soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Πολύ όμορφο αυτό που δείχνετε παιδιά, αλλά εγώ θα προτιμήσω το τηλέφωνό μου πιο απλό.. Δεν θα του ξαναβάλω το LockInfo.. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε μια ομάδα εφαρμογών από το Cydia που είχα βάλει ή μόνο στο LockInfo και στα "δικά" του, αλλά από όταν το έκαναν από Free->$4.99 και το έβγαλα γιατί δεν δούλευε, και έκλεισα και του Panosha το Theme, είδα μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Δηλαδή, μπορεί τώρα το βράδυ έχοντας αφήσει ανοιχτό 3G και τα υπόλοιπα, να χάνω όση έχανα όταν τα έκλεινα όλα.. Μπορεί... Και δεν το ξαναβάζω.. Απλά το Lock Calendar και τίποτα περισσότερο. Βλέπω με λιτό και απέριττο τρόπο τα του ημερολογίου για σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Και χωρίς να έχω βάλει To Do και τέτοια. Ό,τι θέλω, στο ημερολόγιο. Και είμαι μια χαρά έτσι...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ότι το SBSettings είναι αναγκαίο κ δε νομίζω κανείς που το χει χρησιμοποιήσει έστω για λίγο να μπορεί εύκολα να το αποχωριστεί για χάρη της ταχύτητας και της μπαταρίας.!!! Σε αντίθεση με το lockinfo για το οποίο νόμιζα οτι και ο Δημήτρης (αν κατάλαβα καλά) ότι δηλαδή "τρώει" πολύ μπαταρία κ ίσως να μην αξίζει... εγώ πάντως μονο με την αφαίρεση του WinterBoard και των "παρελκόμεων" του είδα αύξηση μπαταρίας με την ίδια χρηση μισή μέρα!! κ μου κάνε εντύπωση!! βέβαια ο κώστας λόγω γνώσεων ειναι σε θέση να κάνει πιο αξιόπιστες μετρήσεις από μένα άρα θα ξαναρχίσω απ την αρχή μπας και!!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μιχάλη, το SBSettings είναι από τις πλέον χρήσιμες και έξυπνες εφαρμογές που υπάρχουν στο Cydia. Και γενικότερα, είναι ένα κομμάτι που συμπληρώνει τέλεια το iPhone. Τώρα για τα υπόλοιπα.. Winterboard δεν βγάζω. Εν γνώση μου έχω θυσιάσει λίγο από ταχύτητα και αμεσότητα για την "ομορφιά". Προς το παρόν τουλάχιστον, όσο μπορώ να του αλλάζω την εμφάνιση, θα το αφήσω. LockInfo είχα σκεφτεί να αγοράσω και να βάλω αλλά μετά μου φαίνεται άχρηστο. Ωραία όλα αυτά που βλέπω, αλλά έχω το σημαντικό (ημερολόγιο) στην LockScreen με άλλον τρόπο. Και σίγουρα πιο ελαφρύ. Τώρα, που δεν έχω SMS, αναπάντητες και e-mail, δεν πειράζει. Με το που ξεκλειδώσω, όλα μπροστά μου είναι... :shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Σιγουρα το winterboard κι ολα αυτα καταναλωνουν περισσοτερο ρευμα και ριχνουν γρηγοροτερα την μπαταρια. Ομως κι εδω το sbsettings μπορει να μας βγαλει καθαρους οταν χρειαζομαστε οικονομια. Πηγαινουμε στο more/mobile substrate addons και κανουμε off οποια προγραμματα cydia ξερουμε οτι ειναι ενεργοβορα. Οταν ειμαστε την μιση μερα στο γραφειο και την αλλη μιση στο σπιτι τι οικονομια να κανουμε, οτι ωρα θελουμε το ριχνουμε στην usb του υπολογιστη και φορτωνει. Εγω τα εχω ολα ανοικτα notifications 3G, wifi κλπ. Τα κλεινω τα βραδια και οταν ειμαι εξω για πολλες ώρες. Επισης παραγγειλα μια θηκη φορτιστη (20 ευρω με τα μεταφορικα) που μπορει να φορτισει σχεδον 2 φορες το iphone. θα χρησιμοποιειται κυριως για εκτακτες περιπτωσεις και με πατεντα που εχω στο μυαλο μου σαν βαση για το αυτοκινητο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Οταν ειμαστε την μιση μερα στο γραφειο και την αλλη μιση στο σπιτι τι οικονομια να κανουμε, οτι ωρα θελουμε το ριχνουμε στην usb του υπολογιστη και φορτωνει. Μόνο Κώστα που οι επαναλαμβανόμενες φορτίσεις έχουν ως αποτέλεσμα το ταχύτατο aging της μπαταρίας. Ειδικά μάλιστα οι lithium-based του iPhone τείνουν να "γερνούν" χάνοντας σε αυτονομία από 0.1% μέχρι και 0.3% σε κάθε φόρτιση, ποσοστό τρομερά υψηλό. Όχι ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα βέβαια για κάποιους επό εμάς που δεν συνηθίζουν να κρατούν στην κατοχή τους το ίδιο τηλέφωνο για πολύ... :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 απο το quickwidgets εχει κανεις εμπειρια? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Να ρωτήσω κάτι γιατί τα αγγλικά με προδίδουν.. Και στα ελληνικά δεν το καταλαβαίνω.. Όταν πάω να συγχρονίσω επαφές και ημερολόγιο με το me.com , μου λέει: Merge?Συγχώνευση στα ελληνικά.. Ακριβώς: Υπάρχει ήδη περιεχόμενο (επαφές που έχουν συγχρονιστεί με το Mac σας). Θέλετε να το συγχωνεύσετε με το λογαριασμό MobileMe σας; Συγχώνευση με MobileMe Να μην γίνει συγχώνευση Ακύρωση Τι πατάω για να πάρει τα του iPhone και να τα βάλει στο MobileMe χωρίς να χαθούν?? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μόνο Κώστα που οι επαναλαμβανόμενες φορτίσεις έχουν ως αποτέλεσμα το ταχύτατο aging της μπαταρίας. Ειδικά μάλιστα οι lithium-based του iPhone τείνουν να "γερνούν" χάνοντας σε αυτονομία από 0.1% μέχρι και 0.3% σε κάθε φόρτιση, ποσοστό τρομερά υψηλό. Όχι ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα βέβαια για κάποιους επό εμάς που δεν συνηθίζουν να κρατούν στην κατοχή τους το ίδιο τηλέφωνο για πολύ... :lol: θανο δίκιο έχεις αλλά η μπαταρία του iPhone εξαντλείται από την χρήση και όχι τόσο από την αναμονή. Οπότε αν θες να κανείς browsing κλπ μοιραία θα χρειαστείς παραπανω από μια σύνδεση με υπολογιστή για να δανειστεί ρεύμα. Εγώ δεν το φορτιζω ποτέ από πρίζα. Άρα λοιπόν η το χρησιμοποιείς και μοιραία μπαίνει συχνά στη φόρτιση η το αφήνεις Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ... η το χρησιμοποιείς και μοιραία μπαίνει συχνά στη φόρτιση η το αφήνεις Όπου στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, δεν γίνεται. Εγώ αφορμή ψάχνω για να το χρησιμοποιώ. Δηλαδή, μου αρέσει τόσο πολύ το JaaduVNC που ευκαιρία ψάχνω να σηκωθώ από τον υπολογιστή και να χειριστώ από το τηλέφωνο το Mac! :D Μια απόφαση είναι και να αγοράσεις ένα δύο καλώδια παραπάνω!!! Εγώ πλέον όπου και να πάω μπαίνει σε ρεύμα. Είτε σπίτι, είτε στην σχολή είτε στο αυτοκίνητο.. Έχει ρεύμα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Άρα λοιπόν η το χρησιμοποιείς και μοιραία μπαίνει συχνά στη φόρτιση η το αφήνεις Έτσι είναι. Μην νομίζεις πως και εγώ δεν κάνω το ίδιο αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό σκοτώνει την μπαταρία, και όχι τίποτα άλλο αλλά η μαμά Apple φρόντισε να μην αλλάζει εύκολα (και φτηνά). :rolleyes: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εγω σας χαιρεταω σιγα σιγα μαλλον.... περισσοτερα σε λιγες μερες... θα κανω το προσωπικο μου συγκριτικο και θα σας πω.... `Τε Salat εχεις κανει πολυ καλη δουλεια οσον αφορα τα lockscreen κλπ... μπραβο σου....ωραιος... φιλοι η μπαταρια τρωγεται με τετεια πραγματακια... ισως η 3.2 να ειναι καλητερη... μεχρι τοτε ομως και ελπιζοντας να μπορει να γινεται untethered jailbreak θα δοκιμασω καποια αλλη συσκευη... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εγω σας χαιρεταω σιγα σιγα μαλλον.... περισσοτερα σε λιγες μερες... θα κανω το προχωπικο μου συγκριτικο και θα σας πω.... `Τε Salat εχεις κανει πολυ καλη δουλεια οσον αφορα τα lockscreen κλπ... μπραβο σου....ωραιος... φιλοι η μπαταρια τρωγεται με τετεια πραγματακια... ισως η 3.2 να ειναι καλητερη... μεχρι τοτε ομως και ελπιζοντας να μπορει να γινεται untethered jailbreak θα δοκιμασω καποια αλλη συσκευη... μητσακο ελπιζω να πηγες σε adroid και οχι πουθενα αλλου.... Εκει ειναι το μελλον ηδη απο χθες...(το *χθες* μεταφορικα παντα,οχι οτι εχω αλλαξει κατι :p) εκει μας βλεπω καποια στιγμη ολους:lol: Κωστη( tesalat) δεν το ξαναβαζω το lockinfo..το δοκιμασα παλι σημερα μιας και το εχω αγορασει ( και αυτο...) για το θεμα που μας εδωσαν τα παιδια (pic,pazo) αλλα αρχισα να εχω ψιλο καθυστερησεις και καποια λαγκς σε πληκτρολογηση αλλα και σε περιηγηση μεσα σε υπομενου κ ρυθμισεις.. Μην φανταστει κανεις κατι δραματικο, αλλα ετσι πως μας εχει μαθει το μηλαρακι...:happy: καθε τι που δεν γινεται απλα ακαριαια ... Δεν μας αρεσει! Παντως ενα ευχαριστω στα παιδια που μας εδωσαν τις πληροφοριες και το how to, ειναι δεδομενο!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τα νεύρα μου!!! πήγα να ξανακατεβάσω το winterboard απ το cydia κ καταφέρα (γιατι περί κατορθώματος πρόκειται) να κολλήσει!!! νεκρο τελείως το άτιμο!!! κ η πλάκα ειναι ότι το χα σβήσει την παρασκευή!!! το βάλα σε recovery mode γιατί δε το βλέπε ούτε το pc κ τώρα βρίσκεται σε διαδικασία restore!!! κ δε μπορώ να καταλάβω γιατί το παθε!!!! λίγο ήθελα να το σπάσω!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 μητσακο ελπιζω να πηγες σε adroid και οχι πουθενα αλλου.... Εκει ειναι το μελλον ηδη απο χθες...(το *χθες* μεταφορικα παντα,οχι οτι εχω αλλαξει κατι :p) εκει μας βλεπω καποια στιγμη ολους:lol: μεχρι να βγει το Bravo δεν ασχολουμαι... οταν το λαβω το αλλο θα σας πω... δεν πουλαω το iPhone προς το παρον ομως... οχι ακομα... αν και πιο πολυ το εχω στο συρταρι. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Με το καλό να φτάσει το τηλέφωνο Δημήτρη.. Αλήθεια, Hero πήρες που έλεγες??? Μακάρι να μπορέσει το Android να ανέβει και να χτυπήσει στα ίσα το iPhoneOS.. Έτσι μόνο δεν θα κάτσει κανείς στα αυγά του και θα πρέπει να εξελιχθούν.:worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 SOS παιδια ούτε με restore άνοιξε .... τι κανουμε τώρα?? Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 SOS παιδια ούτε με restore άνοιξε .... τι κανουμε τώρα?? Το επόμενο λογικό βήμα είναι, ξανά restore, αφού το βάλεις σε DFU mode. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ναι όντως με το τρίτο restore δούλεψε!!! ευχαριστώ!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Θα συνφωνησω απολυτα μαζι σου φιλε zaharaki για αυτο και κραταω ακομα τον ηρωα περιμενοντας την 2.1.Θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εγω σας χαιρεταω σιγα σιγα μαλλον.... περισσοτερα σε λιγες μερες... θα κανω το προσωπικο μου συγκριτικο και θα σας πω.... `Τε Salat εχεις κανει πολυ καλη δουλεια οσον αφορα τα lockscreen κλπ... μπραβο σου....ωραιος... φιλοι η μπαταρια τρωγεται με τετεια πραγματακια... ισως η 3.2 να ειναι καλητερη... μεχρι τοτε ομως και ελπιζοντας να μπορει να γινεται untethered jailbreak θα δοκιμασω καποια αλλη συσκευη... Και καλά θα κανείς. Το έχω βαρεθεί του σκοτωμου. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα το αντικαταστησω με το επόμενο μοντέλο. Πριν λίγο συζηταγαμε ότι δεν πέφτει η μπαταρία στην αναμονή. Ήμουν στο 54% το άφησα κανά 2ωρο και μόλις το ανοίγω βλέπω 22% rebout και παει στο 51 μετά από λίγο το ξανά ανοίγω και βλέπω 18%. Τι να πω δεν ξέρω. Απλά αν είχα την δυνατότητα να το πουλησω θα έπαιρνα το HD2 Έχει που έχει τόσες ελειψεις μόλις πας να το συμορφωσεις με jb και κάποια Cudia apps αρχίζει και θέλει καλώδιο και όχι μόνο. Το ίδιο παθαίνει και σε νορμαλ κατάσταση μόλις το δουλέψει με όλα του τα κομφορ δηλαδή notifications push κλπ. Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν μου είναι αρκετά αυτά που προσφέρει παραπάνω δηλαδή το καταπληκτικό screen touching και browsing. Με αυτή την άθλια μπαταρία δεν μπορείς να το εκμεταλευτεις όταν χάνει στο browsing 35% την ώρα. Τι να κάνω που εχω μπει στον χώρο με τόσες εφαρμογές που έχω αγοράσει. Εδώ και πόση ώρα που είμαι συνδεδεμένος και γράφω δεν έχει πέσει κάτω από το 42% που έφτασε με λίγα λεπτά φορτισης. Δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά. Πάντως δεν έχει πρόβλημα η συσκευή. Την καραταεκαρισα χωρίς jb και μπορούσε να βγάλει άνετα 30 ώρες με χρήση γραφείου συν μια ματιά στα sites. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ετσι ειναι... και εγω πλεον οκ οι εφαρμογες αλλα θελω και κατι παραπανω... οποτε... προς το παρον stand by. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Πριν λίγο συζηταγαμε ότι δεν πέφτει η μπαταρία στην αναμονή. Ήμουν στο 54% το άφησα κανά 2ωρο και μόλις το ανοίγω βλέπω 22% rebout και παει στο 51 μετά από λίγο το ξανά ανοίγω και βλέπω 18%. Τι να πω δεν ξέρω. Απλά αν είχα την δυνατότητα να το πουλησω θα έπαιρνα το HD2 Έχει που έχει τόσες ελειψεις μόλις πας να το συμορφωσεις με jb και κάποια Cudia apps αρχίζει και θέλει καλώδιο και όχι μόνο. Αν έχεις τέτοιες συμπεριφορές κάτι δεν πάει καλά Κώστα. Δεν είναι λογικό αυτό που σου κάνει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ετσι ειναι... και εγω πλεον οκ οι εφαρμογες αλλα θελω και κατι παραπανω... οποτε... προς το παρον stand by. Δημήτρη είναι όμως και μια άλλη παράμετρος που πρέπει να σκεφτούμε. Όλες οι πρωτοπορειακες εφαρμογές σχεδιάζονται πλέον με γνώμονα το iPhone. Πριν λίγο διάβαζα ότι θα κυκλοφορήσει το 2010 μια εφαρμογή που θα σου επιτρέπει να μέσω υπολογιστή η του iPhone να κανείς πληρωμές με πιστωτική σαν να την χρησιμοποιείς από μηχάνημα. Λοιπόν η μπαταρία μου αντί να πέφτει ανεβαίνει :) μάλλον το snsettings τα ειχει φτυσει και δείχνει την μπαταρία κάτω από το πραγματικό της ποσοστό. Και το αληθινό ποσοστό επανέρχεται με reboot. Θα το κάνω το κάνω επενεγκατασταση να δούμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Για τον φίλο που ρώτησε για τα screenshot που ανέβασα στο μήνυμα 2931 να πώ ότι στην lockscreen έχω το θέμα iphone bleeding και πάνω του έχει πατήσει το Intelliscreen.Για την πάνω μπάρα έχω περάσει κάποια άλλα εικονίδια για wifi,μπαταρία και notifications και έχω αλλάξει το slide to unlock.Στην home screen έχω το θέμα glass orb color και στο dock έχω το TenuisFlow :cool: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris258 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 κακα τα ψεματα ,απο οτι φαινεται εκει ειναι το μελλον :) το Android ειναι η πιο πολλα υποσχομενη πλατφορμα και μαλιστα η πιο γοργα εξελισιμη :) Δημητρη περιμενω να δω την αντιδραση σου οταν δεις το νεο ιφονακι :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts