Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γελαμε αλλα σημερα στεναχωρηθηκα με αυτα που ειδα φθανοντας στην Αθηνα.

Ειχα να ελθω Ελλαδα απο τα Χριστουγεννα που ισως λογο εορτων δεν φανηκε αυτο που ειδα σημερα.

Το μετρο γεματο κοσμο με κακη ψυχολογια, ολοι σκεφτικοι, τρομαγμενοι, ατιμελητοι.

Μετά, σε διαδρομη 5 χιλιομετρων σε εμπορικο δρομο δεν ειδα ουτε ενα μαγαζι να εχει πελατες.

Τραγικο, ακομα κι αν σωθουμε απο το ελειμα του δημοσιου, δεν θα σωθουμε απο την εξωτοντικη υφεση που προκαλει η αβεβαιοτητα και η ελειψη ρευστου.

Αν δεν κινηθει χρημα θα αρχισουν να κλεινουν οι επιχειρησεις η μια μετα την αλλη και οσες αντεξουν θα μεινουν με το μισο προσωπικο.

Δεν ξερω αλλα βλεπω οι μερες της φωτιας να φτανουν πολυ γρηγορα.

Τελικα εκει στην Αραπιά περνανε καλυτερα. Κατ᾽αρχας οσο φτωχοι και ναναι δεν πεινάει κανεις.

Δεν εχουν εθιστει απο το συστημα στον καταναλωτισμό, οπως εγινε εδω, που μας εκαναν πρωτα υπερκαταναλωτες για να μας τα παρουν και τωρα που το καταφεραν, θελουν να μας ρίξουν στην πεινα.

Γιατι εκει θα καταλήξουμε οπως παμε.

Κωστή να με συγχωρείς αλλά δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε σε ρίχνει κανείς στην πείνα ούτε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις. Σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε όλοι. Εγώ αρνούμαι να φορέσω τον τίτλο του θύματος. Θύμα κανενός δεν είμαι. Το τι αγοράζω το αποφασίζω κρίνοντας του τι χρειάζομαι πρώτα, του τι χρήματα διαθέτω και του τι μου περισσεύει.

Αν οι Έλληνες είχαν διαπιστώσει το μέγεθος της κρίσης δεν θα απείχαν από τα καταστήματα ρούχων. Θα απείχαν από το Πλαίσιο, τον Γερμανό, τα μπουζούκια και τα ξενυχτάδικα. Και αυτά είναι όλα γεμάτα. Και μη μου πει κανείς ότι σε αυτά πάνε μόνο οι "πλούσιοι".

Το λάθος του Έλληνα είναι ότι δεν ξέρει να χρεώνεται. Δεν ξέρει. Τέλος. Όταν παίρνεις 1000 ευρώ μισθό δε βγάζεις πιστωτική κάρτα. Εδώ στο Βέλγιο για να βγάλεις πιστωτική σε περνάνε από ανάλυση του πόσα βγάζεις, τι υποχρεώσεις έχεις και τι ενοίκιο δίνεις. Α! Και δεν υπάρχουν δόσεις με τις πιστωτικές. Δε λέει κανείς ότι το Βέλγιο δε νιώθει την κρίση. Αλλά πέρα από την ανεργία που έχει ανέβει σε όλη την Ευρώπη, δε σπαράζουν τα νοικοκυρία όπως έχει αρχίσει να γίνεται στην Ελλάδα.

Την κρίση οι Έλληνες θα την ένιωθαν πολύ λιγότερο αν ήξεραν πώς να χρεώνονται. Το πρόβλημα της διαχείρισης των οικονομικών δεν ξεκινάει από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ξεκινάει από το εκάστοτε νοικοκυριό. Σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης δε σου φταίει το κράτος όταν αγοράζεις σπίτι και δεν έχεις να το πληρώσεις γιατί ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος και απολύθηκες. Δεν είχες τα εχέγγυα να αγοράσεις. Θεωρώ ότι πρώτα φτωχαίνει ο κόσμος και μετά το ίδιο το κράτος σε χώρες ανεπτυγμένες. Βλέπω και νιώθω ότι η ύφεση ταξιδεύει πιο γρήγορα από κάτω προς τα πάνω παρά το αντίθετο.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

μα ποια αλλη?:blink:

σεχ και μονο σεχ :p:lol:

ήμουν σίγουρος, αλλά είπα να το σιγουρέψω :lol::lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Κωστή να με συγχωρείς αλλά δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε σε ρίχνει κανείς στην πείνα ούτε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις. Σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε όλοι. Εγώ αρνούμαι να φορέσω τον τίτλο του θύματος. Θύμα κανενός δεν είμαι. Το τι αγοράζω το αποφασίζω κρίνοντας του τι χρειάζομαι πρώτα, του τι χρήματα διαθέτω και του τι μου περισσεύει.

Αν οι Έλληνες είχαν διαπιστώσει το μέγεθος της κρίσης δεν θα απείχαν από τα καταστήματα ρούχων. Θα απείχαν από το Πλαίσιο, τον Γερμανό, τα μπουζούκια και τα ξενυχτάδικα. Και αυτά είναι όλα γεμάτα. Και μη μου πει κανείς ότι σε αυτά πάνε μόνο οι "πλούσιοι".

Το λάθος του Έλληνα είναι ότι δεν ξέρει να χρεώνεται. Δεν ξέρει. Τέλος. Όταν παίρνεις 1000 ευρώ μισθό δε βγάζεις πιστωτική κάρτα. Εδώ στο Βέλγιο για να βγάλεις πιστωτική σε περνάνε από ανάλυση του πόσα βγάζεις, τι υποχρεώσεις έχεις και τι ενοίκιο δίνεις. Α! Και δεν υπάρχουν δόσεις με τις πιστωτικές. Δε λέει κανείς ότι το Βέλγιο δε νιώθει την κρίση. Αλλά πέρα από την ανεργία που έχει ανέβει σε όλη την Ευρώπη, δε σπαράζουν τα νοικοκυρία όπως έχει αρχίσει να γίνεται στην Ελλάδα.

Την κρίση οι Έλληνες θα την ένιωθαν πολύ λιγότερο αν ήξεραν πώς να χρεώνονται. Το πρόβλημα της διαχείρισης των οικονομικών δεν ξεκινάει από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ξεκινάει από το εκάστοτε νοικοκυριό. Σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης δε σου φταίει το κράτος όταν αγοράζεις σπίτι και δεν έχεις να το πληρώσεις γιατί ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος και απολύθηκες. Δεν είχες τα εχέγγυα να αγοράσεις. Θεωρώ ότι πρώτα φτωχαίνει ο κόσμος και μετά το ίδιο το κράτος σε χώρες ανεπτυγμένες. Βλέπω και νιώθω ότι η ύφεση ταξιδεύει πιο γρήγορα από κάτω προς τα πάνω παρά το αντίθετο.

Ολα αυτα ειναι σωστά σαν θεωρια αλλα στην πραξη ο Ελληνικος λαος είναι ανωριμος γιατι ειναι λιγα τα χρονια που ζει σε συνθηκες συγχρονου κρατους.

Συν του οτι δεν ειχε ποτε σωστη καθοδηγιση απο το κρατος και τις εκαστοτε κυβερνησεις.

Οταν το ιδιο το κρατος κανει εντελως ανωριμη διαχειριση τι περιμενουμε απο τον κόσμο.

Οι κατοικοι των ευρωπαικων κρατων δεν είναι καλυτεροι απο εμας, απλα εχουν αυτα που δεν εχουμε εμεις συν πολλα αλλα που δεν μπορουμε να αναλυσουμε εδω.

Μην ξεχναμε οτι η Ελλάδα μετα το 92-93 αρχισε να ζει ευρωπαικα. Οπότε δεν εχουμε την αναλλογη πειρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι αλλά ξαναλέω ότι δε μας φταίει η Ευρωπαϊκή απειρία όταν ξοδεύουμε ανεξέλεγκτα. Δε χρειάζεται να είσαι Ευρωπαίος για να καταλάβεις ότι όταν βγάζεις 1000 ευρώ το μήνα δεν πας να αγοράσεις κινητό των 700 με 99 δόσεις για να το ξεπληρώσεις σε 35 χρόνια, γιατί έτσι όλο φορτώνεσαι, όλο κι από λίγο και οι πιστωτικές φτάνουν να σου κλείσουν το σπίτι.

ήμουν σίγουρος, αλλά είπα να το σιγουρέψω :lol::lol:

εμ ..περιμενες τπτ καλυτερο απο εμενα?:lol:

Νικο και Κωστα,αφηστε την παραφιλολογια και καντε κατι περισσοτερο επικοδομητικο:rolleyes:

ακολουθηστε με (για το πνευμα μιλαω :p) και χαλαρωστε...

δεν θα λυσουμε εμεις απο εδω μεσα τα προβληματα της χωρας...ο καθενας σημερα πρεπει να κοιταει το τομαρι του...ετσι μας εχουν κανει....

να ειδατε? επιασα και γω τα ιδια :wacko: :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα.

Η Ρουμανα που αγορασε το 3Gs μου δουλευει στο τιμ μου. Συμφωνησαμε και εκανα το εξης:

Αλλαξα το mail μου στο iTunes και φυσικα χωρις καποια πιστωτικη. Της εδωσα το mail και το password και συμφωνησαμε οτι τυχον αγορες θα γινονται με προπληρωμενη καρτα που θα μοιραζομαστε τα εξοδα ωστε να χρησιμοποιουμε και οι δυο τις εφαρμογες.

Αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαζεις τις εφαρμογες σε 3 iphone και σε 5 κομπιουτερ.

Δηλαδη τωρα εχω βαλει στο λαπτοπ της, οσες της αρεσαν απο τις εφαρμογες που είχα.

Παραλληλα βρισκονται και στο δικο μου.

Γινεται αυτο ετσι?

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές Κώστα και όλους τους υπόλοιπους!

Έτσι γίνεται όπως το λες και αφού θα έχετε προπληρωμένη κάρτα ελέγχεται απόλυτα και ο κάθε κίνδυνος. Μόνο να βεβαιωθείς ότι δέχεται το apple store την συγκεκριμένη προπληρωμενη γιατί νομίζω ότι δεν τις δέχεται όλες (Πειραιώς WeBuy δέχεται σίγουρα).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Περαστικά κι από μένα Κώστα. Πήρα φόρα με τα προηγούμενα ποστ και ξεχάστηκα να ευχήθώ καλή ανάρρωση!

Να σας πω τον πόνο μου?

Γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα που θέλω να κάνω επίσχεση εργασίας, αφού είμαι 3 μήνες απλήρωτος?

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Κώστα, περαστικά και καλή ανάρρωση ! ! !

Καλησπέρα στην παρέα..

Συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο-Κάρπε.. Ο Έλληνας δεν ξέρει να χρεώνεται.. Και μετά φταίνε οι τράπεζες που με 1000€/μήνα πήρες στεγαστικό/καταναλωτικό/διακοποδάνειο (αν είναι δυνατόν...:X) και δεν μπορείς να ξεπληρώσεις.

Εγώ τις αιτίες τις εντοπίζω στην έλλειψη παιδείας. Με την ευρύτερη έννοια του όρου, και όχι με την συγκεκριμένη και συσχετισμένη με την μόρφωση που έχει πάρει από ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ/μόνος του ο καθένας. Και στην απουσία της κριτικής σκέψης. Να μπορείς να σκέφτεσαι και να ζυγίζεις τα πράγματα. Να προβλέπεις πράγματα και καταστάσεις (όπως ότι με €1000/μήνα δεν μπορείς να πάρεις BMW 335, πχ, γιατί μετά θα έρθει η κακιά τράπεζα και θα στο πάρει και θα κλαις και θα φωνάζεις για τους νόμιμους τοκογλύφους...).

Αλλά όταν έχει χαθεί κάθε έννοια ανθρωπιάς και συμπόνοιας, ποιος θα νοιαστεί αν χάνει ο άλλος το σπίτι του/αυτοκίνητό του/ελευθερία του;

μιλατε για υπερχρεωση και φορτωμενες πιστωτικες καρτες και λογαριασμους...

εχει δανειστει κανεις σας για να φτιαξει ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι του??

να δειτε τι σημαινει τοκος και αγχος μην σου παρουν ενα εργο ζωης...που θα το πληρωνεις 2πλο και 3διπλο για οσο ζεις???:cool:

ηρεμηστε λιγο...υπαρχει και η αλλη πλευρα της ζωης.....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλημερουδια σε ολη την παλιοπαρεα:D

Κωστα,με ποιο outlook προσπαθεις να συγχρονισεις?

εγω με τα 2003 και τα student 2007 δεν εχω κανενα προβλημα...

οντως ειναι πολυ περιεργο αυτο που σου συμβαινει.....

Με το Office 2007. Σημερα μου εκανε αλλο κουφο. Βαζω λιγα λιγα τα events στο Ημερολογιο. Απο 50 καθε φορα, τα πηρε και εκανε συγχρονισμο. Βαζω τωρα τις επαφες, εβαλα στην αρχη τις μισες Λατινικες, μετα τις αλλες μισες, εκανα συγχρονισμο. Τις πηρε. Εβαλα μετα Ελληνικες απο το Α-Δ, τις πηρε στο συγχρονισμο. Εβαλα μετα Ε-Θ, τις πηρε στο συγχρτονισμο. Βαζω Ι-Λ και δεν τις παιρνει πια. Υποψη η συσκευη ειναι απο Gard Reset και δεν εχει τιποτε επανω. Ρε η θα με τρελλανει, η θα τη σουταρω :mad:

Αιντε, οποιος ενδιαφερεται για HTC Touch 2 ας μου στειλει ΡΜ πριν το σπασω. Δεν μπορει να συμβαινει μονο σε μενα αυτο. Ουτε και ειναι δουλεια αυτη να συγχρονιζουμε τμηματικα. Να παει να ............. :X

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Εσεις κυριε να πατε αλλου.... τι avatar ειναι αυτό... δεν το αλλαξατε ακόμα... :lol:

Εσεις κυριε να πατε αλλου.... τι avatar ειναι αυτό... δεν το αλλαξατε ακόμα... :lol:

Αστον, τιμης ενεκεν το κραταει ;) Μην τον πληγωνεις :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

ρε παιδιά, το θέμα με την μπάρα γραμμάτων στις επαφές (συντομεύσεις στα πλάγια) όπου για τα ελληνικά από το Π νομίζω και μετά, εμφανίζει λατινικούς χαρακτήρες που δεν αντιστοιχούν σε κανένα αρχικό επαφής υπάρχει λύση ; σε εσάς παρατηρείται αυτό το φαινόμενο ; δεν θέλω αν μπλέξω με δεύτερα apps (fast contacts κτλ), μόνο κανα tweak με ενδιαφέρει αν υπάρχει μέσω cydia ή αν κάνω κάτι λάθος εγώ.
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

Tapatalk τεστ ελληνικών!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Αβαταρ ΔΕΝ αλλαζω!!!!:hunter:respect στο μηλο μου(δεν με χαλασε καθολου που το ειχα αλλα και δεν το εδωσα γιατι δεν ηταν καλο!) και πανω απο ολα, στην παρεα μας με αυτο του μηλου, που εχω ηδη!!

οσο και να χτυπιουνται κατω αβαταρ του Λεο δεν "φοραω" με τπτ!!!

εχει ξεφτιλιστει τελειως η συσκευη αυτη....ντρεπομαι να λεω οτι εχω λεο εδω μεσα :lol:

Αστον, τιμης ενεκεν το κραταει ;) Μην τον πληγωνεις :lol:

:lol:

μην λεμε παλι τα ιδια :p

μιλατε για υπερχρεωση και φορτωμενες πιστωτικες καρτες και λογαριασμους...

εχει δανειστει κανεις σας για να φτιαξει ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι του??

να δειτε τι σημαινει τοκος και αγχος μην σου παρουν ενα εργο ζωης...που θα το πληρωνεις 2πλο και 3διπλο για οσο ζεις???:cool:

πες τα...

αυτος που θελει να φτιαξει ενα σπιτι για τα παιδια του η εχει αρρωστο στο σπιτι η ή ή χιλια ή δεν εχει χρονο να ξεφυγει...

οπως και να εχει 20 οικογενειες εχουν φαει το καταπετασμα και μας εχουν αφησει πισω επιτηδες για να συνεχισουν να τρωνε.

αυτο δεν σημαινει οτι δεν φταιμε και εμεις...

ομως μας εχουν φερει να ειμαστε ευχαριστημενοι με 700Ε...

η γενεια των 700Ε τα παιρνει γιατι δεν εχει προοπτικη και γιατι με το μεσο και το ρουσφετι τα παιρνει και αυτα...

εκτος αν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος...

εκει ολα αλλαζουν.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ζαχαρακη θα σε μαλωσω. Τι θα πει ντρεπεσαι δεν καταλαβα:p:)

Λοιπον το εχω στα χερια μου, και δεν το περιμενα τοσο καλο.

Με το που το ανοιξα πηγα κατευθειαν στον οπερα και ποσταρισα στο thred του Λεο για να δω τι παιζει.

Χωρις να εχω κανει καμια ρυθμιση, με ρομ απο τις πρωτες official, δεν με δυσκολεψε πουθενα και το λεω με πασα ειλικρινια χωρις φοβο και παθος.

Το οτι αγορασα mac για μενα δεν σημαινει οτι πρεπει να ενταχθω σε καποια ομαδα και να θεωρω οτιδηποτε αλλο αχρηστο. Και δεν το λεω τωρα αυτο, παντα υποστηριζα αυτη την αποψη.:rolleyes:

Το οτι το mac osx με βολευει περισσοτερο στην καθημερινοτητα, δεν σημαινει οτι θα βγαλω αχρηστα τα windows και ειδικα τα 7αρια.

Για το HD2 ειναι πολυ νωρις να μπω σε λεπτομεριες. Το οτι με εξεπληξε ευχαριστα ειναι γεγονος.

Ηδη πέρασα την πρωτη custom rom, συχρονισα με ανεση μεσο SyncMate απο το Macbook το iCal, Calendar, Notes & stickies.

Ειμαι στην διαδικασια στησιματος.

Το σιγουρο ειναι η αριστη ποιοτητα κατασκευης και η ταχυτητα.

Δεν με προβληματισε πουθενα το touching.

Στον οπερα χρειαζεται να ζουμαρεις με τα δυο δακτυλα μονο για να κλικαρεις το κουτακι που σε παει στγν τελευταια σελιδα του thread, κατι που στο iphone το πετυχαινα τις περισσοτερες φορες.

Με διπλο ταπ στο σημειο που θες κεντραρει με την μια και ζουμαρει την στηλη που θες οπως ακριβως και στο μηλο.

Αυτα προς το παρων. Θα τα λεμε παιδες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

βρε τι γινεται.μολις το πηρα και εγω το HD2.απο την προσφορα της vodafone -400 ευρω.εδωσο το μηλο σε ενα ξεδερφο μου(με βαρια καρδια)ουτε απο το κουτι δεν το βγαλα ακομη.δημητρη ελπιζω να μην χρειαστει να σε ζαλισω,κατι θυμαμαι απο wm.

πως θα σωσω τις επαφες μου?σιγουρα εχει ξαναειπωθει αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

βρε τι γινεται.μολις το πηρα και εγω το HD2.απο την προσφορα της vodafone -400 ευρω.εδωσο το μηλο σε ενα ξεδερφο μου(με βαρια καρδια)ουτε απο το κουτι δεν το βγαλα ακομη.δημητρη ελπιζω να μην χρειαστει να σε ζαλισω,κατι θυμαμαι απο wm.

στην διαθεση σας :D

Ζαχαρακη θα σε μαλωσω. Τι θα πει ντρεπεσαι δεν καταλαβα:p:)

Λοιπον το εχω στα χερια μου, και δεν το περιμενα τοσο καλο.

Με το που το ανοιξα πηγα κατευθειαν στον οπερα και ποσταρισα στο thred του Λεο για να δω τι παιζει.

Χωρις να εχω κανει καμια ρυθμιση, με ρομ απο τις πρωτες official, δεν με δυσκολεψε πουθενα και το λεω με πασα ειλικρινια χωρις φοβο και παθος.

Το οτι αγορασα mac για μενα δεν σημαινει οτι πρεπει να ενταχθω σε καποια ομαδα και να θεωρω οτιδηποτε αλλο αχρηστο. Και δεν το λεω τωρα αυτο, παντα υποστηριζα αυτη την αποψη.:rolleyes:

Το οτι το mac osx με βολευει περισσοτερο στην καθημερινοτητα, δεν σημαινει οτι θα βγαλω αχρηστα τα windows και ειδικα τα 7αρια.

Για το HD2 ειναι πολυ νωρις να μπω σε λεπτομεριες. Το οτι με εξεπληξε ευχαριστα ειναι γεγονος.

Ηδη πέρασα την πρωτη custom rom, συχρονισα με ανεση μεσο SyncMate απο το Macbook το iCal, Calendar, Notes & stickies.

Ειμαι στην διαδικασια στησιματος.

Το σιγουρο ειναι η αριστη ποιοτητα κατασκευης και η ταχυτητα.

Δεν με προβληματισε πουθενα το touching.

Στον οπερα χρειαζεται να ζουμαρεις με τα δυο δακτυλα μονο για να κλικαρεις το κουτακι που σε παει στγν τελευταια σελιδα του thread, κατι που στο iphone το πετυχαινα τις περισσοτερες φορες.

Με διπλο ταπ στο σημειο που θες κεντραρει με την μια και ζουμαρει την στηλη που θες οπως ακριβως και στο μηλο.

Αυτα προς το παρων. Θα τα λεμε παιδες.

ρυθμισε τον οπερα οπως σου ειπα...και θα δεις τι ενοουσα οτι ειναι καλυτερα σε καποια πραγματα στο λεο με το browsing :rolleyes:

πως θα σωσω τις επαφες μου?σιγουρα εχει ξαναειπωθει αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

συγχρονισε με outlook και μετα με το λεο ;)

Καλησπερα μηλοπαρεα...!

Ειμαι ακρατα και αυριο θα παω πατρα..!

Αν θυμαται κανεις να μου πει ποια εφαρμογη κανει 800$ στο appstore να μου το στειλει στ ping! (απλα γιατι με ρωτησαν)Γιατι δεν εχω νετ και θα μπω λιγο για ποιο μετα..! Σας ευχαριστω..!

Με το Office 2007. Σημερα μου εκανε αλλο κουφο. Βαζω λιγα λιγα τα events στο Ημερολογιο. Απο 50 καθε φορα, τα πηρε και εκανε συγχρονισμο. Βαζω τωρα τις επαφες, εβαλα στην αρχη τις μισες Λατινικες, μετα τις αλλες μισες, εκανα συγχρονισμο. Τις πηρε. Εβαλα μετα Ελληνικες απο το Α-Δ, τις πηρε στο συγχρονισμο. Εβαλα μετα Ε-Θ, τις πηρε στο συγχρτονισμο. Βαζω Ι-Λ και δεν τις παιρνει πια. Υποψη η συσκευη ειναι απο Gard Reset και δεν εχει τιποτε επανω. Ρε η θα με τρελλανει, η θα τη σουταρω :mad:

Αιντε, οποιος ενδιαφερεται για HTC Touch 2 ας μου στειλει ΡΜ πριν το σπασω. Δεν μπορει να συμβαινει μονο σε μενα αυτο. Ουτε και ειναι δουλεια αυτη να συγχρονιζουμε τμηματικα. Να παει να ............. :X

Λοιπον, με τα πολλα συγχρονισε :wacko:. Τη γλυτωσε και το σπασιμο και το σουταρισμα ;). Εκανα συγχρονισμο τμηματικα, 50 δεδομενα καθε φορα, μεχρι να τελειωσουν ολα, πρωτα επαφες, μετα ημερολογιο και τελος σημειωσεις. Τι να πω, μπλοκαριζε η διαδικασια του συγχρονισμου γιατι της επεφταν πολλα τα δεδομενα ? Και τι ηταν "φασολαδα να του πεσει βαρια?" Μην τρελαθουμε :wacko:

Τωρα ειμαστε ενταξει. Αφου χασαμε 1 εβδομαδα, το ημπορεσαμε και αυτο. Αντε να δουμε τι αλλο, με τη Ms :!:

Παντως αυτου του ειδους λυσεις ειναι μεσοβεζικες :confused: Τεσπα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ :rolleyes:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

επιτελους !!:lol::lol:

θα κοιμηθεις και ενα βραδυ νωρις Κωστα φιλε μου:D

Λοιπον, με τα πολλα συγχρονισε :wacko:. Τη γλυτωσε και το σπασιμο και το σουταρισμα ;). Εκανα συγχρονισμο τμηματικα, 50 δεδομενα καθε φορα, μεχρι να τελειωσουν ολα, πρωτα επαφες, μετα ημερολογιο και τελος σημειωσεις. Τι να πω, μπλοκαριζε η διαδικασια του συγχρονισμου γιατι της επεφταν πολλα τα δεδομενα ? Και τι ηταν "φασολαδα να του πεσει βαρια?" Μην τρελαθουμε :wacko:

Τωρα ειμαστε ενταξει. Αφου χασαμε 1 εβδομαδα, το ημπορεσαμε και αυτο. Αντε να δουμε τι αλλο, με τη Ms :!:

Pπαντως αυτου του ειδους λυσεις ειναι μεσοβεζικες :confused: Τεσπα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ :rolleyes:

Mην τα ριχνουμε ολα στην MS. Καποιο προβλημα υπάρχει στην ολη διαδικασια η στην συσκευη.

Το Λεο συχρονισε τα παντα με την μια και απο το mac.

Εχω τελειωσει απο το απογευμα το στησιμο και μπορω να πω οτι προκειται για εξαιρετικη συσκευη.

Εχει ολα οσα θελαμε κι ακομα περισσοτερα τον καιρο που ειχαμε το HD1.

Βεβαια δεν μπορω να κρυψω οτι εχει αντιγραψει το iphone σε ιδεες και λυσεις, αλλα το εχει προχωρησει περισσοτερο και καλυπτει τις ελειψεις του μηλου.

Εχει μαλιστα κατι αντιστοιχο με το spotlight που το ονομαζει Search Phone και μαλιστα δουλευει παρα πολυ καλα. Δεν το περιμενα.

Παραμενουν μικροθεματακια που εχουν να κανουν με την υλοποιηση καποιων εφαρμογων. ΠΧ mail, μου την σπαει αυτο το ῾το attachment" θα γινει download στην επομενη συνδεση σας.

Στον opera βαζοντας τα fonts στο Large μπορω πλεον με ανεση να κλικαρω στο >> για να παω στην τελευταια σελιδα thread.

Το ιδανικο θα ηταν ενα iPhone με ολες αυτες τις δυνατοτητες αλλα ο Jobs εχει αλλη γνωμη και δεν θα το κανει ποτε για τους λογους που ολοι γνωριζουμε.

Edited by Te_salat

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned