Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην παρούσα στιγμή με κανένα άλλο,στο μέλλον ίσως με κανένα android με οθόνη σαν του iPhone σε απόκριση και με εξίσου γρήγορο μενού.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Να στεναχωρήσεις Μήτσο κάποιον αποκλείεται. Καθένας έχει τις ανάγκες του και κρίνει. Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί το Leo για μένα είναι λίγο και δε θεωρώ ότι παιδεύομαι με κάτι με το iPhone.

Καλημέρα φίλοι μου!!!

Ευτυχώς που Δημήτρης κ Κώστας δεν μας άφησαν κ ανάβει λίγο η συζήτηση κ μένουμε σε επαγρύπνση.

Χτες παρέλαβε κ ένας πολύ καλός μου φίλος το hd2.

Στο δίλημα μήλο η hd που υπήρξε για εκείνον ενώ στο μήλο θα μπορούσα να τον βοηθήσω (φανταστείτε υπάρχουν κ πιο άσχετοι από μένα :lol::lol:) η απάντηση μου στην ερώτηση του ήταν ότι κ τα 2 είναι κορυφαία κ να διαλέξει όποια θέλει. Βλέπετε συνέπεσε η επιδότηση του με την αγορά του hd από Κώστα κ Δημήτρη (δεν υπάρχει καλύτερη συστατική επιστολή για κιν απ το τεστ zaharakis :p) όποτε δεν ήθελα να τον επηρεάσω. Γιατί μπορεί εγώ να έχω βολευτεί κ να κάνω την δουλεία μου ακριβώς όπως θέλω αλλά οι ανάγκες καθένα είναι διαφορετικές.

Έτσι επειδή εκείνος είχε diamond από πριν κατέληξε στο hd2 κ λογικά αυτές τις μέρες θα πέσει στα χέρια μου να του το στήσω. (όχι πως ξέρω, αλλά λέμε τώρα):lol:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να στεναχωρήσεις Μήτσο κάποιον αποκλείεται. Καθένας έχει τις ανάγκες του και κρίνει. Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί το Leo για μένα είναι λίγο και δε θεωρώ ότι παιδεύομαι με κάτι με το iPhone.

Καλημερα Νικο :D εσυ θα εισαι ο τελευταιος που θα ριξει το τειχος :lol:

Καλημέρα φίλοι μου!!!

Ευτυχώς που Δημήτρης κ Κώστας δεν μας άφησαν κ ανάβει λίγο η συζήτηση κ μένουμε σε επαγρύπνση.

Χτες παρέλαβε κ ένας πολύ καλός μου φίλος το hd2.

Στο δίλημα μήλο η hd που υπήρξε για εκείνον ενώ στο μήλο θα μπορούσα να τον βοηθήσω (φανταστείτε υπάρχουν κ πιο άσχετοι από μένα ) η απάντηση μου στην ερώτηση του ήταν ότι κ τα 2 είναι κορυφαία κ να διαλέξει όποια θέλει. Βλέπετε συνέπεσε η επιδότηση του με την αγορά του hd από Κώστα κ Δημήτρη (δεν υπάρχει καλύτερη συστατική επιστολή για κιν απ το τεστ zaharakis ) όποτε δεν ήθελα να τον επηρεάσω. Γιατί μπορεί εγώ να έχω βολευτεί κ να κάνω την δουλεία μου ακριβώς όπως θέλω αλλά οι ανάγκες καθένα είναι διαφορετικές.

Έτσι επειδή εκείνος είχε diamond από πριν κατέληξε στο hd2 κ λογικά αυτές τις μέρες θα πέσει στα χέρια μου να του το στήσω. (όχι πως ξέρω, αλλά λέμε τώρα)

Μιχαλη,αν ασχοληθεις με ενα κινητο και το δουλεψεις ο ιδιος,θα καταλαβεις πολλα περισσοτερα απο οτι εχεις ακουσει απο αλλους :)

αν σου αρεσει οντως και σε βολευει το μηλο,ακου την γνωμη μου και δεν θα χασεις :rolleyes:

μην δοκιμασεις καθολου το Λεο:( ,γιατι σε βλεπω να μπαιννεις στα εξοδα :happy::D

την καλημερα μου σε ολους παιδια :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!

Αν και πλημμελής στο συγγραφικό τομέα, παρακολουθώ το topic ανελλιπώς :)

Είναι αδιαμφισβήτητη η κυριαρχία του HD2 μεταξύ των WM συσκευών, όμως αυτό που δίνει ένα προβάδισμα στο iPhone δεν είναι τόσο πολύ η σύγκριση συσκευή με συσκευή αλλά η συνολική εμπειρία του οικοσυστήματος που έχει οικοδομήσει η apple και που μόνο μια εταιρία τέτοιου προσανατολισμού έχει τη δυνατότητα να κάνει γιατί ελέγχει απόλυτα την εμπειρία του χρήστη (hard / soft / υπηρεσίες) - με τα καλά και τα κακά που αυτό ενέχει :)

Όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές (Microsoft, Google, HTC, RIM, Nokia, ...) ελέγχουν μόνο μερικά αυτή τη συνολική εμπειρία και εξαρτώνται από άλλους (όπου ο καθένας έχει τη δική του agenda) για να ολοκληρώσουν το προϊόν τους.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Δημήτρη το καλό είναι ότι κ πολύ να μου αρέσει κ να θέλω να το αγοράσω η τσέπη μου θα με προσγειώσει αμέσως οπότε δεν ανησυχώ στον τομέα αυτό.

Εξάλλου με τις γνώσεις που έχω εγώ δύσκολα θα βρω τις διαφορές που εσυ λόγω εμπειριάς κ περισσότερων γνώσεων έχεις.

Άπλα το καλό για μένα είναι ότι θα έχω από πρώτο χέρι άποψη!!!:lol: (κ το κακό για σένα ότι θα χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σου:rolleyes::rolleyes:)

Κώστα καλημέρα!!

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

eρχονται τα ανδροειδη με το desire και τα sony, ερχεται το iphone os με το νεο 4g, ερχονται τα windows 7 με καινουργιες συσκευες... οποιος ενδιαφερεται για καινουργια συσκευη καλυτερα να περιμενει 3-4 μηνες να ερθει το καλοκαιρακι να τα δουμε ΟΛΑ μαζι και τοτε κρινουμε...

Windows 7 το καλοκαιράκι, πολύ αισιόδοξο το ακούω Χριστόφορε! ;)

Μιχάλη καλημέρα :)

Και κάτι για όσους "κακομεταχειρίζονται" το iPhone τους (μεταξύ άλλων χρήσιμων οδηγιών έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τη σύνθεση του υλικού της "πλάτης" του iPhone για το οποίο κατά καιρούς γράφονται διάφορα).

Edited by kkalog

καλημέρα σε όλους παιδιά.....Κώστα και Δημήτρη να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι και εγώ πολύ για το hd....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Windows 7 το καλοκαιράκι, πολύ αισιόδοξο το ακούω Χριστόφορε! ;)

αν οχι τουλαχιστον θα ξερουμε για τις συσκευες που θα φορεσουν τα windows 7.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αξιζει 3-4 μηνες αναμομονης για να εχουμε ολα τα δεδομενα μπροστα μας :D

καλημέρα σε όλους παιδιά.....Κώστα και Δημήτρη να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι και εγώ πολύ για το hd....

αν οχι τουλαχιστον θα ξερουμε για τις συσκευες που θα φορεσουν τα windows 7.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αξιζει 3-4 μηνες αναμομονης για να εχουμε ολα τα δεδομενα μπροστα μας :D

Όπως λέει και ο Χριστόφορος, Βαγγέλη αξίζει (αν μπορεί και δεν επείγεται κανείς) να περιμένεις να δεις τη "νέα γενιά" συσκευών γιατί καλό μεν το Leo για όσους το έχουν ήδη, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε, επένδυση αυτής της αξίας σε μια συσκευή που κατά πάσα πιθανότητα μάλλον θα είναι ο τελευταίος των "Μοϊκανών" με ότι και αν σημαίνει αυτό σε υποστήριξη / ανάπτυξη κλπ, νομίζω ότι δεν είναι καλή επιλογή.

Όπως λέει και ο Χριστόφορος, Βαγγέλη αξίζει (αν μπορεί και δεν επείγεται κανείς) να περιμένεις να δεις τη "νέα γενιά" συσκευών γιατί καλό μεν το Leo για όσους το έχουν ήδη, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε, επένδυση αυτής της αξίας σε μια συσκευή που κατά πάσα πιθανότητα μάλλον θα είναι ο τελευταίος των "Μοϊκανών" με ότι και αν σημαίνει αυτό σε υποστήριξη / ανάπτυξη κλπ, νομίζω ότι δεν είναι καλή επιλογή.

συμφωνω απολυτα αν και το ΛΕΟ οπως ανακοινωσε η ms θα συνεχιζει να υποτηριζεται (για ποσο δεν ξερουμε), αλλα και η XDA δεν προκειται να το αφησει ετσι...

αλλα μην ξεχναμε οτι το ΛΕΟ ειναι ειδη 4-5 μηνων τηλεφωνο και σε 5-6 μηνες θα αρχισουμε να ακουμε για τον αντικαταστατη του (?) :)

καποιος που θελει επειγον τωρα ας παρει το ΛΕΟ κορυφαιο κινητο. καποιος ομως που δεν βιαζεται ας περιμενει το καλοκαιρακι να εχει ολα τα δεδομενα μπροστα του και τοτε ας αποφασισει με βαση τις δικες του αναγκες και προτιμησεις... :ninja:

αλλωστε δεν θεωρω οτι σε θεμα hardware το desire υστερει σε κατι απο το hd2...

οσο και αν κατηγορει ο Δημητρακης τα ανδροειδη... θα αναγκαστει στο μελλον να τα εχει μαζι του γιατι οπως ξαναειπα μπορει τα 6.5 να ειναι το παρον και οχι αδικα - ειδικα με το HD2 ειναι τελειος συνδυασμος - αλλα τα ανδορειδη ειναι το ΜΕΛΛΟΝ :)

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

συμφωνώ απόλυτα...να σου πω την αλήθεια μου την έχει δώσει λίγο η apple, αυτό είναι το θέμα μου.

Αν το καλοκαίρι δεν αλλάξει μυαλά και δεν παρουσιάσει κάτι καλό τότε μάλλον πάω πάλι στην απέναντι όχθη.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημερίζω την καλύτερη παρέα του forum :D:)

Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί πρόκειται να κάνω μια "εγχείρηση" στο pc μου.:rolleyes::O

Αλλάζω μητρική και επ'ευκαιρίας θα περάσω windows 7 64bit.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω κάποιου είδους backup στο itunes...τώρα που το έμαθα, έχω φτιάξει playlists και όλα τα τοιάυτα, θα μου φανεί κάπως να πρέπει να τα ξαναπεράσω...:O

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

συμφωνώ απόλυτα...να σου πω την αλήθεια μου την έχει δώσει λίγο η apple, αυτό είναι το θέμα μου.

Αν το καλοκαίρι δεν αλλάξει μυαλά και δεν παρουσιάσει κάτι καλό τότε μάλλον πάω πάλι στην απέναντι όχθη.....

Άσε που τώρα δεν είναι μία η όχθη αλλά περισσότερες :)

Άσε που τώρα δεν είναι μία η όχθη αλλά περισσότερες :)

:lol::lol: έχεις δίκιο Κώστα... πλέον είναι Δέλτα ποταμού!!!!

edit : Λευτέρη κάπου είχα διαβάσει στο σπίτι κάτι τέτοιο. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι το βράδυ κ δεν έχει βγάλει άκρη νομίζω θα μπορώ να βοηθήσω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερίζω την καλύτερη παρέα του forum :D:)

Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί πρόκειται να κάνω μια "εγχείρηση" στο pc μου.:rolleyes::O

Αλλάζω μητρική και επ'ευκαιρίας θα περάσω windows 7 64bit.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω κάποιου είδους backup στο itunes...τώρα που το έμαθα, έχω φτιάξει playlists και όλα τα τοιάυτα, θα μου φανεί κάπως να πρέπει να τα ξαναπεράσω...:O

Καλημέρα Λευτέρη, o πιο απλός τρόπος είναι με την επιλογή backup μέσα από το itunes αλλά επειδή υποστηρίζονται μόνο δίσκοι DVD / CD κλπ υποθέτοντας ότι η συλλογή σου είναι μεγάλη δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος χρονικά ή οικονομικά.

Δες αυτή εδώ την ιδέα που νομίζω ότι είναι πολύ αποτελεσματική.

Καλημέρα Λευτέρη, o πιο απλός τρόπος είναι με την επιλογή backup μέσα από το itunes αλλά επειδή υποστηρίζονται μόνο δίσκοι DVD / CD κλπ υποθέτοντας ότι η συλλογή σου είναι μεγάλη δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος χρονικά ή οικονομικά.

Δες αυτή εδώ την ιδέα που νομίζω ότι είναι πολύ αποτελεσματική.

Κώστα μου να'σαι καλά σ'ευχαριστώ πάρα πολύ :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημέρα καλημέρα!

@zaharakis

Δημήτρη, για να πέσω εγώ και να γυρίσω στα WM πρέπει να γίνει κατακλυσμός. Πίστεψε με, αν φύγω από το iPhone σε WM 6.5.x δεν πάω γιατί δεν μου κάνουν. Μόνο σε Android θα κατέληγα, αλλά και αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να συμβαίνει στα κοντά.

Περιμένω το iPhone 4, που στην τελική αν δεν με ικανοποιήσει, τότε ή κρατάω το 3GS και παίρνω κάποιο medium range Android να παίζω, ή δίνω και το 3GS και παίρνω κάτι τύπου Desire.

.

το μονο που μου λειπει απο το μηλο πια,ειναι η αποδοση στην μουσικη ακροαση,αλλα μπορω να ζησω χωρις αυτο...

με ενα τηλ που δεν θα με καλυπτει ομως δεν θα μου ηταν καθολου ευκολο να συμβιωνω...

καληνυχτα σε ολην την παλιοπαρεα :)

Δημητρη το iphone θα μπορουσε να ειναι κορυφαιο σε ολους τους τομεις και λογο απλοτητας του λειτουργικου αλλα και γιατι αυτο που οι αλλοι το καταφεραν τωρα η apple το εχει εδω και 3 χρονια.

Ομως η τακτικη να μην λαμβανεται υπ᾽οψη καθολου ο πελατης αφου γνωριζουν οτι δεν υπάρχει αντιδραση, βαδιζουν οπως θελουν αυτοι.

6 μηνες μετα την κυκλοφορια του 3Gs βλεπουν τον ανταγωνισμο να εχει κανει τρομερα βηματα και αντι να δωσουν ενα πραγματικα καλο update ωστε να ικανοποιησουν τον κοσμο τους μεχρι να βγει το επομενο και σιγουρα καλυτερο iphone 4, δινουν μια σαχλαμαρα ισα ισα για να δυσκολεψουν οσους ειχαν JB.

Και θα συνεχισουν αυτη την τακτικη οσο κοιταμε να καλυπτουμε τα στραβα τους. Εκει βασιζονται.

Εγω αντεδρασα πουλοντας το. Μπορουσα να παραβλεψω καποιες αδυναμιες που με ταλαιπορουσαν στο να κανω απ᾽ευθειας καποια απλα πραγματα, μπορουσα να παραβλεψω το αργο ανοιγμα καποιων εφαρμογων δεν χαλασε ο κοσμος για 2 δευτερολεπτα, ομως δεν μπορω να κλεινω τα ματια μου σε μια τακτικη που ενω με θελει συνεχως με το χερι στην πιστωτικη καρτα, δεν υπολογιζει καθολου τα δικα μου-μας θελω.

Κρινοντας απο το iPad που κυκλοφορει σε λιγες μερες δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα στην λογικη αυτη.

Ανακοινωνουν με καμαρι οτι θα διατηθεται με δωρεαν την εφαρμογη e-reader λες και κανουν χαρη. Αυτο ελειπε να πουλουσαν την εφαρμογη την οποια θα χρησιμοποιουν οι χρηστες για να διαβαζουν τα βιβλια που θα αγοραζουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα δεκτά όλα αυτά.

Αλλά θα αντιστρέψω λίγο την ερώτηση.

Τι θα έγραφες (εσύ ή όποιος άλλος) αν σήμερα μαθαίναμε ότι το iPhone 3GS δεν θα έπαιρνε την αναβάθμιση του OS 4.0 την οποία και θα βλέπαμε μόνο σε καινούριες συσκευές άσχετα με το αν μας άρεσε η 4.0 ή όχι.

Τι εννοώ δηλαδή; Έχω το 3GS και το πρόβλημα σύμφωνα με αυτά που γράφεις είναι ότι είτε πρέπει να κάνω Jailbreak για να προσθέσω κάποια χαρακτηριστικά ή να αγοράσω εφαρμογές. Το κόστος ποιό είναι; Κάτι λιγότερο από 10-20 ευρώ ή για να είμαστε και δίκαιοι μπορεί και τίποτα μιας και πολλά χαρακτηριστικά υπάρχουν σε 3rd party εφαρμογές εντελώς δωρεάν. Τι χρειάζεται να κάνω; Να περιμένω την OS 4.0. Όταν βγει την περνάω δωρεάν.

Ο κάτοχος του HD2 που θέλει να πάρει την αναβάθμιση σε WP7 τι πρέπει να κάνει; Για να δούμε. Πρέπει να πουλήσει τη συσκευή του και το Δεκέμβρη (αν αγοράσει σήμερα δηλαδή να το έχει για 7-8 μήνες) να πάρει άλλο. Το κόστος αν βγάλουμε τα έσοδα από ενδεχόμενη πώληση πόσο θα είναι; 300-400 ευρω; 250; Έστω.

Τελειώσαμε εδώ; Όχι! Γιατί όχι; Γιατί απλά ό,τι εφαρμογές είχε αγοράσει αυτός ο χρήστης για το HD2 του δε μπορεί να της χρησιμοποιήσει στα WP7. Που πάνε λοιπόν αυτά τα 20,30,40,50 ευρώ που έχει δώσει για εφαρμογές; Ή ακόμα χειρότερα τα πολύ περισσότερα αν έχει αγορασμένο και κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Στα σκουπίδια και αυτά.

Συμπέρασμα; Η αναβάθμιση στα WP7 (ένα λειτουργικό της εταιρείας που φτιάχνει το λειτουργικό που ήδη φοράει) θα του κοστίσει σίγουρα ένα 500ευρω.

Αν το έκανε αυτό η Apple τι θα της σούρναμε; Να είμαστε λίγο δίκαιοι λοιπόν. Οι παραξενειές της Apple εμένα δε μου κοστίζουν σχεδόν τίποτα, ή έστω ελάχιστα. Η κίνηση της MS θα κοστίζει τα 20πλασια σε πολλούς για μια αναβάθμιση λειτουργικού επαναλαμβάνω. Συγγνώμη, αλλά βλέπω το δεύτερο ως εμπαιγμό και κοροϊδία πολύ περισσότερο από το πρώτο.

Εγω πιστευω οτι και το HD2 θ'ακολουθησει την προδιαγεγραμμενη πορεια του,και μεσα σ'ενα,το πολυ δυο χρονια θα βρισκεται στη ληθη.Ειναι η νομοτελεια των πραγματων,κι ενα εργο που επαναλαμβανεται διαρκως.Οι εμπειροι χρηστες του forum θα θυμουνται(?) την αναλογη περιπτωση των HTC Himalaya/Blue Angel που πολλους φανταζαν σαν το...τελος της ιστοριας και της εξελιξης (à la Francis Fukuyama ) των pda/smartphones.Ποσοι ειναι σημερα διατεθειμενοι να συνυπαρξουν με αυτες τις συσκευες?

Τηρουμενων και των αναλογιων,πιστευω οτι το ιδιο θα ισχυσει και με το HD2 και τα WinMo 6.5.X γενικοτερα.Εκτος κι αν τελικα κριθει "ικανο για αναβαθμιση",ή στην απιθανη περιπτωση που τα WP7 αποτυχουν παταγωδως.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Συμπληρωματικά της πολύ αντικειμενικής ανάλυσης του Νικου, να προσθέσω ότι αυτό ακριβώς είναι μια από τις συνέπειες της αποσπασματικής παρουσίας μιας εταιρίας σε μια αγορά.

Θυμάστε την απάντηση στη συνέντευξη παρουσίασης των WP7 όταν ρωτήθηκε ο Ballmer για τη δωρεάν διάθεση λειτουργικού που είπε ότι εμείς είμαστε μια εταιρία που φτιάχνει και πουλάει λογισμικό; Αντιθετα, όσο πιο ολοκληρωμένη παρουσία εχει μια εταιρία στην αγορά, τόσο πιο πολλές ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης έχει και αυτό είναι καλύτερο για τους χρήστες!

Τα seven αν δεν αποτελει δικαιολογια το θεμα της ασυμβατοτητας harware θα τα δουμε μεσο XDA, οποτε θα ξεμπροστιασουμε την MS & HTC γιατι αν δεν υπαρχει ασυμβατοτητα βλεπω πιο πολυ υπευθυνη την HTC που συνηθιζει να μην δινει αναβαθμιση στα παλιοτερα μοντελα (πχ δεν εδωσε στο HD τα 6.5 που τα σηκωναν καλυτερα απο το Diamond2).

Οπως και να χει εμεις θα τους τα χοσουμε γιατι δεν εχουμε κανενα προβλημα.

Εκτός αυτου και να εχεις το OS 4 στο 3Gs παλι θα παρεις την καινουργια συσκευη. Ολοι εμεις αυτο κανουμε.

Ομως δεν ειναι το ιδιο αυτο στο παραδειγμα σου με την τακτικη της *apple που δεν σε υπολογιζει σε τιποτα.

Προσωπικα δεν δεσμευομαι με καμια συσκευη. Καθε χρονο αλλαζω για να μην χανω τα λεφτα μου και να ειμαι διαρκως σε εγγυηση.

Οταν θα ελθει η ωρα δηλαδη ο επομενος Νοεμβριος, θα αποφασισω απο το 0 τι θα αγορασω.

Τα 7αρια αν δεν τα χρησιμοποιησω δεν το αποφασιζω γιατι δεν ξερω τιποτα απο αυτα, θα δω και το νεο iphone κατα ποσο εγιναν πραγματικες αλλαγες τοσο σε software οσο και σε hardware και φυσικα τα adroid που θα βρισκονται μια γενια μετα παντα σε HTC για να εχω σωστο UI.

Στο HD2 με το υπαρχον interface εχω ελαχιστη επαφη με τα 6.5 πχ στο mail που ομως τοσο το ανοιγμα οσο και μεταβαση σε οποιο mail επιλεξεις ειναι αστραπιαια.

Δεν εχω κοληματα και δυσλειτουργιες οποτε δεν με απασχολει οτι κατω απο το καπω κρυβονται τα windows.

Αυτο που θα πρεπει να κανουν οι κατοχοι iphone, ειναι αντι να δικαιολογουν οποιαδηποτε αποφαση της apple, να κατακλιζουν με mail διαμαρτυριας τους sever της εταιρειας και να μην τρεξουν ολοι να αγορασουν βαζοντας μεσον το iphone4, αλλα να περιμενουν κανα μηνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα seven αν δεν αποτελει δικαιολογια το θεμα της ασυμβατοτητας harware θα τα δουμε μεσο XDA, οποτε θα ξεμπροστιασουμε την MS & HTC γιατι αν δεν υπαρχει ασυμβατοτητα βλεπω πιο πολυ υπευθυνη την HTC που συνηθιζει να μην δινει αναβαθμιση στα παλιοτερα μοντελα (πχ δεν εδωσε στο HD τα 6.5 που τα σηκωναν καλυτερα απο το Diamond2).

Είναι καθαρά απόφαση της Microsoft και αναφέρθηκε από τον ίδιο τον Ballmer στην παρουσίαση των WP7. Όσο για τους XDA, τι διαφορά έχει η κοινότητα του XDA με αυτή του Cydia/Jailbreak; Και οι 2 κοινότητες προσπαθούν να δώσουν στη συσκευή κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Οπως και να χει εμεις θα τους τα χοσουμε γιατι δεν εχουμε κανενα προβλημα.

Εκτός αυτου και να εχεις το OS 4 στο 3Gs παλι θα παρεις την καινουργια συσκευη. Ολοι εμεις αυτο κανουμε.[/Quote]

Το αν εγώ ή εσύ ή κάποιοι θα πάρουμε την επόμενη συσκευή δεν είναι δικαιολογία γιατί εμάς μπορεί και να μας το επιτρέπει η τσέπη μας ή γιατί είμαστε χομπίστες. Σε πόσους δεν το επιτρέπει; Πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν το HD2 και έχουν παλαιότερα WM phones ή πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν το 3GS αλλά κάποιο παλαιότερο μοντέλο; Πολλοί είναι η απάντηση.

Ομως δεν ειναι το ιδιο αυτο στο παραδειγμα σου με την τακτικη της *apple που δεν σε υπολογιζει σε τιποτα.

Προσωπικα δεν δεσμευομαι με καμια συσκευη. Καθε χρονο αλλαζω για να μην χανω τα λεφτα μου και να ειμαι διαρκως σε εγγυηση.

Οταν θα ελθει η ωρα δηλαδη ο επομενος Νοεμβριος, θα αποφασισω απο το 0 τι θα αγορασω.

Σε τι δε σε υπολογίζει η Apple. Θα ήθελα να μου το αναλύσεις αυτό. Αναφέρεσαι στην έλλειψη multitasking ή στην έλλειψη flash; Γιατί αυτά πλέον τα έκοψε και η MS. Μήπως αναφέρεσαι στην 3.1.3 που απλά βγήκε για να κοπεί το JB; Jailbreak έχει ένα ποσοστό γύρω στο 10% των κατόχων iPhone. Για τους υπόλοιπους κάθε αναβάθμιση (μικρή η μεγάλη υπάρχει μια κάθε 2-3 μήνες) είναι μια (μεγάλη ή μικρή) διόρθωση σε υπάρχοντα bugs.

Μήπως αναφέρεσαι στο χειρότερο hardware που έχει το 3GS σε σχέση με το Leo; Την καλύτερη φωτογραφική μηχανή π.χ. ή το Neon flash; Η απουσία τους από το iPhone δεν είναι κοροϊδία. Είναι επιλογή της εταιρείας. Η εταιρεία επιλέγει βάση στρατηγικής marketing τι θα προσθέσει σε κάθε νέα συσκευή της. Με την ίδια λογική κάθε συσκευή πέραν του Leo είναι κοροϊδία από κάθε άλλη εταιρεία.

Επίσης, συγγνώμη αλλά ούτε εγώ δέχομαι ότι είμαι δέσμιος κάποιας εταιρείας. Βρίσκομαι πολύ συνειδητά εδώ που βρίσκομαι και ήμουν αλλού πριν μεταφερθώ εδώ. Έφυγα από την MS για λόγους που έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές. Και θα φύγω από την Apple όταν μια άλλη συσκευή μπορέσει να μου δώσει αυτά που μου δίνει το iPhone. Οι απαιτήσεις οι δικές μου βασίζονται πρώτα από όλα στις εφαρμογές και όχι στο hardware. Και εκεί το iPhone είναι πολύ μπροστά ακόμα γι' αυτό και μένω σε αυτό. Έγραψα παραπάνω ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάω στα Android όταν νιώσω ότι θα με καλύπτουν. Προς το παρόν είμαι μια χαρά.

Αυτο που θα πρεπει να κανουν οι κατοχοι iphone, ειναι αντι να δικαιολογουν οποιαδηποτε αποφαση της apple, να κατακλιζουν με mail διαμαρτυριας τους sever της εταιρειας και να μην τρεξουν ολοι να αγορασουν βαζοντας μεσον το iphone4, αλλα να περιμενουν κανα μηνα.

Ξαναρωτάω. Πες μου για ποιό πράγμα πρέπει να διαμαρτυρηθώ. Να διαμαρτυρηθώ επειδή δεν έχω bluetooth; Το έχουμε ξανασυζητήσει και δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να πείσω τον οποιοδήποτε ότι δε μου καίγεται καρφί αν δεν έχει όπως δε μου καιγόταν καρφί για το ότι είχε το HD μου πριν από το iPhone. Επίσης θα σου πω πως το discussion board (το επίσημο) της Apple, αν το παρακολουθήσεις θα δεις ότι τα παράπονα, οι προτάσεις, τα μηνύματα προς την Apple είναι πολύ περισσότερα από ό,τι μπορείς να νομίζεις. Εκεί τουλάχιστον υπάρχει ένα corporate forum που μπαίνουν οι χρήστες για να γκρινιάξουν, να προτείνουν ή να ρωτήσουν. Την MS που θα τη βρει κάποιος;

Και για να το κάνω και πιο γενικό, το Customer Service της Apple το ένιωσα στο πετσί μου με το πρόβλημα του iMac που είχα και είδα πώς η εταιρεία μου συμπεριφέρθηκε, πώς μου διόρθωσε το πρόβλημα και πώς το αντιμετώπισε και για τους άλλους.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned