Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως λεω,ο jobs, να αρχισει να σκεφτεται και λιγο το αγοραστικο κοινο του,να μην επαναπαυεται οτι μας εχει δεμενους λογω apple store(εφαρμογες)

γιατι προβλεπω αγριο sex.

................................

Γιαννης

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εγω παντως λεω,ο jobs, να αρχισει να σκεφτεται και λιγο το αγοραστικο κοινο του,να μην επαναπαυεται οτι μας εχει δεμενους λογω apple store(εφαρμογες)

Σωστό αυτό που επισημαίνεις, μόνο πρόβλημα είναι ότι ο ανταγωνισμός δεν έχει περάσει ακόμη στην πράξη και παραμένει στη θεωρία ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ο jobs έχει το κοινό του και πραγματικά δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχει ανταγωνισμός η όχι. Άμα τον ενδιέφερε άλλωστε θα μας έκανε και όλα τα χατήρια.

Επειδή ασχολούμε με την Apple πάνω κάτω 5 χρόνια θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα.

2001 το πρώτο iPod φτάσαμε το 2009 για να μπει το ραδιόφωνο, είχε να προσφέρει τπτ παραπάνω από τα άλλα mp3 της εποχής η και της φετινής? ΤΠΤ ακριβώς μην θυμηθώ ότι συνδεόταν μόνο μέσω firewire) . Για να μην αναφέρω και το δέσιμο που είχε με το iTunes που ακόμα ενοχλεί πολλούς (εγώ πρωσοπικά το θεωρώ πολύ καλό organiser)

το iPod αυτή τη στιγμή είναι ένα απο τα κύρια έσοδα της Apple.

Edited by Werra

το iPod αυτή τη στιγμή είναι ένα απο τα κύρια έσοδα της Apple.

Και κυρίως τα μελλοντικά της έσοδα σε ορίζοντα άνω 5ετίας.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δυστυχως μας εχει δεμενους και το ξερει.

Ειμαι απ αυτους που συγχενονται τις τακτικες της apple και θα παρατουσα τα παντα: τηλεφωνα, λαπτοπ κλπ αν υπήρχε κατι καλυτερο.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα.

Κανα δυο μερες τωρα εχω περασει windows 7. Για πολλα χρονια χρησιμοποιω XP profetional.

Θελησα να απενεργοποιησω την συνδεση τους στο ιντερνετ γιατι τα δουλευω μεσα απο το mac και τα χρειαζομαι μονο για τα office.

Για να βρω μετα απο τοσα χρονια που δουλευω τα windows πως γινεται στα seven εφαγα 5 λεπτα.

Στα Mac αν και δεν ειχα ασχοληθει ποτε πριν δεν δυσκολευτηκα ποτε να βρω κατι αναλλογο. Ολα βρισκονται εκει που πρεπει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια ήρθα και εγω στην παρέα σας (μας)

Πρώην κάτοχος για πολλαααααα χρόνια WM (από το qtek s100 παρακαλώ!) μεταπήδησα σε iPhone 32gb 3GS( και ελπίζω και σε iPad σύντομα).

Παιδια ήρθα και εγω στην παρέα σας (μας)

Πρώην κάτοχος για πολλαααααα χρόνια WM (από το qtek s100 παρακαλώ!) μεταπήδησα σε iPhone 32gb 3GS( και ελπίζω και σε iPad σύντομα).

Προλαβαίνεις αν θες πάντως να αλλάξεις γνώμη και ρότα. Εδώ λειτουργεί πιλοτικά προσομείωση τρελοκομείου :lol::lol::lol:

Twitter.

Προλαβαίνεις αν θες πάντως να αλλάξεις γνώμη και ρότα. Εδώ λειτουργεί πιλοτικά προσομείωση τρελοκομείου :lol::lol::lol:

xaxa:respect::respect::respect:

Καλώς ήρθες braveheart

Edited by abaloss

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελησα να απενεργοποιησω την συνδεση τους στο ιντερνετ γιατι τα δουλευω μεσα απο το mac και τα χρειαζομαι μονο για τα office.

Για να βρω μετα απο τοσα χρονια που δουλευω τα windows πως γινεται στα seven εφαγα 5 λεπτα.

Στα Mac αν και δεν ειχα ασχοληθει ποτε πριν δεν δυσκολευτηκα ποτε να βρω κατι αναλλογο. Ολα βρισκονται εκει που πρεπει.

Αμάν βρε Κώστα, που το έψαχνες πια και έκανες 5 λεπτά; :p

Ένα κλικ στο εικονίδιο του δικτύου για να πας στο network center (που αλλού θα μπορούσε να ήταν) και μετά adapter settings - disable.

Θες και ευκολότερα για να γλυτώσεις κανένα κλικ; Γράφεις network connections στο start search και σε πάει κατευθείαν στo adapter που το κάνεις disable.

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

για δείτε λίγο αυτό ρε παιδιά να γελάσετε:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

I know

Ηδη νιώθω σαν στο σπίτι μου.....:lol::lol:

Ειπαμε Αεροπορια !!!!!!! Ταχυτητα, Ακριβεια, Συνεπεια :!: :!: :!: :!: :!:

Στρατος - Αεροπορια = 1-3 :p

Πτέραρχε,

αυτή η ικανότητά σου να παίζεις με τα χρώματα, αυτό τα ταίριασμα που ημερεύει το οπτικό πεδίο, αυτή η τόσο αρμονική αλλαγή, αυτή η ευαισθησία που είναι άμεσα ορατή στα κείμενά σου

ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Δυστυχως μας εχει δεμενους και το ξερει.

Ειμαι απ αυτους που συγχενονται τις τακτικες της apple και θα παρατουσα τα παντα: τηλεφωνα, λαπτοπ κλπ αν υπήρχε κατι καλυτερο.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα.

Κανα δυο μερες τωρα εχω περασει windows 7. Για πολλα χρονια χρησιμοποιω XP profetional.

Κώστα με ενδιαφέρει. Πως γίνεται?

Άκυρο, είδα την απάντηση του Θάνου

Edited by fanko

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Κώστα με ενδιαφέρει. Πως γίνεται?

Σε mac:

Επάνω δεξιά toolbar right click εικονίδιο airport, επιλογή "turn Airport off"

Σε windows 7 (parallels):

κάτω δεξιά εικονίδιο δικτύου right click, επιλογή Open Network and Sharing Center, επιλογή Change Adapter Settings, επιλογή Local Area Connection Network, επιλογή "disable"

Νομίζω το προηγούμενο επιχείρημα του el_costa τεκμηριώνεται πλήρως ...

Κώστα (Kkalog)

τι παίζει με την αύξηση της μνήμης από 4 σε 8 στο MacBook Pro

Κώστα (Kkalog)

Το OS X αξιοποιεί όση μνήμη έχει διαθέσιμη ώστε για παράδειγμα αν θέλεις να τρέχεις μόνιμα μια virtual machine π.χ. windows σε parallels όπως κάναμε πρόσφατα ... μπορείς να δώσεις 4 GB στα windows και 4 GB στο OS X και να τρέχουν όλα πολύ άνετα.

Το κόστος ενός κίτ των 4GB (2 X 2GB είναι περί τα 80-100 ευρώ) δες εδώ (έχει και κάτι ωραία SSD ;) ).

edit: Η τελευταία φράση παραπάνω δεν παίζει στο Macbook Pro γιατί έχει μόνο 2 slots μνήμης οπότε για να πας στα 8 πρέπει να βάλεις 2 4άρες μνήμες αχρηστέυοντας ουσιαστικά τις 2 2άρες που έχει τώρα επάνω, άρα αυτό το κάνει πιο ακριβό "σπορ" (εκτός αν βρεις να πουλήσεις / ανταλλάξεις κάπου τις περισευούμενες μνήμες)

Edited by kkalog

Αμάν βρε Κώστα, που το έψαχνες πια και έκανες 5 λεπτά; :p

Ένα κλικ στο εικονίδιο του δικτύου για να πας στο network center (που αλλού θα μπορούσε να ήταν) και μετά adapter settings - disable.

Θες και ευκολότερα για να γλυτώσεις κανένα κλικ; Γράφεις network connections στο start search και σε πάει κατευθείαν στo adapter που το κάνεις disable.

Αυτο εκανα αλλα δεν καταλαβα τι σχεση εχει το adapter .

Στα xp ηταν πολυ απλο και λογικο.

Πηγαινες συνδεσεις και δεξι κλικ στο εικονιδιο της συνδεσης σου και καυαριζες.

Θανο κακα τα ψεματα, τα vista & seven θελουν πολυ διαβασμα. Κανουν την ζωη του χρηστη δυσκολη χωρις λογο. Γι αυτο ο Job εχει καβαλησει το καλαμι.

Δεν λεω οτι τα 7 δεν ειναι καλα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα (Kkalog)

edit: Η τελευταία φράση παραπάνω δεν παίζει στο Macbook Pro γιατί έχει μόνο 2 slots μνήμης οπότε για να πας στα 8 πρέπει να βάλεις 2 4άρες μνήμες αχρηστέυοντας ουσιαστικά τις 2 2άρες που έχει τώρα επάνω, άρα αυτό το κάνει πιο ακριβό "σπορ" (εκτός αν βρεις να πουλήσεις / ανταλλάξεις κάπου τις περισευούμενες μνήμες)

Κώστα αν κάνεις κάτι τέτοιο αγοράζω εγώ τις 2 2άρες!!!

Twitter.

Κώστα αν κάνεις κάτι τέτοιο αγοράζω εγώ τις 2 2άρες!!!

Φτου με πρόλαβες! :lol: Θα έκαναν και για το iMac! :lol:

Φτου με πρόλαβες! :lol: Θα έκαναν και για το iMac! :lol:

Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Άσε Νίκο όλο και το περιτριγυρίζω το θέμα της μνήμης. Έλεγα να το αφήσω για το Πάσχα αλλά με τρώει το χεράκι μου....

Twitter.

Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Άσε Νίκο όλο και το περιτριγυρίζω το θέμα της μνήμης. Έλεγα να το αφήσω για το Πάσχα αλλά με τρώει το χεράκι μου....

Να τις πάρεις Μιχάλη. Εξάλλου εγώ και να τις έπαιρνα από τον Κώστα με το να μου τις στείλει θα έφτανα στο ίδιο κόστος με το να τις πάρω απ' ευθείας από την Crucial.

Breaking News: Οι τελυταίες φήμες εκ των έσω της Apple αναφέρουν ότι η εικονιζόμενη δυνατότητα θα υπάρχει τελικά στο iPad watch it here.

Η είδηση θεωρείτε αξιόπιστη αφού συμφωνεί και με κάποιους αστεϊσμούς σχετικά με την επιλογή του ονόματος από την Apple και έχουν σχέση με μια Ελληνική παροιμία.

Twitter.

Μου φαίνεται ότι τώρα αρχίζουμε να προσεγγίζουμε την ρωμαϊκή έννοια της λέξης forum :) Αυτά είναι τα ωραία :)

Μετα το ευχαριστο και λαχταριστο του μηλοσαντουιτς, σας βαζω κατι αρκετα πιο σοβαρο για προβληματισμο. Αυτο http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=280 και αυτο http://troktiko.blogspot.com/2010/01/email.html. Ειναι κατι που εχει σχεση με μενα και με τους ομοιους μου γενικα (πχ Bασιλη) και που πολλοι το περνανε ελαφρα τη καρδια και στο ντουκου. Και αυτο γιατι μεγαλος ντορος εγινε τελευταια και πολλες μεγλοστομιες διακρινω τοσο απο υψηλα ισταμενους πολιτικους και μη, οσο και απο απλους πολιτες. Απλως παραθετω τα γεγονοτα, χωρις να περιμενω σχολια απο κανεναν, ετσι απλως για ενημερωση :X Ξερω οτι θα ξενισουν τα συγκεκριμενα αρθρα μια και postάρω σαυτο το thread, αλλα δεν αντεξα αλλο και τα ανεβασα για να μαθαινουμε ποτε ποτε και τι ακριβως συμβαινει στην πραγματικοτητα :mad: Τονιζω ομως οτι δεν προκειται να σχολιασω τα σχολια κανενος πανω σαυτα τα θεματα. Θα παραμεινω σιωπηρος και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του :X Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned