chresto Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ και για τα σχόλιά σας για την ιστοσελίδα :) εξαιρετική κίνηση αυτή φίλε νίκο, συγχαρητήρια !! νομίζω ότι ήταν απαραίτητο ένα τέτοιο blog που θα είχε μαζεμένες χρήσιμες πληροφορίες για το iphone. καλά updates λοιπόν σου εύχομαι :D από στυλιστική άποψη το βρίσκω φοβερό με τα ουδέτερα χρώματα της apple, αλλά γιατί δεν βάζεις ίδιο χρώμα στις γωνίες με το background ώστε να φαίνεται πιο καμπυλωτό ; ή κάντες και αυτές γκρι θυμίζει itunes. Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 για να σβησω πολλα contacts Μαζι τι κανω ? Για να σβηζω 1 κανω swipe to delete ? (οπως emails) ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 για να σβησω πολλα contacts Μαζι τι κανω ? Για να σβηζω 1 κανω swipe to delete ? (οπως emails) ? για να σβήσεις πολλά μαζί δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, τουλάχιστον με το πρόγραμμα της apple. για να σβήσεις ένα ένα, μπορείς να επιλέξεις την επαφή που δεν θες, και μετά πάνω δεξιά πατάς αλλαγές, κ τέλος, πας κάτω κάτω και σου εμφανίζεται η επιλογή - διαγραφή επαφής -. Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 εξαιρετική κίνηση αυτή φίλε νίκο, συγχαρητήρια !! νομίζω ότι ήταν απαραίτητο ένα τέτοιο blog που θα είχε μαζεμένες χρήσιμες πληροφορίες για το iphone. καλά updates λοιπόν σου εύχομαι :D από στυλιστική άποψη το βρίσκω φοβερό με τα ουδέτερα χρώματα της apple, αλλά γιατί δεν βάζεις ίδιο χρώμα στις γωνίες με το background ώστε να φαίνεται πιο καμπυλωτό ; ή κάντες και αυτές γκρι θυμίζει itunes. Χρήστο ευχαριστώ. Πρέπει να κάτσω να μελετήσω λίγο τα περί image editing γιατί πέραν του Preview στο Mac δεν ασχοληθεί με καμία άλλη εφαρμογή τύπου Photoshop ή Corel. Οι γωνίες αυτές φαίνονται έτσι γιατί το προηγούμενο background ήταν στο χρώμα που ήταν οι γωνίες και φαινόταν όντως καμπυλωτό. Πρέπει να τις χρωματίσω στην ίδια απόχρωση με το BG για να φανούν πάλι. Είναι στα άμεσα σχέδια πάντως. Το δεύτερο που θέλω να κάνω είναι να μεγαλώσω την πάνω γκρι μπάρα για να μπει ένα Tagline από κάτω και μια εικόνα πάνω της στα δεξιά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) @Carpe_Noctum Είμαι σίγουρος Νίκο ότι και αισθητικά θα γίνει πολύ καλό το blog! Σκέφτεσαι μήπως να ενσωματώσεις και ένα μικρό forum για την καλύτερη οργάνωση των πληροφοριών; Υπάρχει το πολύ καλό addon simplepress forum, το οποίο δοκίμασα αλλά τελικά εγκατέλειψα γιατί το wordpress δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργικότητα όταν παρέχεται ως υπηρεσία στο wordpress.com, και θα πρέπει να εγκαταστήσει κανείς σε δικό του "τόπο" το λογισμικό από το wordpress.org, πράγμα το οποίο δοκίμασα εγκαθιστώντας το σε ένα NAS αλλά η απόδοση του δικτύου ήταν πολύ κακή και γι αυτό το λόγο "τράβηξα την πρίζα" στο project. Επίσης θα ήταν καλό να έβλεπες πως μπορεί να υποστηριχθεί το template πρόσβασης από κινητό τηλέφωνο στο wordpress (λειτουργεί αυτόματα στα blogs που στήνονται στο wordpress.com) το οποίο παράγει εξαιρετική διεπιφάνεια χρήσης από iPhone και άλλα κινητά. @all Και για να επανέλθουμε σε θέματα on-topic περί το iPhone, είναι μόνο η δική μου αίσθηση ότι η ελληνική κοινότητα ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone αναλώνεται κυρίως σε εορτολόγια και άλλες απλές εφαρμογές βάσεων δεδομένων (π.χ. φαρμακεία, βενζινάδικα, κλπ), ή μεταφορά υπάρχοντος υλικού στην νέα πλατφόρμα του iPhone (π.χ. λεξικά) ; Υπάρχει βέβαια η πολύ καλή εφαρμογή mobile banking της Εθνικής Τράπεζας αλλά αυτό είναι προϊόν επαγγελματικού pedigree, το ερώτημα είναι αν υπάρχουν εφαρμογές πραγματικά καινοτόμες ή σύνθετες που έχουν αναπτυχθεί από ιδιώτες Έλληνες προγραμματιστές iPhone και αξίζει να συζητηθούν, αξιολογηθούν και αναδειχθούν. Έχετε κάτι υπόψη σας; (εγώ δυστυχώς όχι) Edited February 22, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Κώστα για μπες τώρα από το iPhone!! Thanks που μου έδωσες ιδέα!!! Για το φόρουμ δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να στηθεί πάνω στο μπλογκ προς το παρόν τουλάχιστον! Για το δεύτερο που έγραψες μετά το edit σου έχεις απόλυτο δίκιο. Στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους με τέτοια ασχολούνται. Edited February 22, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κώστα για μπες τώρα από το iPhone!! Thanks που μου έδωσες ιδέα!!! Για το φόρουμ δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να στηθεί πάνω στο μπλογκ προς το παρόν τουλάχιστον! Πολύ καλό Νίκο! βοηθάει εξαιρετικά την πρόσβαση από το τηλέφωνο (που είναι και ένα πάγιο αίτημα για το εδώ forum :) ) Η μόνη αξία του forum θεμάτων θα ήταν μια πιο ιεραρχική οργάνωση τoυ διαθέσιμου περιεχομένου σε σχέση με τη "γραμμικότητα" του blog. Δεν ξέρω αν αυτό επιτυγχάνεται το ίδιο καλά και ίσως περισσότερο πολυδιάστατα με τη χρήση των tags. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 @CarpeNoctum πολύ δυνατή προσπάθεια, εύχομαι τα καλύτερα ;) @αll δυστυχώς η ευτυχώς αν πάνε όλα καλά θα πηδήξω στην μεριά των androidων με συμπαραστάτη το N1 (μέχρι το iPhone 4G τουλάχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 δυστυχώς η ευτυχώς αν πάνε όλα καλά θα πηδήξω στην μεριά των androidων με συμπαραστάτη το N1 (μέχρι το iPhone 4G τουλάχιστον) Ούτε δυστυχώς, ούτε ευτυχώς αλλά σίγουρα καλύτερα για εσένα εφόσον σε εξυπηρετεί !!! έτσι και αλλιώς πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ανερχόμενη πλατφόρμα οπότε θα έχουμε από "πρώτο χέρι" άλλη μια ανταπόκριση για τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα της όπως και από άλλους συναδέλφους που πέρασαν από αυτή την πλευρά του ποταμού! Με την ευκαιρία, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει, τί γίνεται με την χρήση ελληνικών (γραμματοσειρές, πληκτρολόγιο) στο android? Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας απο εδώ και απο εκεί γύρω απο τη συσκευή. Ταχύτατο browsing Χαμηλό εξωτερικό ηχείο. Το scrolling δεν φέρνει 100% αυτό του iPhone. Το iPhone έχει καλύτερο πληκτρολόγιο. Αρκετοί έχουν προβλήματα στις κλήσεις τους όπως πχ ξαφνικές διακοπές. (εγώ με το σήμα του iPhone μέσα στο σπίτι μου δεν τα πάω και πολύ καλά είναι ώρες που πρέπει να μετακινηθούν). Υπήρξαν αναφορές για αρκετά πιο σταθερό 3G απ'οτι του iphone. Όσο αναφορά ελληνικούς χαρακτήρες 70 απότι έχω καταλάβει και αυτό με εφαρμογή μέσα από το android μάρκετ. Απο τη μία τόσα χρόνια συμβίωση με iPhone νιώθεις κάπου μια βαρεμάρα αλλά δεν ξεχνάς και την ευκολία που μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα και δεν θα κρύψω πως δεν νιώθω ακόμα 100% έτοιμος να το αποχωριστώ.. απο τη μία το πάθος για τη τεχνολογία που λίγο πολύ το έχουμε όλοι μας αν δεν το είχαμε άλλωστε θα αλλάζαμε κινητό στα 2 χρόνια και οχι στους 4-6 μήνες από την άλλη είναι και τα χρήματα. δεν ξέρω τι να πω, διαβάζω και κάτι cooked rom κάθε τρεις που ξεδιπλώνουν και δεν ξέρω άμα έχω την όρεξη να ασχοληθώ 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 @Werra Εγώ Δημήτρη έχω 2 ενδοιασμούς σε σχέση με το Android, ενώ βλέπω και όλα αυτά τα θετικά που γράφονται. Συγκεκριμένα με προβλήματίζουν: (α) το θέμα της ασφάλειας της επικοινωνίας (β) το θέμα της ευθύνης / συνέχειας της ανάπτυξης Και τα 2 παραπάνω θέματα προκύπτουν από το ότι είναι καταλαβαίνω ένα πολύ ανοιχτό λειτουργικό που όλοι οι καλοί (αλλά και οι "κακοί") χωράνε και κανείς δεν είναι συνολικά υπεύθυνος για τίποτα. Τουλάχιστον στην περίπτωση της Apple και της Microsoft έχεις κάποιον να τα "χώσεις" για καλό ή για κακό, ενώ στην περίπτωση του Android υπάρχει μεν η συνολική πλατφόρμα από τη Google αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και συνολικά υπεύθυνη (from craddle to grave που λένε και οι Αγγλοσάξονες) για την ανάπτυξη και τη βελτίωση κάθε συγκεκριμένου implementation του λειτουργικού. Δες το χάος που γίνεται, άλλες συσκευές φοράνε 1.6 άλλες 2.0 άλλες 2.1 χωρίς να είναι κανείς σίγουρος ποιό θα είναι το update plan της κάθε μιας ή αν η έκδοση του ενός κατασκευαστή παίζει και στου άλλου, ενώ με τις cooked roms δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι αυτό που "φοράς" εμφανώς και αφανώς, εκτός αν έχω χάσει κάτι γιατί δεν το παρακολουθώ και επισταμένα σαν θέμα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 @CarpeNoctum πολύ δυνατή προσπάθεια, εύχομαι τα καλύτερα ;) @αll δυστυχώς η ευτυχώς αν πάνε όλα καλά θα πηδήξω στην μεριά των androidων με συμπαραστάτη το N1 (μέχρι το iPhone 4G τουλάχιστον) σκεψου το καλα Δημητρη;) ενδεχεται να το μετανοιωσεις και εσυ,οπως αρκετοι που εκαναν το λαθος και μετα απο το μηλο προτιμησαν το android αντι του Leo... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Τουλάχιστον στην περίπτωση της Apple και της Microsoft έχεις κάποιον να τα "χώσεις" για καλό ή για κακό, ενώ στην περίπτωση του Android υπάρχει μεν η συνολική πλατφόρμα από τη Google αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και συνολικά υπεύθυνη (from craddle to grave που λένε και οι Αγγλοσάξονες) για την ανάπτυξη και τη βελτίωση κάθε συγκεκριμένου implementation του λειτουργικού. Δες το χάος που γίνεται, άλλες συσκευές φοράνε 1.6 άλλες 2.0 άλλες 2.1 χωρίς να είναι κανείς σίγουρος ποιό θα είναι το update plan της κάθε μιας ή αν η έκδοση του ενός κατασκευαστή παίζει και στου άλλου, ενώ με τις cooked roms δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι αυτό που "φοράς" εμφανώς και αφανώς, εκτός αν έχω χάσει κάτι γιατί δεν το παρακολουθώ και επισταμένα σαν θέμα. Αυτό Κώστα είναι μεγάλο θέμα. Παίρνει ο χρήστης μια συσκευή και δεν ξέρει αν θα έχει συνεχή υποστήριξη για τις μελλοντικές εκδόσεις. Ακόμη και για το Nexus που όλοι ελπίζουν ότι επειδή γράφει Google θα έχει διαθέσιμες όλες τις αναβαθμίσεις, δεν είμαι σίγουρος. Μέχρι τώρα με τα WM είχαμε συνηθίσει σε αυτήν την πολιτική, με το iphone όμως και με το Android που είναι open source και δωρεάν ο κόσμος θέλει την αναβάθμιση του. Και για το μηλόφωνο ακούγεται ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για το 2G. Πόσο πιθανό είναι; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Και για το μηλόφωνο ακούγεται ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για το 2G. Πόσο πιθανό είναι; Το θεωρώ πολύ πιθανό για τό λόγο ότι όσο βελτιώνεται και επεκτείνεται το hardware δεν είναι εύκολη η διατήρηση της συμβατότητας, ήδη από το πρώτης γενιάς iPhone (2G) λείπει το 3G, το GPS, το μαγνητόμετρο, το γρήγορο κύκλωμα γραφικών, η ταχύτητα του επεξεργαστή που αναβαθμίστηκε με το 3Gs. Αν προστεθούν στο 4G και 1-2 βασικές λειτουργίες ακόμη (φαίνεται ότι θα υπάρχει για παράδειγμα μπροστινή κάμερα για video κλήσεις) θα αρχίσει να δυσκολεύει πάρα πολύ η διατήρηση αυτής της συμβατότητας λαμβάνοντας υπόψη ότι τώρα από την ίδια πλατφόρμα (και συνεπακόλουθα τους ίδιους πόρους ανάπτυξης, ανθρώπινους και οικονομικούς) θα πρέπει να υποστηρίζεται και το iPad στο οποίο επενδύει πολλά η Apple. Το 2G κλείνει ήδη 3 χρόνια που είναι νομίζω πια πάρα πολλά για συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή υπολογιστή. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) @kkalog (α) το θέμα της ασφάλειας της επικοινωνίας Ανεφερες καλούς και κακούς, αλλά πολλοί απο εμάς δεν ανοίξαμε απλοχερα την πόρτα στους κακούς με το JB? (β) το θέμα της ευθύνης / συνέχειας της ανάπτυξης πολλοί πιστεύουν ακράδαντα google product -> +oo cover στα μελλοντικά updates πρωσοπικά μου φένεται λιγάκι ουτοπικό. Πιστεύω το N1 είναι τρελή beta και προετοιμάζει το έδαφος για το N2. @zaharakis την έχω πατήσει αρκετές φορές και αυτό/ς που πληγώθηκε περισσότερο ήταν το πορτοφόλι μου. @all θα συμφωνήσω με kkalog όσο αναφορά το 4.0 το 2G έκλεισε τον κύκλο του, σίγουρα θα συνεχιστούν τα μικρα-updates όπως σε κάθε product της Apple αλλά όχι να γίνει updated σε 4.0. Edited February 22, 2010 by Werra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) σκεψου το καλα Δημητρη;) ενδεχεται να το μετανοιωσεις και εσυ,οπως αρκετοι που εκαναν το λαθος και μετα απο το μηλο προτιμησαν το android αντι του Leo... Δημητρη, πλεον εχοντας δοκιμασει τα παντα, μπορω με σιγουρια να σου πω πως δεν προκειται να το μετανιωσει. Αν ειχε ενα τομεα στον οποιο υπερτερουσε το iphone, σε συγκριση με hd2 η κινητα με android οπως το Milestone, τον εχασε κι αυτο. Κι αναφερομαι φυσικα στην πλοηγηση στο διαδικτυο. Με το Ν1 που εχω εδω και μια μερα μπορω να πω με σαφηνεια πως μιλαμε για καλυτερη εμπειρια, καθως ειναι α) πιο γρηγορο και το ιδιο smooth, β) πολυ ομορφοτερο οπτικα, αλλα και σε απεικονιση πληροφοριας, λογω της μεγαλης διαφορας στην αναλυση. Πραγματικα το Ν1 για μενα πλεον θα παιζει χωρις αντιπαλο (με το desire της HTC σε 1,5 μηνα να κινειται στο ιδιο μοτιβο - αφου προκειται για πανομοιοτυπη συσκευη), μεχρι την ελευση ενος καινουριου iphone (6+ μηνες μετα) η των νεων ppc με τα WM7 (9+ μηνες μετα). Και σου λεω μετα βεβαιοτητος, πως το φρεσκοτατο 2.1 σε custom rom του cyanogen στο Ν1 ειναι πολυ μπροστα σαν εμπειρια απο το HD2. Φυσικα γουστα ειναι αυτα, θα διαβασω και πολυ διαφορετικες αποψεις εδω μεσα, αλλα προσωπικα βρηκα αυτο που εψαχνα μετα απο στασιμοτητα μηνων... :) Καλησπερα σε ολους! Υ.Γ. @Werra: Τα νεα (απο... σχεδον πρωτο χερι) απο τη Βαρκελωνη ειναι πως το hardware με το οποιο θα παιζουμε μεσα στο 2010 ειναι ουτε λιγο ουτε πολυ αυτο που φορα το N1 (desire) - και αναφερομαι σε android, WM7 υλοποιησεις (αναμενουμε την apple να δουμε που θα κινηθει με το 4.0). Η Google ειναι διατεθειμενη να εξελιξει πολυ το android OS, με κυριο εκφραστη για ολο το χρονο (τουλαχιστον) το Ν1... Edited February 22, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 σκεψου το καλα Δημητρη;) ενδεχεται να το μετανοιωσεις και εσυ,οπως αρκετοι που εκαναν το λαθος και μετα απο το μηλο προτιμησαν το android αντι του Leo... Πάντως το είπες σωστά...γιατί WM κινητά που να μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσα αυτές με το android δεν υπάρχουν εκτός του LEO.Πάντως αν είχα και εγώ να διαλέξω μεταξύ Ν1 και LEO θα πήγαινα στο N1 για τον μοναδικό λόγο ότι έχει πιο "φρέσκες" εφαρμογές και όχι γιατί δεν αξίζει το LEO(γούστα είναι αυτά βέβαια και γι αυτό υπάρχουν τόσες συσκευές) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 H rom που εχω δεν εχει να κανει με βελτιωσεις του opera. Την ιδια ακριβως συμπεριφορα εχει με την εργοστασιακη 1.66.... που ειναι η τελευταια ρομ για το HD2. http://www.youtube.com/watch?v=qOXpqYwZLIA Κώστα εγώ αυτό που βλέπω είναι τον opera να πηγαίνει σφαίρα! Δεν έχω τέτοια ταχύτητα στο φόρτωμα σελίδων όταν είμαι στο wifi (μου με ένα speedtouch 585v7). Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Όπως έχω γράψει αρκετές φορές πρόσφατα, προβλέπω εξελίξεις από μεριάς Apple αν θέλει να συνεχίσει να είναι κοντά ή/και μπροστά από τον ανταγωνισμό. Δεν την παίρνει άλλο για μ@λακίες. Καθόλου. Θέλει μεγαλύτερη οθόνη. Λεπτότερη σχεδίαση. Ποιοτικότερα υλικά στο πίσω και στο γύρω γύρω νίκελ. Μεγαλύτερη ανάλυση (οπωσδήποτε). Αυξημένες δυνατότητες και λειτουργίες με non-jb τηλέφωνο. Πιθανώς υλοποιήσεις πραγμάτων που έχουμε με jb (βλ. παραμετροποιήση της Lock Screen). Αποκλείω ήδη: Multitasking με την αυστηρή έννοια που την υλοποιούν τα WM. Υποστήριξη Adobe Flash. Κατά τα άλλα, θέλω να δω πολλά πριν αποφασίσω για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλέφωνό μου. Γιατί το Desire και το Nexus One φαντάζουν μαγικά στα μάτια μου και πολύ δελεαστικά. Αυτά από εμένα. Θα επανέλθω αργότερα! :) Πάω για καφεδάκι ! ! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εγώ περιμένω το X10 mini pro να γίνει το πρώτο μου Android, για χρήση σαν δεύτερο κινητό με κάρτα. Αν με ικανοποιήσει στο σύνολο ίσως να περάσω στο Desire! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδια οσοι κοιτουν προς android,εγω θα το ξαναπω και πειτε με γραφικο... ειναι περιεργο λειτουργικο,με iphone λογικη,δλδ πολλες εφαρμογες που πρεπει να τις αγορασεις..δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο το θεμα σπασμενων εφαρμογων σε αυτες τις πλατφορμες...στα wm τα πραγματα ειναι πιο απλα με την ελευθερη και απεριοριστη παραμετροποιηση να ειναι στην κορυφη ολων! η υποστηριξη και το development των xda,ειναι μια κατηγορια απο μονη της και το λεο ερχεται για 1η φορα,να δεσει το γλυκο τοσο,μα τοσο ιδανικα;) οσο για τα updates της htc που δεν ερχοντουσαν ποτε στο παρελθον,πληροφοριακα σε 3μηνες κυκλοφοριας που μετραει το λεο,εχει δωσει ηδη 3 επισημες ρομς! μετα απο μια αιωνιοτητα,αρχισαν να μας υπολογιζουν σαν χωρα και εχουμε επιτελους,την "δικη μας" επισημα πλεον,γλωσσα απο την microsoft, κι οχι απο την ace! η ποσοτητα των εφαρμογων των wm στον αντιποδα,ειναι σε γελοια κατασταση πια,σε σχεση με την τεραστια (αγορα ομως) του μηλου...αλλα ερχεται η αμεριστη υποστηριξη των xda, δωρεαν παντα και πιο εξελιγμενη να καλυψει τα κενα.. ποσοι απο σας εχουν μπει στο "development and hacking" των xda? οσοι ξερετε με καταλαβαινετε...ποσες λυσεις δεν εχουν δωθει (δωρεαν) χρονια τωρα σε συσκευες htc επι των πλειστων,αλλα και πολλακις εφαρμοσιμες σε αλλα wm ? κι απο οτι ξερουμε θα αργησουν να σταματησουν να το κανουν αυτο... ειναι σιγουρα γουστα αυτα,αλλα εμενα με βολευει πολυ περισσοτερο το "ανοιχτο λογισμικο" των wm απο το μη rooted\jb των android\apple αντιστοιχα... τα περισσοτερα γινονται με πολυ πιο ορθοδοξο τροπο και πολυ πιο ανετα απο οτι σε ενα μηλο η ενα ανδροειδες... και σημερα με το λεο, σταθεροτητα και η ταχυτητα σε ενα κινητο wm,ειναι παριμοιωδης και αξια αναφορας! για μενα αυτην την στιγμη η μεταβαση σε ενα ανδροειδες ειναι πολυ δυσκολη γιατι μου θυμιζει το μηλο....και δεν θελω να ξαναβρεθω σε τετοια λογικη μιας συσκευης μου... ειπαμε ολα ειναι υποκειμενικα και ολα εξαρτιωνται απο το τι θελει και τι γουσταρει ο καθενας μας απο την συσκευη του:) @Βαγγελη,απο το λεο γραφω,τωρα τελευταια,μιας και λειπω αρκετες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειας, μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχω κανενα προβλημα στην πληκτρολογηση?μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που αναφερεις για το λεο...(οχι οτι δεν σε πιστευω φιλε μου!) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Οντας κάτοχος του 3G, περιμένω το καλοκαίρι την επόμενη αναβάθμιση του iPhone, το οποίο δεδομένου του εντεινόμενου ανταγωνισμού, εκτιμώ ότι δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό και ότι και θα αξίζει τα λεφτά του. Συνιστώ σε όσους σκοπεύουν αλλά δεν πήραν ακόμα ένα καλό smartphone, να περιμένουν. Ο Ιούνης είναι κοντά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 @zaharakis Παρά τα πολλά στραβά του Android, υιοθετήθηκε μαζικά από πολλούς hardware κατασκευαστές, που εγκατέλειψαν το μισοβυθισμένο καράβι των Windows mobile. Στο παρά πέντε η Microsoft πρόλαβε να δώσει το παρών, ελπίζοντας σε come back στα τέλη του έτους- και ένω βέβαια ο ανταγωνισμός από παντού γίνεται μεγαλύτερος. Φαίνεται πάντως ότι και η Microsoft με τα 7 θα ακολουθήσει ένα πιο "κλειστό" δρόμο ανάπτυξης σε σχέση με πριν. Ολα τα λειτουργικά γίνονται πιο κλειστά πλέον, ακολουθώντας με διάφορες παραλλαγές το μονοπάτι της Apple... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 @Βαγγελη,απο το λεο γραφω,τωρα τελευταια,μιας και λειπω αρκετες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειας, μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχω κανενα προβλημα στην πληκτρολογηση?μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που αναφερεις για το λεο...(οχι οτι δεν σε πιστευω φιλε μου!) Δημητρη, ολως τυχαιως πριν 15 λεπτα, χωρις υπερβολη, συζηταγαμε για αυτο το θεμα με ενα φιλο με... χρονια πορωση (κι επαγγελματικη) με την ιστορια κινητα και στην κουβεντα ηταν κι ενας ανθρωπος που εχει αμεση σχεση με την εξελιξη των WM. Θα σου πω πως σταθηκαμε ακριβως σε αυτο το σημειο. Η οθονη του λεο δεν ακουει αν κανεις γρηγορο touch typing και σε αυτο οπως μου ειπε ο τριτος της κουβεντας, ευθυνεται 100% το λειτουργικο κι οχι το hardware (το οποιο ειναι ο,τι καλυτερο εχει επιδειξει η HTC). Πιστεψε με, οταν επιμενω σε κατι θεωρω οτι το γνωριζω αρκετα καλα και σε αυτη την περιπτωση ειμαι βεβαιος πως δεν προκεται για λαθος/ελλιπως σεταρισμενη συσκευη. Με την πρωτη ευκαιρια μπορουμε να πιουμε ενα καφεδακι, να τα πουμε κι απο κοντα γενικοτερα... Οσον αφορα τα υπολοιπα, θα σου πω μοναχα το εξης. Εχω βρει στο android ο,τι εφαρμογη θελω, οι περισσοτερες δωρεαν κι οι υπολοιπες φθηνες (κι αν ακομα επιλεξεις να πας απο το... στραβο δρομο, δε χρειαζονται καν κωδικοι - απλα ενα "μερος" που "κατοικοεδρευουν" οι επι πληρωμη εφαρμογες - δε χρειαζονται καν "κλειδακια" κλπ οπως στα WM) και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 20.000+ εφαρμογες σε ελαχιστο χρονικο διαστημα. Σου εγγυωμαι οτι με τη διεισδυση που προβλεπεται να εχει το android os (μια ματια στην πολυπληθεστερη γκαμα τηλεφωνων με το λειτουργικο αυτο στη Βαρκελωνη θα σε πεισει), σε αυτο το θεμα τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν υπερ της πλατοφρμας. Προσωπικα για αλλο πραγμα ανησυχω, κι αυτο εχει να κανει με τα Licences που μοιραζει αφειδως η Google στους ανα τον κοσμο κατασκευαστες. Τον "κανιβαλισμο" της πλατφορμας. Πολλες διαφορετικες αναλυσεις, πολλα "flavors", ενα καρο παραμετροποιησεις κλπ, που μπορει να της στοιχισουν στο τελος - να απωλεσει δηλαδη τη σταθεροτητα που επιδεικνυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 zaxaraki ειλικρινά με εχεις καταμπερδεψει!! Δεν ξέρω γιατί την μια εκθιαζεις κάτι για τη χρηστικοτητα του και το plug n play από την άλλη μου τα γυρνας πάλι :p εχω καταλάβει πως λες τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη αλλά δεν ξέρω πλέον τι να υπόθεσω. Στα λέω τελείως φιλικά έτσι για να καταλάβω και εγώ ο νέος τι ανακγες έχεις από μια συσκευή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts