα (μιλάω για μένα προσωπικά) όταν διαφωνούσα σε κάτι μαζί σου σου εξηγούσα γιατί π.χ. το iPhone είναι (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) καλύτερο και γιατί δεν το έχω πουλήσει. Επειδή δηλαδή διαφωνώ και βλέπω κάποια πράγματα (κι εγώ και άλλοι) διαφορετικά σημαίνει ότι κάνουμε πόλεμο; Σήμερα κάθισα και διάβασα (ξανά) όλη τη συζήτηση που έχουμε κάνει τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα γύρω από την κόντρα WM-iPhones. Όταν θα έχεις λίγο χρόνο και διάθεση κάν' το και εσύ. Και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις ότι αυτά που γράφεις μας αδικούν όλους μας.

Δηλαδή αν δε μιλήσουμε για διαφορετικές συσκευές και δεν κοντράρουμε λίγο τα WM με το iPhone εδώ μέσα τι θα κάνουμε; Θα μπαίνουμε, θα λέμε καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα και χρόνια πολλά στις γιορτές; Θεωρώ ότι αν είναι να καταλήξει εκεί καλύτερα να μη χάνουμε το χρόνο μας. Έχουμε όλοι μας πολλοί σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

Και κάτι τελευταίο. Στο τελευταίο μήνυμά σου (πριν μερικές σελίδες) απευθυνόμενος σε μένα και αφού είχα γράψει ότι ούτε εγώ θεωρώ δέσμιο τον εαυτό μου σε καμία εταιρεία μου απάντησες ότι τα λεγομένά μου δείχνουν άλλα και να τα ξαναδιαβάσω και το ξανασκεφτώ. Φίλε μου ακολούθησα τη συμβουλή σου. Τα ξαναδιάβασα και το ξανασκέφτηκα. Πραγματικά κάποιο "κόλλημά" μου δεν είδα πουθενά. Είχα το p900 ένα χρόνο και γενικά symbian για περίπου 3. Windows mobile άλλα 3 εκ των οποίων τα 2 με πολύ ενεργή ενασχόληση με ROMs κλπ. Το iPhone το έχω 6 μήνες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με είχε πει ποτέ κανείς κολλημένο με τα WM όταν πριν το 3GS έκραζα το iPhone. Έχω αλλάξει 3 πλατφόρμες (από τις μεγάλες). Θεωρώ ότι το γεγονός ότι δεν πουλάω το iPhone για να γυρίσω στο Leo δεν με κάνει κολλημένο.

Η μόνη μου διαφωνία σε όλη αυτή την κόντρα WM-iPhone ήταν κάποια στιγμή με τον Κώστα (te_salat) όταν ένιωσα (ίσως και λανθασμένα) ότι προσπαθούσε να με πείσει ότι έπρεπε και εγώ να διαμαρτύρομαι για τις πολιτικές της Apple και του εξήγησα το πώς το βλέπω εγώ. Δεν έχω γράψει ποτέ εδώ μέσα ότι η μία συσκευή είναι καλύτερη από την άλλη. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του και αποφασίζει. Η μόνη σύγκριση που έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω είναι καθαρά για το WM λειτουργικό και την έλλειψη εφαρμογών σε σχέση με το iPhone και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με το αν κάποιος έχει το diamond, το HD ή το Leo. Εξάλλου το Leo το έχω δουλέψει μια ώρα σύνολο και δε μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Για τα Windows Mobile όμως έχω γιατί τα δούλευα καιρό πριν φύγω από αυτά και ξέρω τι έχουν και τι δεν έχουν.

Αυτά φίλε μου Δημήτρη και ελπίζω να καταλάβεις ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο τα εννοώ. Εξάλλου με ξέρεις.

Υ.Γ. προς αυτούς που δεν ξέρουν εμένα ή τον Δημήτρη: Μη θεωρήσετε ότι τσακωνόμαστε. Προς Θεού. Ούτε έχουμε καμία αντιπαράθεση. Το ξεκαθαρίζω για να μη νομίζετε ότι υπάρχει καμία παρεξήγηση.

Edited by CarpeNoctum

Αμφιταλαντευτηκα για το αν επρεπε να ποσταρω τα παρακατω που μπορει να θεωρηθουν unfair απο μερους μου,αλλα εκ των προτερων δηλωνω καλοπροαιρετος.Ελπιζω να μην εκληφθει σαν προσωπικη επιθεση στο Δημητρη(zaharakis),ή σαν μια προσπαθεια να ριξω λαδι στη φωτια,ομως θα ηθελα να μας παραπεμψω σε καποιες απο τις αρχικες εντυπωσεις του για το Leo,οπως αυτες διατυπωθηκαν στο επισημο θεμα του Leo,χοντρικα στις σελιδες 17-25 του θεματος.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2980923#post2980923

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981080#post2981080

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981119#post2981119

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981399#post2981399

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981844#post2981844

Στο θεμα εκεινο,μου ειχαν κανει εντυπωση τα αρνητικα σχολια του για την κατασταση που παρουσιαζε τοτε το Leo,καθως και το οτι αποθαρρυνε τους υποψηφιους αγοραστες.Παραλληλα δεν ελειπαν και οι συγκρισεις με το iphone,το οποιο θεωρουσε ανωτερο κατα τη γνωμη του εκεινη την περιοδο ,γενονος που προκαλεσε αναλογη κριτικη εναντιον του,απο τους φιλους των WinMo.

Οπως αντιλαμβανεστε τονιζω τη χρονικη συγκυρια,διοτι ενδεχομενως το Leo,με τις custom παρεμβασεις που ακολουθησαν να μεταμορφωθηκε δραματικα(δεν το γνωριζω προσωπικα,διοτι δεν παρακολουθω πλεον το θεμα)

Αν δε θα ειχε προβλημα λοιπον,θα ηθελα να μοιραστει μαζι μας τις δραματικες αλλαγες που παρουσιασε η συσκευη εκτοτε,οι οποιες διαμορφωσαν τη σημερινη του αποψη.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Συμφωνώ με τον Νικόλα (το έγραψα και εγώ άλλωστε παραπάνω με άλλα λόγια).

@Οδυσσέα

Το έχει ξαναπεί ο Δημήτρης αυτό σε παλαιότερα ποστ του, Οδυσσέα. Αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις. Δεν θυμάμαι πότε, αλλά τα έχει ξαναπεί!

βλεπω να βγαινει και με το δικιο του ο athanasso και με τον γνωστο του τροπο να μας στελνει στους διαξιφισμους!δηλαδη αν εχεις φερραρι και εχεις την δυνατοτητα δεν θα δοκιμασεις και μια πορσε?το κινητο δεν θελει κανενα φλασαρισμα ουτε coocked rom ουτε τπτ.ο καθενας το "πειραζει"για να κανει το κεφι του.δουλευει με την επισημη απροβληματιστα.οπως εκπληκτικα δουλευε με τα συν και πλην του το 3g μηλο που ειχα.απο εκει και περα με αλλα λογια να αγαπιομαστε.αυτα απο εμενα καλο ξημερωμα

Συμφωνώ με τον Νικόλα (το έγραψα και εγώ άλλωστε παραπάνω με άλλα λόγια).

@Οδυσσέα

Το έχει ξαναπεί ο Δημήτρης αυτό σε παλαιότερα ποστ του, Οδυσσέα. Αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις. Δεν θυμάμαι πότε, αλλά τα έχει ξαναπεί!

Οντως,τωρα ειδα καποια σχετικα posts.Οπως εγραψα δεν το παρακολουθω εδω και καιρο,το θεμα του Leo

Απλως τοτε μου χε κανει εντυπωση η κακη κριτικη του (και ειχε βαρυνει σε καποιο βαθμο την αποφαση μου για να παρω το 3GS,αντι για το Leo)

Και στο παρών thread αν κοιτάξεις παλαιότερα θα βρεις πιο «σωστά» σχόλια του Δημήτρη επί του θέματος Leo/iPhone.;)

Τα είχε αναλύσει τότε.

Κριμα....πολυ κριμα.....

Λοιπον ετοιμος και ο οδηγος :D. Οσοι λοιπον δεν ψαρωνετε, διαβαστε :rtfm: και ξεκινηστε :wink:. Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια, η δε ευχαριστηση να βλεπεις ενα μικρο "MacBook" ειναι ασυγκριτη :yahoo: :tease:. Εγω παρεπιμπτοντως το ονομαζω MacMini. Οτι θελετε αυτοι που θα το επιχειρησετε ειμαι εδω. :whistle:

Μπορεί να φανώ γραφικός, αλλά σαν τα original κανένα....:p

Αλλά ένα μπράβο για την προσπάθεια!!!!;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

το να την πεφτουμε σε καποιον που εχει βοηθησει αφανταστα κοσμο εδω μεσα δεν ειναι και οτι το καλυτερο.τουλαχιστον σε αυτο ελπιζω να συμφωνειτε.

το να την πεφτουμε σε καποιον που εχει βοηθησει αφανταστα κοσμο εδω μεσα δεν ειναι και οτι το καλυτερο.τουλαχιστον σε αυτο ελπιζω να συμφωνειτε.

κανεις δεν την πεφτει σε κανενα... τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω. δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που ο Δημητρης δηλωνει θιγμενος. :rolleyes:

Κριμα....πολυ κριμα.....

Γιατί ρε Μήτσε;;;;;;;;;:worry::(:confused:

Καλημέρα σε όλο το κόσμο, από το γραφείο σήμερα, μιας και εχτές ήμανε, και εγώ, θύμα των ιώσεων που κυκλοφορούν:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned