Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην αγχώνεσαι Βαγγέλη!

Περαστικά και καλή ανάρρωση!

Και για να έχουμε και μια ενημέρωση, που έφαγες; :confused::cry:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Να σου δώσουμε οδηγίες εδώ δεν παίζει.. Απαγορεύεται. Θα σου πω απλά αγόρασέ το. Από το Θείο δε νομίζω ότι θα βρεις πρόσφατη έκδοση που θα δουλεύει. ;)

Θείο;:confused:

Εν τω μεταξύ, κακός χαμός στο Internet για την Χούλια..:X:X

Κανείς δεν έδωσε σημασία στην οικονομία..! Μόνο τα groups στο Facebook..! :lol:

Δεν το σχολιάσαμε καθόλου!!! :lol::lol:

O tempora o mores!,Αλεξανδρε...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Θείο;:confused:

Εν τω μεταξύ, κακός χαμός στο Internet για την Χούλια..:X:X

Κανείς δεν έδωσε σημασία στην οικονομία..! Μόνο τα groups στο Facebook..! :lol:

Δεν το σχολιάσαμε καθόλου!!! :lol::lol:

Ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας;;;

Ο Σαμπάνης!!!

:lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

Ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας;;;

Ο Σαμπάνης!!!

:lol::lol:

:lol::lol::lol:

Καλό! :lol:

:lol::lol::lol:

Καλό! :lol:

Αλεξανδρε, τι avatar ειναι αυτο :worry:? Τι παιζει ? Για λεγε, ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

μαλλον ειναι λογω της οικονομικης κρισης και των επαχθων μετρων,

back to basics! :lol:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

μαλλον ειναι λογω της οικονομικης κρισης και των επαχθων μετρων,

back to basics! :lol:

Έχω κι εγώ ένα sl45i κρατημένο για δύσκολες μέρες!!! :lol::lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

Βαρέθηκα να έχω το ίδιο. Στα πλαίσια της αλλαγής της καθημερινότητάς μου και της συμβίωσής μου με το iPhone, του έβαλα ένα θέμα, και άλλαξα και εδώ άβαταρ! :lol::lol:

Είναι το πρώτο έγχρωμο τηλέφωνο που απέκτησα αυτό! :) :happy: Για αυτό και το έβαλα!

Για αυτους που εχουν περισσοτερα απο ενα Mac και θελουν να τα συγχρονισουν, χωρις ομως να πληρωσουν τη συνδρομη που απαιτει το Mobileme, να μια καινουρια εφαρμογη δωρεαν fruux. :D

Αναλυτικοτερα :

"Το fruux είναι μια ελαφρια και ευκολοχρησατη εφαρμογη, που συγχρονιζει τα Address Book, Calendars, Tasks and Bookmarks μεταξύ διαφορετικών Macs. Το fruux υποστηρίζει το συγχρονισμό και επιλυει διαφορα conflicts που θα δημιουργηθουν όταν αλλάξει μια εγγραφή σε περισσότερα από ένα μηχάνημα. Το fruux προς το παρόν εχει μεταφραστει στα ολλανδικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ρουμανικά. Ειναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, για το λογο αυτο καλο θα ειναι να παιρνετε αντιγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας τακτικα!

Απαιτήσεις συστήματος: Mac OS X 10.5.8 ή μεταγενεστερο"

Καλη προσπαθεια :)

Δουλεύει και για Iphone ή μόνο για υπολογιστές Mac?

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Δουλεύει και για Iphone ή μόνο για υπολογιστές Mac?

Όχι δεν έχει υποστήριξη για iPhone ακόμα.

Δειτε και αυτο που παρουσιαζει ο καλος μου φιλος MinotaVrs στο blog του. :!:

Το Sygic AURA είναι ένα νέο navigation app το οποίο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του στο iPhone, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Google Android και Windows 7. :!: :!:

Πραγματικα εντυπωσιακο :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Δειτε και αυτο που παρουσιαζει ο καλος μου φιλος MinotaVrs στο blog του. :!:

Το Sygic AURA είναι ένα νέο navigation app το οποίο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του στο iPhone, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Google Android και Windows 7. :!: :!:

Πραγματικα εντυπωσιακο :D

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά κάτι τέτοια "εντυπωσιακά" navigation apps συνήθως απογοητεύουν με την καθεαυτή τους λειτουργικότητα στο τέλος. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Καλημερα,

Μια ερωτηση για τους εμπειρους του φορουμ.

Το netbook μου, τα επαιξε στα ξαφνικα και ψαχνομαι.

Προκειται για ενα Lenovo S10e.

Προχθες θελησα να του κανω ενα format μια και πλεον το χρησιμοποιει μονο η γυναικα μου και ηθελα να το καθαρισω απ᾽οσα ειχαν κατσει οσο το δουλευα εγω.

Εγινε το φορματ κανονικα, μπηκαν τα updates των windows και μολις περασα τον windows explorer 8 εκανε επανεκινηση.

Στο starting σε βγαζει σε ενα γρηγορο μενου που το χρησιμοποιεις αν θες να κανεις κατι συγκεκριμενο ωστε να μην καθυστερεις με πληρες φορτομα.

Συνηθως παταω esc για να φορτωσει κανονικα.

Μολις πάτησα esc μαυρισε η οθονη και τιποτα ......

Ολα δειχνουν οτι ξεκιναει το μηχανακι αλλα αφου δεν υπάρχει οθονη φτανει στο σημειο που πρεπει να βαλεις τον κωδικο για να φορτωθουν τα XP και σταματαει.

Τι να ειναι αραγε; καρτα γραφικων, οθονη;

Παντως αν ηταν ο σκληρος θα εβλεπα κατι.

Ελπιζω να συμφερει η επισκευη γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

............Το netbook μου, τα επαιξε στα ξαφνικα και ψαχνομαι. Προκειται για ενα Lenovo S10e.................

Καλημερα στην παρεα. Εγω Κωστα θα ξαναεκανα format και δεν θα εβαζα τον IE 8. Και μενα μου εκανε κατι κουφα με τον ΙΕ, οποτε εμεινα με τον 7. Για δοκιμασε και αυτη τη λυση :)

Κωστας (Pterarxos)

καλημέρα παιδιά......μήπως σας έχει τύχει καμία φορά να μην ακούτε από το ακουστικό του μήλου τίποτα???εννοώ ότι είναι η δεύτερη φορά που για κανένα δεκάλεπτο είτε με παίρνουν είτε παίρνω εγώ τηλ. δεν ακούω τίποτα....ξέρει κανείς γιατί???

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

....

Τι να ειναι αραγε; καρτα γραφικων, οθονη;

Παντως αν ηταν ο σκληρος θα εβλεπα κατι.

Ελπιζω να συμφερει η επισκευη γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση.

Κώστα για οθόνη σε βλέπω, ή κάρτα γραφικών, όπως το είπες και εσύ δλδ, εφόσον δεν βλέπεις τίποτα, όσες φορές και αν κάνεις boot.

Καλημέρα σε όλο το κόσμο :)

και παρεπιπτόντως...

Μήπως ξέρει κάποιο καλό παιδί, πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα στα windows ce που τρέχει το κινεζάκι μου pna που έχω στο αυτοκίνητο;;;;;; Μπαίνω στον explorer αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα....

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημέρα σας!

καλημέρα παιδιά......μήπως σας έχει τύχει καμία φορά να μην ακούτε από το ακουστικό του μήλου τίποτα???εννοώ ότι είναι η δεύτερη φορά που για κανένα δεκάλεπτο είτε με παίρνουν είτε παίρνω εγώ τηλ. δεν ακούω τίποτα....ξέρει κανείς γιατί???

Μήπως έχει φάει καμιά σαβούρα; Αν όχι, τότε Restore και set up as new (ξεχνάς JB και τα πάντα). Αν πάλι δε φτιάξει τότε service. Σου την έφτιαξα τη μέρα; :lol:

Καλημερα στην παρεα. Εγω Κωστα θα ξαναεκανα format και δεν θα εβαζα τον IE 8. Και μενα μου εκανε κατι κουφα με τον ΙΕ, οποτε εμεινα με τον 7. Για δοκιμασε και αυτη τη λυση :)

Το σκεφτηκα απο τη πρωτη στιγμη αλλα χωρις οθονη δεν γινεται. Μονο ο θορυβος απο το μοτερ συν οι λυχνιες με κανουν να καταλαβαινω οτι ειναι ζωντανο.

Θα παει στο τοπικο service και ο αλαχ να βαλει το χερι του αλλιως με βλεπω με κανα dell σαν το δικο σου.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα κ απο μενα..!!καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.!!

διαβαζα σε αντιστοιχο site..οτι σε λιγο καιρο...σε οτι εφαρμογη εχουμε αγορασει...πιθανον να πληρωνουμε τα updates..! http://www.iphonehellas.gr/14547/apple-may-soon-enable-paid-iphone-app-upgrades/

καλημερα κ απο μενα..!!καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.!!

διαβαζα σε αντιστοιχο site..οτι σε λιγο καιρο...σε οτι εφαρμογη εχουμε αγορασει...πιθανον να πληρωνουμε τα updates..! http://www.iphonehellas.gr/14547/apple-may-soon-enable-paid-iphone-app-upgrades/

ΚΑλημέρα Πάρη. Καθόλου ενθαρυντικό πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ το είδα αυτό. Περίεργα πράγματα. Βέβαια οι προγραμματιστές είχαν βρει κάπως την λύση κυκλοφορώντας σε κάποια τις αναβαθμίσεις σαν "Εφαρμογή 2" και αν ήθελες αγόραζες την νέα εφαρμογή.

Μάλλον θέλει να κρατήσει developers αλλά μήπως κινδυνεύει να χάσει πελάτες έτσι;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned