Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Το akismet το έχεις δει Νίκο; στο περιβάλλον του wordpress.com δουλεύει πολύ καλά.

Νίκο δοκίμασε το Akismet αν δεν το έχεις ενεργοποιήσει ήδη και βάλε να εγκρίνονται αυτόματα τα σχόλια όσων έχουν ήδη κάποιο εγκεκριμένο.

Το Akismet είναι ενεργοποιημένο από την πρώτη στιγμή (εξάλλου είναι και το 1 από τα 2 plugins που προϋπάρχουν) αλλά πάλι έχουν περάσει 2 φορές spam τα οποία έκοψα στο moderation. Έχω επίσης ενεργοποιημένη και τη δεύτερη επιλογή που λες Περικλή πάλι εξ αρχής. Το θέμα είναι όμως ότι για να λειτουργήσει αυτό με τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες πρέπει να έχουν λογαριασμό στο Wordpress. Γι' αυτό όταν εσείς οι 2 που έχετε σχολιάσει πάνω από μια φορά πρέπει πάλι να περιμένετε την έγκριση παρά το ότι έχω την επιλογή ενεργοποιημένη.

Edit... νομίζω ότι το θέμα με την έγκριση σε άτομα που έχουν σχολιάσει στο παρελθόν λύθηκε :)

Edited by CarpeNoctum

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι αυτό που γράφει το akismet πάνω πάνω:

Live Spam Zeitgeist

14,732,064,985 spams caught so far

2,674,363 so far today

83% of all comments are spam

83% σπάμ; :( Κρίμα...

2.6Μ την ημέρα; Αν είναι δυνατόν.. :mad:

Καλησπέρα στον Ζαχαράκη, pik., eLCosta! Χάθηκε η καλησπέρα στα πλαίσια καθαρισμού των τελευταίων πολιτικών μηνυμάτων! :rolleyes::lol:

Και για να το ξαναγράψω, Δημήτρη pik το άβαταρ δεν σημαίνει κάτι! Απλά το γλυκοκοιτάζω! :)

:zzz: Καληνύχτα!

Δυστυχως παιδια, αυτο ηταν το πρωτο που εκανα και γω. Ομως δεν υπαρχει πουθενα :!:

καλημερα!

δες κι εδω

http://www.myst-shop.gr/netbook-inspiron-mini-10v-blue-intel-atom-n270-at-1-60-ghz-1024-m-160-g-10-qwerty-xp-home.html

Αλλα,εχω την εντυπωση οτι το 10v ειναι κατ'ουσια το 1011(?) Το οποιο καθως βλεπω ειναι διαθεσιμο,και OS X friendly

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλημερες πολλες :D

καλα να περνατε ολοι σας!!

@ Αλεξανδρε,δεν χαθηκε η παρεα,λογω εκκαθαρισης πολιτικων μηνυματων...

αν υπαρχουν καποιοι που πειραχτηκαν απο κατι τετοιο,(εγω λογω απουσιας,δεν εχω παρει χαμπαρι αν εγινε κατι τετοιο)σε λαθος φορουμ γραφουν...:O

εγω παντως χαθηκα λογω κρισης (οικονομικης πιο πολυ,αλλα και λιγο λογω της εσωτερικης στο Thread μας) και αυξημενου φορτου εργασιας ;)

οσοι τα εχουν λυμενα τα προβληματα τους μπορουν να ασχολουνται ελευθερα με την επικοινωνια,τεχνολογια,εγω πρεπει να δουλεψω (και μαλιστα εντατικα) για να τα φερω βολτα...

δυστυχως δεν εχω κανεναν να μου τα δινει στο πιατο,ουτε περιουσια ετοιμη για φαγωμα....

τα σεβη μου σε ολην την παλιο παρεα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημέρα Μήτσε :)

Καλημέρα σε όλους :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημέρες κ από μένα.

Δημήτρη όπως τα λες είναι για τους περισσότερους.

Πτέραρχε είχες περάσει ξανά σε netbook OS X??? δουλεύει απροβλημάτιστα??

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

@zaharakis

Η δύναμη της παρέας Δημήτρη είναι να υπάρχει ακόμη και όταν για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτή η τακτική επικοινωνία, και νομίζω ότι αυτό εδώ μέσα το έχουμε κερδίσει :)

Να είσαι πάντα καλά, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Την καλημέρα μου σε όλους!

Κ.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρες κ από μένα.

Δημήτρη όπως τα λες είναι για τους περισσότερους.

Πτέραρχε είχες περάσει ξανά σε netbook OS X??? δουλεύει απροβλημάτιστα??

Δεν εχω περασει εγω ποτε. Απλως ξερω οτι το Dell αυτο (ειτε λεγεται 10v ειτε 1011) ειναι MAC OSX friendly, δουλευει αψογα. Γιαυτο και αποφασισα να κανω την κινηση. Απλα εχω πλεον μπερδευτει με τα μοντελα της Dell και δεν ξερω αν ειναι τα ιδια μοντελα. :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Κατ' αρχήν καλημέρα!!!

Δεν εχω περασει εγω ποτε. Απλως ξερω οτι το Dell αυτο (ειτε λεγεται 10v ειτε 1011) ειναι MAC OSX friendly, δουλευει αψογα. Γιαυτο και αποφασισα να κανω την κινηση. Απλα εχω πλεον μπερδευτει με τα μοντελα της Dell και δεν ξερω αν ειναι τα ιδια μοντελα. :worry:

Υπάρχει ο mini 10 και ο mini 10v

Μάλλον ο v είναι ο πιο οικονομικός!!!

http://www1.euro.dell.com/gr/el/dhs/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&s=dhs&cs=grdhs1&~ck=anavml

Δυστυχώς δεν το βλέπω να το έχει κανείς από τους dealers της Dell! Εννοώ όχι τα καταστήματα retail αλλά τις 3 μεγάλες εταιρείες που κάνουν την διανομή! :(

Φιλικά Γιώργος

Κατ' αρχήν καλημέρα!!!

Υπάρχει ο mini 10 και ο mini 10v

Μάλλον ο v είναι ο πιο οικονομικός!!!

Δυστυχώς δεν το βλέπω να το έχει κανείς από τους dealers της Dell! Εννοώ όχι τα καταστήματα retail αλλά τις 3 μεγάλες εταιρείες που κάνουν την διανομή! :(

Kαλημερα. Ο 10 σιγουρα δεν παιρνει Mac OSX, κυριως λογω καρτας γραφικων. Μονο ο 10V. Το θεμα ειναι οντως οτι ο 10V δεν υπαρχει πουθενα και εμφανιζεται μονο το μοντελο 1011, το οποιο καποιοι λενε οτι ειναι το ιδιο με τον 10V, αλλα με αλλο ονομα. Οποτε ειναι ετσι η οχι ? Μην το παρουμε και δεν μπορουμε να βαλουμε το λειτουργικο ........

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Προς τι το μπερδεμα? :O

η ιδια η dell φαινεται να τους ταυτιζει

http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventorySearch?c=us&cs=22&l=en&lob=INSP&MODEL_DESC=Inspiron%20Mini%2010v%20-%201011&s=dfh

(δες στο πεδιο model)

Αφου με τον 1011,μπορεις να κανεις τη δουλεια σου,παρε αυτον.Απ'ο,τι διαβαζω απαιτει λιγη μελετη η διαδικασια,αλλα υπαρχουν tutorials,communities για υποστηριξη κτλ.

δες εδω π.χ

http://www.mydellmini.com/forum/mac-os-x/

http://www.mydellmini.com/forum/dell-mini-10v-mac-os-x-discussion/8694-mini-1011-mini-10v-os-x-info-updated-audio.html

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλημερα :D !!

Πτεραρχε μη μου συνχιζεσαι..!!θα βρεις..!! :D

καλημερα. Δεν συγχιζομαι, προς Θεου. Απλως μπερδευτηκα γιατι εχει τοσες ονομνασιες η Dell και δεν ξερουμε αν μιλαμε για τα ιδια πραγματα. Που θα παει, θα τη βρουμε την ακρη !!!:)

Κωστας (Pterarxos)

Θαρσειν χρη!:D

παρτον,δοκιμασε και στη χειροτερη περιπτωση θα σου μεινει ενα netbook με παραθυρα :p

(απ'ο,τι ειδα σε post σου,δεν εχεις κατι αντιστοιχο αυτο τον καιρο)

παρτον,δοκιμασε και στη χειροτερη περιπτωση θα σου μεινει ενα netbook με παραθυρα :p

Πτεραρχέ μου συμφωνώ δοκίμασε το ΕΣΥ γιατί μου αρέσει κ μένα η ιδέα !!!!:p

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα. Δεν συγχιζομαι, προς Θεου. Απλως μπερδευτηκα γιατι εχει τοσες ονομνασιες η Dell και δεν ξερουμε αν μιλαμε για τα ιδια πραγματα. Που θα παει, θα τη βρουμε την ακρη !!!:)

Μπράβο πτέραρχε, έτσι σε θέλω, αισιόδοξο :);)

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημερα σε ολους

Mac os παιζει αψογα σε dell mini 10v,χωρις κανενα προβλημα.Η διαφορα απο το 10 (σκετο χωρις v) ειναι η αριστη συμβατοτητα που εχει το 10v λογω Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950.

................................

Γιαννης

Πτεραρχέ μου συμφωνώ δοκίμασε το ΕΣΥ γιατί μου αρέσει κ μένα η ιδέα !!!!:p

Χαχα πώς φαίνεται ότι γράφεις από το iPhone :lol::lol::lol:

Περικλή ίσως θα είχε ενδιαφέρον να μπει το ADDING WEEK NUMBERS IN THE CALENDAR OF IPHONE στον οδηγό σου Εγγραφείτε σε συνδρομητικά ημερολόγια CalDAV ή δημιουργήστε δικά σας.

Το δοκίμασα και βγάζει στην πρώτη μέρα της βδομάδας ένα event με τον αριθμό της εκάστοτε βδομάδας.

Edited by miky7

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Ναι, αλλα δεν θα εχουμε πετυχει τον ΑΝΣΚ που λεμε και εμεις οι στρατιωτικοι (Στρατηγε μου πως με βλεπεις ?).

Δεν θα εχω μηχανημα με Mac OS X αν δεν κατσει :wacko:

Καλημερα σε ολους. Mac os παιζει αψογα σε dell mini 10v,χωρις κανενα προβλημα.Η διαφορα απο το 10 (σκετο χωρις v) ειναι η αριστη συμβατοτητα που εχει το 10v λογω Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950.

Γιαννη μου καλημερα. Αυτα τα ξερω. Αυτο που δεν εχω ακομη ξεκαθαρισει ειναι αν το 10v και το 1011 ειναι τα ιδια μοντελα για να προχωρησω στην αγορα του. :wacko:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Χαχα πώς φαίνεται ότι γράφεις από το iPhone :lol::lol::lol:

:lol::lol: ούτε να κρυφτώ δε μπορώ Μιχάλη!!!!:ninja::ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλα δεν θα εχουμε πετυχει τον ΑΝΣΚ που λεμε και εμεις οι στρατιωτικοι (Στρατηγε μου πως με βλεπεις ?).

Δεν θα εχω μηχανημα με Mac OS X αν δεν κατσει :wacko:

Με μια αναζητηση (ακομα και στα community fora της Dell)βρισκεις αρκετες ενδειξεις οτι ο mini 10v ειναι ο Inspiron 1011.Λογικα προκειται για διαφορετικη ονοματολογια αναλογως την αγορα στην οποια διατιθεται το καθενα.

και στις 2 περιπωσεις μπορεις να εγκαταστησεις OS X

Με μια αναζητηση (ακομα και στα community fora της Dell)βρισκεις αρκετες ενδειξεις οτι ο mini 10v ειναι ο Inspiron 1011.Λογικα προκειται για διαφορετικη ονοματολογια αναλογως την αγορα στην οποια διατιθεται το καθενα.

και στις 2 περιπωσεις μπορεις να εγκαταστησεις OS X

ποιος από τους 2 είναι;;;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421866&catid=010200

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447283&catid=010200

Φιλικά Γιώργος

BREAKING NEWS!!

Όποιος έχει συσκευή Nokia οποιουδήποτε τύπου (από τηλ μέχρι bt) και χρειάζεται service ίσα που τη που...σε.

Από 1-3-10 έχει λυθεί η συνεργασία μεταξύ Alpha Copy και Nokia και ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιος θα αναλάβει το εξουσιοδοτημένο service.

Σας μιλάω σαν παθών με ένα γαμ@#$bluetooth.

Από 12-1-10 το έχω στο service για αντικατάσταση και ακόμα δεν το έχω πάρει!

Λευτέρης

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned