Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλημερα και καλο σβκ σε ολους παιδια :D

@ktsak

Κώστα τι έγινε ήρθε το mini;;; :)

ωπα!:confused: εδω εχουμε θεμα :p

πτεραρχε απολογησου:D

αν γινει κατι τετοιο...σιγουρα θα χασουν και εμενα σαν πελατη..!!

λες και θα εισαι ο 1ος:lol:

ηδη εχουν χασει το παιχνιδι απο τον ανταγωνισμο!

το τειχος "σαφαρι" (ηταν αυτο που εκανε την διαφορα στο μηλο)σχεδον εχει γκρεμιστει και οι αποστασεις εχουν εκμηδενιστει...

κατι αλλο ρε παιδια.δεν σας την σπαει που με την 1η στραβη που θα χρειαστει restore,το παιζετε 50-50 να χασετε το JB?

με το λεο κανουμε βολτα απο ρομ σε ρομ απο build σε build ετσι για την πλακα κι ανα πασα στιγμη εχουμε παλι ενα τηλ οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΣΕΙ!

και ολα αυτα ακομη και στον δρομο....χωρις καμια αναγκη υπολογιστη!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

............

.............

Μα αφου ειναι υπολογιστης, χρειαζεται και δευτερο;:confused:

Αν ειναι δυνατον, δεν φτανει που πληρωνουμε-αμε εφαρμογες που επρεπε να υπάρχουν σαν OEM, τωρα θα πληρωνονται και τα updates που ουσιαστικα βελτιωνουν την υπαρχουσα εφαρμογη;

Ασε που μπορει να μην αλλαζει κατι ουσιαστικο.

Τι ειναι τουτοι ρε, απο την μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν:mad:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα αφου ειναι υπολογιστης, χρειαζεται και δευτερο;:confused:

Αν ειναι δυνατον, δεν φτανει που πληρωνουμε-αμε εφαρμογες που επρεπε να υπάρχουν σαν OEM, τωρα θα πληρωνονται και τα updates που ουσιαστικα βελτιωνουν την υπαρχουσα εφαρμογη;

Ασε που μπορει να μην αλλαζει κατι ουσιαστικο.

Τι ειναι τουτοι ρε, απο την μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν:mad:

το θεμα ειναι οτι οι μυγες λιγοστευουν...και αν δεν τις ταισουν σωστα (με το νεο μηλο) θα τις χασουν και αυτες....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αστα να πανε κωστα-δημητρη...εχω αρχιζει και τσαντιζομαι ηδη με την ολη φαση...!!και μαλλον συντομα θα αλλαξω στρατοπεδο..!!δεν φτανει που τους τα σκαμε...μας βαζουν και εξτρα εξοδα...!!ελεος δηλαδη!!

Είστε υπερβολικοί. Δεν θα ισχύσει τίποτα περισσότερο από ό,τι ισχύει ήδη σε άλλες πλατφόρμες ή υπολογιστές. Δεν είπε κανείς ότι θα χρεώνεται η μετάβαση από την 1.1 στην 1.2 έκδοση μιας εφαρμογής αλλά τα major updates και αυτά οι υπάρχοντες πελάτες θα μπορούν να τα παίρνουν σε χαμηλότερες τιμές. Αυτό βέβαια θα είναι θέμα του developer. Όχι της Apple. Υπήρχε καιρό τώρα πίεση των developers να ζητάνε αντίτιμο για κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις και η Apple το είχε αρνηθεί με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι developers. Τώρα τους έδωσε το πράσινο φως. Ανταγωνισμός υπάρχει. Όποιος χρεώνει την εφαρμογή του με ηλίθιο τρόπο θα τρώει σουτ, μιας και στο AppStore σχεδόν για κάθε εφαρμογή υπάρχει μια άλλη μου μπορεί να την αντικαταστήσει και πάντα υπάρχουν και οι δωρεάν.

Επίσης, αν κάποιος κάνει restore δε χάνει το JB. Υπάρχουν τρόποι να γυρίσει στην προηγούμενη έκδοση. Εκτός αυτού πλεον, το JB έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο χρήσιμο. Μια συσκευή που δεν είναι JB δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια που δεν είναι με τις εφαρμογές που υπάρχουν πλέον.

Τέλος δε νομίζω ότι έχουν χάσει κανένα παιχνίδι από τον ανταγωνισμό Δημήτρη. Τα νούμερα άλλα λένε άσχετα με το τι λέμε εγώ κι εσύ. Αντίθετα σε όλο το 2009 η Apple σχεδόν διπλασίασε τα νούμερά της, ενώ ανέβηκε η RIM και φυσικά το Android που το 2008 δεν υπήρχε καλά καλά.

So when you tally everything up, Symbian lost the most share (5.5 percent), followed by Windows Mobile and Linux. The iPhone saw the biggest gain (6.2 percent), compared to smaller but roughly equal jumps by Blackberry and Android (up 3.3 and 3.4 percent, respectively).

Πηγή Techcrunch - Η ανάλυση είναι της Gartner

με το λεο κανουμε βολτα απο ρομ σε ρομ απο build σε build ετσι για την πλακα κι ανα πασα στιγμη εχουμε παλι ενα τηλ οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΣΕΙ!

Ναι ρε συ Δημήτρη αλλά εσείς που αλλαξοπιστήσατε πώς ζείτε τώρα χωρίς Ping! :lol::lol::lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Είστε υπερβολικοί. Δεν θα ισχύσει τίποτα περισσότερο από ό,τι ισχύει ήδη σε άλλες πλατφόρμες ή υπολογιστές.

Τους έχει πειράξει που δε θα μπορούν να βάλουν τα 7άρια:lol::lol::lol:

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Ναι ρε συ Δημήτρη αλλά εσείς που αλλαξοπιστήσατε πώς ζείτε τώρα χωρίς Ping! :lol::lol::lol:

ειναι ενα θεμα Μιχαλη :D

Τους έχει πειράξει που δε θα μπορούν να βάλουν τα 7άρια:lol::lol::lol:

φιλε μου δεν εχεις διαβασει τα λεγομενα μας για αυτα ;)

φιλε μου δεν εχεις διαβασει τα λεγομενα μας για αυτα ;)

Μπορεί να μη γράφω, αλλά διαβάζω τα πάντα!:)

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά τα Oteshop και μέχρι ποια ώρα ο Γερμανός?

Δε νομίζω οτι έχουν διαφορετικό ωράριο απο το υπόλοιπα καταστήματα!

Μπορεί να μη γράφω, αλλά διαβάζω τα πάντα!:)

αρα θα προσεξες τι κραξιμο ριξαμε στα "πολυαναμενομενα" wm7 :lol::lol:

δεν λεω οτι δεν θα ηθελανα τα δοκιμαζα στο λεο μου,αλλα με αυτο που ειδα απο την παρουσιαση τους...μαλλον δεν θα με πειραξει να μην τα δοκιμασω καν :)

αρα θα προσεξες τι κραξιμο ριξαμε στα "πολυαναμενομενα" wm7 :lol::lol:

δεν λεω οτι δεν θα ηθελανα τα δοκιμαζα στο λεο μου,αλλα με αυτο που ειδα απο την παρουσιαση τους...μαλλον δεν θα με πειραξει να μην τα δοκιμασω καν :)

πραγματικα Δημητρη τα 6.5 στο ΛΕΟ δεν αλλαζωνται με τιποτα... ισως στο επομενο hd να βαλουν τα 7αρια, αλλα στο ΛΕΟ δεν παιζει...

Το σκεφτηκα απο τη πρωτη στιγμη αλλα χωρις οθονη δεν γινεται. Μονο ο θορυβος απο το μοτερ συν οι λυχνιες με κανουν να καταλαβαινω οτι ειναι ζωντανο.

Θα παει στο τοπικο service και ο αλαχ να βαλει το χερι του αλλιως με βλεπω με κανα dell σαν το δικο σου.:D

Και θα ειναι και Mac OSX friendly ;)

@ktsak

Κώστα τι έγινε ήρθε το mini;;; :)

Οχι ακομη, το περιμενω. :rolleyes:

ωπα!:confused: εδω εχουμε θεμα. Πτεραρχε απολογησου:D

Χαχα Μητσο την πατησες, το Dell mini 1011 εννοουμε, ενα netbook παρηγγειλα για να του βαλω Mac OSX :lol:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και θα ειναι και Mac OSX friendly ;)

Οχι ακομη, το περιμενω. :rolleyes:

Χαχα Μητσο την πατησες, το Dell mini 1011 εννοουμε, ενα netbook παρηγγειλα για να του βαλω Mac OSX :lol:

κριμα την χαρα που εκανα :D

και ειπα οτι θα ανοιγαμε θεμα να ξυπναγαμε λιγο :lol:

Πάντως από επίσημα χείλη ανακοινώθηκε επίσης πως οι παρούσες WM εφαρμογές δεν θα τρέχουν στα 7άρια, ότι το HD2 δεν θα πάρει επίσημη αναβάθμιση σε αυτά και τέλος ότι η MS θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα 6.5.x για χρόνια.

Καλημέρα σας!

Μήπως έχει φάει καμιά σαβούρα; Αν όχι, τότε Restore και set up as new (ξεχνάς JB και τα πάντα). Αν πάλι δε φτιάξει τότε service. Σου την έφτιαξα τη μέρα; :lol:

Αν μου την έφτιαξες???αλλά πάλι δύο φορές μου έχει γίνει μόνο....:O

η αλήθεια είναι ότι μου την έφτιαξες την ημέρα...

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

ωπα!:confused: εδω εχουμε θεμα :p

πτεραρχε απολογησου:D

λες και θα εισαι ο 1ος:lol:

ηδη εχουν χασει το παιχνιδι απο τον ανταγωνισμο!

το τειχος "σαφαρι" (ηταν αυτο που εκανε την διαφορα στο μηλο)σχεδον εχει γκρεμιστει και οι αποστασεις εχουν εκμηδενιστει...

κατι αλλο ρε παιδια.δεν σας την σπαει που με την 1η στραβη που θα χρειαστει restore,το παιζετε 50-50 να χασετε το JB?

Παιδιά κλασσικός Δημήτρης έτσι??

Δημήτρη μ αρέσει που σε κάθε στιγμή προσπαθείς (συγχώρα με αν χρησιμοποιώ λάθος έκφραση) να αποδείξεις την ανωτερότητα πλέον του λεό....:lol::lol::lol:

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Πριν διαβάσω τα προηγούμενά σας μηνύματα, έχω μια ερώτηση.

Έχει ένας φίλος ένα laptop με διαλυμένη οθόνη. Έχει πάρει εξωτερική για να το χρησιμοποιεί, το θέμα είναι ότι θέλει format, αλλά το BIOS και όλα τα αρχικά (τι θα πατήσει για να αλλάξει το booting device κτλ) δεν φαίνονται στην εξωτερική. Η κλασική αλλαγή με fn + F4 δεν πιάνει, τουλάχιστον πριν ανοίξουν τα Windows.

Έχουμε κάτι κατά νου για το πως μπορείς να ορίσεις την εξωτερική οθόνη σαν default?

Δημήτρη μ αρέσει που σε κάθε στιγμή προσπαθείς (συγχώρα με αν χρησιμοποιώ λάθος έκφραση) να αποδείξεις την ανωτερότητα πλέον του λεό....:lol::lol::lol:

Μπα δεν νομιζω, απλα ο Δημητρης απο την αρχη καπου κρατιοτανε γιατι θα του την πεφταμε ολοι μαζι.:lol:

Το λαθος που γινεται ειναι οτι ολοι οσοι προερχονται απο τα WM εχουν στο μυαλο τους το HD και οτι ισχυε τοτε.

Μετα ακολουθει η απαξιωση των windows και σαν επιλογος ερχεται το γεγονος οτι αυτη την εποχη φοριεται πολυ οτι εχει σχεση με apple.;)

Ομως στην πραξη και σ αυτα που χρειαζομαστε πραγματικα και οχι εφευρισκουμε για να αξιοποιησουμε καποιες δυνατοτητες του iphone που στην ουσια ειναι αχρηστες στο 90% των χρηστων, ναι το HD2 ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρομενο τηλεφωνο.

Δεν ξερω τι θα γινει το καλοκαιρι, αλλα αυτη την στιγμη ειναι.

Και το λεω χωρις ενδιασμο οτι αν στο νεο iphone αλλαξουν καποια πραγματα που δεν το νομιζω αφου βασικο εμποδιο δεν ειναι η συσκευη αλλα τα μυαλα αυτων που κινουν τα νηματα, δεν θα ειχα προβλημα να το αγορασω εφοσον με τις αλλαγες που θα προκειψουν θα μπορω να κανω την δουλεια μου οπως τωρα.

Εχω ξαναπει η χρηστικοτητα δεν μετριεται με διαγραμματα και φιλοσοφιες.

Μετριεται οταν πιανεις το τηλεφωνο στα χερια σου και θες να κανεις καποια πραγματα απλα και γρηγορα. Σ᾽αυτο το Leo τα εχει καταφερει.

Οπως εχω ξαναπει ειναι ενα πραγματικο mini tablet.

Ο Ζαχαρακης οδηγηθηκε σ᾽αυτο απο ενστικτο :D και συνηθεια. Εγω το αποφασισα εκ τους ασφαλους και ειχα την δυνατοτητα να το τεσταρω παραλληλα με το iphone του ανεψιου μου ο οποιος παρακαλαγε να μην μ αρεσει για να το ανταλλάξουμε.

Στο μονο που υστερει ειναι στο ονομα και στο πρεστιζ.

Τα πραγματα ειναι απλα. Πρωτα απ΄ολα ολες μα ολες οι βασικες εφαρμογές ανοιγουν πολυ μα παρα πολυ πιο γρηγορα, ακαριαια θα ελεγα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το σκεφτηκα απο τη πρωτη στιγμη αλλα χωρις οθονη δεν γινεται. Μονο ο θορυβος απο το μοτερ συν οι λυχνιες με κανουν να καταλαβαινω οτι ειναι ζωντανο.

Θα παει στο τοπικο service και ο αλαχ να βαλει το χερι του αλλιως με βλεπω με κανα dell σαν το δικο σου.:D

Δοκίμασε όταν το ανοίξεις το λάπτοπ να το συνδέσεις με εξωτερικό μόνιτορ.. Ποτέ δεν ξέρεις..!

Πάντως από επίσημα χείλη ανακοινώθηκε επίσης πως οι παρούσες WM εφαρμογές δεν θα τρέχουν στα 7άρια, ότι το HD2 δεν θα πάρει επίσημη αναβάθμιση σε αυτά και τέλος ότι η MS θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα 6.5.x για χρόνια.

Δεν ξέρω πως το βρίσκεται εσείς το μήνυμα του Νικόλα, αλλά το βρίσκω επιεικώς τραγικό και απαράδεκτο από πλευράς MS. Το μόνο που βλέπω είναι να θέλει να κάνει ένα φρέσκο ξεκίνημα, αλλά αμέσως αμέσως «θάβει» όλους τους devs μέχρι τώρα, υποχρεώνοντάς τους να αρχίσουν και αυτοί από την αρχή. Και βέβαια, με δεδομένα τα μέχρι τώρα νέα-φήμες, βαδίζει στα χνάρια της Apple και του δρόμου που χάραξε, φιλοδοξώντας να χτίσει το δικό της AppStore/Android Market (MarketPlace αν θυμάμαι καλά).

Δημήτρη μ αρέσει που σε κάθε στιγμή προσπαθείς (συγχώρα με αν χρησιμοποιώ λάθος έκφραση) να αποδείξεις την ανωτερότητα πλέον του λεό....

δεν προσπαθω Βαγγελη φιλε μου να εξυμνησω ουτε και να εκθειασω κατι που δεν το αξιζει η δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα..ποτε δεν το εκανα αλλωστε...;)

αν δεν επιμενω σε καποια θεματα συγκρισης του μηλου με το λεο,δεν ειναι γιατι δεν το αξιζει,αλλα για ενα και μονο λογο ..

να μην στεναχωρησω κανεναν απο την παλιοπαρεα που παιδευεται ακομη με το μηλο:D

Μπα δεν νομιζω, απλα ο Δημητρης απο την αρχη καπου κρατιοτανε γιατι θα του την πεφταμε ολοι μαζι.:lol:

Το λαθος που γινεται ειναι οτι ολοι οσοι προερχονται απο τα WM εχουν στο μυαλο τους το HD και οτι ισχυε τοτε.

Μετα ακολουθει η απαξιωση των windows και σαν επιλογος ερχεται το γεγονος οτι αυτη την εποχη φοριεται πολυ οτι εχει σχεση με apple.

Ομως στην πραξη και σ αυτα που χρειαζομαστε πραγματικα και οχι εφευρισκουμε για να αξιοποιησουμε καποιες δυνατοτητες του iphone που στην ουσια ειναι αχρηστες στο 90% των χρηστων, ναι το HD2 ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρομενο τηλεφωνο.

Δεν ξερω τι θα γινει το καλοκαιρι, αλλα αυτη την στιγμη ειναι.

Και το λεω χωρις ενδιασμο οτι αν στο νεο iphone αλλαξουν καποια πραγματα που δεν το νομιζω αφου βασικο εμποδιο δεν ειναι η συσκευη αλλα τα μυαλα αυτων που κινουν τα νηματα, δεν θα ειχα προβλημα να το αγορασω εφοσον με τις αλλαγες που θα προκειψουν θα μπορω να κανω την δουλεια μου οπως τωρα.

Εχω ξαναπει η χρηστικοτητα δεν μετριεται με διαγραμματα και φιλοσοφιες.

Μετριεται οταν πιανεις το τηλεφωνο στα χερια σου και θες να κανεις καποια πραγματα απλα και γρηγορα. Σ᾽αυτο το Leo τα εχει καταφερει.

Οπως εχω ξαναπει ειναι ενα πραγματικο mini tablet.

Ο Ζαχαρακης οδηγηθηκε σ᾽αυτο απο ενστικτο :D και συνηθεια. Εγω το αποφασισα εκ τους ασφαλους και ειχα την δυνατοτητα να το τεσταρω παραλληλα με το iphone του ανεψιου μου ο οποιος παρακαλαγε να μην μ αρεσει για να το ανταλλάξουμε.

Στο μονο που υστερει ειναι στο ονομα και στο πρεστιζ.

Τα πραγματα ειναι απλα. Πρωτα απ΄ολα ολες μα ολες οι βασικες εφαρμογές ανοιγουν πολυ μα παρα πολυ πιο γρηγορα, ακαριαια θα ελεγα.

ετσι απλα...μεσα σε λιγες σειρες ολη η ουσια...

Κωστη ειμαι καλυμενος,αρκετα θα ελεγα, με το λεο πλεον,τοσο που ειλικρινα το 2ο μου τηλ ειναι αυτο του αβαταρ μου και μονο αυτο,αν και δεν το χρησιμοποιω πια καθολου :!:

ειναι η 1η φορα που δεν εχω για 2η συσκευη ενα multimedia τηλ με καλη καμερα ...

γιατι ,το λεο τα καταφερνει ΑΨΟΓΑ -και εκει :confused:

και ειδικα σε αυτον τον τομεα ,ποιος θα περιμενε τετοιες κορυφαιες επιδοσεις απο μια wm (htc) συσκευη ποτε??:blink:

ολα ανοιγουν ακαριαια και ολα γινονται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ -ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ- ΣΤΟ ΤΗΛ και οχι μεσω οπουδηποτε υπολογιστη!!

οσοι εχουν δουλεψει wm ,ξερουν τι σημαινει,πως οτι και να γινει,οτι και αν παει στραβα,με ενα απλο restore,μεσα σε 5 λεπτα,(οπουδηποτε,ακομη και στον δρομο) εχεις ενα τηλ ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικο σαν να μην εχει συμβει τπτ ...

το μονο που μου λειπει απο το μηλο πια,ειναι η αποδοση στην μουσικη ακροαση,αλλα μπορω να ζησω χωρις αυτο...

με ενα τηλ που δεν θα με καλυπτει ομως δεν θα μου ηταν καθολου ευκολο να συμβιωνω...

καληνυχτα σε ολην την παλιοπαρεα :)

Να στεναχωρήσεις Μήτσο κάποιον αποκλείεται. Καθένας έχει τις ανάγκες του και κρίνει. Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί το Leo για μένα είναι λίγο και δε θεωρώ ότι παιδεύομαι με κάτι με το iPhone.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned