Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και παντα λεω οτι βλεπω...

και οχι οτι θα ηθελα να βλεπω, αλλα απο φοβο μην με κραξουν λεω αλλα....οπως πολλοι κανουν,με μονο αποτελεσμα την παραπληροφορηση του κοσμου που περιμενει να ακουσει και να μαθει αν και ποσο αξιζει να ασχοληθουν με μια συσκευη...

Για αυτό δεν πήρα ποτέ τον Ήρωα...;)

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Θάνο, και εγώ θα τον εκμεταλλευτώ έτσι, αν όντως το πάρει αυτή την φορά....

Αλλά καθαρά από περιέργεια και ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, και όχι για να το πάρω..

Περιμένω και γω MacBook Pro, σαν τον καρντάση, και δεν πρόκειται τώρα να κάνω πισωγυρίσματα...

Ούτε εγώ σκοπεύω να το πάρω Αλέξανδρε, αν και είμαι μάλλον "λογοδοσμένος" με τα Windows. :lol:

Ωστόσο για την ώρα και παρά τις ιδιοτροπίες του με εξυπηρετεί το iPhone και έχοντας ήδη ξοδέψει (πετάξει) γι'αυτό κοντά στα 400€ σε apps και accessories δεν σκοπεύω να αλλάξω στρατόπεδο πριν κάνουν την εμφάνισή τους τα WM7 και το αναμενόμενο νεώτερο hardware. :)

μην ανυσηχεις και δεν υπαρχουν μερες ενθουσιασμου σε μενα...απλα μερικες ωρες.

Σε καταλαβαίνω αδελφέ. Και εγώ κάπως έτσι είμαι δυστυχώς, γι'αυτό και δεν ευχαριστιέμαι σχεδόν τίποτα. :(

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ούτε εγώ σκοπεύω να το πάρω Αλέξανδρε, αν και είμαι μάλλον "λογοδοσμένος" με τα Windows. :) Ωστόσο για την ώρα και παρά τις ιδιοτροπίες του με εξυπηρετεί το iPhone και έχοντας ήδη ξοδέψει γι'αυτό κοντά στα 400€ σε apps και accessories δεν σκοπεύω να αλλάξω στρατόπεδο πριν κάνουν την εμφάνισή τους τα WM7 και το αναμενόμενο νεώτερο hardware. :lol:

Αυτό εννοείται.

Αν δεν δω και το επόμενο από το 3GS(4GTX:lol::lol::lol:), και βέβαια και τα 7, δεν αλλάζω. Δεν πάω πουθενά!

Και ήταν και η πρώτη φορά που αγόρασα ένα κάρο accessories....

Και σκοπεύω να αγοράσω και αρκετές εφαρμογές. Για να αποβάλω λίγο από πάνω μου και το «σπασμένο».

Αλλά εκτός από πρόγραμμα πλοήγησης. Για αυτό δεν δίνω λεφτά τώρα. Με τίποτα. Δεν είναι ακόμα αρκετά καλά που να αξίζουν τόσα λεφτά.;)

Αλλά εκτός από πρόγραμμα πλοήγησης. Για αυτό δεν δίνω λεφτά τώρα. Με τίποτα. Δεν είναι ακόμα αρκετά καλά που να αξίζουν τόσα λεφτά.;)

Πλάκα - πλάκα Αλέξανδρε για να πω την αλήθεια μόνο τα χρήματα που έδωσα για το Navigon δεν τα θεωρώ "πεταμένα". Αν σκεφτείς πως μου κόστισε τότε που ήταν φτηνότερο γύρω στα 70€ αυτά τα χρήματα είναι λιγότερα από το ένα τρίτο όσων ξόδεψα συνολικά στο appstore αγοράζοντας ως επί το πλείστον βλακειούλες. Τελικά "φασούλι - το φασούλι, αδειάζει το σακκούλι" και ας μην του φαίνεται με τις μεμονωμένες φτηνοαγορές. :lol:

Πλάκα - πλάκα Αλέξανδρε για να πω την αλήθεια μόνο τα χρήματα που έδωσα για το Navigon δεν τα θεωρώ "πεταμένα". Αν σκεφτείς πως μου κόστισε τότε που ήταν φτηνότερο γύρω στα 70€ αυτά τα χρήματα είναι λιγότερα από το ένα τρίτο όσων ξόδεψα συνολικά στο appstore αγοράζοντας ως επί το πλείστον βλακειούλες. Τελικά "φασούλι - το φασούλι, αδειάζει το σακκούλι" και ας μην του φαίνεται με τις μεμονωμένες φτηνοαγορές. :lol:

Θάνο, εγώ, σαν φοιτητής μακρυά από τους γονείς μου και το σπίτι μου σε αυτό έχω καταλήξει.

Ότι δεν είναι τα μεγάλα ποσά που αδειάζουν το πορτοφόλι. Αλλά οι μαλ@κιούλες. Τα μικρά. Τα φτηνά. Και σίγουρα αυτό γενικεύεται πολύ εύκολα.;)

Θάνο, εγώ, σαν φοιτητής μακρυά από τους γονείς μου και το σπίτι μου σε αυτό έχω καταλήξει.

Ότι δεν είναι τα μεγάλα ποσά που αδειάζουν το πορτοφόλι. Αλλά οι μαλ@κιούλες. Τα μικρά. Τα φτηνά. Και σίγουρα αυτό γενικεύεται πολύ εύκολα.;)

Ναι να πάρει η ευχή, απόλυτο δίκιο έχεις. Έχω στο iTunes κάπου 140 apps κανένα free όλα paid και νόμιμα, και με εξαίρεση τα Navigon, GoodReader, QuickOffice, Marine:Mediterranean, TapForms, MotionX GPS, NewsStand, PCalc, Vibration, American Heritage και τρία-τέσσερα ακόμα, τα υπόλοιπα είναι απλά βλακιούλες που δεν χρησιμοποίησα ποτέ μετά την αγορά τους. Μιλάμε για κοντά 180€ στο βρόντο. Αλλά ξέρεις, παίρνεις το ένα βγαίνει απάτη, πάρε μετά το άλλο μήπως είναι καλύτερο, και να μετά πως φουσκώνει η πιστωτική και αδειάζει το πορτοφόλι. :lol:

Ναι να πάρει η ευχή, απόλυτο δίκιο έχεις. Έχω στο iTunes κάπου 140 apps κανένα free όλα paid και νόμιμα, και με εξαίρεση τα Navigon, GoodReader, QuickOffice, Marine:Mediterranean, TapForms, MotionX GPS, NewsStand, PCalc, Vibration, American Heritage και τρία-τέσσερα ακόμα, τα υπόλοιπα είναι απλά βλακιούλες που δεν χρησιμοποίησα ποτέ μετά την αγορά τους. Μιλάμε για κοντά 180€ στο βρόντο. :lol:

:lol::lol:

Δεν πειράζει ρε συ!

Αυτό όμως ακριβώς θέλω να αποφύγω εγώ και για αυτό δεν αγοράζω τίποτα πριν το δοκιμάσω. Με εξαίρεση το iGiortes που ήταν δοκιμασμένη λύση και αποδείχθηκε πολύ βολικό και πραγματικά αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνει;).

Τα υπόλοιπα που βάζω είανι καθαρά δωρεάν, ή τα βάζω εγώ δωρεάν!:lol:

@zaharakis

Δημητρη, ειδα η αγγελια εκλεισε, τι εγινε το σπρωξαμε, η το μετανοιωσαμε ? Για πες μας :O

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@zaharakis

Δημητρη, ειδα η αγγελια εκλεισε, τι εγινε το σπρωξαμε, η το μετανοιωσαμε ? Για πες μας :O

Κωστη δεν μετανοιωσα τπτ,απλα θα το κρατησω λιγο ακομη μεχρι να ειμαι σιγουρος για το λεο...και μετα βλεπω...:)

αν κατι δεν παει καλα με το λεο,μενω στο μηλοφωνο και ολα μια χαρα(η καπως ετσι:p)

αν τα περισσοτερα απο αυτα που περιμενω απο το λεο ειναι ενταξει,θα το κρατησω και θα διωξω το iphone ;)

σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κωστη δεν μετανοιωσα τπτ,απλα θα το κρατησω λιγο ακομη μεχρι να ειμαι σιγουρος για το λεο...και μετα βλεπω...:)

αν κατι δεν παει καλα με το λεο,μενω στο μηλοφωνο και ολα μια χαρα(η καπως ετσι:p)

αν τα περισσοτερα απο αυτα που περιμενω απο το λεο ειναι ενταξει,θα το κρατησω και θα διωξω το iphone ;)

σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ :happy:

Αυτό ήθελα να σου πω να κάνεις. Απλά δεν το είπα γιατί μπαίνει στη μέση το οικονομικό και δεν ήθελα να σε βάζω σε πειρασμούς....!:O:p

Αυτό ήθελα να σου πω να κάνεις. Απλά δεν το είπα γιατί μπαίνει στη μέση το οικονομικό και δεν ήθελα να σε βάζω σε πειρασμούς....!:O:p

μα το οικονομικο σκεφτομαι και εγω Αλεξανδρε...αν το δωσω τωρα το iphone,εκτος των χρηματων που χανω αμεσα σκεφτομαι τι θα γινει μετα σε περιπτωση που δεν μου "κατσει " το λεο... δεν λεει για 650ε παλι για iphone...

το ιδανικο για να μην χασω χρηματα,θα ειναι να μου κανει το leo και να κρατησω και το μηλο ;)

δινω στον γιο μου το μηλο και ειμαστε μια χαρα και οι δυο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

μα το οικονομικο σκεφτομαι και εγω Αλεξανδρε...αν το δωσω τωρα το iphone,εκτος των χρηματων που χανω αμεσα σκεφτομαι τι θα γινει μετα σε περιπτωση που δεν μου "κατσει " το λεο... δεν λεει για 650ε παλι για iphone...

το ιδανικο για να μην χασω χρηματα,θα ειναι να μου κανει το leo και να κρατησω και το μηλο ;)

δινω στον γιο μου το μηλο και ειμαστε μια χαρα και οι δυο :)

Αυτό να κάνεις! :)

Και μετά, όταν στο μέλλον βαρεθείς το HD2, το δίνεις στον γιο και του παίρνεις το μηλαράκι με το πρόσχημα ότι είναι καλύτερο το HD2...!:lol::lol:

ε αφου εχεις κ γιο..!!δωστου να εχει ενα σωστο gadgetaki :D χαχα

ρε δημητρη μιας κ σε βλεπω οτι εισαι fun να πουλας κινητα!χαχα μηπως να μου πουλησεις κ ενα νοκια που εχω??χααχαχαχα

ρε παιδιά που είστε, ναι εδώ, το είδα, εγώ έλειπα και έχασα τις εξελίξεις.

Ο Δημήτρης ο ένας(zahar) το δίνει το μηλαράκι του, μετά το μετανιώνει, ο Κώστας (ktsak) πουλάει του φίλου του του Νίκου, χαμός δηλαδή:lol::lol:

Εγώ όμως παίδες όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ το ερωτεύομαι, έβαλα και τους λογαριασμούς e-mail, μια χαρά δουλεύει. Αλλά για πείτε όμως, αν θέλω να μην συνδέεται παρά μόνο μέσω wifi, από που το ρυθμίζω είπαμε;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Ο Δημήτρης ο ένας(zahar) το δίνει το μηλαράκι του, μετά το μετανιώνει, ο Κώστας (ktsak) πουλάει του φίλου του του Νίκου, χαμός δηλαδή:lol::lol:

Αλλά για πείτε όμως, αν θέλω να μην συνδέεται παρά μόνο μέσω wifi, από που το ρυθμίζω είπαμε;

Λευτερη, ο φιλος μου ειχε αποφασισει να το δωσει ετσι κι αλλοιως, δεν το συνηθισε απο την αρχη, οποτε δεν μετραει :p

Οσο για το Wifi και οχι μεσω 3G εγω εχω απενεργοποιημενο στο SBSettings το Edge & το 3G. Οποτε δεν εχει αλλη επιλογη και μπαινει μονο με WiFi. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο, αλλα εγω ετσι κανω :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

ευχαριστώ Κώστα:)

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

εγω ομως δεν το δινω ακομα το μηλο... :)

οι λογοι ειναι απλοι.

1.εχω Μακ και το κινητο συνεργαζεται αψογα μαζι του και γνωριζω μια χαρα τα iTunes/iPhoto/iCal.

2.μεχρι τωρα για μενα εχει το ιδανικο μεγεθος. ουτε μικρο ουτε μεγαλο.

3.εχω 70Ε σε apps/games/utilities κλπ.

4.εχω ηδη 4 θηκες και εγκατασταση στο αυτοκινητο για iPod/iPhone (350Ε)

5.το χρησιμοποιω σαν mp3 και ειναι απλα τελειο με την μνημη που εχει.

6.γνωριζω μια χαρα την πλατφορμα και δεν μπαινω σε περιπετειες να μαθω τα wm γιατι απλα δεν εχω χρονο δυστυχως...αν ηταν καλοκαιρι ισως να την εκανα.

τωρα αν δοκιμασω εστω για λιγο το HD2 αλλο αυτο... :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οσοι εισαστε περιεργοι για το λεο,αλλα δεν θελετε να μπειτε σε περιπετειες,αφηστε το σε μενα:lol:

σε καμια βδομαδα θα ξερουμε ολοι μας αν ηταν σωστη η οχι η κινηση να το παρω...:O

παντως το μηλο το κραταω μιας και ευχαριστημενος ειμαι γενικα απο αυτο,αλλα και οσο παει λυνονται πολλα προβληματακια οποτε γινεται και πιο φιλικο για μενα..;)

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδη...

Και εγώ με το δικό μου μια χαρά τα πάμε.

Έβαλα τα της πλοήγησης,(ευχαριστώ Δημητρη)

έχω 160χαρακτηρες στα μηνύματα,έβαλα και ένα κάρο καλουδια και το έχω φέρει στα μέτρα μου.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το ismart dialer,το οποίο

βέβαια δημιουργηται από την χρήση καποιου αλλού παρόμοιου

προγράμματος.θα λυθεί και αυτό όμως:)

Λογικο ακουγετε φιλε δημητρη...!!ειναι ολα θεμα συνηθειας ... κ χρησης..!!οποτε κατσε...στα "μηλα" σ..χαχα :D

http://img42.imageshack.us/img42/8909/iphonefedericomauroiroc.th.jpg

το νεο iphone 4gs παραθετω την 1 αποκλειστικη φοτο:happy:

σε xl version

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλάκα μας κάνεις, δεν μπορεί...:blink:

Λευτέρης

http://img42.imageshack.us/img42/8909/iphonefedericomauroiroc.th.jpg

το νεο iphone 4gs παραθετω την 1 αποκλειστικη φοτο:happy:

σε xl version

πολυ τραβηγμενο το βλεπω Κωστη :lol:

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδη...

Και εγώ με το δικό μου μια χαρά τα πάμε.

Έβαλα τα της πλοήγησης,(ευχαριστώ Δημητρη)

έχω 160χαρακτηρες στα μηνύματα,έβαλα και ένα κάρο καλουδια και το έχω φέρει στα μέτρα μου.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το ismart dialer,το οποίο

βέβαια δημιουργηται από την χρήση καποιου αλλού παρόμοιου

προγράμματος.θα λυθεί και αυτό όμως:)

sms 160? :confused:

πες μου και μενα Ηλια πως!!

γιατι μου μοιαζει παρα πολυ με το "LG chocolate" ?? για τηλεκοντρολ τηλεορασης το προοριζουν??χαχαχα

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned