Te_salat Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Alex το καινούργιο quicktime που έρχεται με το snow leopard είναι εξαιρετικό και με τη βοήθεια του perian παίζει τα πάντα σε εξαιρετική ποιότητα και με υπότιτλους (εκτός αυτού που γράφω στο προηγούμενο μήνυμα). Προσωπική άποψη, ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιεί όσο πιο πολύ μπορεί κανείς τις εφαρμογές που έρχονται μαζί με το σύστημα εκτός αν κάτι είναι απαραίτητο γιατί δεν υποστηρίζεται. Κωστη κι εγω ειμαι αυτης της αποψης και το εφαρμοζω. Μοναδικη εξαιρεση το iphoto. Προτιμησα το picasa γιατι το iphoto διπλοπερναει τις φωτο που εχεις αποθηκευμενες. Κι αν τις διαγραψεις για να μεινουν μονο στο iphoto, τοτε δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις μεμονομενα, για επεξεργασια στο photoshop πχ. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος αλλα τουλαχιστον εγω δεν βρηκα κατι. Κατα τα αλλα αρχιζω και κατασταλαζω στο ποιες εφαρμογες θα κρατησω και σιγουρα θα ειναι λιγες οπως και στο iphone. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Κωστη κι εγω ειμαι αυτης της αποψης και το εφαρμοζω. Μοναδικη εξαιρεση το iphoto. Προτιμησα το picasa γιατι το iphoto διπλοπερναει τις φωτο που εχεις αποθηκευμενες. Κι αν τις διαγραψεις για να μεινουν μονο στο iphoto, τοτε δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις μεμονομενα, για επεξεργασια στο photoshop πχ. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος αλλα τουλαχιστον εγω δεν βρηκα κατι. Κατα τα αλλα αρχιζω και κατασταλαζω στο ποιες εφαρμογες θα κρατησω και σιγουρα θα ειναι λιγες οπως και στο iphone. Γεια χαρά! Μόλις μπήκα σπίτι. Το iPhoto αποθηκευει τις φωτογραφίες σε ένα αρχείο library το οποίο όμως έχει προσβάσιμη δενδρικη δομή (με όρους windows κάτι σαν zip file). Έτσι μπορείς να βρεις ως διακριτο αρχειο μια φωτογραφία και να την επεξεργαστεις σε άλλο προβλημα. Συμφωνώ πάντως ότι δεν είναι εντελώς προφανές. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 καλησπερα σε ολους :D παντως εγω προσωπικα δεν μπορω να σας παρακολουθησω αλλο :confused::wacko: εχετε ξεφυγει με τα ""μακακια""" σας :p χαιρομαι παντως που σας κανουν τα κεφια και τα γουσταρετε:) εγω τωρα με το μηλο δεν εχω με τπτ να ασχοληθω :happy: και καθομαι και σας χαζευω :wacko::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 δεν χαζευεις... :p ειναι η απεραντη αρχοντια του iPhone OS που σε κανει να το λες αυτο.... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 καλησπερα σε ολους :D παντως εγω προσωπικα δεν μπορω να σας παρακολουθησω αλλο :confused::wacko: εχετε ξεφυγει με τα ""μακακια""" σας χαιρομαι παντως που σας κανουν τα κεφια και τα γουσταρετε:) εγω τωρα με το μηλο δεν εχω με τπτ να ασχοληθω :happy: και καθομαι και σας χαζευω :wacko::lol: Που είσαι ρε Μητσάρα και μου έλειψες...! Μην χάνεσαι.. Μην μας ακούς με τα Μακάκια μας...! Πάρε και εσύ ένα να ησυχάσεις.....!:p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 καλημερα και απο μενα στην παρεα παιδια , παντα ειχα και της 2 πλατφορμες βεβαια σταθερος απο τοτε που βγηκε το iphone και πολλα WM μεχρι τωρα προσφατα (HD2) καλο ειναι αλλα απεχει ακομα πολλα πισω απο το μηλο . αυτο που ηθελα να μου πειτε παιδια μιας και δεν εχω και πολυ χρονο να διαβασω ,προσφατα εχω κανει jailbreak και ολα ενταξει ,εχω βαλει και το apsync να κανω συνχρονισμο με μερικα app και ολλα καλα , αυτο που θελω απο εσας να μου πειτε ειναι το εξης : ποια sourse θεωριτε απαραιτητα και ποια προγραματακια που πρεπει να βαλω τα οποια ειναι πολυ χρησιμα και θα τα βαζατε παντα στα πρωτα 15 application στο μηλο σας ? αυτα ..ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 καλησπερα σε ολους :D εγω τωρα με το μηλο δεν εχω με τπτ να ασχοληθω :happy: και καθομαι και σας χαζευω :wacko::lol: Δημήτρη σε βλέπω να ξανα-αγοράζεις το HD2 για τι δεν παλευτεται η ανια που σου προκαλεί η απροβληματιστη λειτουργία του iphone. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλε, γιατί εμείς σωθήκαμε απ αυτό, με τις mac–ακίες που αγοράσαμε και μπορω να πω σε λογικα πλαισια. Ειχα ενα λαπτοπ 4αετίας που ηθελε αλλαγή. Για σκληρη χρηση δεν με επαιρνε για φτηνο. Οπότε αντι να δώσω 700 για κάτι πολυ μετριο εδωσα 1000 και πήρα κατι με την ενδειξη Pro και το σημαντικοτερο βρηκα ασχολια και βελτιωνω παραλληλα την παραγωγικότητα μου. Τελος να μην ξεχνιόμαστε, μπήκα και στο κλιμα των ημερων αφου μεχρι και ο Προθυπουργός είναι φανατικός Mac–ακας:X:rolleyes:. Να μην τον ακολουθησουμε; Λετε να μας διαβαζει ρε παιδια; Ειναι γκατζετάκιας, λετε να ενημερωνει τους υπουργους μεσω twetter?:lol: Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αλλαγή (εκτός της κυβερνησης :D), και στο λειτουργικο μου γιατι καταλαβα ποσο απλα μπορει να ειναι τα πραγματα. Μετα απο πολλες μερες ξανα-ασχοληθηκα με το iphone σημερα, χαρη στο 1Password pro. Πολυ καλη εφαρμογή. Με το που κάνεις εγγραφή σε καποιο site αυτοματα σου βγαζει παραθυρο και σου ζηταει να αποθηκευσει και αυτό τον κωδικο. Συγχρονιζει και με το mac και ειναι μια χαρά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλημερα σε ολη την παλιοπαρεα!!:D Λοιπον εχω καποιες αποριες και θελω βοηθεια...:confused: 1η κ ποιο βασικη η ελειψη εγαρμογης data plan counter.. Το γνωστο μας προγραμμα εχει αφαιρεθει και ψαχνω κατι αξιοπιστο.. Δεν εμπιστευομαι πολυ τον on board data meter του μηλου... Εχω 1.750mb τον μηνα κ δυσκολο με το μηλο να το περασω αλλα ποτε δεν ξερεις... Με τα wm και τα συνεχη φλασαρισματα ειχα φτασει κ 1.5giga σε ενα μηνα μιας κ το κατεβασμα/αποσυμπιεση/φλασαρισμα γινοταν παντου κ χωρος καμια αναγκη υπολογιστη!!!! Αλλα με το μηλο δεν χρειαζονται τετοιες κινησεις λογω της γνωστης σταθεροτητας αλλα και της αδυναμιας φλασαρισματος/backup/restore οπως ολοι οσοι προερχομαστε απο τα wm ξερουμε ... Οι υπολοιπες στην συνεχεια:p υγ Κωστη (tesalat) οπως ειδα το λεο με αυτο το hardware monster υλικο που το συνοδευει.... Ειναι δυσκολο φιλε μου να ξαναγυρισω εκει.... Οι οπερα/internet exlorer δεν μπορουν ουτε για αστειο να φτασουν ουτε για πλακα τον σαφαρι!!!!!!!!!! Τι να τα κανω ολα τα αλλα οταν το τηλ σερνεται εκει;;; Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δημήτρη καλημέρα, αν έχεις Cosmote στέλνε στο 1256 την λέξη ΕΥ με αγγλικούς χαρακτήρες. Άλλος τρόπος μάλλον δε και για Vodafone δεν ξέρω. Είχε δοκιμάσει ο Νίκος μια εφαρμογή αλλά τελικά αποδείχθηκε buggy. Ο μετρητής σήμερα μου λέει ότι έχω φάει 71MB από τότε που τον μηδένισα και η Cosmote λέει 63. Γενικά στον μετρητή βλέπω τέτοιες διαφορές +-10ΜΒ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλημερα σε ολη την παλιοπαρεα!!:D Λοιπον εχω καποιες αποριες και θελω βοηθεια...:confused: 1η κ ποιο βασικη η ελειψη εγαρμογης data plan counter.. Το γνωστο μας προγραμμα εχει αφαιρεθει και ψαχνω κατι αξιοπιστο.. Δεν εμπιστευομαι πολυ τον on board data meter του μηλου... Εχω 1.750mb τον μηνα κ δυσκολο με το μηλο να το περασω αλλα ποτε δεν ξερεις... Δημήτρη καλημέρα, αν έχεις Cosmote στέλνε στο 1256 την λέξη ΕΥ με αγγλικούς χαρακτήρες. Άλλος τρόπος μάλλον δε και για Vodafone δεν ξέρω. Είχε δοκιμάσει ο Νίκος μια εφαρμογή αλλά τελικά αποδείχθηκε buggy. Ο μετρητής σήμερα μου λέει ότι έχω φάει 71MB από τότε που τον μηδένισα και η Cosmote λέει 63. Γενικά στον μετρητή βλέπω τέτοιες διαφορές +-10ΜΒ. Δεν ήταν θέμα bug. Έφταιγε το ότι επειδή μια επίσημη εφαρμογή δε μπορεί να τρέχει στο background έπρεπε να την ανοίγεις κάθε λίγο και λιγάκι (και ειδικά πριν από respring/reboot) για να καταγράψει. Πράγμα αδύνατο... Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει και αν υπάρξει κάτι με το γνωστό τρόπο του SPB Wireless Monitor θα είναι μόνο μέσω cydia γιατί θα πρέπει να τρέχει συνέχεια. Γενικά ο εσωτερικός μετρητής είναι αρκετά αξιόπιστος και ακόμα πιο αξιόπιστα είναι τα στοιχεία που σας δίνει ο πάροχος. Εγώ από κει ενημερώνομαι πλέον και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 καλημέρααααα, το iΓιορτές+, το οποίο πληρώσαμε και ένα σωρό λεφτά:lol:, δεν ειδοποιεί για τις γιορτές σύμφωνα με τον κατάλογο επαφών; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Νικο και Μιχαλη ευχαριστω! Οποτε πρεπει να αρκεστω στον οεμ μετρητη..την γμσα:p γιατι αυτο τον μηνα απο ολα μου τα τηλ εχω καταγραψει 540mb και η Ενημερωση απο την cosmote μου εγραψε οτι εχω ακομη 2079,870mb :blink: την στιγμη που το data plan μου ειναι 1.750 mb τον μηνα:blink: τι δεν καταλαβα απο ολα αυτα;;;; Μεταφερονται του προηγουμενου μηνα στον επομενο κ δεν το ηξερα;; καλημέρααααα, το iΓιορτές+, το οποίο πληρώσαμε και ένα σωρό λεφτά:lol:, δεν ειδοποιεί για τις γιορτές σύμφωνα με τον κατάλογο επαφών; Οχι Λευτερη.... Και εγω εχω αγορασει κ τα δυο παρομοια προγραμματα.... Αν δεν μπεις μεσα δεν τις βλεπεις... Σου βγαζει μονο ποια γιορτη ειναι σημερα... Οχι ποιοι απο τις επαφες σου γιορταζουν σημερα/αυριο κλπ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Οχι Λευτερη.... Και εγω εχω αγορασει κ τα δυο παρομοια προγραμματα.... Αν δεν μπεις μεσα δεν τις βλεπεις... Σου βγαζει μονο ποια γιορτη ειναι σημερα... Οχι ποιοι απο τις επαφες σου γιορταζουν σημερα/αυριο κλπ... γμτ, δε μ'αρέσει αυτό:mad:, αλλά δεν πειράζει:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Νικο και Μιχαλη ευχαριστω! Οποτε πρεπει να αρκεστω στον οεμ μετρητη..την γμσα:p γιατι αυτο τον μηνα απο ολα μου τα τηλ εχω καταγραψει 540mb και η Ενημερωση απο την cosmote μου εγραψε οτι εχω ακομη 2079,870mb :blink: την στιγμη που το data plan μου ειναι 1.750 mb τον μηνα:blink: τι δεν καταλαβα απο ολα αυτα;;;; Μεταφερονται του προηγουμενου μηνα στον επομενο κ δεν το ηξερα;; Δημήτρη μήπως έχεις την σύνδεση στην Cosmote από το πρώτο iPhone 3G που έδιναν κάποια MBs δώρο για ένα χρόνο; Πάντως ο πιο "αξιόπιστος" έιναι της Cosmote καθώς με αυτόν γίνεται η όποια χρέωση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δημήτρη μήπως έχεις την σύνδεση στην Cosmote από το πρώτο iPhone 3G που έδιναν κάποια MBs δώρο για ένα χρόνο; Πάντως ο πιο "αξιόπιστος" έιναι της Cosmote καθώς με αυτόν γίνεται η όποια χρέωση. Εχω ενα γιγα τον μηνα παραπανω αλλα δεν μπορει να εχω φαει ηδη πανω:blink: απο μισο γιγα,να μου εχει μεινει υπολοιπο ενα ακομη γιγα και η κοσμοτε να μου λεει οτι εχω ακομη πανω απο δυο γιγα διαθεσιμα!!! :blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Λοιπόν σήμερα εστάλη το έμβασμα μου στον λογαριασμό του φίλου μου στην Αγγλία για να αγοράσει το mini :w00t::yahoo::dance: Το περιέργο είναι ότι έκανα την συναλλαγή το βράδυ της Τρίτης 24.11.2009, απόγευμα της 25.11.2009 καταχωρήθηκε από την τράπεζα μου και εστάλη στην δική του. 26.11.2009 σήμερα το πρωί μου έβγαλε στο web banking ότι το παρέλαβε επιτυχώς η δική του, με πήρε και τηλέφωνο ότι τα βλέπει στον λογαριασμό του. Όλα αυτά σε ουσιαστικά 2 εργάσιμες... Μου έβγαλε ότι έγινε μέσω ενός συστήματος SEPA_EBA που λίγο που κοίταξα είναι για ενδοκοινοτικές μεταφορές σε Ευρώ. Ενώ πριν ένα χρόνο που πήρα το HD μέσω τραπεζικής κατάθεσης ήθελε παραπάνω από 5 εργάσιμες για να γίνει η μεταφορά. Edit: Δημήτρη είχες ποτέ σε κάποιο λογαριασμό επιπλέον χρέωση λόγω data για να κάνεις μια σούμα αν και κουραστική για να δεις τι γίνεται; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 οταν λες Mini?? Mini cooper?? χαχα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 οταν λες Mini?? Mini cooper?? χαχα !!! Xαχαχα όχι αν και ζηλευτό το mini έχω ένα τουτού που το λατρεύω :lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Μιχάλη με γεια ρε συ!!!! Με το καλό να τον παραλαβεις!!! Ρε παιδιά. Ο οεμ μετρητή δεν είναι αξιόπιστος;; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Γειά σας! Κάθησα και διάβασα τις τελευταίες σελίδες αυτού του thread και είπα να απαντήσω σε μερικές απορίες με τη μικρή εμπειρία που έχω σε mac κτλ. 1) Αν αγοράσετε από Αμερική (από ebay αγόρασα το mbp μου), ζητήστε από τον πωλητή να σας στείλει το προϊόν με USPS (τα αμερικανικά ταχυδρομεία) γιατί οτιδήποτε έρχεται με USPS δεν περνά τελωνείο (το είδα με τα μάτια μου γιατί τις τελευταίες μέρες έχω πάει κάμποσες φορές στο τελωνείου του αεροδρομίου). Αλλιώς ζητήστε του να γράψει ότι το προϊόν είναι δώρο και ότι είναι αξίας μικρότερης των 35-40 δολαρίων. Προς θεού μην κάνετε το σφάλμα να δεχτείτε να παραλάβετε οτιδήποτε με FedEx!!! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι ( με την κακή έννοια). 2) Όσον αφορά στο Autocad, δουλεύει μια χαρά με bootcamp (σαφώς οχι το αυθεντικό). Με Parallels θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες αν σας ενδιαφέρει γιατί είχα 2gb ram και μόλις χθές έβαλα 4gb. Πάντως, παίξτε με το μηχάνημα, μην το φοβάστε. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμα και το bootcamp διαγράφεται σε λίγα δευτερόλεπτα με ένα κλίκ. Αυτά σας τα λέει κάποιος που το σκουπίζει κάθε μέρα 2 και φορές, οπότε καταλαβαίνετε αν το προσέχω ή οχι. Τέλος, δεν ξέρω πως μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση στο να χρησιμοποιείτε το TIME MACHINE!!!!!!! Δεν ξέρετε πόσο θα χαρείτε τη στιγμή που θα το χρειαστείτε! Για ότι θέλετε ρωτήστε με! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Πολύ καλό το feedback σου και οι πληροφοριες σου! Ευχαριστούμε!! Αν μπορείς να ενημερώσεις και για autocad με parallels όταν το κανείς θα ήταν τέλεια!! το χρησιμοποιούν αρκετοί για την δουλειά τους από εδώ! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Πολύ καλό το feedback σου και οι πληροφοριες σου! Ευχαριστούμε!! Αν μπορείς να ενημερώσεις και για autocad με parallels όταν το κανείς θα ήταν τέλεια!! το χρησιμοποιούν αρκετοί για την δουλειά τους από εδώ! Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ακόμη, μπορώ να σου πω με σχετική βεβαιότητα ότι θα σέρνεται αν δεν έχεις τουλάχιστον 6gb ram. Όταν το δοκίμασα με bootcamp σε windows 7 και 2gb ram, σίγουρα δεν ήταν πολύ βολικό. Πόσο μάλλον αν δώσεις 2gb σε virtual machine. Θεωρώ πως θα είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου για όποιον το δοκιμάσει καθώς τελικά θα υποχρεωθεί να καταλήξει στη λύση του bootcamp προκειμένου να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος. Μιλάω πάντα για το Autocad 2010. Ίσως παλιότερες εκδόσεις (συνεπώς πιο ελαφριές) να δουλεύουν μια χαρά σε virtual machine. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Edit: Δημήτρη είχες ποτέ σε κάποιο λογαριασμό επιπλέον χρέωση λόγω data για να κάνεις μια σούμα αν και κουραστική για να δεις τι γίνεται; ποτε δεν ειχα αποκλισεις ...τουλαχιστον με το spb wireless που δουλευα στα wm. τωρα με το μηλο ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα... και δεν λεει να κατσω να μαζεψω οτι data εχει ο λογ/σμος μου :cry::cry::wacko: μεχρι να τα κανω σουμα,θα εχει ερθει ο επομενος λογ/σμος :lol: αλλα τωρα με το 1256(που δεν το ηξερα thanks!) θα ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει συγκριση. απλα θα πρεπει να περιμενω τον επομενο μηνα να το τσεκαρω μιας και αυτος ο μηνας ειναι μπερδεμενος με data απο το HD/HD2/IPHONE και N86.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Αν μηδενίζεις τον μετρητή την ημερομηνία που σου λέει το 1265 δεν θα έχεις πρόβλημα. Χώρια που δεν επηρρεάζεται από το ποιά συσκευή χρησιμοποιείς. Κι εγώ μην νομίζεις πριν 2 βδομάδες τον έμαθα τον αριθμό. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Επειδή δεν είμαι στο σπίτι, και επειδή την σύνδεση και τα ΜΒ που έχω δεν γίνεται να τα φάω, έκανα Κοινή χρήση Internet από το iPhone στο Mac... Παιδιά.. Δεν καταλαβαίνω διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ της 2Mbps που έχω στο σπίτι από αυτή που μου δίνει το τηλέφωνο.. ΤΙ έχουν φτιάξει αυτοί οι άνθρωποι πια???:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts