zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Και νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω κάτι τέτοιες τρέλλες! Θα το πω στην κυρία μου για να δει πως υπάρχουν και άλλοι. :lol: :lol: :lol: ειμαστε πολλοι ..αλλα σκορπιοι :lol::lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κωστη δεν ειναι η 1η δυσκολια ....ειναι μια μεγαλη τρυπα ....:( εμενα δεν μου περναει το itunes τις αλλαγες που εχω στο τηλ και στο outlook... και αυτη ειναι η 1η ερωτηση που εκανα...αλλα απλα χαθηκε η μπαλλα στην μεταφραση :lol: εκει θελω λυση... οσο για την αγγελια,δεν καιγομαι και πολυ ....εχω γερους τοιχους στο σπιτι μου...δεν θα ειναι η 1η φορα που κοπαναω μια συσκευη σε αυτους... εχω σπασει ενα Ν80 και ενα Κ850 στο παρελθον....:ninja::lol: Δημήτρη δηλαδή αν βάλεις μια επαφή στο μήλο, ας πούμε την τεστ1 και στο ουτλουκ την τεστ2 και συγχρονίσεις δεν βλέπεις την τεστ1 στο ουτλουκ και την τεστ2 στο μήλο? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δημήτρη δηλαδή αν βάλεις μια επαφή στο μήλο, ας πούμε την τεστ1 και στο ουτλουκ την τεστ2 και συγχρονίσεις δεν βλέπεις την τεστ1 στο ουτλουκ και την τεστ2 στο μήλο? εχω μια επαφη Μιχαλης με κινητο 1234556,με φωτογραφια και μειλ χχχχ στο outlook στην ιδια επαφη αλλαζω το κινητο και την φωτογραφια αλλα και το μειλ... συχρονιζω τπτ στο outllok καμια αλλαγη... ακουστε να γελασετε τωρα και μετα μου λετε αν εχω αδικο να τον παιρνω στο κρανιο.... συχρονιζω με το google επαφες και ημερολογιο... ολα καλα ξεσυνδεω το τηλ και το ξανασυνδεω και ξανα συχρονιζω... ολα διπλα στο τηλ :wacko: σβηνω τον google exchange και μου σβηνει ολα τα διπλα :wacko::wacko: ρε σεις λετε το τηλ να θελει να κανει σεχ με καποιον απο τους τοιχους μου??:confused: δεν εξηγειται αλλοιως :lol: α ρε pimbackup :ninja: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 εχω μια επαφη Μιχαλης με κινητο 1234556,με φωτογραφια και μειλ χχχχ στο outlook στην ιδια επαφη αλλαζω το κινητο και την φωτογραφια αλλα και το μειλ... συχρονιζω τπτ στο outllok καμια αλλαγη... ακουστε να γελασετε τωρα και μετα μου λετε αν εχω αδικο να τον παιρνω στο κρανιο.... συχρονιζω με το google επαφες και ημερολογιο... ολα καλα ξεσυνδεω το τηλ και το ξανασυνδεω και ξανα συχρονιζω... ολα διπλα στο τηλ :wacko: σβηνω τον google exchange και μου σβηνει ολα τα διπλα :wacko::wacko: ρε σεις λετε το τηλ να θελει να κανει σεχ με καποιον απο τους τοιχους μου??:confused: δεν εξηγειται αλλοιως :lol: α ρε pimbackup :ninja: σημερα επεσε ενα ομνια 2 ενος φιλου στα χερια μου.ωραια χρωματα γρηρορο αλλα μολις χρησιμοποιησα το δαχτυλο μου μαθημενος απο το μηλο........απογοητευτηκα.και τα wm 6.5 δεν ξερω αλλα μαλλον χειροτερα.πηγα να περασω το destinator 7 που ποσταρες δημητρη στο γνωστο μαγαζι και δεν καταλαβα πως κανουμε συντομευση στην επιφανεια εργασιας.ξερω ειμαι λιγο off αλλα ειμαι πρωην wm και νυν iphoneboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ρε σεις λετε το τηλ να θελει να κανει σεχ με καποιον απο τους τοιχους μου??:confused: Ποιός θα είναι ο ...ενεργητικός, το iPhone ή ο τοίχος; :lol: :lol: :lol: Γιατί ναι μεν ο τοίχος είναι ισχυρότερος αλλά μόνο στο iPhone μπορείς να βάλεις ...προφυλακτικό. Όχι βέβαια πως θα αλλάξει το αποτέλεσμα. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 σημερα επεσε ενα ομνια 2 ενος φιλου στα χερια μου.ωραια χρωματα γρηρορο αλλα μολις χρησιμοποιησα το δαχτυλο μου μαθημενος απο το μηλο........απογοητευτηκα.και τα wm 6.5 δεν ξερω αλλα μαλλον χειροτερα.πηγα να περασω το destinator 7 που ποσταρες δημητρη στο γνωστο μαγαζι και δεν καταλαβα πως κανουμε συντομευση στην επιφανεια εργασιας.ξερω ειμαι λιγο off αλλα ειμαι πρωην wm και νυν iphoneboy παρε το destinator.exe απο τον φακελο του προγραμματος που εχεις κανει κοπυ στην καρτα μνημης σου και κανε επικοληση συντομευσης στο my device/windows/start_menu/programs ;) οσο για το of topic...βλεπεις κανεναν εδω μεσα να ειναι ον??:lol: Ποιός θα είναι ο ...ενεργητικός, το iPhone ή ο τοίχος; :lol: :lol: :lol: Γιατί ναι μεν ο τοίχος είναι ισχυρότερος αλλά μόνο στο iPhone μπορείς να βάλεις ...προφυλακτικό. Όχι βέβαια πως αλλάζει το αποτέλεσμα. :p οσα προφυλακτικα και να του βαλω...αυτο θα την γμησει :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μόλις τώρα έβαλα από μία επαφή στο ουτλουκ και στο μήλο. Συγχρόνισα και όλα οκ. Αυτή του ουτλουκ πήγε στο μήλο και αυτή του μήλου στο ουτλουκ. Διόρθωσα τη μία στο ουτλουκ και την άλλη στο μήλο, συγχρόνισα και όλα οκ και στις δυο μεριές. Δημήτρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε σένα γιοκ. Μήπως δεν έχεις στο ITunes τσεκαρισμένη την επιλογή Add contacts created ..... σε ποιό γκρούπ επαφών του ουτλουκ θα τις βάζει? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 παρε το destinator.exe απο τον φακελο του προγραμματος που εχεις κανει κοπυ στην καρτα μνημης σου και κανε επικοληση συντομευσης στο my device/windows/start_menu/programs ;) οσο για το of topic...βλεπεις κανεναν εδω μεσα να ειναι ον??:lol: οκ ευχαριστω.συνεχεια on off λοιπον.για αυτο ισως εχει και κινηση εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Λοιπόν.. Καλού κακού έκανα ένα account στο mobileme και θα του βάλω να κάνει και εκεί ένα sync για να είμαι βέβαιος.. Γιατί συνεχίζω να φοβάμαι. Μετά θα κάνω αυτό που μου λες πριν κάνω setup το google... Και ας βοηθήσει ο Θεός!:lol: Μια απορία.. Στο MobileMe στο iPhone παίρνω αυτό το μήνυμα: http://img90.imageshack.us/img90/7150/web2qp.jpg Όταν λέει Merge... Τι εννοεί??:confused: αυτό εννοεί την ανταλλαγή και όχι την υπερισχυση κάποιου μεταξύ outlook Kai iPhone. Την ίδια επιλογή έχει όταν πας να συχρονισεις με outlook αυτό έλεγα στον Δημητρη. Αλλά γίνεται μέσα από το iTunes. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω τώρα γιατί κάνω κάποιες δοκιμές και αν μπω στο iTunes με συνδεδεμένο το iPhone φοβάμαι μην πάρει backup και χάσω το καθαρω που έχω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μόλις τώρα έβαλα από μία επαφή στο ουτλουκ και στο μήλο. Συγχρόνισα και όλα οκ. Αυτή του ουτλουκ πήγε στο μήλο και αυτή του μήλου στο ουτλουκ. Διόρθωσα τη μία στο ουτλουκ και την άλλη στο μήλο, συγχρόνισα και όλα οκ και στις δυο μεριές. Δημήτρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε σένα γιοκ. Μήπως δεν έχεις στο ITunes τσεκαρισμένη την επιλογή Add contacts created ..... σε ποιό γκρούπ επαφών του ουτλουκ θα τις βάζει? δεν εχω ενεργη επιλογη να το τσεκαρω...:O επιτελους μια απαντηση στο προβλημα μου που εχει βαση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εγώ έχω στο ουτλουκ 4 φακέλους επαφών, με ελληνικά με αγγλικά κλπ για τις ανάγκες διαφόρων συσκευών. Ένας φάκελος είναι για το μήλο. Συγχρονίζω μόνο αυτόν και έχω τσεκάρει να μπαίνουν οι νέες επαφές του μήλου σε αυτόν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα .... έκτός αν ..... μετά από όλα αυτά πάθω κάτι και εγώ :p δεν εχω ενεργη επιλογη να το τσεκαρω...:O επιτελους μια απαντηση στο προβλημα μου που εχει βαση :) Θέλεις να σου δώσω ένα τηλ να μιλήσουμε πριν φύγω για ΟΑΚΑ? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Θέλεις να σου δώσω ένα τηλ να μιλήσουμε πριν φύγω για ΟΑΚΑ? περιμενω Κωστη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ Αγαπητέ κύρι€ Δι€υθυντά Σ€ αυτή τη ζωή τα θέλω μας €ίναι λίγο ως πολύ γνωστά. Πιστ€ύω ότι μπορ€ίτ€ να €κτιμήσ€τ€ την προσπάθ€ια που καταβάλω €ντός της €ταιρ€ίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα ΄€νστικτά σας. Πιστ€ύω ότι αντιληφθήκατ€ τον τόνο της €πιστολής μου και €υ€λπιστώ στην έγκαιρη απάντησή σας. Μ€ €κτίμηση €λ€υθέριος Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: Αγαπητέ κ. Ελευθέριε Η εταιρία βρίσκεται σε μια τρΟΧΙά χαρακτηριστική των καιρών. Εξωγενείς παράγοντες, ως επικίνδυνες ΟΧΙές καραδοκούν, οι επΟΧΙκές διακυμάνσεις δυσκολεύουν την κατάσταση και η προσπάθεια οφείλει να είναι πολυμετΟΧΙκή. Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός χωρίς τη δημιουργία ενΟΧΙκών σκέψεων. Με εκτίμηση Διευθυντής … ΥΓ: Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στο εξΟΧΙκό μου, αν χρειαστείτε κάτι. ενας πολυ εξυπνος τροπος για να ζητησετε αυξηση :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Τελικά, μέσα από το iTunes επέλεξα να συγχρονίσει το ημερολόγιο με το iCal του Mac, τις επαφές με το Address Book του Mac και τις σημειώσεις και μια χαρά τις μετέφερε από το τηλέφωνο στον υπολογιστή και το ξανασυνέδεσα και δεν έχω διπλοεγγραφές. Θα το ξαναδοκιμάσω μετά, θα κάνω και μια αλλαγή να δω τι θα γίνει. Επίσης, περάστηκαν κανονικά οι φωτογραφίες. Τώρα μένει να δω και το MobileMe που μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Αν συνεχίσω να είμαι, μπορεί να πληρώσω για έναν χρόνο να δω πως είναι...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 @milena03 Καλα μας εστειλες :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 περιμενω Κωστη :) Μήτσο ξέρεις γιατί παιδεύεσαι, έτσι; έχει συνενοηθεί το μήλο με το hd2 να σου σπάσουν τα αρχιλίδια, γιατί σε πήραν πρέφα τι τσαντίλας είσαι:lol::lol: Λίγη πλακίτσα, έτσι;:O:D ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ... ενας πολυ εξυπνος τροπος για να ζητησετε αυξηση :lol: πολύ καλό Κωνσταντίνε:lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Αγορασα ενα iphone 3G 8G προγραμμα 3.2.1 και JB Δεν δουλευει το Bluetooth όμως. (ανοιγει αλλα δεν βλέπει τιποτα) Μπορει καποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια δυστυχως δεν ειναι ευοιωνα τα πραγματα...θα δοκιμασω την εφαρμογη που ανεφερε ο νικος κ βλεπω... Γενικα δεν ξερω τι φταει,αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος που εχασα το απογευμα μου χωρις ουσιαστικη λυση... Παλι πλαγιους δρομους ακολουθησα για να κανω δουλεια... Και αυτες οι πλαγιες οδοι μου την δινουν ασχημα....το θελω αλλα καποιες στιγμες με κουραζει πολυ.... Παρα πολυ... Κωστη (milena) μετρησες!!!!:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια δυστυχως δεν ειναι ευοιωνα τα πραγματα...θα δοκιμασω την εφαρμογη που ανεφερε ο νικος κ βλεπω... Γενικα δεν ξερω τι φταει,αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος που εχασα το απογευμα μου χωρις ουσιαστικη λυση... Παλι πλαγιους δρομους ακολουθησα για να κανω δουλεια... Και αυτες οι πλαγιες οδοι μου την δινουν ασχημα....το θελω αλλα καποιες στιγμες με κουραζει πολυ.... Παρα πολυ... Κωστη (milena) μετρησες!!!!:p Δημήτρη δεν δούλεψε; Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δημήτρη δεν δούλεψε; Σωστα οχι Κωστη... Καθε επαφη που ειχα τροποποιησει την εγραψε ξανα...Στο outlook.. Αποκτησα καμια δεκαρια επαφες διπλες... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σωστα οχι Κωστη... Καθε επαφη που ειχα τροποποιησει την εγραψε ξανα...Στο outlook.. Αποκτησα καμια δεκαρια επαφες διπλες... ****το μου γιατί σε μένα είναι όλα καλά και σε σένα όχι. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Αγορασα ενα iphone 3G 8G προγραμμα 3.2.1 και JB Δεν δουλευει το Bluetooth όμως. (ανοιγει αλλα δεν βλέπει τιποτα) Μπορει καποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστω! Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Γιατί το bluetooth είναι κλειδωμένο για αποστολή αρχείων (με κάποιες εξαιρέσεις),ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την βιντεοκληση του Fring. Φοβερά καλή εικόνα και ήχος. Βέβαια οι άλλοι δεν με έβλεπαν αφού δεν διαθέτει κάμερα εμπρός το iPhone. Χρησιμοποιώ το fring από πολύ παλιά όταν είχα ακόμα ΝΟΚΙΑ. το συνιστώ σε όλους σας. Είναι δωρεάν όχι σαν τα IM κλπ, έχει push notification και διαχειρίζεται τα πάντα. Δημήτρη θα με κανείς να δοκιμάσω συχρονισμο στο παροπλισμενο pc για να σου αποδείξω ότι γίνεται πανευκολα αυτό που σου λέω. @Για τον φίλο με το 3G Δυστυχώς το Bluetooth sto iPhone είναι σχεδόν μόνο για να συνδεεις συσκευές μέσω αυτού. Νομίζω υπάρχει στο app store κάποια εφαρμογή που επιτρέπει μεταφορά φωτογραφιών μέσω ΒΤ. Δεν είμαι όμως σίγουρος για το πως δουλεύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια και πρεπει να παιζει με το αρχικο στησιμο που εχω κανει στις ρυθμισεις του itunes κ του outlook. Σκεφτηκα να απεκγαταστησω ο itunes και να τα στησω ολα απο την αρχη... Σιγουρα κατι δεν εχω κανει καλα εγω απο την αρχη δεν το συζηταμε. Δεν μπορει να μην εχετε προβλημα κανεις κ μονο εγω! Μπορω να σβησω την συνεργασια του μηλου απο το itunes χωρις να μου σβησουν απο το τηλ τα αρχεια μου; Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια και πρεπει να παιζει με το αρχικο στησιμο που εχω κανει στις ρυθμισεις του itunes κ του outlook. Σκεφτηκα να απεκγαταστησω ο itunes και να τα στησω ολα απο την αρχη... Σιγουρα κατι δεν εχω κανει καλα εγω απο την αρχη δεν το συζηταμε. Δεν μπορει να μην εχετε προβλημα κανεις κ μονο εγω! Μπορω να σβησω την συνεργασια του μηλου απο το itunes χωρις να μου σβησουν απο το τηλ τα αρχεια μου; Αν δεν κανω λάθος πέρα των επαφων, ημερολογειο, σελιδοδεικτες και γενικα οτι υπαρχει στο Info, ολα τα αλλα (photos. applications,video, music klp) αν κλικαρεις να μην συχρονισουν αυτοματως θα διαγραφουν και απο το τηλεφωνο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts