soom Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις δηλώσει στο mac να είναι on το screen sharing (System Preferences / Sharing). Όταν είσαι στο δίκτυο του σπιτιού με τοπική δηλαδή διεύθυνση θα πρέπει το Jaadu να βρίσκει αυτόματα το μηχάνημα, με το οποίο συνδέεσαι δίνοντας user / password που έχεις ορίσει για να μπαίνεις σε αυτό. Όταν είσαι σε εξωτερικό δίκτυο πρέπει να έχεις: (α) μια εξωτερική διεύθυνση (σταθερή άρα συνήθως χρειάζεσαι μια δωρεάν υπηρεσία τύπου dynamic dns για να σου μετατρέπει τη δυναμική δ/νση που σου δίνει ο πάροχος adsl) και (β) μια πόρτα (port) ανοιχτή στο router σου για να μπορεί να περάσει το jaadu. Αν δε βγάζεις άκρη από τα παραπάνω πες να πάμε σε πιο πολλές λεπτομέρειες σε ότι δεν καταλαβαίνεις συγκεκριμένα. Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ! Αν και δεν μου είναι εντελώς άγνωστες αυτές οι λέξεις(:lol::D), δεν είμαι και πολύ καλός σε ότι αφορά τα δίκτυα και τις συνδέσεις!:X Αλλά θα το κοιτάξω αύριο! Όταν όλοι θα κοιτάζουν τις τηλεοράσεις(βλ. ποδόσφαιρο), εγώ σίγουρος για το αποτέλεσμα(Ολυμπιακός βεβαίως βεβαίως) θα φτιάξω το Jaadu! :lol::X Α ρε Μπαοκτζή Κωστή γέλιο που κάνω κάθε φορά που γράφεις....! :lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ! Αν και δεν μου είναι εντελώς άγνωστες αυτές οι λέξεις(:lol::D), δεν είμαι και πολύ καλός σε ότι αφορά τα δίκτυα και τις συνδέσεις!:X Αλλά θα το κοιτάξω αύριο! Όταν όλοι θα κοιτάζουν τις τηλεοράσεις(βλ. ποδόσφαιρο), εγώ σίγουρος για το αποτέλεσμα(Ολυμπιακός βεβαίως βεβαίως) θα φτιάξω το Jaadu! :lol::X Δες το και ότι δεν σου "βγαίνει" το ξανασυζητάμε :) Υ.Γ. όταν έγραφα επάνω για dynamic dns εννούσα το http://www.dyndns.org που είναι μια από τις υπηρεσίες που δίνουν αυτή τη δυνατότητα δωρεάν. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 μιας και αναφέρθηκε, υπάρχει και το remote tap http://itunes.apple.com/gr/app/remotetap/id295043998?mt=8 για κατόχους mac μόνο το οποίο είναι και σε προσφορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 μιας και αναφέρθηκε, υπάρχει και το remote tap http://itunes.apple.com/gr/app/remotetap/id295043998?mt=8 για κατόχους mac μόνο το οποίο είναι και σε προσφορά :) Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δεν πας καθόλου γηπεδο Δημητρη; καλημερα :) οχι Κωστη δεν παω εδω και 4-5 χρονια....με τα μαγικα της διαιτησιας και τα στημενα αχνιδια τους εχω σιχαθει....καμια φορα ασχολουμαι πιο πολυ για τον χαβαλε της παρεας οπως εδω σημερα... εχω σταματησει να τους βλεπω και στην τηλεοραση ..... λιγο η παρακμη της ομαδας λιγο η σαπιλα του ελληνικου πρωταθληματος.εχουν καταφερει να με κανουν να βλεπω αγωνα ελληνικων ομαδων μονο αν πεσω πανω σε τηλεοραση που ειναι ανοιχτη στο καναλι που δειχνει αγωνα και ειμαι και δεμενος πανω σε καναπε :lol::lol: αντιθετα δεν χανω αγωνα μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ! εκει η ποιοτητα μπαλλας που βλεπεις ειναι αλλου!!!χαιρεσαι να τους βλεπεις... το ελληνικο με το ξενο ποδοσφαιρο ειναι κατι σαν την σχεση που εχει η ποιοτητα του μηλου με την ποιοτητα του HD2 .....ΚΑΜΙΑ :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 αντιθετα δεν χανω αγωνα μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ! εκει η ποιοτητα μπαλλας που βλεπεις ειναι αλλου!!!χαιρεσαι να τους βλεπεις... ε ενταξει τι να συγκρινουμε...φεραρι με χιουνται δε γινεται (Μπαρτσα & Αρσενελ οι καλυτερες σε θεαμα-αν & ειμαι Λιβε) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 το ελληνικο με το ξενο ποδοσφαιρο ειναι κατι σαν την σχεση που εχει η ποιοτητα του μηλου με την ποιοτητα του HD2 .....ΚΑΜΙΑ :lol::lol: Δημήτρη φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην ποιότητα χρήσης γιατί αν δεν κάνω λάθως είχες πει η ποιότητα της συσκευής του HD2 είναι καλύτερη από του μήλου. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μόλις δοκίμασα το jaadu και το rawmote pro. Πολύ ωραία προγραμματάκια αν και στο rawmote ή δε βρίσκω ή δε λειτουργεί το 3 figer swipe. Παρόλα αυτά είναι πολύ βολικά και χρήσιμα προγράμματα. Πως μπορώ να βάλω στις επαφές μου φωτογραφίες απο τα προφίλ τους στο facebook? Χρειάζεται κάποιο app? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μόλις δοκίμασα το jaadu και το rawmote pro. Πολύ ωραία προγραμματάκια αν και στο rawmote ή δε βρίσκω ή δε λειτουργεί το 3 figer swipe. Παρόλα αυτά είναι πολύ βολικά και χρήσιμα προγράμματα. Πως μπορώ να βάλω στις επαφές μου φωτογραφίες απο τα προφίλ τους στο facebook? Χρειάζεται κάποιο app? Για δες αυτό: http://www.techcrunch.com/2009/02/26/import-facebook-photos-into-your-iphone-contact-list-with-photo-phonebook/ Μόνο που θέλει λογαριασμό στο αμερικάνικο app store (υπάρχουν οδηγίες σε αυτό το forum). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 εγω που ειμαι ΠΑΟ γιατι στοιχηματισα υπερ του ΟΣΦΠ; μηπως ειμαι εγκαθετος; το ιδανικο θα ηταν ενα ΗD2 με iPhone OS...αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... μετα απο 70Ε σε θηκες καταλαβα η καλητερη θηκη για το κινητο ειναι ενα Skin απλο για την πλατη του και ενα pouch. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 το ιδανικο θα ηταν ενα ΗD2 με iPhone OS...αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... . 8 μήνες μέχρι τον Ιούνιο ... η saga δεν σταματάει εδώ ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Για δες αυτό: http://www.techcrunch.com/2009/02/26/import-facebook-photos-into-your-iphone-contact-list-with-photo-phonebook/ Μόνο που θέλει λογαριασμό στο αμερικάνικο app store (υπάρχουν οδηγίες σε αυτό το forum). Επειδή δε μπορώ να βρώ τις οδηγίες που λές, θα είχες την καλοσύνη να παραθέσεις κάποιο λίνκ? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Επειδή δε μπορώ να βρώ τις οδηγίες που λές, θα είχες την καλοσύνη να παραθέσεις κάποιο λίνκ? Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το ψάξω, είναι κάπου μέσα στην ενότητα των οδηγών. Ελπίζω κάποιος που το έχει ήδη κάνει, γιατί εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει, να σου απαντήσει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 το ιδανικο θα ηταν ενα ΗD2 με iPhone OS...αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... Εγώ πάλι θα προτιμούσα το αντίστροφο. Ένα iphone (αλλά καλοφτιαγμένο) με WM παρά την γκουμούτσα το HD2. :lol: Είπαμε, περί ορέξεως... Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ε ενταξει τι να συγκρινουμε...φεραρι με χιουνται δε γινεται (Μπαρτσα & Αρσενελ οι καλυτερες σε θεαμα-αν & ειμαι Λιβε) μαζι σου Μαργαριτα :) Λιβερπουλ απο μικρο παιδι!!! Δημήτρη φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην ποιότητα χρήσης γιατί αν δεν κάνω λάθως είχες πει η ποιότητα της συσκευής του HD2 είναι καλύτερη από του μήλου. ναι για αυτο λεω,για την ποιοτητα κατασκευης...ειναι πολυ μακραν καλυτερη αυτη του HD2... το μηλο ουτε στον μεσο ορο δεν το βαζω σε ποιοτητα κατασκευης:(:( 1. εγω που ειμαι ΠΑΟ γιατι στοιχηματισα υπερ του ΟΣΦΠ; μηπως ειμαι εγκαθετος; 2.το ιδανικο θα ηταν ενα ΗD2 με iPhone OS...αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... 3.μετα απο 70Ε σε θηκες καταλαβα η καλητερη θηκη για το κινητο ειναι ενα Skin απλο για την πλατη του και ενα pouch. 1. μαλλον ψυχακιας θα ελεγα :lol: 2. εγω θα συμφωνησω με τον Θανο... ενα iphone με wm και ολα τα καλουδια του apple OS :) 3. η βαζεις μια λεπτη σιλικονης η ξεχνας το θεμα θηκης....:( 8 μήνες μέχρι τον Ιούνιο ... η saga δεν σταματάει εδώ ;) τι νεα εχεις εσυ και δεν τα μαρτυρας???:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 εχει αγορασει κανεις αυτην εδω...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ο kklog..εχει απολυτο δικιο...πρωτα κανεις ερευνα αγορας...τα υπερ-κατα μια συσκευης σε τι σε βολευει..κ μετα αγοραζεις...απο το ποστ σου φιλε νικο καταλαβα οτι καλο θα ηταν να ειχες ενα BB(ποιο επαγγελματικο τηλ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 εχει αγορασει κανεις αυτην εδω...; και εσενα τι σε νοιαζει ??:confused: αφου αλλαξοπιστησες :lol::lol::lol::p edit αντε για να σου απαντησω να μην σε τρωει η περιεργεια:happy: δεν καλυπτει σωστα ολο το τηλ...την ειχα παρει...και αυτη :( (στο 3g..) αλλα δεν με ικανοποιησε... κοιτα κατω στην βαση και θα το καταλαβεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 moi? παντα Χριστιανος ειμαι απ οτι θυμαμαι... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 τι νεα εχεις εσυ και δεν τα μαρτυρας???:blink: Δημήτρη δες στο θέμα με τα νέα και τις φήμες για το iPhone αν και νομίζω ότι είναι τελείως αναμενόμενο Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos751979 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ο kklog..εχει απολυτο δικιο...πρωτα κανεις ερευνα αγορας...τα υπερ-κατα μια συσκευης σε τι σε βολευει..κ μετα αγοραζεις...απο το ποστ σου φιλε νικο καταλαβα οτι καλο θα ηταν να ειχες ενα BB(ποιο επαγγελματικο τηλ)... ενταξει, δεν ειμαι ουτε επικριτης του iphone ουτε ενθερμος υποστηρικτης καποιας αλλης συσκευης για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.. μαρεσει να δοκιμαζω συσκευες και μοντελα τηλεφωνων και λογω της εργασιας μου αλλαζω τακτικα και παντα εχω 2 συσκευες το λιγοτερο... ατυχηματα συμβαινουν με τα κινητα.. αλλα δεν παρακολουθω ολες τις λεπτομερειες και ετσι δε γνωριζω τα συν η τα πλην της εκαστοτε συσκευης.. απλα μου δημιουργησε προβλημα η απωλεια τοσων δεδομενων και η μη δυνατοτητα ανακτησης τους.. better luck nex time i suppose.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 σιγουρα τα ατυχηματα ειναι μεσα στο προγραμμα.!! ε τν επομενη φορα..!!θα εισαι ποιο προσεχτικος στν αγορα σου!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ποτε δεν υποστηριξα καμια συσκευη ως φανατικος οπαδος με παρωπιδες στην ζωη μου... μετα απο πολλα χρονια με,ποικιλων λειτουργικων, συσκευες ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι την συγκεκριμενη στιγμη ΚΑΝΕΝΑ τηλ δεν μπορει να σταθει διπλα στο iphone 3gs! πολλες φορες εχουν αναφερθει και "αυτο"ονομαστει καποιες συσκευες iphone killers.. ενας ορος που εχει πλεον καταντησει γραφικος στα αυτια μου (και οχι μονο) :O καμια ομως συσκευη δεν εχει καταφερει να πλησιασει την απλοτητα,σταθεροτητα και την ταχυτητα εκτελεσης πολλων εφαρμογων παραλληλα οπως του 3gs... δυστυχως για να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες του μηλου,πρεπει να περασεις στην αντιπερα οχθη...της παρανομιας που ονομαζεται J.B.:O δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις ενα τηλ "σπασμενο" με οτι εφαρμογη υπαρχει μεσα του αγορασμενη ....(ετσι τουλαχιστον κανω εγω) ειναι λιγο αναρμοστο,αλλα ειναι η πραγματικοτητα μας ... μετα απο ενα περασμα μου και στο πολυαναμενομενο HD2,παραλληλα με το μηλο ειχα στα χερια μου τις 2 (κατα περισσοτερους) κορυφαιες συσκευες της αγορας στις μερες μας.... εκει συνηδειτοποιησα ποσο πολυ πισω ειναι οι υπολοιποι απο το iphone... ειναι περιεργο για μενα να εχω τετοια θεση,υπερ του iphone, αλλα η αναζητηση μιας συσκευης που κανει τα περισσοτερα που χρειαζεται ενας "power user" η απλοτερα ενας "απαιτητικος χρηστης" απο την συσκευη του,οδηγει κατευθειαν στο iphone και πουθενα αλλου.... σιγουρα εχει ελλειψεις....σιγουρα καποια πραγματα δεν μπορει να τα κανει καθολου η απλα αναμενεται οτι θα τα κανει...αλλα αν ξερει πραγματικα καποιος τι ζηταει απο μια συσκευη και τι μπορει να του προσφερει το μηλο....νομιζω οτι αν καταληξει σε αυτο,δυσκολα μετα θα το αλλαξειμε οποιαδηποτε συσκευη... μου αρεσε το Hero και η android...ειναι παραλληλα απλο,λειτουργικο και εξυπνο αλλα ακομη σε υβριδικη μορφη το ολο πακετο... εχει σιγουρα μελλον..και κατα την γνωμη μου τα android θα ειναι και οι μονοι ουσιαστικοι ανταγωνιστες της apple...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δημήτρη δες στο θέμα με τα νέα και τις φήμες για το iPhone αν και νομίζω ότι είναι τελείως αναμενόμενο Τι θα πρέπει να δούμε στο θέμα με τις φήμες?? Γιατί το βρήκα και διάβασα αλλά δεν είδα κάτι... Και τι είναι "saga"?? :O:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μιχαλη δωσε λινκ γιατι και εγω καπου χαθηκα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts