Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 1. μου κάνει εντύπωση πως ο νέος φάκελος που έφτιαξες δεν περιέχει όλα τα αρχεία του itunes...δε μπορώ να σε βοηθήσω 2. δεν κατάλαβα τι εννοείς? να κρύψεις το πληκτρολόγιο? 3. κατέβασε το ikeyx k to smshelper απ το cydia 4. γιατί να το κάνεις αυτό? 5.?? 1. Εσυ το εχεις κανει και τα περιεχει ολα ? Μουσικη , apps , το .xml αρχειο και ολα τα σχετικα ? Δεν παει τιποτα στο C:\Users\Username\Music\iTunes ? 2. Να κανω minimize το πληκτρολογιο. 3. Εχω το SMSHelper τωρα θα κατεβασω το iKeyEX. 4. Συνδεεται και με το 2. Κανω π.χ. search ενα app στο cydia και επειδη δεν μπορω να "κατεβασω" το πληκτρολογιο πρεπει να βγω και να ξαναμπω. Και γενικοτερα με κουραζει οταν χρειαζεται να ανοιξω πολλες φορες το Cydia γιατι αργει αρκετα. 5. Το διορθωσα και στο αρχικο. Οταν ειμαι στην Lock Screen και κανω douple tap στο Home , ξεκιναει το iPod. Θελω να το απενεργοποιησω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Άλεξ: 1. Δεν είναι αυτή η λύση σου. Αυτή είναι για να συγχρονίζεις ταυτόχρονα με δύο. Όπως σου πα και στο PM, κάνε πρώτα ένα συγχρονισμό και μετά πάρε όλο το φάκελο του iTunes και μετά το φορμάτ και την επανεγκατάσταση του iTunes θα πας και θα βάλεις το φάκελο εκεί που ήταν αντικαθιστώντας τον νέο. Να αλλάξεις dir στους φακέλους του iTunes δε γίνεται. Μετά από αυτό μπόρει να χάσεις κάποιες εφαρμογές ή κάποιες να επανεγκατασταθούν αλλά αυτός είναι ένας μπελάς που δε μπορείς να αποφύγεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι πριν κάνεις τον πρώτο συγχρονισμό του iPhone με το iTunes μετά το φορμάτ και έχοντας αλλάξει τους φακέλους να βεβαιωθείς ότι το iTunes έχει φορτωμένα τα Applications σου στο Library. Αν δεν τα έχει (άνοιξε κλείσε το iTunes 1, 2 φορές μήπως τα δει) πρέπει να πας να κάνεις διπλό κλικ σε κάθε ipa αρχείο για να φορτώσει στο iTunes. 2. Μερικές φορές δεν κατεβαίνει. 3. Σου είπε ο Μιχάλης 4. Εκτός από το Cyfresh δεν υπάρχει άλλος τρόπος 5. Πρέπει να απενεργοποιήσεις το iPod Controls από το Settings > General > Home. Έτσι όμως δεν θα σου εμφανίζεται ποτέ αυτό ακόμα και όταν είσαι στο Springboard. Αν θες πιο καλό έλεγχο αυτών των λειτουργιών πέρνα το libactivator από Cydia. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Άλεξ: 1. Δεν είναι αυτή η λύση σου. Αυτή είναι για να συγχρονίζεις ταυτόχρονα με δύο. Όπως σου πα και στο PM, κάνε πρώτα ένα συγχρονισμό και μετά πάρε όλο το φάκελο του iTunes και μετά το φορμάτ και την επανεγκατάσταση του iTunes θα πας και θα βάλεις το φάκελο εκεί που ήταν αντικαθιστώντας τον νέο. Να αλλάξεις dir στους φακέλους του iTunes δε γίνεται. Μετά από αυτό μπόρει να χάσεις κάποιες εφαρμογές ή κάποιες να επανεγκατασταθούν αλλά αυτός είναι ένας μπελάς που δε μπορείς να αποφύγεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι πριν κάνεις τον πρώτο συγχρονισμό του iPhone με το iTunes μετά το φορμάτ και έχοντας αλλάξει τους φακέλους να βεβαιωθείς ότι το iTunes έχει φορτωμένα τα Applications σου στο Library. Αν δεν τα έχει (άνοιξε κλείσε το iTunes 1, 2 φορές μήπως τα δει) πρέπει να πας να κάνεις διπλό κλικ σε κάθε ipa αρχείο για να φορτώσει στο iTunes. 2. Μερικές φορές δεν κατεβαίνει. 3. Σου είπε ο Μιχάλης 4. Εκτός από το Cyfresh δεν υπάρχει άλλος τρόπος 5. Πρέπει να απενεργοποιήσεις το iPod Controls από το Settings > General > Home. Έτσι όμως δεν θα σου εμφανίζεται ποτέ αυτό ακόμα και όταν είσαι στο Springboard. Αν θες πιο καλό έλεγχο αυτών των λειτουργιών πέρνα το libactivator από Cydia. 1) Θα το κανω και ο Θεος βοηθος αν και ο manual τροπος μου φαινεται οτι θα τα κανει μπαχαλο. Αλλα αφου δεν υπαρχει αλλος.. :wacko: Δεν θελω να εχω οτι ειναι σχετικο με το iTunes στον C γιατι μου πιανει πολυ χωρο και ειναι partition μονο για τα Windows:( 2) Σε εμενα ποτε δεν κατεβαινει! 3) Οκ το εκανα. 4) Θα το δοκιμασω τοτε. 5) Οκ απενεργοποιησα τα χειριστηρια iPod και εγινε. Θα δοκιμασω και το προγραμματακι αυτο. Edited February 3, 2010 by Geezor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) 1. Εσυ το εχεις κανει και τα περιεχει ολα ? Μουσικη , apps , το .xml αρχειο και ολα τα σχετικα ? Δεν παει τιποτα στο C:\Users\Username\Music\iTunes ? 2. Να κανω minimize το πληκτρολογιο. 3. Εχω το SMSHelper τωρα θα κατεβασω το iKeyEX. 4. Συνδεεται και με το 2. Κανω π.χ. search ενα app στο cydia και επειδη δεν μπορω να "κατεβασω" το πληκτρολογιο πρεπει να βγω και να ξαναμπω. Και γενικοτερα με κουραζει οταν χρειαζεται να ανοιξω πολλες φορες το Cydia γιατι αργει αρκετα. 5. Το διορθωσα και στο αρχικο. Οταν ειμαι στην Lock Screen και κανω douple tap στο Home , ξεκιναει το iPod. Θελω να το απενεργοποιησω αυτο. 1. εγώ γενίκα επειδή είμαι στον υπολογιστή της δουλείας έχω κάνει seperate το σκληρό κ τα χώ όλα στο δικό μου μέρος οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω αναλυτικότερα. πάντως τα χω μαζεμένα όλα μαζί αλλάζοντας το dir! 4.minimize κάνεις αν πατήσεις search . (μπακαλίστικος τρόπος αλλά αποδοτικός 100%.;) άφησε κενό στην μπάρα κ πάτα search. Tώρα να μην κανει reload το cydia δε το χω ξανακούσει!!:cry: 5. settings-home- ipod controls οff edit : τώρα είδα τηνμ απάντηση του Νίκου . μη δώσεις σημασια στο δικό μου post ο Νίκος είναι ειδικότερος κ θα σου λύσει όλες τις απορίες. όσο αφορά τα πληκτρολόγια ¨:Απ το iKeyEX να φτιάξεις άλλο ένα πληκτρολόγιο! (στην επιλογή mix and match κ επέλεξε σαν Keyboard το sms ελληνικά!) Edited February 3, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 1. εγώ γενίκα επειδή είμαι στον υπολογιστή της δουλείας έχω κάνει seperate το σκληρό κ τα χώ όλα στο δικό μου μέρος οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω αναλυτικότερα. πάντως τα χω μαζεμένα όλα μαζί αλλάζοντας το dir! 4.minimize κάνεις αν πατήσεις search . (μπακαλίστικος τρόπος αλλά αποδοτικός 100%.;) άφησε κενό στην μπάρα κ πάτα search. Tώρα να μην κανει reload το cydia δε το χω ξανακούσει!!:cry: 5. settings-home- ipod controls οff edit : τώρα είδα τηνμ απάντηση του Νίκου . μη δώσεις σημασια στο δικό μου post ο Νίκος είναι ειδικότερος κ θα σου λύσει όλες τις απορίες. όσο αφορά τα πληκτρολόγια ¨:Απ το iKeyEX να φτιάξεις άλλο ένα πληκτρολόγιο! (στην επιλογή mix and match κ επέλεξε σαν Keyboard το sms ελληνικά!) Ναι οκ το καταφερα το keyboard. Πολυ καλο αυτο με το search !!! Απο το τιποτα.. Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 navigo,igo,tom tom ολα αυτα παρουσιαζουν αυτα που λεω :) μια φορα το εβαλα διπλα στο λεο μου και το εκλεισα αμεσως και εσβησα απο μεσα καθε προγραμμα πλοηγησης :O Είναι λογικό το GPS Receiver το αγοράζουνε 2$ ;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 όσο αναφορά τη διαδικασία του keyboard 160 χαρακτήρες ακολούθησα τα παρακάτω βήματα. (μπορεί να το χρειαστεί κάποιος, άμα έχω κάνει κάτι λάθος διορθώστε με) http://grab.by/2a5n http://grab.by/2a5p http://grab.by/2a5r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 όσο αναφορά τη διαδικασία του keyboard 160 χαρακτήρες ακολούθησα τα παρακάτω βήματα. (μπορεί να το χρειαστεί κάποιος, άμα έχω κάνει κάτι λάθος διορθώστε με) http://grab.by/2a5n http://grab.by/2a5p http://grab.by/2a5r Αυτο που εχεις στο layout ειναι καποιο ετοιμο πληκτρολογιο ή ειναι καποιο απο τη λιστα που εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 σιγά μη μας χάσουν, αφού παίζουν το παιχνίδι του "μαστίγιο-καρότο" μας έχουν δώσει λίγο από το "μέλι", γλυκαθήκαμε και άντε τώρα να ξεκολλήσουμε.:lol: Μην κοιτάς το Μήτσο (Ζαχαράκη), αυτός είναι wm "to the death" που λένε:lol: Λευτερη δεν ειμαι κανενος πο##$τη κουτσαβακι!! θα παιρνω οτι μου αρεσει και αν αξιζει ;) ηταν καλο το λεο,για αυτο το πηρα! ειναι καλο το μηλο μου και για αυτο το κραταω! εχω και τα δυο παραλληλα γιατι η αγορα ειναι ανικανη να μου δωσει αυτο που θελω σε ενα πακετο... αν ειναι καλο το νεο μηλο,να εισαστε σιγουροι οτι θα το παρω,οπως και αν βγει ενα καινουριο (εξακριβωμενα) καλο wm :!: δεν ακολουθω καμια μοδα και κανενα καλουπι! δεν εχω παρωπιδες και παω οπου γουσταρω,εξυμνω τα καλα και θαβω την σαβουρα και τα στραβα παντα,γιατι δεν εχω αναγκη κανεναν π#$τη κατασκευαστη!! και αυτο γιατι τους πληρωνω και εχω απαιτησεις...ποτε δεν εξυμνησα κατι μονο και μονο επειδη το εχω εγω ....οτι δεν μου αρεσει η δεν ειναι σωστο,θα φαει κραξιμο οπως επισης οτι ειναι καλο θα το τονισω... εχω τις 2,υποτιθεμενα,καλυτερες συσκευες που υπαρχουν και μετα λυπης μου σας πληροφορω οτι και οι δυο ειναι μισερες και πανακριβες για αυτα που (λενε οτι..) κανουν!! ολοι μας αναφερομαστε στο "τι θα θελαμε να εχουν ακομη τα μηλα μας και τι μας λειπει απο αυτα"...μηπως να κοιταγαμε καλυτερα ,"ποσες υποχωρησεις και συμβιβασμους κανουμε με αυτα"?? δεν μπορω να ακουω οτι το μηλο η το λεο, ειναι το ενα καλυτερο το απο το αλλο,γιατι και τα δυο ειναι μισες συσκευες και ολοκληρες κοροιδιες για μενα το λεο ειναι πιο ολοκληρωμενο πλεον απο το μηλο μου,για αυτα που ΑΠΑΙΤΩ να κανει το κινητο μου... οταν μπορεσει το μηλο να κανει οτι δεν μπορει,η το λεο να φτασει το browsing του μηλου,το ξανασυζηταμε....μεχρι στιγμης για μενα,η βαθμολογια μου με αριστα το 10 ειναι: μηλο 4/λεο 6.... καλημερα! ping και messi σε όλους από εδώ,μιας και την κάρτα με το πακέτο δεδομένων την εχω στο Hd προς το παρών. η καλόμαθα με το μήλο,ή όντως αυτό που φωνάζει τόσο καιρό ο δημήτρης είναι αλήθεια.μέρα με την νύχτα το browsing στα 2 τηλ. είναι πολύ αργό το leo τελικά.ελπίζω να το συνηθίσω... κατσε να το ρεγουλαρουμε και μετα το ξανασυζηταμε Ηλια ... ισαξιο δεν θα γινει αλλα θα μπορεις να κανεις την δουλεια σου αξιοπιστα.. και αν το συνηθισεις?δεν ξαναγυρνας ευκολα στην οθονη του μηλου:X Και παραγγειλα το nexus καλα να παθεις Μητσακο μου :rolleyes: καλοριζικο και περαστικα σου :happy: Κώστα, (Te_salat) να κάνουμε forward το ποστ σου σε κάθε γνωστό apple forum για να υπάρξει "κίνημα" μήπως και μας αφήσει τα @ρχίδι@ ελεύθερα ο Στηβ, αφού μας κρατάει από εκεί τόσο καιρό.:p οπως ειπα και πιο πανω Λευτερη,δεν μας κραταει κανενας απο εκει!! εμενα τουλαχιστον, τα μονα που μπορουν να με κανουν να σταματησω να δοκιμαζω συσκευες,ειναι, 1.η αδυναμια της αγορας να βγαλει μια συσκευη πραγματικα αξια,ωστε να σταματησω εκει που ειμαι τωρα... 2. το οικονομικο κοστος αυτων...εχει παραγινει το θεμα με τις αλλαγες κινητων τον τελευταιο καιρο...και η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα,παρα μονο χαμενα λεφτα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) @Geezor Εγώ έχω κατεβάσει μόνο το SMS160 Keyboard K.I.S. του pperiklis. Λογικά έχει αυτό το keyboard μέσα. Δεν ξέρω άμα είναι σωστή η διαδικασία αλλά αν πας να επιλέξεις μέσω internationall keyboards δεν εμφανίζει το Ελληνικό SMS μόνο Greek (greece) Κάποιες παρατηρήσεις στο keyboard. Όταν αναζητείς κάτι πχ αυτόν που θα πάρει το SMS, παίζει κάτι με τα τονισμένα γράμματα. ΠΧ. Μαίρη. Αν γράψεις μέχρι το Μα θα στο βρει. Λάζαρος. Αν γράζεις μόνο το Λ θα βρει τα ονόματα στο κατάλογο. αν γράψεις και το Α δεν εμφανίζει τπτ. Επίσης αυτό γίνεται στο spotlight. Με λίγα λόγια πρέπει να έχουμε 3 πληκτρολόγια..(πράγμα που δεν με βολευει) English Greek SMS ελληνικο Edited February 3, 2010 by Werra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 @Geezor Εγώ έχω κατεβάσει μόνο το SMS160 Keyboard K.I.S. του pperiklis. Λογικά έχει αυτό το keyboard μέσα. Δεν ξέρω άμα είναι σωστή η διαδικασία αλλά αν πας να επιλέξεις μέσω internationall keyboards δεν εμφανίζει το Ελληνικό SMS μόνο Greek (greece) Ναι και εγω μονο το Greek βρισκω και δεν δουλεψε τελικα. Απο που το κατεβαζουμε αυτο το keyboard ? Στειλε μου ενα pm αν ειναι ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 2. το οικονομικο κοστος αυτων...εχει παραγινει το θεμα με τις αλλαγες κινητων τον τελευταιο καιρο...και η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα,παρα μονο χαμενα λεφτα... πόσο σε καταλαβαίνω. 3η φορά που αγοράζω το iPhone ελπίζω να είναι και η οριστηκή. πάντα σε αυτό καταλήγω..χαμένα λεφτά και κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Pro Studio Series 2010 Event με θέμα το Final Cut & Logic αλλά θα πάω να δω καμιά μνήμη για το mini. Μην έχουν καμιά έκπτωση; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ολοι μας αναφερομαστε στο "τι θα θελαμε να εχουν ακομη τα μηλα μας και τι μας λειπει απο αυτα"...μηπως να κοιταγαμε καλυτερα ,"ποσες υποχωρησεις και συμβιβασμους κανουμε με αυτα"?? Το μόνο που θα ήθελα από το μήλο μου παραπάνω, είναι ένας food replicator, http://people.icoserver.com/users/eric/New_Scientist_food_replicator.pdf να ταίσω όλο τον κόσμο :( Είμαι σίγουρος ότι ο Στήβ μπορεί να το κάνει αλλά δεν τον αφήνουν. Τα λεφτά είναι πολλά για να τα αγνοήσουν και χωρίς ανταγωνισμό είναι ακόμα περισσότερα. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 πόσο σε καταλαβαίνω. 3η φορά που αγοράζω το iPhone ελπίζω να είναι και η οριστηκή. πάντα σε αυτό καταλήγω..χαμένα λεφτά και κόπος. εμενα ειναι η 4η... 2g 4gb 2g 8gb 3g 16gb white 3gs 32 gb white... ειναι και η μονη φορα ομως που καταφερα να στεροιωσω με αυτο λογω ελλειψεως καλυτερης συσκευης.. τον τελευταιο μηνα καταφερα να καλυψω τα κενα του μηλου μου με το λεο,αλλα και του λεο με το μηλο... φαυλος κυκλος που απλα μου την δινει οποτε το σκεφτομαι... 1500ε συσκευες για τι?για να κανουμε τι?μην μου πει κανεις την δουλεια μας γιατι θα τον κυνηγησω! γιατι κανενας μας δεν βγαζει λεφτα με αυτα,για να δεχτω οτι κανει δουλεια....την τρελα μας (προσπαθουμε) να κανουμε κ τπτ παραπανω..... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 1500ε συσκευες για τι?για να κανουμε τι?μην μου πει κανεις την δουλεια μας γιατι θα τον κυνηγησω! γιατι κανενας μας δεν βγαζει λεφτα με αυτα,για να δεχτω οτι κανει δουλεια....την τρελα μας (προσπαθουμε) να κανουμε κ τπτ παραπανω..... ++++++ :rolleyes: Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 εμενα ειναι η 4η... 2g 4gb 2g 8gb 3g 16gb white 3gs 32 gb white... ειναι και η μονη φορα ομως που καταφερα να στεροιωσω με αυτο λογω ελλειψεως καλυτερης συσκευης.. τον τελευταιο μηνα καταφερα να καλυψω τα κενα του μηλου μου με το λεο,αλλα και του λεο με το μηλο... φαυλος κυκλος που απλα μου την δινει οποτε το σκεφτομαι... 1500ε συσκευες για τι?για να κανουμε τι?μην μου πει κανεις την δουλεια μας γιατι θα τον κυνηγησω! γιατι κανενας μας δεν βγαζει λεφτα με αυτα,για να δεχτω οτι κανει δουλεια....την τρελα μας (προσπαθουμε) να κανουμε κ τπτ παραπανω..... Βάλε και άλλα 500 για το iPad γιατί τρέλλα χωρίς pad-όφλα δε λέει :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 απο να τα δώσεις στο 4G χιλιες φορές στο ipad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 απο να τα δώσεις στο 4G χιλιες φορές στο ipad. Μην λες μεγάλες κουβέντες...:X:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Edited February 8, 2010 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. να σου ζησει και να ειναι παντα γερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Γίαννη συγχαρητήρια φίλε! Να σου ζήσει ο παίδαρος και να είναι πάντα γερός και δυνατός! :baby::baby::clap::clap: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Βάλε και άλλα 500 για το iPad γιατί τρέλλα χωρίς pad-όφλα δε λέει :) απο να τα δώσεις στο 4G χιλιες φορές στο ipad. ουτε με σφαιρες θα επαιρνα αυτο το εκτρωμα! συγχωρειστε την εκφραση μου αλλα ετσι το βλεπω... 1.000.000 φορες ενα καλο notebook παρα αυτην την παντοφλα με γυαλια:p Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Γιανναρε να σας ζησουν φιλε μου !να σαστε καλα να τα βλεπετε να μεγαλωνουν γερα και τυχερα φιλε μου!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μια και περί ανέμων και υδάτων και καθότι πιωμένος και χαρούμενος, (είχα καιρό να γράψω διότι πέρασα μια μικρή δοκιμασία) είμαι πλέων πατέρας δεύτερου αγοριού από 25-1, αλλά τον παρέλαβα μόλις προχθές, έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική, αλλά πλέων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. http://www.youtube.com/user/0dedalos0 John junior 2 videos Ping σε όλη την παρέα και συχωρέστε με αν τα γραπτά μου είναι κακώς γραμμένα. Ping και στο νέο μέλος της οικογένειας! Γερό και δυνατό :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 να σου ζήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts