Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καληνυχτα και καλο ταξιδι σε οσους θα ταξιδεψουν, Τα λεμε ειτε online ειτε Ping! :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Δημήτρη δεν ήξερα ότι είναι καιρός που υπάρχει η ανάλυση αυτή. Πάντως πραγματικά, είναι ακριβώς ότι πρέπει για αυτή την οθόνη αυτή η ανάλυση... Άντε να την ανέβαζαν λιγάκι ακόμα.. Αλλά είναι όλα τα λεφτά.. LED....

Καλό σου ταξίδι λοιπόν... Και θα περιμένουμε νεώτερα όταν φτάσεις! :)

Ζαχαράκη έχει ΜΑΛΕΝΑ στη ΝΕΤ

Εγώ πάντως βλέπω ΑΕΚ

εχω ΟΛΕΣ τις ταινιες της Μονικα....μα ολες....

Tι να δεις από τους κουλους

απο οτι ακουσα παντως παιξανε καλα...

Κάτι ανάλογο μου έτυχε και εμένα με έναν ακριβώς με την ίδια ηλικία που λες και εσύ.Με πέτυχε από μια αγγελία μου σε site δημοπρασιών και αφού με πέθανε στα παζάρια(μιλάμε για συναλλαγή των 120 ευρώ) λες και είναι το παιδάκι που τα βάζει ευρώ-ευρώ από το χαρτζηλίκι του,του το έστειλα με αντικαταβολή την Δευτέρα και μου στέλνει αμέσως μετά λυπάμαι αλλά δεν το θέλω και δεν θα το παραλάβω :wacko:

Πραγματικά πάντως κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι για λύπηση καθώς έτσι είναι σίγουρα σε κάθε στιγμή της ζωής τους

δυστυχως ετσι ειναι .. Σκεφτηκα να τον αναφερω μονο κ μονο μην την πατησει πιο ασχημα κανενας αλλος αλλα δεν μου παει....

Καληνυχτα και καλο ταξιδι σε οσους θα ταξιδεψουν, Τα λεμε ειτε online ειτε Ping! :D

αυτο κι αν ειναι ΝΕΟ!!!

Ο πτεραρχος να μιλαει με ping:lol:

παντως τα πηρα τα μηνυματα σας χθες ολα και μαλιστα χωρις 3G/wifi:blink:

ημουν με απλο Gsm:blink:

μακαρι να το φτιαξουνε κ θα το αγορασω αμεσως!!

Καλο ταξιδι Δημητρη! Οποτε βρεθεις σε δικτυο κανε κληση να σε παρω:)

την Καλημερα μου σε ολη την παρεα:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

το 15αρι ΜΒΡ εχει την ιδια αναλυση απο την εποχη του superdrive Powerbook...το οποιο και εχω...

δηλαδη απο το 2005...

το δικο μου ΜΒΡ την ιδια εχει.

ειναι καλη αναλυση και ᾽᾽σωστη᾽᾽ για ολα αλλα επρεπε να την ειχαν ανεβασει λιγο μετα απο τοσο καιρο...

;)

Αν το εκαναν θα μικρυνε ο κοκκος παρα πολυ και θα καθιστουσε κουραστικη την οθονη. Παντα κοιταμε τον κοκκο. Κανονικοι θεωρουνται απο 0,27 και πανω, μαλλον καλυτερα να στα 0,282. Βεβαια στα laptop δεν εχουμε αυτην τη δυνατοτητα, και παιζουμε με πιο μικρα dots.

Καλημερα σε ολη την παρεα:)

EDIT:Οπα, βλεπω καλα: 15.4 inc και 1440*900; Ειναι ηδη αρκετα μικρο το dot pitch, δεν παιρνει με τιποτα μεγαλυτερη αναλυση

λινκ ( πινακακι)

ƒ

...............αυτο κι αν ειναι ΝΕΟ!!!

Ο πτεραρχος να μιλαει με ping:lol:

παντως τα πηρα τα μηνυματα σας χθες ολα και μαλιστα χωρις 3G/wifi:blink: ημουν με απλο Gsm:blink: μακαρι να το φτιαξουνε κ θα το αγορασω αμεσως!! ................την Καλημερα μου σε ολη την παρεα:D

Καλημερα Δημητρη. Ναι, ειδα βελτιωση με την τελευταια αναβαθμιση και γλυτωσε το delete. Οσο δε για το κοστος ειναι ακομη free, οποτε κατεβασε την. Εκαναν ηδη το πρωτο update και βελτιωθηκεσημαντικα. Οποτε go ahead, κατεβασε την τωρα και θα εχεις και τις αναβαθμισεις. Την καλημερα μου σε ολους :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

καλά παιδιά, το Genius του Ι-tunes είναι πρώτο εργαλείο, πολύ καλό. Θενκς Νικ :)

Καλημέρα σε όλους.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημερα Δημητρη. Ναι, ειδα βελτιωση με την τελευταια αναβαθμιση και γλυτωσε το delete. Οσο δε για το κοστος ειναι ακομη free, οποτε κατεβασε την. Εκαναν ηδη το πρωτο update και βελτιωθηκεσημαντικα. Οποτε go ahead, κατεβασε την τωρα και θα εχεις και τις αναβαθμισεις. Την καλημερα μου σε ολους :)

το εχω Κωστη,απλα λεω να το αγορασω για την επιλογη που σου δινει με τις εικονες.

Παντως παλι δεν το βλεπω να δουλευει καλα...ποσοι πηραν το μηνυμα που του εστειλα σημερα το πρωι; Εσυ Κωστη πηρες τπτ απο μενα σημερα;

καλά παιδιά, το Genius του Ι-tunes είναι πρώτο εργαλείο, πολύ καλό. Θενκς Νικ :)

Καλημέρα σε όλους.

Λευτερη εγω απλα διαλεγω επιλογες δικες μου απο την μουσικη μου στον υπολογιστη,τα πεταω μεσα στο itunes κ βαζοντας τα ανα ωρα τροποποιησης επιλεγω τα τελευταια που εχω προσθεσει κ τα αποθηκευω σαν νεα playlist,που την ονομαζω οπως θελω!

Ετσι ειναι σαν να διαβαζω φακελους δικους μου με δικες μου μουσικες επιλογες!

σωθηκα με αυτον τον τροπο κ ετσι εκμεταλευομαι καλυτερα την τρομερα ποιοτικη μουσικη ακροαση του μηλου!

Τωρα καμια φορα δουλευω και το genious ετσι για αλλαγη στα ακουσματα, μιας και αυτες τις επιλογες που χρησιμοποιω κ στο μηλο,τις δουλευω χρονια τωρα:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημέρα και από μένα.

Σήμερα πετάω και 'γω για κάτω. Το βραδάκι κατά τις 8 θα πατήσω Ελλάδα. Ιντερνετ προφανώς υπάρχει και εκεί και στο iPhone οπότε και το Ping θα δουλεύει και από δω θα τα λέμε.

Προς το παρόν απολαμβάνω τον καφέ μου και μετά πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσες.

Καλημέρα και από μένα.

Σήμερα πετάω και 'γω για κάτω. Το βραδάκι κατά τις 8 θα πατήσω Ελλάδα. Ιντερνετ προφανώς υπάρχει και εκεί και στο iPhone οπότε και το Ping θα δουλεύει και από δω θα τα λέμε.

Προς το παρόν απολαμβάνω τον καφέ μου και μετά πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσες.

με το καλό να έρθεις Νικόλα:)

για Χριστούγεννα ή σ/κ ;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Να ΄σαι καλά Λευτέρη! Για Χριστούγεννα έρχομαι. Μέχρι 10 Ιανουαρίου θα είμαι κάτω.

Να ΄σαι καλά Λευτέρη! Για Χριστούγεννα έρχομαι. Μέχρι 10 Ιανουαρίου θα είμαι κάτω.

Αντε με το καλο Νικολα! Καλο ταξιδι!

Κανονιστε να μαζευτουμε να τα πουμε απο κοντα !!

Edit

για το ping..

Τι καταλαβα,πρεπει να υπαρχει ενεργη συνδεση ιντερνετ για να λαβεις τα μηνυματα...η κανω λαθος;

Οταν στελνεις συνδεεται το τηλ και στελνει αμεσα..

Για να λαβεις ομως δεν το κανει παντα σωστα με αποτελεσμα να ερχονται ολα τα μηνυματα μαζεμενα μολις πιασει συνδεση δεδομενων το κινητο...

Το αφηνω να τρεχει στο παρασκηνιο ανοιχτο να δω τι θα αλλαξει..

Ποιός θα κανονίσει και που?

Μη με ξεχάσετε :lol::):lol:

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Ποιός θα κανονίσει και που?

Μη με ξεχάσετε :lol::):lol:

Μην ανυσηχεις και απο εδω μεσα θα κανονιστει οτι ειναι:)

ο θεος με τιμωρησε...μια ωραια ημερα της προηγουμενης βδομαδος σκεφτηκα να δωσω το μηλοφωνο και να παρω τo leo..μια ημερα πριν τη συναλλαγη ημερα Τριτη 15/12 μου την πεσανε 2 τυποι με παππακι μολις παρκαρα το αυτοκινητο (εμ πηγα ο ηλιθιος και παρκαρα ακριβο αυτοκινητο με το γιατροσημο φατσα καρτα στο νεο φαληρο στις γραμμες του ηλεκτρικου) και με αδειασαν:τσαντα,ιατρικα ακουστικα,στοιχεια ασθενων,πορτοφολι,εγγραφα,για αλλη μια φορα ηλιθιος ειχα τα παντα μεσα στη τσαντα....ετσι παει κ το μηλο...την ιδια μερα απογευμα βλεπω email απο vodafone για διαθεσιμοτητα iphone 3gs(ειχα πει να με ειδοποιησουν απο το σεπτεμβρη που το εψαχνα τοτε και τελικα το ειχα παρει απο αλλου)..τι να κανω εκταμιευσα μερος του δωρου και πηγα το ξαναπηρα...α,την ιδια ημερα εκλεψαν το omnia της συζυγου μου στην περιοχη της Καλλιθεας-σειρα πηγε η γκινια και η ηλιθιοτητα και των δυο μας...ρε παιδια ασχετο αλλα χτες επαιξα το dragon's lair (οι παλιοι θα ξερετε τι εστι...) και το driver...εχω μεινει με το στομα ανοικτο...δεν ειμαι πια φανατικος gamer αλλα απο χτες το χω φορτισει 2 φορες...μηπως καηκα?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

@drmdtsap

Λυπάμαι πολύ για τις 2 απανωτές ατυχίες!

Εύχομαι αποκατάσταση (όχι μόνο για το τηλέφωνο αλλά και ολα τα αλλά).

Mobile me και find my phone δεν παίζει ε;

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

δυστυχως οχι...ειχα εφαρμογη για wm αλλα δεν την περασα ποτε...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

ο θεος με τιμωρησε...μια ωραια ημερα της προηγουμενης βδομαδος σκεφτηκα να δωσω το μηλοφωνο και να παρω τo leo..μια ημερα πριν τη συναλλαγη ημερα Τριτη 15/12 μου την πεσανε 2 τυποι με παππακι μολις παρκαρα το αυτοκινητο (εμ πηγα ο ηλιθιος και παρκαρα ακριβο αυτοκινητο με το γιατροσημο φατσα καρτα στο νεο φαληρο στις γραμμες του ηλεκτρικου) και με αδειασαν:τσαντα,ιατρικα ακουστικα,στοιχεια ασθενων,πορτοφολι,εγγραφα,για αλλη μια φορα ηλιθιος ειχα τα παντα μεσα στη τσαντα....ετσι παει κ το μηλο...την ιδια μερα απογευμα βλεπω email απο vodafone για διαθεσιμοτητα iphone 3gs(ειχα πει να με ειδοποιησουν απο το σεπτεμβρη που το εψαχνα τοτε και τελικα το ειχα παρει απο αλλου)..τι να κανω εκταμιευσα μερος του δωρου και πηγα το ξαναπηρα...α,την ιδια ημερα εκλεψαν το omnia της συζυγου μου στην περιοχη της Καλλιθεας-σειρα πηγε η γκινια και η ηλιθιοτητα και των δυο μας...ρε παιδια ασχετο αλλα χτες επαιξα το dragon's lair (οι παλιοι θα ξερετε τι εστι...) και το driver...εχω μεινει με το στομα ανοικτο...δεν ειμαι πια φανατικος gamer αλλα απο χτες το χω φορτισει 2 φορες...μηπως καηκα?

Τι ειναι αυτα τα πράγματα που διαβαζω βρε παιδια στην Ελλάδα.

Ακου εν ψυχρω ληστία με απειλή φαντάζομαι.

Η το αλλο πηραν την κοπέλα αφου εδειραν τον φίλο της.

Αρχιζω να μην στεναχωριέμαι που επέλεξα να ζω μακρια.

Ολα αυτα τα φαινομενα ειναι παραγωγα της ατιμωρησίας. Ξερουν οτι οι συνεπειες θα είναι ελάχιστες οπότε δεν εχουν προβλημα να σε ληστεψουν να σε μαχαιρώσουν αν αρνηθείς κλπ.

Καλα κάνουν στην Αίγυπτο και είναι αυστηροί.

Ξερετε ποσο τρεμουν την φυλακή οι μικροκακοποιοι;

Γιατι το εξπρες του Μεσονυκτίου είναι εδώ.......

Το σκέπτονται δυο φορες πριν αγγιξουν κατι.

Ξερετε οτι στην Ελλάδα αν το θύμα ληστείας ριξει μια στο κεφάλι του ληστή μ ενα ξύλο και τον στείλει στο νοσοκομείο, θα του ρίξουν μεγαλύτερη ποινή απ οτι στον ληστη;

Παντως καλυτερα κατηγορούμενος παρα δαρμένος και ληστευμένος.

Στην Αθηνα εχω το κοντόκαννο δίκαννο που χρησιμοποιουσα για κυνηγι Μπεκάτσας, πάντα γεμάτο απλά το αφηνω ανοικτό. Ενα κλακ και είναι ετοιμο.

Χαιρομαι την Αμερικανικη νομοθεσία. Μπήκες καποιος στο σπίτι σου; του την αναβεις και δεν τρεχει τιποτα.

Σε λιγο θα γινουμε σαν την Βραζιλια, θα κυκλοφορουμε με ψευτικα κοσμηματα και νταμυ τηλέφωνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αντε με το καλο Νικολα! Καλο ταξιδι!

Edit

για το ping..

Τι καταλαβα,πρεπει να υπαρχει ενεργη συνδεση ιντερνετ για να λαβεις τα μηνυματα...η κανω λαθος;

Οταν στελνεις συνδεεται το τηλ και στελνει αμεσα..

Για να λαβεις ομως δεν το κανει παντα σωστα με αποτελεσμα να ερχονται ολα τα μηνυματα μαζεμενα μολις πιασει συνδεση δεδομενων το κινητο...

Το αφηνω να τρεχει στο παρασκηνιο ανοιχτο να δω τι θα αλλαξει..

Δημήτρη το δικό σου το μύνημα που έλαβα το πρωί το πήρα με push γιατί το ping δεν ήταν ανοιχτό και το iPhone ήταν σε αναμονή (προφανώς με 3g) πάνω σε ένα ηχείο φορτιστή που έχω, απλώς άργησα να το πάρω στα χέρια μου και να σου απαντήσω.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

@drmdtsap

Γιατρε μου, ειλικρινα πολυ στεναχωρηθηκα :wacko:. Τι κακο ειναι αυτο.

Παρηγορια, οτι δεν επαθε κανενας κακο :happy:

Τωρα για να ευθυμησουμε λιγο, ειδατε τι παθαινει καποιος, οταν αποφασιζει να δωσει το μηλο και να περασει στην απεραντη οχθη :p? Γιαυτο "το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ" που ελεγε και ο συγχωρεμενος ο Κωνστανταρας :lol:

Κωστας (Pterarxos)

φιλε @drmdtsap στεναχωρηθηκα με την ατυχια σου φιλε μου...τετοια βλεπω και με πιανει τρελλα μερικες φορες....

αυτο που λεει ο Κωστας (TeSalat) ειναι ο κυριος λογος που " επιτρεπονται " τετοιες συμπεριφορες εδω στην ψωροκαοσταινα μας τα τελευταια χρονια...

εχει ξεφυγει ο ελεγχος πια...

μπορουν να σε σκοτωσουν για μια θεση παρκινγκ...(και αυτο εχει γινει)

σε κλεβουν,σε χτυπουν,σε εξαπατουν και αν μιλησεις κινδυνευεις να βρεις και τον μπελλα σου...

ειναι φορες που πρεπει καποιος να παρει τον νομο στα χερια του για να βρει το δικιο του...αρκει να μην το μαθει αλλος....

μπαινουν μεσα στο σπιτι σου και αν τολμησεις να κανεις κατι στους κλεφτες κινδυνευεις να βρεθεις μεσα πιο νωρις και απο τους κλεφτες....

εγω απο τοτε που μεγαλωσαν τα παιδια μου,δεν εχω ποτε οπλα μεσα στο σπιτι μου γιατι ξερω πολυ καλα οτι το "αδειο" οπλο ειναι αυτο που σκοτωνει....

εχω χασει παλια 1ο ξαδερφο ετσι απο "αδειο" οπλο ...το πηραν σαν παιδια να παιξουν και το "αδειο" οπλο εκπυρσοκροτησε κατα λαθος....

δυο οικογενειες βυθιστηκαν στο πενθος......

τα οπλα ποτε δεν ελυναν προβληματα απλα δημιουργουσαν και αλλα...ακομη πιο σοβαρα....

υπαρχουν πολλοι τροποι να λυσεις προβληματα...τροποι για αντρες και οχι για αδερφες....(αυτοι για μενα "καθαριζουν" μονο με τα οπλα....)και δεν ενοω φυσικα με την συζητηση :!:

το θεμα ειναι να αποφευγονται οσο το δυνατον τετοιες καταστασεις στην ζωη μας...

γιατι σε τετοιες περιπτωσεις,τα 10'' που δεν καταφεραμε να συγκρατησουμε τον εαυτο μας...μπορει να τα μετανοιωνουμε για ολη την υπολοιπη ζωη μας....

φιλικα και αλλαξτε κουβεντα ....:O

Λοιπόν για αλλαγή κουβέντας και στο πνεύμα των γιορτών!

Μήπως πρέπει να βάλουμε μπροστά αυτό που συζητήθηκε πριν λίγα posts?

Χριστουγεννιάτικη δηλαδή συνάντηση (κάτω από τα Τέμπη αυτή τη φορά; ζητώ συγγνώμη από τους Βορειότερους φ(μ)ιλους!)

Υπάρχει όρεξη / ιδέες;

Λοιπόν για αλλαγή κουβέντας και στο πνεύμα των γιορτών!

Μήπως πρέπει να βάλουμε μπροστά αυτό που συζητήθηκε πριν λίγα posts?

Χριστουγεννιάτικη δηλαδή συνάντηση (κάτω από τα Τέμπη αυτή τη φορά; ζητώ συγγνώμη από τους Βορειότερους φ(μ)ιλους!)

Υπάρχει όρεξη / ιδέες;

εγω ειμαι μεσα !αρκει να ειναι μερα μη εργασιμη και φυσικα οχι βαρια αργια(δλδ παραμονη η ανημερα Χριστουγεννων )μιας και αυτες οι μερες ειναι για την οικογενεια :)

Συμφωνώ με τον Δημήτρη.

Είμαι μέσα

Μόνο που 22-27 Δεκ. 2009 θα είμαι Καβάλα &

14-18 Ιαν 2010 Γερμανία

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

εγω ειμαι μεσα !αρκει να ειναι μερα μη εργασιμη και φυσικα οχι βαρια αργια(δλδ παραμονη η ανημερα Χριστουγεννων )μιας και αυτες οι μερες ειναι για την οικογενεια :)

Απόλυτα σωστή προσέγγιση!

Δηλαδή κάτι σαν Κυριακή 27 Δεκ ή Σάββατο/Κυριακή 2/3 Ιαν;

Βραδυνή ή μεσημεριανή ταβέρνα;

Εγώ είμαι ΟΚ σε όλες αυτές τις εναλλακτικές.

Να αρχίσουμε να δηλώνουμε διαθεσιμότητες ή και άλλες ιδέες;

2-3 Ιαν για να είναι και οι ξενιτεμένοι

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned