ktsak Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) About DropBox:O Ο πιο ενημερωμενος πανω σαυτο το θεμα του DropBox ειναι ο Κωστας (kkalog). Εγω το χρησιμοποιησα ολο ολο μια φορα τον Οκτωβριο, οταν εστηνα το iMac και απο τοτε τιποτε ξανα. Οποτε δεν θυμαμαι τιποτα. Αν εχει χρονο ο Κωστας και μπορει θα σου εξηγησει. Προκειται ουσιαστικα για ανταλλαγη αρχειων (data, software) μεταξυ 2 Η/Υ (ο ενας μπαινει σε καποιο φακελλο του αλλου, αφου του δωσει την απαραιτητη εξοουσιοδοτηση) και μπορει να παρει η να αφησει αρχεια. Χονδρικα :) Για διαβασε περι DropBox εδω :rolleyes: και για πιο κατατοπιστικα πραγματα δεστε εδω το βιντεακι :D Edited January 29, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Οντως για δωσε μερικες πληροφοριες για το dropbox.. και πειτε μου την γνωμη σας για το ερωτημα που εθεσα ποιο πανω :P Παρη, ποια απο τις 2 συσκευες κανει συγχρονισμο με PC ? Αυτη να χρησιμοποιησεις :) Εγω ετσι τη θελω τη 2η συσκευη μου :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 και οι 2 βασικα κανουν..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 και οι 2 βασικα κανουν..!!!! Τοτε οποιο σε βολευει εσενα πιο πολυ. Νοκια ισως που κρατα περισσοτερο η μπαταρια ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 οντως το θεμα μπαταρια το ειχα ξεχασει...θα τα τεσταρω ποιο αντεχει περισσοτερο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδιά καλημέρα :) Όντως το Dropbox είναι καταπληκτικό, το χρησιμοποιώ ανελλιπώς από τότε που μου το έμαθε ο Νίκος-Carpe και είναι ο αχώριστος μου σύντροφος. Το έχω εγκατεστημένο σε 3 μηχανήματα και έχω ανά πάσα στιγμή τα αρχεία πού θέλω, όπου τα θέλω :). Φλασάκια τέρμα :):) Εγώ, όσον αφορά τη μνήμη του μήλου μου, ξεχνάω να την κοιτάω...Ας πούμε αυτή τη στιγμή έχω 97 ελεύθερα, και τι έγινε;:p την έχω δει και με 67 free, πάλι δουλεύει τέλεια...:):p:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 δηλαδη λευτερη για να καταλαβω κατι...το dropbox..εκτος απο το iphone..πρεπει να το εγκατασησεις και στο Pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 δηλαδη λευτερη για να καταλαβω κατι...το dropbox..εκτος απο το iphone..πρεπει να το εγκατασησεις και στο Pc? μα, για αυτή τη δουλειά είναι, αρχικά δουλεύει στο pc και έχει βγει και εξειδικευμένη εφαρμογή, dropbox-iphone, αλλιώς...τι νόημα έχει;;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Τι θέλετε για το dropbox; wunder radio για ραδιόφωνο από όλο τον κόσμο και ελληνικό (αυτό χρησιμοποιώ, το θεωρώ εξαιρετικό). Επίσης υπάρχει και το "ραδιόφωνο" με αρκετούς ελληνικούς σταθμούς που συζητιέται αρκετά στο forum αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Κώστα χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Ετοιμάζω στο ναβιμάνια συγκριτικό 3 εφαρμογών ραδιοφώνου: Tuner2, Wunder Radio και FStream. Αν έχεις καμιά άλλη να ρίξεις στο καζάνι θα χαρώ. Ακούω πολύ ραδιόφωνο και τις έχω κάνει πολλά crash tests αυτές τις τρεις εφαρμογές (τις δύο πρώτες για την ακρίβεια αλλά η τρίτη είναι δωρεάν και έχει ένα feature που δεν υπάρχει σε καμία άλλη στο AppStore). Θα αποκαλύψω μόνο ότι προς το παρόν κερδίζει το Tuner2. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ο πιο ενημερωμενος πανω σαυτο το θεμα του DropBox ειναι ο Κωστας (kkalog). Μήπως εννοείς το Νίκο (Carpe) γιατί εγώ είμαι στην πλατφόρμα του MobileMe και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το DropBox. @Carpe_Νίκος Δυστυχώς μόνο το Wunder χρησιμοποιώ Νίκο και παρά το ότι είμαι ικανοποιημένος, δεν το χρησιμοποιώ πολύ γιατί όταν θέλω ραδιόφωνο το θέλω εκεί που δεν έχει wi-fi (π.χ. στο δρόμο) οπότε η λύση μέσω streaming δεν παίζει :( Καλή επιτυχία πάντως στο συγκριτικό σου. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια καλησπερα.Σας παρακολουθω καιρο τωρα ασχετα αν δεν εχω προλαβει να κανω καν ποστ. Μια ερωτηση.Εχοντας βαλει το backgrounder και το kirikae βλεπω πως οταν βαζω το fring να τρεχει στο βackground με δειχνει απενεργοποιημενο οταν με καλουν,υπαρχει τροπος οταν κλειδωνει το ιphone ναμπορω να δεχομαι κλησεις απ το fring και γενικα να φαινομαι ενεργος? Υ.Γ.Φιλε soom σε εβαλα στη buddy list :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Μήπως εννοείς το Νίκο (Carpe) γιατί εγώ είμαι στην πλατφόρμα του MobileMe και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το DropBox. @Carpe_Νίκος Δυστυχώς μόνο το Wunder χρησιμοποιώ Νίκο και παρά το ότι είμαι ικανοποιημένος, δεν το χρησιμοποιώ πολύ γιατί όταν θέλω ραδιόφωνο το θέλω εκεί που δεν έχει wi-fi (π.χ. στο δρόμο) οπότε η λύση μέσω streaming δεν παίζει :( Καλή επιτυχία πάντως στο συγκριτικό σου. Οκ Κώστα, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Αφού έχεις 3G γιατί δεν μπορείς να κάνεις streaming; Παιδια καλησπερα.Σας παρακολουθω καιρο τωρα ασχετα αν δεν εχω προλαβει να κανω καν ποστ. Μια ερωτηση.Εχοντας βαλει το backgrounder και το kirikae βλεπω πως οταν βαζω το fring να τρεχει στο βackground με δειχνει απενεργοποιημενο οταν με καλουν,υπαρχει τροπος οταν κλειδωνει το ιphone ναμπορω να δεχομαι κλησεις απ το fring και γενικα να φαινομαι ενεργος? Υ.Γ.Φιλε soom σε εβαλα στη buddy list :) Αν και το Fring το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα ίσα για να το δω, έχει επιλογή στα Settings του αν θυμάμαι καλά. Απλά για τις κλήσεις πρέπει να είσαι σε WiFi. Voip με 3G λογικά στην επόμενη έκδοση. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια καλησπερα.Σας παρακολουθω καιρο τωρα ασχετα αν δεν εχω προλαβει να κανω καν ποστ. Μια ερωτηση.Εχοντας βαλει το backgrounder και το kirikae βλεπω πως οταν βαζω το fring να τρεχει στο βackground με δειχνει απενεργοποιημενο οταν με καλουν,υπαρχει τροπος οταν κλειδωνει το ιphone ναμπορω να δεχομαι κλησεις απ το fring και γενικα να φαινομαι ενεργος? Υ.Γ.Φιλε soom σε εβαλα στη buddy list :) Eddie καλώς όρισες !!! το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ με το skype το οποίο χρησιμοποιώ πολύ απ το iphone κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. κατέβασε μέσω του cydia to keep awake. Θα το ενεργοποιείς μέσω του sbs.. κάνει καλή δουλεία κ συνέργάζεται άψογα κ με backgrounder κ με kirikae !!! p.s. με το fring λάβε υπ όψιν σου ότι όταν το κλέινεις με το kirikae συνεχίζεις να φαίνεσαι Online. (τουλαχιστον σε μένα συμβαίνει αυτό.) έτσι θα σε συμβούλευα να κάνεις log out!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Μιχάλη σίγουρα δεν έχει ρύθμιση από μόνο του; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 @ Νίκο Νίκο μόλις τελείωσεις το συγκριτικό περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα γιατι το θέμα είναι φλέγον!!!! ;);) καλη επιτυχία κ απο μένα!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Κάτι ωραίο που βρήκα, δεν το είχα δει, και με την ευκαιρία το είδα: YouTube- Macworld 2007 Steve Jobs introduces iPhone Part 2 Part3 είναι το Demo.. Δεν νομίζω ότι θα μας δείξει κάτι που δεν ξέρουμε..:ninja: Αλέξανδρε ούτε εγώ είχα δει την συγκεκριμένη παρουσίαση. Πολύ ωραία παρουσίαση και στα μάτια μου φάνηκε πολύ διαφορετική από αυτή που είδα για το 3GS και το iPad. Φαίνεται ο ενθουσιασμός το 2007 για κάτι πραγματικά καινούριο και κυρίως καινοτόμο. Επίσης σε κάποιο σημείο της παρουσίασης είπε ότι το iPhone OS (πρώτη έκδοση το 2007) είναι 5 χρόνια μπροστά από κάθε άλλο λειτουργικό για κινητά. Είμαστε 3 χρόνια μετά και ακόμη η αγορά των κινητών προσπαθεί να σταθεί απέναντι στο λειτουργικό. Έχουν φανεί πολλά σημάδια βελτίωσης είτε με νέες προτάσεις ή και με ημίμετρα αλλά μάλλον ούτε το 2010 πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζυγαριά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Μιχάλη σίγουρα δεν έχει ρύθμιση από μόνο του; κοιτά εγω το εγκατέστησα με αφορμή το skype! κ εκεί δεν είχε !! τώρα δε ξέρω αν το fring έχει απλά επειδή το είχα ήδη εγκαταστήσει δε μου χρειάστηκε να το ψάξω! πάντως για να λες εσυ ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση κατα 99% θα υπάρχει κ δε θα το χω δει!!!!:O:cry: p.s. το keep awake είναι για να μένει ανοικτό το wifi κ όχι τα επιμέρους προγράμματα!! όποτε Νίκο μάλλον αρλούμπες σου έλεγα !!! απλά επειδή εγω χρησιμοποιώ μόνο το wifi κ οχι 3g γιαυτό μου χρειάζεται!!!! Edited January 29, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Καλημερα, Το dropbox ειναι αυτο ακριβως που λεει ο πτεραρχος. Τιποτα δυσκολο. Το κανεις εγατασταση φτιαχνεις ενα λογαριασμο και εχεις διαθεσιμα δωρεαν 2G. Βαζεις και την αντιστοιχη εφαρμογη στο iPhone και μπορεις να τα βλεπεις κι απο εκει η αν δεν ειναι privet να τα μοιραζεσαι με καποιους φίλους. Αρκετα καλό αλλα ακριβό αν θες πολλα giga. Χρησιμοποιω την δωρεαν εκδοση των 2giga για αρχεια που τα θελω οπου κι αν βρισκομαι, η για να μοιραστω καποια βιντεο με την οικογενεια μου στην Ελλαδα. Ειδατε το βιντεακι με το tablet Lenovo? http://www.youtube.com/watch?v=-5DYuVN6nuY&feature=related Φαινεται καταπληκτικό αν ειναι αληθινό. Ομως πάλι θα καταλήξουμε οπως μεταξυ HD2 & 3Gs To πρωτο εχει περισσοτερες δυνατοτητες αλλα το δευτερο ειναι πιο λειτουργικο και αυτο αγοραζουμε. Προσωπικα γκρινιαζω με το iPad γιατι θα προτιμουσα ενα λειτουργικο κατι μεταξυ iphone OS & mac osx για τον απλουστατο λογο οτι μου ειναι πολυ πιο χρησιμες οι ΟΕΜ mac osx εφαρμογες και να μπορω να ριξω πανω αυτες που κυκλοφορουν στην αγορα, παρα καποιες χαζες απο το appstore. Αυτο βεβαια δεν ενδιαφερει ουτε συμφερει την apple. Παντως αν το lenovo κανει αυτα που φανταζομαστε και εχει καλο screen touch, θα τα παει καλα στην αγορα γιατι οντως αυτο γεφυρωνει το καινο μεταξυ λαπτοπ και smartphone. Ολο θα εξαρτηθουν από το ποσο καλα και γρηγορα μπορει να κανει τα βασικα. Απο το Lenovo S10 που εχω, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν εινα σε καμια περιπτωση εκνευριστικο λογω ταχυτητας η οθονης. Και το multy tasking με την 2αρα μνημη λειτουργει οπως σε οποιοδηποτε κανονικο λαπτοπ. Πολλες φορες ετυχε να δουλευω παραλληλα photoshop, να μιλω στο msn, να εχω ανοικτα τα office και φυσικα να ειμαι στο myPhone. Ολα αυτα χωρις κανενα προβλημα. Τον καιρό που είχα το HD, εφτιαχνα τα εικονιδια και τα θεματακια στο photoshop που ειχα εγατεστημενο σ αυτο γιατι το vista pc μου δεν δεχονταν καποια προγραμματα που διαβαζουν και μετατρεπουν αρχεια manila. Αργοτερα συχρονιζα αποκλειστα απ αυτο το iphone και παντα εκτος απο το πολυ βαρυ iTunes ειχα και ολα τ αλλα ανοικτα. Αρα δεν πρεπει να λεμε οτι δεν ειναι εφικτο και οτι τα netbook ειναι πολυ αργα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Δεν ειναι αληθεια και προκαλω οποιον θελει οταν ανεβω ελλαδα να του κανω μια ζωντανη επιδειξη των δυνατοτητων ενος εργαλειου που κυκλοφορει παραπάνω απο ενα χρονο. @eddiedimitris Χρησιμοποιω το fring συνεχως. Δεν χρειαζεται να το βαζεις στο backgraunder, αν εχεις ανοικτα τα notifications, και εχεις ρυθμισει να δεχεσαι ειδοποιηση, ακομα και οταν ειναι κλειστη η εφαρμογη θα λαμβανεις ειδοποιηση οτι καποιος σου εγραψε κατι. Ανοιγεις την εφαρμογη και συνεχιζεις την συνομιλια σου. Απαιτηται μονο να το εχεις δουλεψει τις τελευταιες ωρες. Επισης εχει την δυνατοτητα χρησιμοποιοντας το skype μεσα apo to fring να βλεπεις καποιον που σου μιλα απο λαπτοπ με web cam. Edited January 29, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ψαρωσα μιλαμε :blink::blink::blink: την καλημερα μου σε ολους παιδια :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Οκ Κώστα, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Αφού έχεις 3G γιατί δεν μπορείς να κάνεις streaming; Οικονομία στο μηνιαίο πάγιο data plan ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ψαρωσα μιλαμε :blink::blink::blink: την καλημερα μου σε ολους παιδια :D και γω στην αρχη δημητρη ψαρωσα..!! καλημερα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ειδατε το βιντεακι με το tablet Lenovo? http://www.youtube.com/watch?v=-5DYuVN6nuY&feature=related Καλά βρε Κώστα το χάλια και sluggy touch του δεν το βλέπεις; Είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δες το πόσο αργό είναι και δες πού είναι το δάχτυλό του όταν πατάει. Κρύβοντας τα Windows κάτω από ένα Shell δεν είναι λύση. 5 δευτερόλεπτα το κρατάει και πατάει δύο φορές και φαίνεται πόσο αργό είναι. Οικονομία στο μηνιαίο πάγιο data plan ;) Α εντάξει Κώστα γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλά βρε Κώστα το χάλια και sluggy touch του δεν το βλέπεις; Είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δες το πόσο αργό είναι και δες πού είναι το δάχτυλό του όταν πατάει. Κρύβοντας τα Windows κάτω από ένα Shell δεν είναι λύση. 5 δευτερόλεπτα το κρατάει και πατάει δύο φορές και φαίνεται πόσο αργό είναι. Από ότι κατάλαβα όταν δεν είναι στην βάση του τρέχει ένα λειτουργικό της Lenovo βασισμένο σε Linux, το Skylight. Μαντεύω επίσης ότι σαν tablet έχει ξεχωριστό επεξεργαστή ο οποίος προφανώς δεν είναι και για πολλά, και άλλον επεξεργαστή στην "κεντρική μονάδα" για να τρέχει τα windows. Δεν με πείθει προσωπικά και δεν είδαμε πώς είναι σε browsing. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ωραία η διευκρίνηση Μιχάλη και ευχαριστώ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts