ivassilis Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 [*]Το χειρόγραφο της «Θεωρίας της Σχετικότητας» σε έκθεση στο Ισραήλ Οντως, είναι η πρώτη φορά κι εγώ που σκέφτηκα σοβαρά να πάω Ισραήλ. Αν και νομίζω ότι σύντομα θα εμφανιστεί και σε κάποια ευρωπαϊκή έκθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Και επί της ευκαιρίας νομίζω ότι με 5 βαθμούς πια μπροστά δεν χάνεται....με τον δεύτερο δεν ασχολούμαι γιατί θα γκελάρει την Κυριακή... Δικός μου είσαι και εσύ. Ωραία! Εύγε! :p Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Λοιπον ο ktsak MacMini ειναι πλεον γεγονος :D. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια :). Σιγα σιγα ξεκιναω το στησιμο του. Αργοτερα το βραδυ θα ετοιμασω και εναν οδηγο (εχω βρει εναν του Gizmodo τον οποιο και θα μεταφρασω) για οσους σκεφτονται να το επιχειρησουν :rolleyes:. Η αληθεια ειναι οτι το Dell mini 10v (1011) ειναι παρα μα παρα πολυ Mac friendly, η δε διαδικασια piece of cake :D :cool: Edited March 8, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Για να ξυπνήσουμε λίγο εδώ μέσα.... Λοιπόν παιδά θα σας πω κάτι που είδα και με έπιασε άγχος....μπήκα στο thread του hd2. Δεν λέω καλή συσκευή, μεγάλη οθόνη και όλα τα καλά που έχει δεν τα αμφισβητώ αλλά αυτό που είδα δεν μπορώ να μην το πω. Είδα να ψάχνουνε rom, radio καινούριο κλπ και με έπιασε άγχος....γύρισα για μια στιγμή στην εποχή του x1 και αγχώθηκα!!!!!!!!!!! Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια, φανταστείτε και μόνο να ψάχνουμε custom rom κλπ...η κάθε rom να έχει τα ψιλοπροβλήματα της και να αναζητούμε αυτή που θα έχει ενσωματωμένα τα περισσότερα προγράμματα (όχι apps) με την περισσότερη ελεύθερη μνήμη. Κάθε λίγο και λιγάκι θα κάνουμε "flashing" και όλη την ώρα δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι..... Και θα είμαστε και όλη την ώρα στην αναμονή για την καινούρια ρομ. Σας το λέω γιατί πριν μέρες κάτι μου πέρασε από το μυαλό για το hd2 αλλά μια βόλτα στο thread με έπεισε πλήρως για το μήλο....... Παιδιά θα αγχωθείτε....και προς θεού δεν το λέω για τον Ζαχαράκη π.χ. που το υπερασπίζεται μετά μανίας (και καλά κάνει), απλά καταθέτω το πως το βλέπω εγώ.....μόνο αυτό, ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Μα Βαγγέλη, γιατί νομίζεις ότι έχουμε χρόνο να συζητάμε χαλαρά εδώ μέσα οι περισσότεροι; γιατί περισσεύει από την έλλειψη ανάγκης να ασχοληθούμε με αυτά στα οποία αναφέρεσαι :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Λοιπον ο ktsak miniMac ειναι πλεον γεγονος :D. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια :). Σιγα σιγα ξεκιναω το στησιμο του. Αργοτερα το βραδυ θα ετοιμασω και εναν οδηγο (εχω βρει εναν του Gizmodo τον οποιο και θα μεταφρασω) για οσους σκεφτονται να το επιχειρησουν :rolleyes:. Η αληθεια ειναι οτι το Dell mini 10v (1011) ειναι παρα μα παρα πολυ Mac friendly, η δε διαδικασια piece of cake :D :cool: Αυτά είναι!! μπράβο πτέραρχε μου, περιμένουμε με αγωνία. Νομίζω ότι για μένα είναι η καλύτερη επιλογή για μια πρώτη εμπειρία!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 καλησπερα στην παρεα κ απο μενα..!! χαθηκα λιγακι γιατι αντιμετωπιζα ενα προβλημα με τον υπολογιστη..!!αλλα λυθηκε..!! χρησιμοποιησα το teamviewer..!!και ειναι αρκετα καλο.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Οντως, είναι η πρώτη φορά κι εγώ που σκέφτηκα σοβαρά να πάω Ισραήλ. Αν και νομίζω ότι σύντομα θα εμφανιστεί και σε κάποια ευρωπαϊκή έκθεση... Βασίλη μακάρι. Γιατί πρέπει να είναι πραγματικά φοβερό. Ακόμα και αν δεν είναι όλα απόλυτα κατανοητά ακόμα και στον μυημένο, πρέπει να είναι πολύ ωραία!! Φυσικός είσαι (και ΕΣΥ) ; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Βαγγελη δεν μπορεις να καταλαβεις την ουσια και δεν θα επιμεινω παλι.:) κατι βασικο ομως για οσους δεν με ξερουν,ΔEN YΠOΣTHPIZΩ ΠOTE KATI ΠOY ΔEN TO AΞIZEI! το λεο ειναι η καλυτερη συσκευη κι η πιο πληρες, αυτην την στιγμη και δεν το συζηταω.απο εκει και μετα ολα ειναι θεμα γουστου:) οσο για το thread του λεο,εκει μεσα ξεχναμε και αυτα που ξερουμε...με αυτα που διαβαζουμε καθε μερα απο τους νεους και απειρους χρηστες του.... φυσικα και δεν ισχυει TΠT απο τα περισσοτερα προβληματα που αναφερονται εκει μεσα καθημερινα (εγω για παραδειγμα ΔEN EXΩ KANENA AΠOΛYTΩΣ ΠPOBΛHMA ME TO ΛEO....οπως και καθε εμπειρος χρηστης wm συσκευων! απο εκει και μετα σε αυτο το αμοιρο thread του λεο,αναβιωνουμε τις σκηνες απειρου καλλους της ομνια εποχης:p την καλησπερα μου σε ολην την παλιοπαρεα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Λοιπον ο ktsak miniMac ειναι πλεον γεγονος :D. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια :). Σιγα σιγα ξεκιναω το στησιμο του. Αργοτερα το βραδυ θα ετοιμασω και εναν οδηγο (εχω βρει εναν του Gizmodo τον οποιο και θα μεταφρασω) για οσους σκεφτονται να το επιχειρησουν :rolleyes:. Η αληθεια ειναι οτι το Dell mini 10v (1011) ειναι παρα μα παρα πολυ Mac friendly, η δε διαδικασια piece of cake :D :cool: Με γειές Κύριε Πτέραρχε! (είδες τι γλυκό που είναι, ξεκινάς με ένα μηχάνημα, αλλά σιγά σιγά δε φτάνει και πας στο επόμενο και στο επόμενο ... ) Καλησπέρα σε όλους: Δημήτρη, Πάρι, Βαγγέλη, Αλέξανδρε, Αρτέμη και όποιον άλλο ξεχνάω! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Βαγγελη δεν μπορεις να καταλαβεις την ουσια και δεν θα επιμεινω παλι.:) κατι βασικο ομως για οσους δεν με ξερουν,ΔEN YΠOΣTHPIZΩ ΠOTE KATI ΠOY ΔEN TO AΞIZEI! το λεο ειναι η καλυτερη συσκευη κι η πιο πληρες, αυτην την στιγμη και δεν το συζηταω.απο εκει και μετα ολα ειναι θεμα γουστου:) οσο για το thread του λεο,εκει μεσα ξεχναμε και αυτα που ξερουμε...με αυτα που διαβαζουμε καθε μερα απο τους νεους και απειρους χρηστες του.... φυσικα και δεν ισχυει TΠT απο τα περισσοτερα προβληματα που αναφερονται εκει μεσα καθημερινα (εγω για παραδειγμα ΔEN EXΩ KANENA AΠOΛYTΩΣ ΠPOBΛHMA ME TO ΛEO....οπως και καθε εμπειρος χρηστης wm συσκευων! απο εκει και μετα σε αυτο το αμοιρο thread του λεο,αναβιωνουμε τις σκηνες απειρου καλλους της ομνια εποχης:p την καλησπερα μου σε ολην την παλιοπαρεα:) Φίλε μου Δημήτρη σε καταλαβαίνω και δεν λέω ότι υποστηρίζεις κάτι που δεν αξίζει... απλά που μου προξένησε τρομερή εντύπωση (με γύρισε πολύ πίσω σε εποχές που δεν θέλω ούτε να θυμάμαι) το ψάξιμο της ρομ, του radio κλπ... Αυτό είναι όλο...βασικά να σου πω κάτι??? το μήλο πολλές φορές το κράζω αλλά σε αυτό μας έχει κάνει άνθρωπους....δεν καθόμαστε να περιμένουμε τον κάθε developers που θα βγάλει μία ρομ για να την φλασσάρουμε.... Και αυτό είναι ότι καλύτερο!!!!!!!!:D:D:D:D Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Φίλε μου Δημήτρη σε καταλαβαίνω και δεν λέω ότι υποστηρίζεις κάτι που δεν αξίζει... απλά που μου προξένησε τρομερή εντύπωση (με γύρισε πολύ πίσω σε εποχές που δεν θέλω ούτε να θυμάμαι) το ψάξιμο της ρομ, του radio κλπ... Αυτό είναι όλο...βασικά να σου πω κάτι??? το μήλο πολλές φορές το κράζω αλλά σε αυτό μας έχει κάνει άνθρωπους....δεν καθόμαστε να περιμένουμε τον κάθε developers που θα βγάλει μία ρομ για να την φλασσάρουμε.... Και αυτό είναι ότι καλύτερο!!!!!!!!:D:D:D:D εμενα αντιθετα μου την εσπαγε που δεν μπορουσα να επεμβω σε σημα δικτυου,σημα gps,gprs\3g,bluetooth κλπ (ραδιο) στο μηλο και που τρομαζα στην ιδεα του restore... μια φορα το χρειαστηκα και μου περασε την 3.13 και jb ΤΕΛΟΣ... αντιθετα με το λεο,που κανω οτι γουσταρω εγω και οποτε το γουσταρω :) το φλασαρισμα ειναι 10' δουλεια και το στησιμο αλλα 30'. αν κατι δεν παει καλα χανω αλλα 15' απο την ζωη μου (την ωρα που πινω τον καφε μου σε πλαστικο εξω στα χωραφια :p μακρια απο καθε pc κι ασυρματη συνδεση) ειναι πολλα,αλλα αν αρχισω θα μου την πεσετε παλι :)(πλακα κανω) .. πριν λιγο καιρο με ειχαν χαρακτηρισει apple boy... ετσι τωρα λες κι εσυ οτι υποστηριζω φανατικα (με την καλη ενοια ) το λεο... τοτε υποστηριζα το μηλο,γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο...φωναζοντας ομως και τα στραβα του που μου την εδιναν! τωρα δεν εχει καμια τυχη το μηλο διπλα στο λεο,αυτη ειναι η αληθεια και αυτην φωναζω. περιμνω την υπερβαση απο την apple με το νεο μηλο,να με κανει να αφησω το λεο ...μεχρι να αποδειχτει αυτο ομως,το μηλο μου ειναι ενα μακρινο παρελθον για μενα. περασα καλα μαζι του,με ολες τις ελλειψεις του και τις ιδιοτροπιες του,ελλειψει καλυτερης συσκευης εκεινο το διαστημα... μονο ο tesalat μπορει να με καταλαβει,που το εχει και το ζει καθημερινα και περασε σε αυτο απο το μηλο. και λεω μονο αυτος,γιατι ειναι εμπειρος χρηστης και ξερει τι ζηταει και πως θα το παρει απο μια wm συσκευη με τις δυνατοτητες του λεο.... φιλικα παντα ! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Νομίζω Δημήτρη ότι η φιλοσοφία της Apple με το μήλο είναι πολύ μακρυά από το να ικανοποιήσει ανήσυχα πνεύματα όπως το δικό σου, γιατί στοχεύει σε άλλη πελατεία. Αν μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη, του χρόνου τέτοια εποχή σε βλέπω με Android 3.x ή ότι κυκλοφορεί τότε από αυτό το μέτωπο το οποίο κατά τη άποψή μου είναι σε τροχιά προσέγγισης (όχι σήμερα, αλλά προοπτικά) χρηστών με τις ικανότητες και τις ανησυχίες τις δικές σου, ενώ αντίθετα η MS καταϊδρωμένη προσπαθεί να αντιγράψει την επιτυχία του μήλου αλλά σε διαφορετικό κοινό από αυτό που ανήκεις εσύ και αρκετοί καλοί συνάδελφοι εδώ μέσα :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ποιο είναι το leo ρε παιδιά? Για ενημερώστε και εμάς τους αδαείς..... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 To HTC HD 2 Αρτέμη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 To HTC HD 2 Αρτέμη. Ευχαριστώ Νίκο! :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Νομίζω Δημήτρη ότι η φιλοσοφία της Apple με το μήλο είναι πολύ μακρυά από το να ικανοποιήσει ανήσυχα πνεύματα όπως το δικό σου, γιατί στοχεύει σε άλλη πελατεία. Αν μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη, του χρόνου τέτοια εποχή σε βλέπω με Android 3.x ή ότι κυκλοφορεί τότε από αυτό το μέτωπο το οποίο κατά τη άποψή μου είναι σε τροχιά προσέγγισης (όχι σήμερα, αλλά προοπτικά) χρηστών με τις ικανότητες και τις ανησυχίες τις δικές σου, ενώ αντίθετα η MS καταϊδρωμένη προσπαθεί να αντιγράψει την επιτυχία του μήλου αλλά σε διαφορετικό κοινό από αυτό που ανήκεις εσύ και αρκετοί καλοί συνάδελφοι εδώ μέσα :) ακριβως και επειδη ο πολυς κοσμος δεν ειναι power user, και δεν εχει το ανυσηχο (;) πνευμα του Δημητρακη, η apple θα συνεχισει να σπαει τα κοντερ στις πωλησεις του iphone 3g(s) οσο και του νεου 4g(;).... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εγώ πάντως power user δεν θεωρώ αυτόν που κάνει μόντες στη συσκευή του. Έχω τελείως διαφορετική άποψη του τι είναι power user μιας συσκευής. Απλά το αναφέρω :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Εγώ πάντως power user δεν θεωρώ αυτόν που κάνει μόντες στη συσκευή του. Έχω τελείως διαφορετική άποψη του τι είναι power user μιας συσκευής. Απλά το αναφέρω :) το νοημα ομως αυτο που θελω να πω το πηρες οποτε δεν με πειραζει :p:lol: http://www.kanexlive.com/products/item-id-3662.html ακριβουτσικο αλλα ωραιο :) Edited March 8, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 http://www.kanexlive.com/products/item-id-3662.html ακριβουτσικο αλλα ωραιο :) Έχεις καταλάβει τι ακριβώς κάνει; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Έχεις καταλάβει τι ακριβώς κάνει; απο οτι καταλαβα μετατρεπει το imac σε οθονη για να μπορεις να ενωσεις το ps3 για να παιξεις παιχνιδια... σωστα; παντος για οσους εχουμε mac book pro χωρις hdmi αυτη η λυση μεχρι στιγμης ειναι μονοδρομος http://www.kanexlive.com/products/item-id-3495.html εμενα αντιθετα μου την εσπαγε που δεν μπορουσα να επεμβω σε σημα δικτυου,σημα gps,gprs\3g,bluetooth κλπ (ραδιο) στο μηλο και που τρομαζα στην ιδεα του restore... μια φορα το χρειαστηκα και μου περασε την 3.13 και jb ΤΕΛΟΣ... αντιθετα με το λεο,που κανω οτι γουσταρω εγω και οποτε το γουσταρω :) το φλασαρισμα ειναι 10' δουλεια και το στησιμο αλλα 30'. αν κατι δεν παει καλα χανω αλλα 15' απο την ζωη μου (την ωρα που πινω τον καφε μου σε πλαστικο εξω στα χωραφια :p μακρια απο καθε pc κι ασυρματη συνδεση) ειναι πολλα,αλλα αν αρχισω θα μου την πεσετε παλι :)(πλακα κανω) .. πριν λιγο καιρο με ειχαν χαρακτηρισει apple boy... ετσι τωρα λες κι εσυ οτι υποστηριζω φανατικα (με την καλη ενοια ) το λεο... τοτε υποστηριζα το μηλο,γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο...φωναζοντας ομως και τα στραβα του που μου την εδιναν! τωρα δεν εχει καμια τυχη το μηλο διπλα στο λεο,αυτη ειναι η αληθεια και αυτην φωναζω. περιμνω την υπερβαση απο την apple με το νεο μηλο,να με κανει να αφησω το λεο ...μεχρι να αποδειχτει αυτο ομως,το μηλο μου ειναι ενα μακρινο παρελθον για μενα. περασα καλα μαζι του,με ολες τις ελλειψεις του και τις ιδιοτροπιες του,ελλειψει καλυτερης συσκευης εκεινο το διαστημα... μονο ο tesalat μπορει να με καταλαβει,που το εχει και το ζει καθημερινα και περασε σε αυτο απο το μηλο. και λεω μονο αυτος,γιατι ειναι εμπειρος χρηστης και ξερει τι ζηταει και πως θα το παρει απο μια wm συσκευη με τις δυνατοτητες του λεο.... φιλικα παντα ! Δημητρακη ξεχνας ομως κατι πολυ σημαντικο. δεν ειναι ολος ο κοσμος εμπειρος χρηστης wm συσκευων.. οσοι δεν ασχοληθηκαν ποτε πιστεψε με φοβουνται και μονο στην σκεψη να ασχοληθουν. οσοι ασχοληθηκαν δεν νομιζω να το θελουν και πολυ να ξανασχοληθουν. οι υπολοιποι απλα εχουν αγορασει iphone. αυτο ηταν, ειναι και θα ειναι το μυστικο επιτυχιας της apple. και δεν μιλαω συγκεκριμενα για το hd2. γενικα μιλαω γιατι γνωριζω αρκετους που προσπερνουν τις δυνατοτητες του hd2 και απλα κανουν πισω επειδη ακουνε wm... Edited March 8, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Πολλαπλη Παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλησπέρα παίδες! Στο θέμα των Windows Mobile / Windows Phone / HTC Leo / iPhone 3GS / Next Gen. iPhone το οποιό πολύ μας ανησυχεί και μας ταλανίζει εγώ θεωρώ την MS πεθαμένη. Το να αρχίσει ένα νέο λειτουργικό με μηδενική βάση εν έτη 2011 (γιατί τότε θα βγουν στην κυκλοφορία), και θα έχει αντιμέτωπους το νέο iPhone και το νέο OS του (ίσως δεν είναι τυχαίο που θα βγουν τουλάχιστον 6 μήνες μετά την κυκλοφορία των δύο αυτών της Apple - θα έχει πολύ χρόνο να δει / βελτιώσει / αντιγράψει ίσως ;)), ακόμα δυνατότερα μοντέλα Android και μια επόμενη έκδοση του OS σίγουρα, μόνο «έξυπνη» δεν την βλέπω από εδώ που κάθομαι, και θεωρώντας τον εαυτό μου σκεπτόμενο καταναλωτή και όχι power user, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Βλέπω πολύ ενεργητικότητα από πλευράς Android και την τελευταία ελπίδα να κρατάει το Leo. Η Sony Ericsson έχασε το παιχνίδι με το Χ2 και την τραγική της καθυστέρηση. Και σαν καταναλωτής της Apple προς το παρόν, μόνο καλό δεν το βλέπω. Εκτοπίζοντας την MS? Τα έχω ξαναπεί. Ελπίζω σε ανάπτυξη του Android για να πιεστεί έτσι η Apple και να μην αρχίσει τσιγκουνιές όταν θα παρουσιάζει το νέο iPhone & iPhone OS. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Αδυνατώ να παρακολουθήσω....... Θα πηδηχτώ από το παράθυρο... Edited March 8, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Παιδια εγω θα πω τα εξης : Ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο το μηλο μου, οπως ημουν και στο παρελθον ευχαριστημενος απο το HD μου. Επισης εχω ενα HTC Touch 2, το οποιο μου κανει μια χαρα τη δουλεια μου σαν 2η συσκευη και ειμαι και απο αυτο πολυ ευχαριστημενος επισης. :D Ο Κωστας και ο Δημητρης ειναι ευχαριστημενοι επισης απο το Leo τους. :D Δεν προκειται προς το παρον εγω προσωπικα να κανω καμια κινηση για αντικατασταση συσκευης, πριν δω το 4GTXSV Turbo οπως δ.@ολο θα το λενε και πριν δω και τις επερχομενες WM 7 series συσκευες. :confused: Ενα πραγμα δεν εχω ομως καταλαβει, γιατι θα πρεπει να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το ποια ειναι καλυτερη συσκευη και οτι θα πρεπει να μεταπηδησουμε ντε και καλα στην μια η στην αλλη πλευρα :worry:. Σημασια εχει να εξυπηρετει τον καθενα μας η καθε συσκευη και να ανταποκρινεται σε αυτα για τα οποια αγοραστηκε. "Σταματηστε" να προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον με τον ενα η τον αλλο τροπο. :mad: Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και εχουμε κανει τις επιλογες μας. Μονο εμεις μαζι με το χρονο ειναι αυτοι που θα αποδειξουμε αν καναμε λαθος η οχι. Κανεις αλλος. Εγω κουρατηκα και δεν προκειται στη συγκεκριμενη "φιλικη διαμαχη" να παρω ποτε μερος. :X Παμε για αλλα, αντε :D Edited March 8, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Παιδια εγω θα πω τα εξης : Ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο το μηλο μου, οπως ημουν και στο παρελθον ευχαριστημενος απο το HD μου. Επισης εχω ενα HTC Touch 2, το οποιο μου κανει μια χαρα τη δουλεια μου σαν 2η συσκευη και ειμαι και απο αυτο πολυ ευχαριστημενος επισης. :D Ο Κωστας και ο Δημητρης ειναι ευχαριστημενοι επισης απο το Leo τους. :D Δεν προκειται προς το παρον εγω προσωπικα να κανω καμια κινηση γιοα αντικατασταση συσκευης, πριν δω το 4GTXSV Turbo οπως δ.@ο.ο θα το λενε και πριν δω και τις επερχομενες WM 7 series συσκευες. :confused: Ενα πραγμα δεν εχω ομως καταλαβει, γιατι θα πρεπει να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το ποια ειναι καλυτερη συσκευη και οτι θα πρεπει να μεταπηδησουμε ντε και καλα στην μια η στην αλλη πλευρα :worry:. Σημασια εχει να εξυπηρετει τον καθενα μας η καθε συσκευη και να ανταποκρινεται σε αυτα για τα οποια αγοραστηκε. "Σταματηστε" να προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον με τον ενα η τον αλλο τροπο. :mad: Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και εχουμε κανει τις επιλογες μας. Μονο εμεις μαζι με το χρονο ειναι αυτοι που θα αποδειξουμε αν καναμε λαθος η οχι. Κανεις αλλος. Εγω κουρατηκα και δεν προκειται στη συγκεκριμενη "φιλικη διαμαχη" να παρω ποτε μερος. :X Παμε για αλλα, αντε :D Συμφωνώ απόλυτα με τον Πτέραρχο! ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts