potakas Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ωραίες οι home screen του Δημήτρη αλλά εκεί δεν νομίζω να παίζει "δάχτυλο".Θέλει οπωσδήποτε γραφίδα... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 παιδιά πάντως εγώ, όσο είχα το HD, δεν συνδέθηκα στο διαδίκτυο ούτε μια φορά, όχι επειδή δεν ήθελα, αλλά επειδή δεν τα κατάφερα.:mad: Φυσικά δεν λέω ότι φταίει το HD έτσι, σε καμιά περίπτωση, προφανώς εγώ δεν έκανα κάτι καλά. Με το μήλο όμως, τι να πω, δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Βρήκε το wifi απευθείας, έδωσα κωδικό, τέλος. Είδα internet, για πρώτη φορά σε pda, χωρίς να ψαχτώ ιδιαίτερα, δλδ, χωρίς να ψαχτώ καθόλου. Άσε την ευκολία ακόμα και στο να γράψω ένα post εδώ. Και πάλι αυτή είναι η δική μου εμπειρία, με ότι στραβό ή ίσιο μπορεί να έκανα ή όχι. Με ξενίζει λίγο το γεγονός ότι θελω iPhone explorer για να δω τα "εντόσθια" του τηλ, αλλά είναι κατάλοιπο από wm. Οπότε και θέμα συνήθειας. Να κάνω και μια ερώτηση τώρα ; Ευχαριστώ.:lol: Μετα από reboot η συσκευή έχει γύρω στα 170MB ελεύθερα RAΜ, και αν τρέξει έστω και μια κλήση, αρχίζει και πέφτει, δεν το συζητάω για safari βέβαια. Η απορία μου είναι η εξής: Δεν θα πρεπε πατώντας το home, να σταματήσει να τρέχει, ότι τρέχει στο backround; γιατί τότε λιγοστεύει η διαθέσιμη RAM; Δεν είναι ότι δουλεύει χειρότερα το τηλ, όχι σε καμιά περίπτωση, είναι τελείως ψυχολογικό το θέμα.:lol: Κι' αυτό κατάλοιπο από τα wm:lol::lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πάντως ότι και να λέμε, η apple με το iPhone ανοιξε νεους δρομους και ολοι αυτην προσπαθουν να μιμηθουν στο στησιμο και την λειτουργικοτητα. Θα δειτε οτι θα υπάρξουν και για τα WM αντιστοιχες εφαρμογές, οχι τετοια πληθωρα αλλα σιγουρα οι δημοφιλέστερες. Εκει που δεν πιστευω οτι θα φτάσουν τα WM είναι στην απλότητα, στην ευελεξια και το κυριοτερο στην τελεια λειτουργια ολων των official εφαρμογών. Για το Multy tauch δεν το συζητω καθολου. Η απορία μου είναι η εξής: Δεν θα πρεπε πατώντας το home, να σταματήσει να τρέχει, ότι τρέχει στο backround; γιατί τότε λιγοστεύει η διαθέσιμη RAM; Δεν είναι ότι δουλεύει χειρότερα το τηλ, όχι σε καμιά περίπτωση, είναι τελείως ψυχολογικό το θέμα.:lol: Κι' αυτό κατάλοιπο από τα wm:lol::lol: Να μην σε απασχολει καθολου η μνημη στο iphone και να μην κανεις συνεχεια reboot γιατι μετα καθυστερει το ανοιγμα των βασικων εφαρμογών. Δεν εχει κανενα προβλημα, η apple το εχει μελετησει καλα το θεμα. Το iPod και ο Safari δεν κλεινουν για λογους ταχυτερης προσβασης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ωραίες οι home screen του Δημήτρη αλλά εκεί δεν νομίζω να παίζει "δάχτυλο".Θέλει οπωσδήποτε γραφίδα... αναλογως πως το χρησιμοποιεις το ᾽᾽δακτυλο᾽᾽ :shifty: αλλοι τα καταφερνουν...:whistle: εννοω για τα κινητα ετσι..;:innocent: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Λευτέρη, επειδή και εγώ έχω αυτό το κατάλοιπο από το WM και όταν βλέπω την μνήμη ραμ να πέφτει με πιάνει κάτι, θα σου πω μια λύση που κάνω: Από το SBSettings πατάω στο Processes και μετά Free Up Ram. Και μετά πάω στο MemTool και πατάω Clean και εκεί άλλο ένα και φτάνει πάντα, μα πάντα στα 156ΜΒ που έχει όταν ξεκινάει.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ωραίες οι home screen του Δημήτρη αλλά εκεί δεν νομίζω να παίζει "δάχτυλο".Θέλει οπωσδήποτε γραφίδα... σε καποιες στιγμες την χρειαζεσαι οπωσδηποτε ;) αλλα δεν ειναι απαραιτητη οπως στα προηγουμενα,ποσο μαλλον στο HD2 αναλογως πως το χρησιμοποιεις το ᾽᾽δακτυλο᾽᾽ :shifty: αλλοι τα καταφερνουν...:whistle: εννοω για τα κινητα ετσι..;:innocent: αχρηστε αμεσως να βαλεις φωτια :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 δε σε χαλαει! :lol: εγω παλι καταφερα να εχω μονο 20ΜΒ ελευθερα RAM πως μην με ρωτησετε δεν ξερω! εχω αφησει τα παντα ολα ανοικτα... ευτυχως ενα reboot kai ερχεται στα ισια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ετσι για να με τεσταρω :confused: παιζω με το καιζερ μου:p:lol: αχ το δικο μου ειναι πεταμενο σ ενα συρταρι & δε μπορεις να φανταστεις ποσο το χαιρομαι :D:rolleyes: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Θα δειτε οτι θα υπάρξουν και για τα WM αντιστοιχες εφαρμογές, οχι τετοια πληθωρα αλλα σιγουρα οι δημοφιλέστερες. Για να πούμε την αλήθεια, ένας μεγάλος αριθμός κάποιων από τις γνωστότερες εφαρμογές του Appstore, προϋπήρχαν εδώ και χρόνια στα Windows Mobile. Όσο για την πληθώρα, "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Από τις 100.000 εφαρμογές του Appstore ζήτημα είναι αν υπάρχουν 1000 άξιες λόγου και από αυτές το 80% είναι ripoffs από τα ίδια και τα ίδια (βλέπε match 3, match 4 games και πάει λέγοντας καθώς και εκατοντάδες ToDo apps). Υπάρχουν φυσικά και αρκετά αξιόλογες και μοναδικές εφαρμογές, αν και ακόμα και αυτές περιορίζονται λειτουργικά λόγω jail. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μέχρι στιγμής έχω διαπιστώσει στο Appstore δεν είναι ούτε τα fart-applications ούτε τα χιλιάδες "μία-από-τα-ίδια", αλλά οι τιμές. Είναι πολύ συνήθες γνωστές και αξιολογότατες cross-platform εφαρμογές να τιμολογούνται στο Appstore 2-3 ακόμα και τέσσερεις φορές λιγότερο από ότι σε άλλα λειτουργικά. Αυτός ο προσανατολισμός στον αριθμό των πωλήσεων και όχι στο μεμονωμένο κέρδος, είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει να το πιστώσουμε στην Apple. Εκει που δεν πιστευω οτι θα φτάσουν τα WM είναι στην απλότητα, στην ευελεξια και το κυριοτερο στην τελεια λειτουργια ολων των official εφαρμογών.Για το Multy tauch δεν το συζητω καθολου. Για το multitouch έτσι είναι αν και επιφυλάσσομαι μέχρι τα WM7, αλλά για τη λειτουργικότητα των official εφαρμογών θα μου επιτρέψεις να έχω την εντελώς αντίθετη άποψη. Να συγκρίνω τα official mobile office apps (mobile oulook, excel, word, PP, κλπ), το file management των WM με τι; Με το mail.app, με το σημειωματάριο ή με το ημερολόγιο του iPhone; :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 δε σε χαλαει! :lol: εγω παλι καταφερα να εχω μονο 20ΜΒ ελευθερα RAM πως μην με ρωτησετε δεν ξερω! εχω αφησει τα παντα ολα ανοικτα... ευτυχως ενα reboot kai ερχεται στα ισια... Εγώ έχω αφήσει 8-10 ΜΒ ελεύθερα και δεν καταλάβαινε τίποτα το άτιμο.... Και πάλι ταχύτατο. Βέβαια πρέπει να έχει ένα Memory Leackage ίσως λόγο kirikae & Backgrounder... Αλλά δεν ξέρω γιατί. Και όταν πέσει η ραμ κάτω από 100 τότε βλέπω έναν δισταγμό στο ανοίξει το iGO και ορισμένες φορές δεν το ανοίγει καν. Τότε κάνω ένα Respring. Δεν χρειάζονται reboots. Resprings και επανέρχεται πλήρως. Και πιο γρήγορο και πιο εύκολο και πιο απλό.;) Δοκίμασέ το Δημήτρη.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 δε σε χαλαει! :lol: εγω παλι καταφερα να εχω μονο 20ΜΒ ελευθερα RAM πως μην με ρωτησετε δεν ξερω! εχω αφησει τα παντα ολα ανοικτα... ευτυχως ενα reboot kai ερχεται στα ισια... κανε απλα ενα respring απο το sb settings;) αχ το δικο μου ειναι πεταμενο σ ενα συρταρι & δε μπορεις να φανταστεις ποσο το χαιρομαι κακιες :happy: Για το multitouch έτσι είναι αν και επιφυλάσσομαι μέχρι τα WM7, αλλά για τη λειτουργικότητα των official εφαρμογών θα μου επιτρέψεις να έχω την εντελώς αντίθετη άποψη. Να συγκρίνω τα official mobile office apps (oulook, excel, word, κλπ), το file management των WM με τι; Με το mail.app, με το σημειωματάριο ή με το ημερολόγιο του iPhone; πες τα πες τα Θανο :p Εγώ έχω αφήσει 8-10 ΜΒ ελεύθερα και δεν καταλάβαινε τίποτα το άτιμο.... Και πάλι ταχύτατο. μην λες ψεματα Αλεξανδρε ;) και εγω το εχω καταφερει καποιες φορες αλλα καθε αλλο παρα ταχυτατο εμενε!!γονατιζαν τα παντα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 :lol::lol: Ας υπερβάλουμε και λίγο.. Πάντως σε αυτές που είχα αφήσει ανοιχτές έμπαινε.. Μετά έκανα το λάθος να πάω να ανοίξω άλλη μια και εκεί κόλλησε για τα καλά.......:lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 εγω παντως ...αρχιζω να περιτριγυριζω τις αγγελιες.....:ninja: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 αγγελιες??ψαχνεις τπτ καλο φιλε δημητριε?? χαχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 αγγελιες??ψαχνεις τπτ καλο φιλε δημητριε?? χαχα :D λεω να βαλω εγω μια αγγελια....γυρω γυρω ερχομαι....γμτ..:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 λεω να βαλω εγω μια αγγελια....γυρω γυρω ερχομαι....γμτ..:O Μαλλον θα σε καταραστηκαν να μην εισαι ποτε ευχαριστημενος απο συσκευη :ρ:knife::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μαλλον θα σε καταραστηκαν να μην εισαι ποτε ευχαριστημενος απο συσκευη :ρ:knife::p:lol: εχω δυο καρτελες στον firefox σε αναμονη .... η μια λεει proceed to checkout και η αλλη υποβολη θεματος.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 λεω να βαλω εγω μια αγγελια....γυρω γυρω ερχομαι....γμτ..:O Μητσαρα εγω λεω...τωρα... και το λεω επειδη σε νιωθω ακριβως...:lol: Προχώρει στα καθεκαστα :lol::lol::lol: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μητσαρα εγω λεω...τωρα... και το λεω επειδη σε νιωθω ακριβως...:lol: Προχώρει στα καθεκαστα :lol::lol::lol: το σκεφτομαι Γιαννη...το σκεφτομαι ...:O και δεν μπορω να καταλαβω γιατι..το σκεφτομαι ακομη...αφου ειμαι ταμενος εκει :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 κ θα φυγεις απο μηλοπαρεα?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 κ θα φυγεις απο μηλοπαρεα?? :/ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!! δεν εχω αποφασισει ακομη...:worry: απλα αν πατησω τα κουμπια...:O θα αναγκαστω να χωρισω τις εννοιες....:p εξω το μηλο αλλα παντα ΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΑ :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!! δεν εχω αποφασισει ακομη...:worry: απλα αν πατησω τα κουμπια...:O θα αναγκαστω να χωρισω τις εννοιες....:p εξω το μηλο αλλα παντα ΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΑ :D Προσεχε μην το μετανοιωσεις...απο τι γραφεις στο thread φαινεσαι απο αρκετα εως πολυ ευχαρηστιμενος, ποιος ο λογος να το δωσεις? Δικαιωμα σου βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Προσεχε μην το μετανοιωσεις...απο τι γραφεις στο thread φαινεσαι απο αρκετα εως πολυ ευχαρηστιμενος, ποιος ο λογος να το δωσεις? Δικαιωμα σου βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται :) αυτο ειναι που σκεφτομαι....οτι ειμαι ευχαριστημενος με το iphone αλλα μου λειπουν τα wm.... ειναι πραγματα που αρχιζουν και μου χτυπανε καμπανακι στο μηλοφωνο... δεν ειναι αλυτα,αλλα με κανουν να μπαινω στην μπριζα... αν δεν ηταν τα wm 6.5 στην μεση,δεν θα το σκεφτομουν ουτε για ενα λεπτο:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μη βιαζεσαι Δημήτρη. Περίμενε καλύτερα να κυκλοφορήσει κάποια επιβεβαιωμένα καλή WM συσκευή. Κρίνοντας από το hardware και μόνο των αναμενόμενων μοντέλων, καθως και από κάποιες ενοχλητικές μικρολεπτομέρειές τους, πολύ φοβάμαι μήπως το μετανιώσεις τελικά. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 σε αυτο που λεει ο θανος δημητρη δν εχει αδικο..καλυτερα να περιμενεις !! κ για να κανουμε λιγο χιουμορ....παρε το ν97 ασε τα wm..xaxaxa :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts