Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα σε ένα αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας. Ξαφνικά, μια βλάβη και το αεροπλάνο αρχίζει να πέφτει.

Ξάφνου εμφανίζεται ο διάβολος.

Διάβολος: "Θα σας δώσω μια ευκαιρία να σωθείτε. Θα διαλέξτε ότι θέλετε, θα το πετάξετε στην θάλασσα. Αν το βρω, θα πεθάνετε. Αν όχι, θα σας σώσω".

Συμφωνούν και οι 3. Ξεκινάει ο Γερμανός.

Τι να πετάξει, τι να πετάξει. Αποφασίζει να πετάξει ένα κουμπί από το πουκάμισό του. Το ξηλώνει, το πετάει.

Φεύγει ο διάολος, πάει ψάχνει και σε 2 λεπτά είναι πίσω.

"Πέθανες Γερμανέ" του λέει... Και τον στέλνει στην Κόλαση.

Η σειρά του Γάλλου τώρα... Ο Γάλλος σκέφτεται, σκέφτεται.... Αποφασίζει να πετάξει μια τρίχα από τα @@.. Τραβάει μια, την πετάει... Περνάνε 2 λεπτά, 5 λεπτά και τσουπ.. Νατον τον διάολο. "Πέθανες και εσύ" του λέει και τον στέλνει με τον Γερμανό...

Φτάνει στον Έλληνα. Του λέει "Πέτα τώρα και εσύ κάτι"..

Βάζει το χέρι στην τσέπη, βγάζει ένα μικρό άσπρο πραγματάκι το πετάει στην θάλασσα. Φεύγει ο διάολος και πάει να το ψάξει.

Περνάνε 2 λεπτά, 5 λεπτά, 10 λεπτά, 15 λεπτά, 30 λεπτά τίποτα..

Μετά από μια ώρα γυρνάει ο διάβολος και του λέει: "Εντάξει.. Εσύ σώζεσαι". Και τον βγάζει από το αεροπλάνο. Πριν όμως τον σώσει τον ρώταει "Μα τι στο καλό πέταξες;;"

Και απαντάει ο Έλληνας: "Depon αναβράζων"!!

:lol::lol:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

ειδατε τι καλα περναμε αν δεν λειπω ?:lol::lol::lol::lol:

Ένας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί. Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει:

"Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε"!

Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν. Όμως εκείνος επέμενε. Τότε του λέει ένας:

"Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με γαμ***ς, αν δεν πετάνε όμως θα σε γαμ***ω εγώ".

"Πάει το στοίχημα", του λέει ο άλλος με σιγουριά.

Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά. Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη:

"Φίλε, που να σε πετάξω?"

"Οοοο" λέει ο Κρητικός. "Πήγαινε στην Βουλιαγμένης"

Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:

"Σε τι ύψος?"

Και λέει ο Κρητικός:

"Κουμπάρε, το γαμ***ι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ειδατε τι καλα περναμε αν δεν λειπω ?:lol::lol::lol::lol:

Ναι μπαμπα :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μήτσο είχα απορήσει που είσαι τόσο καιρό..... Αναρωτιόμουν. Γίνεται να μην γράφει... :confused::confused::shifty:

Μήτσο είχα απορήσει που είσαι τόσο καιρό..... Αναρωτιόμουν. Γίνεται να μην γράφει... :confused::confused::shifty:

Μπα, απλως μαζευε ανεκδοτα για να εχει να ποσταρει :lol:

Αυτό λέγεται πολυβολισμός! να είσαι καλά ρε Δημήτρη!

"Βολη κατα ριπας" λεγεται επι τω στρατιωτικοτερον :shoot:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ναι μπαμπα :p

καλησπερα στα ελληνικα στρατα :D

Πτεραρχε μου,τα σεβη μου :D

Μήτσο είχα απορήσει που είσαι τόσο καιρό..... Αναρωτιόμουν. Γίνεται να μην γράφει... :confused:

εχω μπλεξει,καμια βδομαδα περιπου Αλεξη και ειναι λιγος ο χρονος και το κουραγιο...

απο δουλεια σε δουλεια...και λιγο σπιτι...:O

σας διαβαζω απο το τηλεφωνο οποτε βρω λιγο χρονο ομως...

το κακο ειναι οτι για να μπορεσω να γραφω,πρεπει να αφαιρεσω χρονο απο τον υπνο...:(

αλλα με τετοια παρεα :)

Τρεις φίλοι, καθώς περπατούσαν στην έρημο βλέπουν ένα λυχνάρι. Το τρίβουν και εμφανίζεται ένα τζίνι που τους λέει:

- Θα σας δώσω από 3 αυγά. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ευχή να σπάτε το ένα, να κάνετε την ευχή και αυτή θα πραγματοποιείται.

Παίρνουν αυτοί τα αυγά και τραβά ο καθένας το δρόμο του. Πέντε χρόνια μετά ξανασυναντιούνται. Ο πρώτος καλοντυμένος, πανάκριβα αυτοκίνητα, παλάτια κ.λ.π. Ο δεύτερος το ίδιο.΄Ερχεται κι ο τρίτος κακοντυμένος, φτωχός και πεινασμένος. Τον βλέπουν οι άλλοι παραξενεμένοι και τον ρωτούν:

- Γιατί έμεινες φτωχός, δεν έσπασες τα αυγά σου;

- Άστε ρε παιδιά, τους λέει, καθώς περπατούσα μου πέφτει το ένα αυγό. αρχ*****α λέω πάνω στην απελπισία μου και γεμίζει ο τόπος αρχ*****α. Σπάζω τότε το άλλο και λέω να εξαφανιστούν όλα τα αρχ*******α.

- Καλά και με το τρίτο αυγό τι ευχήθηκες;

- Να ξαναεμφανιστούν τα δικά μου!

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ήτανε μια φορά ένας γερμανός, ένας γάλλος, ένας κινέζος και τους είχε πιάσει αιχμαλώτους ένας. Κάποια στιγμή τους λέει:

Αν βγάλετε τους τέτοιους σας έξω, τους μετρήσετε και το άθροισμα και των τριών είναι 45 εκατοστά τότε θα σας αφήσω να φύγετε...αλλιώς θα πεθάνετε...

ΟΚ λένε αυτοί, δεν είχανε και άλλοι επιλογή

Βγάζει πρώτος ο Γερμανός, 21 εκατοστά.

Μετά ο Γάλλος, 23 εκατοστά.

Και ήρθε η σειρά του Κινέζου. Την βγάζει έξω και ήτανε 1,5 εκατοστό.

Ανακουφισμένοι σηκώνονται και φεύγουνε...

Κάποια στιγμή στο δρόμο πετάγετε ο Γάλλος και λέει: φαντάσου να μην ήμουν τόσο ''προικισμένος'', που θα είχαμε καταλήξει.

Ο Γερμανός: Άσε ρε, βοήθησε και η δικιά μου όμως. Έτσι και αλλιώς η δικιά μου είναι πιο χοντρή από την δικιά σου...

Πετάγετε και ο Κινέζος:

Έχε χάρη που μου ήτανε κ@υλ@..ένη, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Την καλησπερα μου στην μηλοπαρεα..!σας διαβαζω απο το μηλο καθως κλεβω ιντερνετ απο τον γειτονα..γιατι το δικο μου κατι επαθε..!χαχα

εχω λιωσει με τα ανεκδοτα σας.!!

Και νιωθω την θερμοτητα να περναει το χερι μου...!χαχα ανεμιστηρακι οπως εχουν τ λαπτοπ παιρνει το μηλο.;? Xαχα

Edited by volcom

............... Πετάγεται και ο Κινέζος:

Έχε χάρη που μου ήτανε κ@....μένη, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.

Μπραβο στον Κινεζο λοιπον :!:

Κωστας (Pterarxos)

Ήταν ένας άντρας που δεν του σηκωνόταν. Έτσι πήγε μια μέρα στον γιατρό και του λέει:

- Γιατρέ δώσε μου κάτι γιατί δεν μου σηκώνεται!

Ο γιατρός του δίνει 1 κουτί βιάγκρα και του λέει:

- Να πίνεις 1 από αυτά την ημέρα.

Πάει αυτός να πιει και λέει:

- Μωρέ δεν τα πίνω όλα;

Και τα ήπιε. Του σηκώνεται και πάει και πηδαει όλο το χωριό.

Αυτό γινόταν για πολλές μέρες ώσπου τελικά το χωριό πήγε να κρυφτεί στο βουνό. Έτσι ο άντρας πήγε ξανά στον γιατρό να τον ηρεμησει γιατι δεν αντεχε αλλο.

Ο γιατρός του είπε να την βρέξει και να την βάλει στην πρίζα.

Εντωμεταξύ οι χωριανοί είχαν στείλει έναν να δει τι γινόταν.

Πάει ο χωριανός και βλέπει τον συγχωριανο του με το εργαλειο του στην πρίζα και πανικοβλητος τρεχει να ενημερωσει τους υπολοιπους...

λεγοντας τους :

ΤΡΕΧΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΙΤ, ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΙΖ ΚΙ ΕΡΧΙΤ!!!:blink:

:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλους , Δημήτρη μού έφτιαξες την ημέρα .να είσαι καλά .

Κώστας :cool:

καλημέρα σε όλους και από εμένα...θα ήθελα να μου πει κάποιος επειδή σκέφτομαι να κάνω restore (λόγο cydia) πρώτα απ όλα πως γίνεται και δεύτερον ένα πρόγραμμα για backup(για επαφές, φωτο, και apps)...έχω την 3.1.2.jb..ευχαριστώ!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σ όλους!!!

Αφήνω χθες το μεσημέρι το thread κ βλέπω σήμερα έχουν γραφτεί 3 σελίδες!!!! Σκέφτομαι ωχ κάτι έγινε.... η βγήκε η OS 4 η κάποιο κάκο έγινε!!! Τελικά συνηδητοποίησα ότι ξέσπασε τυφώνας Δημήτρης χθες κ ξεσήκωσε ττην παρέα!!!:lol::lol::up::dance:

κ τώρα η άκυρη απορία της ημέρας!!! ξέρω είμαι πολύ χαζός αλλά προσπαθώ να ακούσω τις playlists μου στο youtube απ την εφαρμογή του μηλόφωνου κ δε τα καταφέρνω!!! πρέπει κάθε φορά που τελείωνει ένα τραγούδι να ξαναμπαίνω κ να πατάω το επόμενο!! πως "παίζει" αυτόματα??? τι κάνω λάθος?:what::what:

κ 2 απορία: ένας φίλος μου αγόρασε ένα noname φορτιστή αυτοκινήτου (σε πάρα πολυ κάλή τιμή) αλλά παρατήρησε μετά απο λίγο καιρό με την ίδια χρήση σημαντική μείωση της απόδοσης της μπαταρίας! είναι πιθανό να φταίει ο φορτιστής??? σκεφτόμουν να τον χτυπήσω κ εγώ αλλά πλέον το ξανασκέφτομαι!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα σε όλους και από εμένα...θα ήθελα να μου πει κάποιος επειδή σκέφτομαι να κάνω restore (λόγο cydia) πρώτα απ όλα πως γίνεται και δεύτερον ένα πρόγραμμα για backup(για επαφές, φωτο, και apps)...έχω την 3.1.2.jb..ευχαριστώ!!!!!!!

Βαγγέλη καλημέρα! επειδή εγώ έκανα πρόσφατα στα του cydia έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς. (με επιφύλαξη βέβαια γιατί μπορεί να χω χάσει επεισόδια!!!:O)

Οπότε μέσω itunes θα πάρεις ένα back up της συσκευής κ μετά το restore θα το ξαναφορτώσεις κ θα τα έχεις όλα !!! (επαφές, μην, εφαρμογές, τα πάντα)!!

Ακούγεται απλοικό αλλά πίστεψε με έτσι είναι. Τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα κ οι γνώσεις μου σε σχέση με την πλειοψηφία της παρέας εδώ είναι σε νηπιακό στάδιο...

Στη σύνεχεια jb κ απ την αρχή τα του cydia!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για οποιον ενδιαφερεται το QuickOffice Mobile Suite προσφερεται μονο για σημερα με 60% εκπτωση.(5.99 απο 15.99)

http://itunes.apple.com/gr/app/quickoffice-mobile-office-suite/id310723177?mt=8

................................

Γιαννης

Λοιπόν να σας επαναφερω στην τάξη.

Καθε φορά που κάνω restore like new καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που εκανα JB.:wacko:

Αν και οι επαφές mail, calendar, photos, music δεν έχουν πρόβλημα, οσες εφαρμογές χρειαζονται login και ρυθμίσεις σε ταλαιπωρούν αφάνταστα.

Το ίδιο και τα sites.

Ευτυχώς που εχω το 1Password και δεν χάνω τους κωδικούς, όχι όλους βεβαια γιατι εχασα του messi.im και αναγκαστικά αλλαζω το nic απο kostaseg σε kostas.eg

Είναι μεγάλη διαδικασία να εποναφερεις τα πάντα όπως ήταν πριν. Ενώ χωρίς JB ριχνεις το backup καθάρισες.

Για ταχύτητα και μπαταρία τα εχω ξαναπεί. Διαφορά ολοφάνερη.

Απο χθες στις 1:30 με notifications open, wifi, ξυπνητίρι εχασε μόλις 3% ως τις 8 το πρωί.

Για ταχύτητα αρκει να ανοίξετε το tab του καιρού η των ρυθμίσεων και θα καταλάβετε.

Να δω πότε θα τα εμπεδώσω εγώ ο ίδιος και θα σταματήσω να παρασυρομαι από τον πτέραρχο για JB.

Μολις περάσει λίγος καιρός και ξεχάσω την ταλαιπωρία που τράβηξα να το ξαναστείσω, τσουπ blackra1n και μια απο τα ίδια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Κώστας (Te_salat)

Μετά τον Ιωάννη, ακολουθεί και ο Κωνσταντίνος ο Χρυσόστομος!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το θέμα του JB το έχουμε αναλύσει κατά καιρούς.

Οι περισσότεροι έχουν την άποψη ότι Μηλόφωνο χωρίς JB είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι (μπλιάχ).

Υπάρχουν και μερικοί (π.χ. foxx, που να είναι άραγε?) που το έχουν απορρίψει.

Βλέπω όμως ότι το θέμα επανέρχεται συχνά και τελευταία λόγω δυσκολίας στο Restore.

Δεν έχω κάνει ποτέ Restore και συνεπώς δεν γνωρίζω τις δυσκολίες.

Μήπως πρέπει να γραφτεί ένας Οδηγός (αν δεν υπάρχει ήδη) ?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Οι περισσότεροι έχουν την άποψη ότι Μηλόφωνο χωρίς JB είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι (μπλιάχ).

Βλέπω όμως ότι το θέμα επανέρχεται συχνά και τελευταία λόγω δυσκολίας στο Restore.

Καλημέρα Κώστα,

Έχω την αίσθηση ότι μετά τις ανακοινώσεις της επόμενης εβδομάδας, ο μόνος λόγος για jailbreak (αν και όταν αυτό γίνει για τη νέα έκδοση του λειτουργικού) θα είναι η εγκατάσταση εφαρμογών "ελεύθερης βοσκής" ...

Στο μεταξύ για να φτιάχνουμε κλίμα ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλησπέρα κι από μένα.

Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά προσωπικά το JB δε μπορώ να το αφήσω ακόμα. Χρειάζομαι την πρόσβαση στο File System του iPhone, το σώσιμο των Attachments, το απλό download από το Safari και το Lockinfo. Δεν ξέρω τι κάνετε μετά το στήσιμο, αλλά εγώ μετά το τελευταίο Restore που έκανα και όσα πέρασα από το Cydia δεν έχω προβλήματα στην ταχύτητα ή τη σταθερότητα. Βέβαια, ό,τι έχω περασμένο από Cydia είναι διαλεγμένο με προσοχή και αγορασμένο. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ από το AppStore.

Είναι γεγονός, ότι με τη μετάβαση στο iPhone και τα Mac έχω περιορίσει κατά πολύ τα warez και πληρώνω κανονικά για ό,τι χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και το έχω ανάγκη.

Πρέπει να υπάρχει, αλλα θα κάνουμε ένα μόλις βρούμε καιρό.

Το ζήτημα είναι ότι για να επαναφέρεις πχ

1) τα αγαπημένα σου στο navigon η σε οποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιεις είναι μια διαδικασια που θελει δουλεια.

2) τα SMS

3) Ιστορικό κλήσεων

4) Όλες οι επι μέρους ρυθμίσεις διάφορων εφαρμογών

Και πολλα άλλα.

Συν του ότι αν αποφασίσεις να μην ξανακάνεις JB δεν μπορεις να επαναφέρεις με τίποτα τα 3 πρώτα.

Φυσικά αν είσαι με JB και θες να κανεις restore στο OS που ήδη είσαι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Αν έχει γινει καμια πατάτα τις τελευταιες μερες, υπάρχουν κρατημενα στο iTunes 2-3 backup διαφορετικών ημερων οπότε πας στο παλιότερο.

Αν όμως θες να περάσεις νέο OS η να καθαρίσεις την συσκευη από διάφορα αχρηστα που εχεις βαλει απο το Cydia, Θα πρεπει να γινει υποχρεωτικά restore like new, να περαστουν ολα απο την αρχή και να εχεις φροντισει να κρατησεις τα sms ιστορικο, passwords, αγαπημενα κλπ

Αυτό σημαινει οτι πρεπει να ξερεις σε ποιους φακελους του συστηματος ειναι αποθηκευμενα και να κρατησεις αντιγραφο του φακελου.

Επισης να ξερετε απευθειας επεμβάσεις στους υποφακέλους των εφαρμογών, δημιουργουν προβληματάκια στα updates.

Για παράδειγμα ειχα περάσει στο igo my way πολλα πράγματα αντικαθιστόντας αρχεια κατευθείαν μεσα στους φακελους της εφαρμογής.

Οταν θέλησα να περασω την νεα έκδοση, αν και εκανα διαγραφη την παλια, μολις περναγα το νεο ipa γινονταν μπερδεμα γιατι με το «Χ» δεν διαγραφονταν οσα ειχα περάσει εγω.

Συν του ότι καποιες εφαρμογές πλοηγησης δεν δουλευουν και τόσο σωστά όταν ειναι σπασμενες, ειδικά οταν το σώμα της εφαρμογής προέρχεται από διαφορετική έκδοση σε σχεση με τον χάρτη.

Εκτός του iGO παράδειγμα το NDrive οπου ειχαν χρησιμοποιηθεί αρχεία απο την PNA εκδοση με αποτέλεσμα ελέιψεις δυνατοτητων και διαφορα προβλήματα.

Το διαπίστωσα μόνος μου οταν αγορασα την γνησια εφαρμογή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδιά για να καταλάβω, όταν λέμε restore είναι σαν να βάζω πάλι την ίδια rom στο xperia??δηλαδή τι πρέπει να προσέξω??πρώτα απ όλα πως γίνεται??και back up??εγώ έχω την 3.1.2. jb και θέλω το restore για να ξαναβάλω το cydia γιατί δεν έχω με κανένα πρόγραμα πρόσβαση στο root της συσκευής και απ ότι κατάλαβα ο λόγος κατά Geohot είναι αυτόςhttp://www.navimania.gr/showpost.php?p=212206&postcount=38 με τη διαφορά ότι ούτε μέσω του WinSCP εγώ εχω πρόσβαση. και προφανώς θα χρειάζεται μετά jb??

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Κωστη καπου εχει αναφερθει απο τον Νικο,αν θυμαμαι καλα, ενας τετοιος οδηγος :)

αν μπορεσει ας μας τον ξαναδωσει να τον σωσουμε,γιατι πλεον εχω σταθερο,στημενο και λειτουργικο το λεο μου(αθανατα wm ,ενα μηνα δοκιμων για να κανεις μια συσκευη να θεωρειται ασφαλης :wacko:),αρα εχω την πολυτελεια να δοκιμασω να ξεσκαρταρω,επαναφεροντας το μηλο μου.

γιατι τοσο καιρο που πειραματιζομαι με το λεο,ειχα το κεφαλι μου ησυχο με το μηλο μου ωστε να μπορω να κανω την δουλεια μου αξιοπιστα.

παντως να σας πω την αληθεια,δεν εχω σαβουρωσει το μηλο μου με ασχετα πραγματα,εκτος απο καποια παιχνιδια και ενα προγραμμα πλοηγησης κοντα 2γιγα (που δεν το χρησιμοποιω,ελεω HD2 και IGO8)..

καποια πειραματα εχω κανει αλλα οχι σε μορφη να βαζω οτι βρισκω μπροστα μου!!

επειδη ειναι δυσκολη η επαναφορα του μηλου,αν ειναι σπασμενο,αποφευγα και συνεχιζω να το κανω,τα πολλα και ασκοπα πειραματα με,αγνωστου ταυτοτητας,εφαρμογες.;)

παμε για 4μηνο με το μηλο μου και ευτυχως ειναι ακομη γρηγορο,σταθερο και αξιοπιστο :)

παντως για αυτους που ελεγαν οτι υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα αυτονομιας στο μηλο(και εγω μαζι με αυτους) θα τους προτεινω να το συγκρινουν με το HD2 :lol::lol:

εκει και αν ειναι απελπισια η μπαταρια!! αν καποιος εχει το χουι το δικο μου,να εχει την φωτεινοτητα τερμα παντα στην συσκευη του.....ε τοτε με το λεο....περαστικα του.....

την καλημερα μου σε ολους :D

ps

δεν εχει αλλα ανεκδοτα σημερα,βγαλτε την οπως μπορειτε :lol:

Καλησπέρα κι από μένα.

Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά προσωπικά το JB δε μπορώ να το αφήσω ακόμα. Χρειάζομαι την πρόσβαση στο File System του iPhone,

Κι εγω συνηθισμένος απο τα WWM ηθελα να εχω αυτη την δυνατότητα, αλλα στην πορεία, διαπίστωσα ότι μου χρειαζεται μόνο αν εχω JB συκευη για να επέμβω σε διάφορους φακελους να πάρω η να βάλω στοιχεία. Στην πράξη δεν μου χρειάστηκε ποτέ εκτός των περιπτώσεων που προανέφερα.

το σώσιμο των Attachments, το απλό download από το Safari και το Lockinfo.

Ναι το Lockinfo είναι σημαντικό για να βλέπεις με μια ματιά αυτα που πρέπει.

Τα attachments δεν με πολυενδιαφέρουν αφου σε μια δυο ώρες θα είμαι στο λαπτοπ μου. Αν πρόκειται για excel η Word, Pdf τα σώζω με το Quick Office πολυ εύκολα χωρις χρηση λαπτοπ.

Υπάρχει και η λύση του Goodreader την οποία εχω σκοπό να μελετήσω. ( Αν ο kkalog ξερει, αφου την χρησιμοποιει θα ηταν χρησιμο να μας πει δυο λογια).

Επίσης το Goodreader κάνει download απο τον Safari αρκει να βάλεις πριν απο την διευθυνση το g πχ ghttp://.......

Δεν ξέρω τι κάνετε μετά το στήσιμο, αλλά εγώ μετά το τελευταίο Restore που έκανα και όσα πέρασα από το Cydia δεν έχω προβλήματα στην ταχύτητα ή τη σταθερότητα. Βέβαια, ό,τι έχω περασμένο από Cydia είναι διαλεγμένο με προσοχή και αγορασμένο. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ από το AppStore.

Ετσι ακριβως στηνω Νικο και μάλιστα εχω γινει πολυ αυστηρός. Δεν εβαζα τιποτα εκτός τον επίσημων και πολυ δοκιμασμενων εφαρμογών ολες αγορασμενες. Ουτε αυτό για SMS 160 χαρακτηρων δεν είχα βάλει.

Για να δεις την διαφορά ταχύτητας, πρεπει να εχεις διπλα - διπλα το δικό σου κι ενα non JB.

Για σταθερότητα δεν υπάρχει θεμα. Αν οι Cydia εφαρμογές είναι επιλεγμενες προσεκτικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εκεί που δεν ξέρω τι γίνεται, είναι στις εφαρμογές που κάθονται πάνω στην ΟΕΜ εφαρμογή. Κάποιοι υποστηριζουν ότι αφηνουν τρυπες ακομα και οταν γίνεται στα leopard οχι μονο στο iphone OS.

Για τη διαρκεια της μπαταρίας νομίζω συμφωνουν όλοι. δεν χρειαζεται να πουμε τίποτα.

Κώστα κοίταξε.

Η ανάγκη επέμβασης στο File System για μένα δεν είναι αποτέλεσμα της εργασίας μου αλλά της χομπίστικης ενασχόλησης με το iPhone στα πλαίσια και των καθηκόντων μου στο navimania. Κάνω καθημερινά πειράματα στο iPhone και τα αρχεία του και χωρίς πρόσβαση στο File System αυτά δε γίνονται.

Τα άλλα ναι ξέρω ότι αντικαθιστούνται. Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως τα οποία χρειάζομαι ακόμα με τον τρόπο που δίνονται από το Cydia και όχι τις εναλλακτικές εφαρμογές.

Τώρα για τη μπαταρία, έχω εξηγήσει στο παρελθόν τη διαφορά των τριων κατηγοριών εφαρμογών από το Cydia (process, deamon, mobile substrate) αλλά και το ποιές εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερο μπαταρία λόγω των dependencies που έχουν. Η ζωή της μπαταρίας εξαρτάται από τις εφαρμογές του Cydia που περνάει καθένας μετά το JB. Όχι από το JB το ίδιο. Αν δηλαδή κάποιος έχει περασμένο το Insomnia (που είναι deamon) και το έχει συνέχεια ανοιχτό όταν είναι σε WiFi, η μπαταρία θα λιώσει. Το Lockinfo επίσης όταν έχει πάνω του Plugins για καιρό και ειδικά για Twitter πάλι θα τραβάει μπαταρία. Αυτά είναι λογικά όλα και αναμενόμενα, μιας και τα περισσότερα πράγματα που περνάμε από το Cydia δεν είναι σκέτα processes αλλά Mobile Substrates τα οποία δεν τρώνε πολύ μπαταρία ή μνήμη αλλά όσα περισσότερα μαζεύονται τόσο το χειρότερο ή Deamons που σκίζουν την αυτονομία ή ακόμα χειρότερα είναι εφαρμογές οποιασδήποτε από τις παραπάνω 3 κατηγορίες που έχουν πολλά dependencies πράγμα το οποία πρακτικά σημαίνει ότι όταν εκτελούνται, εκτελούνται από κάτω και άλλα processes.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned