Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είναι αυτό που λένε "τα σπάει..."

αν είναι αλήθεια μπράβο τι να πω....

Εγώ το έχω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. Στο wifi μου πάντως βλέπει και τον δικτυακό δίσκο που έχω. Σου επιτρέπει να κάνεις download από το web.

Και πως άντεξε 65 ώρες η συσκευή; Περίεργο.

Επίσης με τον goodreader μπορείς να συνδεθείς στο mobile me. Δεν έχω όμως λογαριασμό για να το δοκιμάσω.

Πολύ καλή φάση το site στα ελληνικά, λίγο κουτσουρεμένο αλλά από το τίποτα.

καλα ρε παιδια το πιστευετε;:lol:

και γιατι δεν επαιρνε τηλ;

Να τον ευρισκαν και να του εδιναν τις πρωτες βοηθειες απο 1ο χερι;;

Να μην μιλησω για το θεμα της αυτονομιας....γιατι αν δεν μπορουσε να παρει τηλ λογω ελλειψης σηματος δικτυου....

Αποκλειεται να το ειχε σε κατασταση πτησης ,Γιατι θα απεκλειε καθε ελπιδα να επικοινωνησει εστω και αν επιανε καποια στιγμη σημα!!!Σκεφτειτε την καταναλωση μπαταριας ενος τηλ που ψαχνει συνεχεια για σημα.... οποτε;

Ολη η ιστορια ειναι απλα μλκιες ....:p

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

@miky7

Με βάλατε σε trip τώρα με το goodreader, για να το δοκιμάσω !!!

@soom

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικό (στατικό) με το air δεν ξέρω μήπως φταίει το unibody;

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

βοήθεια...πάτησα πριν το restore το encrypt back up και αφού τελείωσε το restore χάθηκαν οι επαφές και οι φώτο...μπορώ να τα σώσω από κάπου ή γειά σας???τις φώτο τις έχω αλλά τις επαφές....ευχαριστώ!!!

Βαγγέλη για πες μας τι έκανες τελικά.

Δεν έχω πειράξει ποτέ το encrypt back up αλλα προφανώς θα κάνει αυτό που λέει η ονομασια: θα αποκρύπτει το backup και θα χρειαζεται να βαλεις κωδικό για να εχεις πρόσβαση μόνο εσυ.

Άλλο τώρα. Θέμα στατικού ηλεκτρισμού ή κάποιας μορφής διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος.

Καιρό είχα διαβάσει ένα θέμα στο MacLife για τον στατικό ηλεκτρισμό στα MacBook Pro. Και ισχύει και στον δικό μου. Αν πατάω στο πάτωμα χωρίς παντόφλες ή παπούτσια, και λειτουργώ σαν γείωση, και χαϊδέψω το ΜΒΡ, νιώθω μια πολύ μικρή και ελαφριά αίσθηση. Σαν να έχει μεγάλη τριβή ή να είναι ανώμαλη η επιφάνεια του ΜΒΡ. Κώστα-Te_salat δοκίμασέ το και εσύ. Αλλά να πατάς στο πάτωμα χωρίς παντόφλες ή παπούτσια, και προφανώς το πάτωμα να μην είναι ξύλινο. Θα δεις. Αλλά θέλει πολύ πολύ απαλό άγγιγμα. (πω πω, σαν αισθησιακό τηλέφωνο είναι αυτά που γράφω!!!).

Μόλις παρατήρησα κάτι αντίστοιχο με το iPhone, όταν αυτό ήταν στο ρεύμα από τον υπολογιστή και μιλούσα στο τηλέφωνο, μόνο που ήταν κάπως πιο έντονο στο αυτί μου! Θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια, αλλά δεν μου αρέσει να με χτυπάει το ρεύμα!!! Έχουμε αντίστοιχα περιστατικά;;;:confused:

Αλέξανδρε στο iPhone το έχω παρατηρήσει αλλα μονο όταν φορτώνει απο το macbook.

To macbook τώρα δεν μου εχει τύχει να το δουλέψω ξυπόλυτος :lol:, αλλα αυτη η τραχια αίσθηση υπάρχει και μου κάνει εντύπωση.

Επ ευκαιρία μια και το θυμήθηκα, πολυ καλό το κουστουμι που εχω βάλει στο Pro μου.

Είναι απο υλικό κάτι σαν screen protector, πολύ λεπτό όμως και ματ. Εχει ενα φυλλο για την πάνω επιφάνεια, ενα για την κάτω, screen protector για την οθόνη, κομματι για το pand και ξεχωριστό κομματι για γυρω απο το pand ώστε να μην χαρασεται το αλουμινιο απο ρολόγια δακχτυλίδια κλπ.

Μεχρι και για τα πλήκτρα έχει.:)

Φυσικά πέρασα μόνο τα εξωτερικά για προστασια επειδή όλες οι θήκες που κυκλοφορουν, δεν βοηθουν στην αποβολή της θερμότητας σε αντίθεση μ' αυτη την μεβράνη που είναι σαν να μην υπάρχει. Α εχω βάλει και το κομμάτι στο pand το οποιο ειναι αόρατο και δινει καλή προστασια μια και η επιφάνεια του είναι γυάλινη και με τον καιρό ίσως αποχρωματιστεί απο την τριβή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο παιδευτηκα να γραψω το προηγουμενο ποστ μου ...

εγραφα απο το μηλο μου και τωρα απο το λεο...

μετα την συνηθεια της μεγαλης οθονης του hd2 χτυπαγα δυο δυο τα γραμματα στο μηλο...

δεν θα το πιστευα αν δεν το εβλεπα ο ιδιος...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ο λαλαλα..!! :D

δημητρη...ειδα σημερα στο Π. Φαληρο..!! σχολη οδηγων..ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ...μηπως εχεις καμια σχεση??χαχα

το νεο tablet θα ειναι σε σχεδιο σαν το πρωτο iPhone και θα ειναι ελαχιστα πιο λεπτο...

εδω πληροφοριες

η αληθεια ειναι οτι το πρωτο Αιφον εχει ισως το καλητερο design μεχρι σημερα και μεχρι το 4G...

Μητσαρα...

καλο το Λεο αλλα αλλο φρουτο το Αιφονακι...

εγω απο σενα το αντιθετο πχ εχω το Αιφονακι και το Λεο 2 μερες που το ειχα σαν βοηθητικο μου φανηκε μεγαλο μη εργονομικο και αργο...

:p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

.......... Μητσαρα... καλο το Λεο αλλα αλλο φρουτο το Αιφονακι... εγω απο σενα το αντιθετο πχ εχω το Αιφονακι και το Λεο 2 μερες που το ειχα σαν βοηθητικο μου φανηκε μεγαλο μη εργονομικο και αργο...:p

Τον τσακισες τωρα μιλαμε :O

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

ο λαλαλα..!! :D

δημητρη...ειδα σημερα στο Π. Φαληρο..!! σχολη οδηγων..ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ...μηπως εχεις καμια σχεση??χαχα

καμια απο οτι ξερω Παρη :)

Μητσαρα...

καλο το Λεο αλλα αλλο φρουτο το Αιφονακι...

εγω απο σενα το αντιθετο πχ εχω το Αιφονακι και το Λεο 2 μερες που το ειχα σαν βοηθητικο μου φανηκε μεγαλο μη εργονομικο και αργο...

:p

δεν ειπα Βασιλη κατι περιεργο,απλα αναφερα οτι ειδα ...και με τρομαξε..γιατι?

η εξηγηση πιο κατω,στον αεροπορο μας με το στουκας του :p

Τον τσακισες τωρα μιλαμε :O

ρε συ καμικαζι :lol: εμφανιζεσαι απο το πουθενα,χτυπας και χανεσαι:happy:

το προβλημα μου ειναι,

οχι οτι το λεο ξαφνικα με βολεψε καπου περισσοτερο απο το μηλο...

αλλα οτι χρησιμοποιωντας τα και τα δυο καθημερινα και βλεποντας που ειναι γρηγορα το καθενα...

να φτανω στην φαση να αρχιζω να τα αμφισβητω και τα δυο!!που δεν μπορουν να με καλυψουν σωστα το καθενα απο μονο του .....:ninja:

αυτα ειναι....

:lol:

καλησπερα ασωτε :lol: που χαθηκες??

το καλο με τα wm ειναι οτι μπορεις να βελτιωσεις λογισμικο και συνδεσιμοτητα ακομη και αυτην την αυτονομια της μπαταριας :happy:

ενω με το μηλο....:rolleyes: περιμενεις το επομενο OS ολοκληρο χρονο :p

ps

αυτο ειναι τσακισμα Πτεραρχε :lol::lol:

Αστους Μητσάρα να λένε.

Εσυ κανε αυτο που σε βολευει.

Εγώ το σέβομαι το HD2 μέχρι που μου είχε περάσει από το μυαλό στο επόμενο ταξιδι μου στην Ελλάδα να το εκανα ανταλλαγή με το iphone για να το δοκιμάσω μεχρι να βγει το iphone 4 και ουσιαστικα να εχω παιχνιδι για τα βραδυα του χειμώνα:)

Ομως επικράτησε η λογική που λεει οτι το iphone είναι εργαλείο παντός καιρού.

Ας ελπίσουμε οτι θα ξυπνήσουν εκεί στην apple και θα μας δώσουν κάτι καλό την επόμενη εβδομάδα.

Αν γίνει κάτι τετοιο θα το οφείλουμε στο nexus & στο HD2 γιατι μας έχουν γραμμένους με τέτοια επιτυχία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αστους Μητσάρα να λένε.

Εσυ κανε αυτο που σε βολευει.

Εγώ το σέβομαι το HD2 μέχρι που μου είχε περάσει από το μυαλό στο επόμενο ταξιδι μου στην Ελλάδα να το εκανα ανταλλαγή με το iphone για να το δοκιμάσω μεχρι να βγει το iphone 4 και ουσιαστικα να εχω παιχνιδι για τα βραδυα του χειμώνα:)

Ομως επικράτησε η λογική που λεει οτι το iphone είναι εργαλείο παντός καιρού.

Ας ελπίσουμε οτι θα ξυπνήσουν εκεί στην apple και θα μας δώσουν κάτι καλό την επόμενη εβδομάδα.

Αν γίνει κάτι τετοιο θα το οφείλουμε στο nexus & στο HD2 γιατι μας έχουν γραμμένους με τέτοια επιτυχία.

δεν εχω σκοπο αυτην την στιγμη να αποχωριστω κανενα απο τα δυο,ολοι ξερετε τους λογους :)

αλλα φιλε μου, μου την δινει η μετριοτητα και των 2.....κορυφαιων συσκευων που κραταω στα χερια μου:O

@everyone: Η ιστορία με τον τύπο στο σεισμό έχει αναπαραχθεί από πολλούς για να είναι ψεύτικη. Εξάλλου δε λέει πουθενά ότι είχε σήμα. Αλλά και σήμα να είχε και τηλέφωνα να πήρε δε σημαίνει ότι θα έβγαινε νωρίτερα. Επίσης την εφαρμογή μάλλον την είχε ήδη κατεβασμένη. Επίσης δε λέει ότι του κράτησε και τις 65 ώρες το iPhone.

@kkalog

Κώστα αυτή την ιστορία με το iPhoto/mobileme/iphone θέλω να την εκμεταλλευτώ και γώ. Αλλά έχω καμια 20αριά GB φωτογραφίες και δε θέλω να πάει να της περάσει δεύτερη φορά στη βιβλιοθήκη του και να τις έχω 2 φορές. Δεν έχει επιλογή όπως το iTunes να το γλιτώνεις αυτό;

@kkalog

Κώστα αυτή την ιστορία με το iPhoto/mobileme/iphone θέλω να την εκμεταλλευτώ και γώ. Αλλά έχω καμια 20αριά GB φωτογραφίες και δε θέλω να πάει να της περάσει δεύτερη φορά στη βιβλιοθήκη του και να τις έχω 2 φορές. Δεν έχει επιλογή όπως το iTunes να το γλιτώνεις αυτό;

Όχι Νίκο, αλλά αν οι φωτογραφίες είναι στη βάση δεδομένων του iPhoto στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να υπάρχουν και στην πρωτογενή τους θέση.

Βέβαια και εγώ που στο λέω αυτό ακόμη δεν έχω αισθανθεί ασφαλής να τις διαγράψω και από την πρωτογενή θέση παρά το ότι υπάρχουν και στο backup του time machine. Αντικειμενικά πάντως δεν υπάρχει λόγος να διπλοκρατιούνται.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Όχι Νίκο, αλλά αν οι φωτογραφίες είναι στη βάση δεδομένων του iPhoto στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να υπάρχουν και στην πρωτογενή τους θέση.

Βέβαια και εγώ που στο λέω αυτό ακόμη δεν έχω αισθανθεί ασφαλής να τις διαγράψω και από την πρωτογενή θέση παρά το ότι υπάρχουν και στο backup του time machine. Αντικειμενικά πάντως δεν υπάρχει λόγος να διπλοκρατιούνται.

Ούτε εγώ νιώθω άνετα να τις σβήσω.. Θα κρατηθούν σε εξωτερικό σκληρό δίσκο σίγουρα, αλλά εγώ αναρωτιέμαι. Έστω και είναι περασμένες στο iPhoto. Αν θέλω μια από αυτές να την μεταφέρω σε ένα φλασάκι, πως;; Και αν θέλω κάποια να την ανεβάσω στο imageshack για να σας δείξω κάτι;:rolleyes:

Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα χώρου απλά το να είναι σε 2 μέρη ταυτόχρονα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά εδώ που τα λέμε και γω αν το κάνω δεν θα τις σβήσω από την πρωτογενή τους θέση. Μάλλον θα προχωρήσω έτσι και θα τις φτιάξω το Σαββατοκύριακο γιατί μιλάμε για πολύ μεγάλο όγκο. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Προσπαθώ να αποβάλλω από πάνω μου το σκεπτικό των windows και να μπω όσο περισσότερο σωστά γίνεται στο περιβάλλον των Mac. Είναι γεγονός ότι το σύνολο των εφαρμογών που έρχεται πάνω σε ένα mac είναι εκπληκτικό. Για παράδειγμα, προχθές έμαθα για την εφαρμογή Image Capture όταν σύδεσα πάνω το iPhone και ήθελα να πάρω φωτογραφίες από μένα και περίμενα να το δω στο Finder όπως αντίστοιχα το έβλεπα όταν το σύνέδεα πάνω στο pc.

Ούτε εγώ νιώθω άνετα να τις σβήσω.. Θα κρατηθούν σε εξωτερικό σκληρό δίσκο σίγουρα, αλλά εγώ αναρωτιέμαι. Έστω και είναι περασμένες στο iPhoto. Αν θέλω μια από αυτές να την μεταφέρω σε ένα φλασάκι, πως;; Και αν θέλω κάποια να την ανεβάσω στο imageshack για να σας δείξω κάτι;:rolleyes:

Μια φορά την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ την εφαρμογή. Ωραία ερώτηση, θα ήθελα να μάθω και γω την απάντηση. Πάντως Αλέξανδρε, αφού χρησιμοποιείς το Imageshack, προτείνω να κάνεις ένα account εκεί και να κατεβάσεις την εφαρμογή Imageshack Uploader από το site του Imageshack. Όλα γίνονται πιο γρήγορα έτσι και με περισσότερες επιλογές.

καλησπερα ασωτε :lol: που χαθηκες??

το καλο με τα wm ειναι οτι μπορεις να βελτιωσεις λογισμικο και συνδεσιμοτητα ακομη και αυτην την αυτονομια της μπαταριας :happy:

ενω με το μηλο....:rolleyes: περιμενεις το επομενο OS ολοκληρο χρονο :p

τα εξι και μιση δεν φοραει ειπαμε; :p

οταν του βαλουν τα 7 παρα εικοσι σφυρα... :lol:

ειπαμε καλο καλο αλλα αν εισαι ΚΑΙ μουσικοφιλος με Μακ το Μηλο ειναι μονοδρομος...

ασε που το Λεο ετσι οπως ειναι δεν θελω να ξερω ποσα τελη κυκλοφοριας εχει..

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τα εξι και μιση δεν φοραει ειπαμε; :p

οταν του βαλουν τα 7 παρα εικοσι σφυρα... :lol:

ειπαμε καλο καλο αλλα αν εισαι ΚΑΙ μουσικοφιλος με Μακ το Μηλο ειναι μονοδρομος...

ασε που το Λεο ετσι οπως ειναι δεν θελω να ξερω ποσα τελη κυκλοφοριας εχει..

μολις τελειωσα το στησιμο της topix 1.1.7 του Kwbr (για τους γνωστες)

αν ειναι τοσο σταθερο οσο γρηγορο ειναι ...παει το μηλο...απολυθηκε :lol::lol::lol:

μολις τελειωσα το στησιμο της topix 1.1.7 του Kwbr (για τους γνωστες)

αν ειναι τοσο σταθερο οσο γρηγορο ειναι ...παει το μηλο...απολυθηκε :lol::lol::lol:

Ρε συ Μητσο, δεν κουραστηκες να κανεις δηλωσεις :rolleyes:? Αφου ειπες θα τα κρατησεις και τα 2 ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ρε συ Μητσο, δεν κουραστηκες να κανεις δηλωσεις :rolleyes:? Αφου ειπες θα τα κρατησεις και τα 2 ;)

ηθελα να δω αν κοιμοσουν:lol:

αν δεν ελεγα κατι καυστικο πως θα το μαθαινα:rolleyes:

Εγώ Κωστα από την πρώτη μέρα δεν τις διπλοκρατάω.

Απλά τις φωτο που αφορουν πολυ σημαντικά γεγονότα της ζωής μου τις έχω όχι μονο σε εξωτερικό σκληρό, αλλα και στο dropbox για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ετσι κι αλλιώς με το που περνιουνται στο iphoto ουσιαστικά υπάρχουν αποθηκευμένες στην Library και τις κάνεις εξαγωγή ότι ώρα θέλεις. Οπότε τι διαφορά έχει απο το να βρισκονται σε κάποιο φάκελο όπως το my pictures?

Το ίδιο κάνω και με την μουσική.

Με το time machine έσωσα πολλά αρχεία τελευταία που εκανα restore like new στο mac.

Παρ' ολο που νομιζα ότι εχω κρατήσει στον extrenal οτι χρειαζονταν, ξεχασα αρκετά πράγματα.

Το φοβερο είναι ότι μπορει να τραβήξεις αρχεία απο την Library προγραμμάτων, που δεν τα εχεις εγκαταστησει στο νεο στησιμο.

Απλά στην επαναφορά, τους δινεις προσωρινό προορισμό το desktop αφου πλεον δεν υπάρχει ο φάκελος του προγράμματος.

Σιγά - σιγά όσο περνα ο καιρός και μαθαίνω τοσο περισσοτερο εκτιμώ το mac os.

Εχω ανακαλύψει και τα αδύνατα σημεία του, όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να τα παραδεχτούν (είναι μια ιστορία που μου την δίνει, να κανουμε οτι δεν βλεπουμε επειδή αγοράσαμε κάτι).

Π.χ. η διαχείριση μνήμης δεν είναι ότι καλύτερο στα mac. Παρόλο που δουλευουν χωρις ιδιαίτερη καθυστεριση ακομα και με 20ΜΒ free, κατι που στα windows γινεται αμεσα αισθητό, η διαθεσιμη μνήμη μειώνεται σχετικά γρηγορα.

Με μόνο τον Google Notifier και το istat να τρεχει στην εκκινηση ξεκινώ με 2.9 GB από τα 4.

Επίσης μακριά από πατέντες και αλχημίες δηθεν βελτιώσεων της ταχύτητας του snow. Μονο προβλήματα θα επιφέρουν. Τι σημασία εχει αν κάνει 5 δευτερόλεπτα παραπάνω η εκινηση? Ειδικά για αυτους που ισχυρίζονται ότι δεν κλεινουν η δεν επανεκινούν το μηχάνάκι τους?

Εγώ το λέω ξεκάθαρα. Σε συνθηκες δουλειας γραφείου, μπορώ να το αφήσω μερες ανοικτό χωρίς προβληματα μνημης.

Στο σπίτι ομως με τόσες εφαρμογές που εναλλάσω, ακόμα και αν τις κλεισω, το κασε τους εχει μειώσει την μνήμη σε τετοιο βαθμό που την επόμενη μερα θα έχω λιγότερα απο 500 ΜΒ διαθεσιμα, αν δεν το κλείσω η δεν κάνω επανεκίνηση.

Βαγγέλη για πες μας τι έκανες τελικά.

Δεν έχω πειράξει ποτέ το encrypt back up αλλα προφανώς θα κάνει αυτό που λέει η ονομασια: θα αποκρύπτει το backup και θα χρειαζεται να βαλεις κωδικό για να εχεις πρόσβαση μόνο εσυ.

Αλέξανδρε στο iPhone το έχω παρατηρήσει αλλα μονο όταν φορτώνει απο το macbook.

To macbook τώρα δεν μου εχει τύχει να το δουλέψω ξυπόλυτος :lol:, αλλα αυτη η τραχια αίσθηση υπάρχει και μου κάνει εντύπωση.

Επ ευκαιρία μια και το θυμήθηκα, πολυ καλό το κουστουμι που εχω βάλει στο Pro μου.

Είναι απο υλικό κάτι σαν screen protector, πολύ λεπτό όμως και ματ. Εχει ενα φυλλο για την πάνω επιφάνεια, ενα για την κάτω, screen protector για την οθόνη, κομματι για το pand και ξεχωριστό κομματι για γυρω απο το pand ώστε να μην χαρασεται το αλουμινιο απο ρολόγια δακχτυλίδια κλπ.

Μεχρι και για τα πλήκτρα έχει.:)

Φυσικά πέρασα μόνο τα εξωτερικά για προστασια επειδή όλες οι θήκες που κυκλοφορουν, δεν βοηθουν στην αποβολή της θερμότητας σε αντίθεση μ' αυτη την μεβράνη που είναι σαν να μην υπάρχει. Α εχω βάλει και το κομμάτι στο pand το οποιο ειναι αόρατο και δινει καλή προστασια μια και η επιφάνεια του είναι γυάλινη και με τον καιρό ίσως αποχρωματιστεί απο την τριβή.

Κώστα τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα να επαναφέρω το encrypt back up και ευτυχώς που τα είχα σώσει και τις επαφές και τις φώτο στο pc........ναι σου ζητάει τον κωδικό που έβαλες όταν το δώσεις σου κάνει synk αλλά δεν στα περνάει....ή κάτι δεν κάνω σωστά....Καλημέρα σε όλους!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Κώστα κι εγώ το παρατηρώ αυτό με την μνήμη. Δεν είμαι σίγουρος ότι την απελευθερώνει σωστά όταν κλείνεις εφαρμογές. Όταν κλείνω τα πάντα και τον αφήνω να μπει σε sleep mode, όταν το ξυπνάω περίμενα ότι θα έχει ελευθερώσει περισσότερη μνήμη. Τέσπα δεν με ενοχλεί και δεν το έχω φέρει στα όρια του πέρα από μια φορά που δούλευα το iMovie και τα έπαιξε το mini.

Την μνήμη την παρακολουθώ από το activity monitor δεν έχω βάλει το istats.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κώστα κι εγώ το παρατηρώ αυτό με την μνήμη. Δεν είμαι σίγουρος ότι την απελευθερώνει σωστά όταν κλείνεις εφαρμογές. Όταν κλείνω τα πάντα και τον αφήνω να μπει σε sleep mode, όταν το ξυπνάω περίμενα ότι θα έχει ελευθερώσει περισσότερη μνήμη. Τέσπα δεν με ενοχλεί και δεν το έχω φέρει στα όρια του πέρα από μια φορά που δούλευα το iMovie και τα έπαιξε το mini.

Την μνήμη την παρακολουθώ από το activity monitor δεν έχω βάλει το istats.

Καλημέρα σε όλους.

Μιχάλη πριν την κάνω 4GB την είχα φέρει πολλές φορές στα όρια της με την free να φτάνει στα 10 MB, αλλα η inactive να είναι πάνω από τα 600.

Κάτι που σημαίνει αν δεν κάνω λάθος ότι η inactive είναι προσωρινα κρατημενη μνημη σαν κασε καθε εφαρμογης που εχουμε ανοίξει ως την συγκεκριμενη στιγμή. Κι επομένως διαθέσιμη αφου με το που ανοίξουμε καποια νεα, αυτοματως θα τραβηξει μνήμη απο εκεί.

Αυτη την στιγμη το εχω ανοικτό απο χθες το απογευμα και εχω 1.85GB free συν 694MB inactive και εχω δουλεψει σ αυτο το διαστημα, επεξεργασια βιντεο, iTunes, iPhoto, YouTube και πολυ μα πολυ σερφαρισμα.

Εχουμε λοιπόν Wired=μνημη που καταναλώνει το λειτουργικό=737ΜΒ

active=μνημη που καταναλώνουν οι ανοικτες αυτη την στιγμη εφαρμογές=787ΜΒ

inactive= μνημη για τις εφαρμογές που εχουν κλεισει αλλα ειναι κρατημενη για να ανοιξουν πλύ γρηγορα αν τις ξαναχρειαστουμε=696ΜΒ

Καλο θα είναι αν κάποιος το έχει ψάξει το θέμα να μας 2-3 πραγματάκια.

Ζαχαράκη μην τον ακους πούλατο αν είσαι καλυμένος. Η εποχή δεν είναι να κρατάς τοσα λεφτα σε τηλεφωνα που πέφτει η αξια τους καθημερινα.

Για μενα δεν το χρειάζεσαι. Την δουλεια που θες εσυ την κάνεις ανετα και με το HD2.

Μην κοιτας τον πτεραρχο, δεν πάιρνει επιδώματα για να του τα κόψουν:D:lol:

Εγώ μάγκες δεν βλέπω να εχουμε επιστροφή σε καλύτερες μέρες απο την στιγμή που δεν κουνιέται φύλλο σε τίποτα.

Τουρισμος, οικοδομη, βιομηχανια είναι πλέον νεκρα. Αυτη την στιγμή παραγουμε ισα για τις βασικες μας αναγκες.

Στα τουριστικα μέρη δεν ξερουν τι να κανουν τα δωμάτια αφου πλεον δεν νοικιαζονται εκτός του Αυγούστου.

Μοναδική ίσως λύση να πουλήσουμε μερικά νησιά:lol:

Edited by Te_salat

παιδιά θα ήθελα την εξής βοήθεια...πως μπορούμε να βλέπουμε την συσκευή σαν σκληρό δίσκο???δηλαδή θέλω να περάσω στη συσκευή φώτο από το pc σε φακέλους(πχ φάκελος1 που θα έχει δέκα φώτο, φάκελος 2 που θα έχει 15 κλπ) γίνεται??

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned