Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα είδες ρε Δημήτρη ένα πράγμα??

Πετάνε την βόμβα τους και μετά εμείς μένουμε σε αναμμένα κάρβουνα! :lol::lol:

Άσχετο..

699Ε στο Πλαίσιο το HD2 και 439Ε(αν θυμάμαι καλά) το Xperia X2.. Πάλι καλά το Χ2 το έβαλαν σε λογική τιμή.. Μετά την πλήρη αποτυχία του Χ1.....:X

Και είδα και το Hero στο φυλλάδιο, αλλά δεν θυμάμαι τιμή...

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Και εμένα Δημήτρη! Πάρα πολύ μου αρέσει!!!!

Και περιμένω πως και πως να βγει να το βάλω αμέσως!

Και ας λένε ότι θυμίζει λίγο από TF3D... Εξάλλου, εμένα μου αρέσει σαν concept και ιδέα το TF. Εύχρηστο είναι. Όμορφο είναι. :O:O

Αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο!

Περί ορέξεως όμως!:confused::X

Εδιτ:

Δες εδώ πόση πληροφορία έχεις:

http://www.iclarified.com/images/news/6065/22135/22135.jpg

μετα απο πολλα χρονια με,ποικιλων λειτουργικων, συσκευες ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι την συγκεκριμενη στιγμη ΚΑΝΕΝΑ τηλ δεν μπορει να σταθει διπλα στο iphone 3gs!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως με τον Δημήτρη, παρόλο που σε καμμιά περίπτωση δεν θεωρώ το iPhone άριστο, θα έλεγα ούτε καν επαρκές. Δυστυχώς όμως στην αγορά των επονομαζόμενων "smartphones" κάθε άλλο παρά "smart" συσκευές κυκλοφορούν, οπότε είναι αναμενόμενο να βασιλεύει η λιγότερο κακή και αυτή αναντήρρητα είναι το iPhone. Έστω προς παρόν... :)

Τώρα με τι θα το άλλαζα το iPhone; Με οτιδήποτε πραγματικά, σφαιρικά καλύτερο, όταν βέβαια κάτι τέτοιο υπάρξει. Εν αναμονή των WM7 του Android 2.xx και νεώτερου hardware, ελπίζω σε αντικατάστασή του από κάτι πραγματικά native, απαλλαγμένο από ανοησίες τύπου manilla, sense και άλλων τέτοιων πρόσθετων ημίμετρων. Απαλλαγμένο όμως και από τις αδικαιολόγητες ιδιοτροπίες και τις αμέτρητες εκνευριστικές ελλείψεις του iPhone. Είδωμεν... :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δες εδώ πόση πληροφορία έχεις:

Καλή η πληροφόρηση Αλέξανδρε, αλλά με τόσα running processes δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει η μπαταρία. :lol:

Καλή η πληροφόρηση Αλέξανδρε, αλλά με τόσα running processes δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει η μπαταρία. :lol:

Προφανώς και το Trip ή το Facebook ή το Stocks να μην είναι τόσο χρήσιμα σε όλους. Το Facebook ειδικά, για εμένα τουλάχιστον, είναι εντελώς άχρηστο..

Αλλά όμως σου δείχνει με πολύ ωραίο τρόπο mails, calendar events, missed calls.... Με μια ματιά έχεις αυτές τις πιο "σημαντικές" πληροφορίες.

Αλλά μιας και είπαμε μπαταρία, από όταν έγινε το LockInfo επί πληρωμής, το απενεργοποίησα μέχρι να το αγοράσω, και είδα δραματική αύξηση στην διάρκεια της μπαταρίας. Χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο, με ανοιχτές ειδοποιήσεις και να ελέγχει για Mail κάθε 15 λεπτά, είδα πολύ μεγάλη αύξηση στην διάρκεια!!!

Άσχετο βέβαια, αλλά μιας και ανέφερες την μπαταρία...:shifty:

Αλλά όμως σου δείχνει με πολύ ωραίο τρόπο mails, calendar events, missed calls.... Με μια ματιά έχεις αυτές τις πιο "σημαντικές" πληροφορίες.

Αυτά τα έχεις και πάλι πολύ όμορφα και με το intelliscreen

斯塔夫罗斯 :O

Αυτά τα έχεις και πάλι πολύ όμορφα και με το intelliscreen

IntelliScreen....

Θέλεις να δώσεις λίγες ακόμα πληροφορίες.....:ninja::ninja:

IntelliScreen....

http://www.intelliborn.com/

Κοστίζει κάπου στα 9 Euro και γενικά θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια, υπάρχει και σε διάφορα "γνωστά" repos !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Κοστίζει κάπου στα 9 Euro και γενικά θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια, υπάρχει και σε διάφορα "γνωστά" repos !

Καλό χρυσό και όμορφο, αλλά μόνο για jailbroken συσκευή. Και πέραν από αυτό, κάτι τέτοιο θα το ήθελα ως native δυνατότητα του συστήματος, όχι ως τρίτη εφαρμογή. :)

IntelliScreen....

Αφού ο άλλος φίλος σου έδωσε πληροφορίες για που να το βρεις,εγώ να σου βάλω ένα screenshot

http://img214.imageshack.us/img214/2014/img0085.png

斯塔夫罗斯 :O

@ Δημήτρης (Ζαχαράκης) Κάθε Ιούνιο μέχρι τώρα γίνεται ανανέωση της συσκευής, οπότε έκανα απλώς μια εκτίμηση :)

@ Αλέξανδρος (soom) saga = σκανδιναβικό έπος που αφορά σε περιπέτειες ηρώων μεγάλης κλίμακας και χρονικής διάρκειας ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

http://www.intelliborn.com/

Καλό χρυσό και όμορφο, αλλά μόνο για jailbroken συσκευή. Και πέραν από αυτό, κάτι τέτοιο θα το ήθελα ως native δυνατότητα του συστήματος, όχι ως τρίτη εφαρμογή. :)

Είναι ωραίο, αλλά νομίζω μου αρέσει πιο πολύ το LockInfo και έτσι όπως ήταν!

Θα το κοιτάξω να το βρω πρώτα δωρεάν να δω πως είναι και μετά βλέπω!

Δεν αγοράζω τίποτα στα τυφλά!!! Εφόσον έχω την δυνατότητα να δω πρώτα την εφαρμογή πριν την αγοράσω, θα το εκμεταλλευτώ. Και αν με καλύπτει ή μου αρέσει, τότε θα την αγοράσω! Αλλίως....:X

@ Δημήτρης (Ζαχαράκης) Κάθε Ιούνιο μέχρι τώρα γίνεται ανανέωση της συσκευής, οπότε έκανα απλώς μια εκτίμηση :)

@ Αλέξανδρος (soom) saga = σκανδιναβικό έπος που αφορά σε περιπέτειες ηρώων μεγάλης κλίμακας και χρονικής διάρκειας ;)

Άντε ρε!!! :happy:

Γίνεται κάθε καλοκαίρι, το έχω παρατηρήσει και εγώ! Και περιμένω πως και πως την ανανέωση! Είμαι πολύ περίεργος για το τι θα δούμε αυτή τη φορά!

Και στο Youtube κυκλοφορούν διάφορες "διαφημίσεις" για το πως θα είναι το νέο επόμενο iPhone!

Πριν βγει το 3G, είχε γίνει καμία σωστή πρόβλεψη για το πως θα είναι? Ή όλες οι φήμες ήταν απλά φήμες και τίποτα παραπάνω?

Το μονο που καταφερα οταν εδωσα το iphone ειναι να σπαταλησω του κοσμου τα λεφτα σε αλλα κινητα και στο τελοs να ξαναγυρισω παλι σε αυτο.

Μιχαλη δωσε λινκ γιατι και εγω καπου χαθηκα :lol:

Μάλλον θα το είδατε Apple Starts Field Testing Next Generation iPhone (3,1) αλλά δεν νομίζω να λέει κάτι καινούριο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε καινούριο ιPhone το καλοκαίρι.

Και στο Youtube κυκλοφορούν διάφορες "διαφημίσεις" για το πως θα είναι το νέο επόμενο iPhone!

Πριν βγει το 3G, είχε γίνει καμία σωστή πρόβλεψη για το πως θα είναι? Ή όλες οι φήμες ήταν απλά φήμες και τίποτα παραπάνω?

Γιατί αφήνεις τόσα μεγάλα κενά στα μηνύματα σου;;; :lol::lol:

Όλες οι προβλέψεις για το iPhone 3GS είχαν πέσει τελείως έξω, κυρίως γιατί υπήρχαν τεράστιες προσδοκίες και ελπίδες ότι η Apple θα έκανε το χατήρι ολονών. Αμ δε.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

αν δεν το κανει αυτην την φορα βλεπω να αγοραζουν μονο παιδακια το iPhone.

με Palm/Android HTC 1GHz/SE Android/Diamond 3/Nokia/samsung να βγαζουν συνεχως μοντελα καλα θα κανουν να βγαλουν κατι της προκοπης.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν κρίνω από ότι βλέπω, ήδη το αγοράζουν "παιδάκια", μικρά ή μεγαλύτερα σε ηλικία (σαν και εμάς για παράδειγμα). :lol:

Με τον ανταγωνισμό όμως να θερμαίνεται, το ενδιαφέρον άλλων κατασκευαστών να αυξάνεται και την business - enterprise αγορά να βλέπει πια με άλλο μάτι το mobile computing, καλά θα κάνει η Apple να αναθεωρήσει το σύνολο σχεδόν του συστήματος του iPhone, την ποιότητα κατασκευής του, και την νοοτροπία της ως εταιρεία. Σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα χάσει αυτή την αγορά, όπως ακριβώς έχασε το corporate - business market πριν μια εικοσαετία.

Γιατί όσο και αν συμπαθούμε το iPhone, όσο όμορφο και αν το βλέπουμε, στην πραγματικότητα απέχει ελάχιστα από παιχνιδο-gadget και πολύ πολύ περισσότερο από το τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως εργαλείο. :p

ευτυχως που το παραδεχομαστε τουλαχιστον και δεν εχουμε παρωπιδες. ;)

στο εξωτερικο που στοιχιζει 619Ε και οχι 560Ε οπως Ελλαδα ο κοσμος αρχιζει και σκεφτεται οτι θελει κατι ποιοτικο στο χερι του.

σημερα μου εκανε εντυπωση σε κεντρο με ηλεκτρονικα ,ενας σχετικα μεγαλος σε ηλικια κυριος 50αρης μπροστα μου που πηγα να αλλαξω κατι ακουστικα, λεει στον υπευθηνο ψαχνω κινητο μεχρι 650Ε.

του δειχνει iPhone/HD2.

τα ανοιξε και τα δυο τα επιασε στα χερια του (ειχαν δοκιμαστικα και απο τα δυο)και πηρε το HD2.

ο πωλητης του ελεγε οτι το iPhone ειναι πολυ πιο ευχρηστο και εχει καλυτερο λογισμικο.

αυτος του απαντησε ''ok αλλα στο χερι μου το νιωθω σαν κινητο απο 400Ε και δεν εχει μεγαλη οθονη πλεον.και αστειευομενος λεει ᾽᾽η κοπελα του γιου μου και ο γιος μου εχουν απο αυτο...και ολο παιχνιδια παιζουν᾽᾽...

χθες στο Νοσοκομειο εστειλαν σε ολουν ενα αρχειο zip.

εγω στον δρομο δεν μπορεσα να το ανοιξω επρεπε να παω σπιτι...

αυτα εμενα μου την βιδωνουν.

ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ευτυχως που το παραδεχομαστε τουλαχιστον και δεν εχουμε παρωπιδες. ;)

Ε μα είναι δυνατόν βρε Δημήτρη να έχουμε παρωπίδες; Ακόμα και άνθρωποι που απεχθάνονται χρόνια τώρα την Apple και τα προϊόντα της (π.χ. εγώ), δεν μπορούν παρά να ομολογήσουν το αυτονόητο, πως δεν υπάρχει δηλαδή αυτή τη στιγμή καλύτερος "μέσος όρος" σε smartphone, από αυτόν που δικαίως κερδίζει το iPhone.

Όμως από την άλλη όμως μεριά, είναι αδύνατο να μην διακρίνουμε στο iPhone, τις απίστευτες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές αδυναμίες που δεν θα έπρεπε εξαρχής να υπάρχουν, πόσο δε μάλλον μετά τρία χρόνια και αντίστοιχo αριθμό μοντέλων και OS revisions. Και είναι λίγο - πολύ αναμενώμενο, πως αν η Apple δεν αναθεωρήσει πλήρως πολλά από αυτά τα θέματα, στο τέλος θα την αποχαιρετήσουν ακόμα και πολλοί καθ'ομολογία τους fan της.

με Palm/Android HTC 1GHz/SE Android/Diamond 3/Nokia/samsung να βγαζουν συνεχως μοντελα καλα θα κανουν να βγαλουν κατι της προκοπης.

Δημήτρη και Θάνο, τουλάχιστον προσωπικά, πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό. Ήδη για το 3GS υπήρξαν αντιδράσεις και απογοητεύσεις (μεταξύ άλλων και η δικιά μου) για το νέο μοντέλο. Δεν υπήρξε βασικά νέο μοντέλο, αλλά απλά μια βελτίωση του παλιού. Κατά τα άλλα ίδιο.

Οπότε το νέο, με την κοινή λογική, θα είναι πράγματι "νέο"...:shifty:

ρε παιδιά το iphone

δεν μπορεί να τρέξει

πολλές εφαρμογές μαζί?

όπως αγοράζεται όχι, όπως τροποποιείται ναι.

χθες στο Νοσοκομειο εστειλαν σε ολουν ενα αρχειο zip.

εγω στον δρομο δεν μπορεσα να το ανοιξω επρεπε να παω σπιτι...

αυτα εμενα μου την βιδωνουν.

ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει συσκευή που να κάνει τα πάντα που μπορεί κάποιος χρήστης κάποτε να χρειαστεί.

(Εξαιρείται το tricorder του star trek).

:)

Όμως από την άλλη όμως μεριά, είναι αδύνατο να μην διακρίνουμε στο iPhone, τις απίστευτες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές αδυναμίες που δεν θα έπρεπε εξαρχής να υπάρχουν, πόσο δε μάλλον μετά τρία χρόνια και αντίστοιχo αριθμό μοντέλων και OS revisions. Και είναι λίγο - πολύ αναμενώμενο, πως αν η Apple δεν αναθεωρήσει πλήρως πολλά από αυτά τα θέματα, στο τέλος θα την αποχαιρετήσουν ακόμα και πολλοί καθ'ομολογία τους fan της.

ακριβως φιλε μου το εθεσες τελεια.

Αλεξανδρε μακαρι εγω οπως εστειλα feedback για τις οθονες matte στα MBP ετσι στελνω και για την ποιοτητα κατασκευης των iPhones.

με ολη την εμπειρια μου απο περιπου 20 συσκευες...

Δε νομίζω ότι υπάρχει συσκευή που να κάνει τα πάντα που μπορεί κάποιος χρήστης κάποτε να χρειαστεί.

(Εξαιρείται το tricorder του star trek).

:)

τι δεν μπορει να κανει το HD2 αν το στησεις σωστα...;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ααΑ είπα και εγώ...

ευχαριστώ, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω

ή να περιμένω που λένε για το καινούργιο?

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned