soom Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 α ρε ελληνα απατεωνα....ακομα και εκει μεσο θελει :lol::lol: Έτσι γίνονται πλέον οι δουλειές.. Όσο για το μυαλό, καλύτερα όμως να το δεις πρώτα σε κάποιο μαγαζί λάιβ(:lol:) και μετά να αποφανθείς....:shifty: Αλεξη απεφυγε οτιδηποτε μεταλικο σε θηκη!! γονατιζουν το σημα του τηλ και σε δυσκολα σημεια θα εχεις σοβαρο προβλημα! ειχα της more στο 3g μου και την εβγαλα αμεσως μολις το διαπιστωσα.. και στεναχωρηθηκα γιατι ηταν πανεμορφη με τελεια εφαρμογη... Όχι μέταλο.. Είναι που είναι όσο είναι, απλά θέλω να είανι όσο το δυνατόν αμετάβλητες οι διαστάσεις του τηλεφώνου. Μάλλον, μαζί με 2 pouches που θα πάρω, θα πάρω και μια τέτοια που λέει ο Δημήτρης(??) ότι είναι αρκετα λεπτή....;) Πήγα να την παραγγείλω την θηκούλα και ορίστε: Subtotal: $19.99 Fedex Int. Priority Service: $14.99 Grand Total: $34.98 και ρώτησα στο Live Chat στης υπηρεσίας Customer Service αν μπορώ να αλλάξω την Fedex και δεν γίνεται.... :(:( Κρίμα. Θα την ψάξω και στο ebay μπας και την πετύχω πουθενά, αλλά από εκεί θα την πάρω αν και εφόσον οι Pouches που θα μου έρθουν δεν με καλύψουν... :( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Πήγα να την παραγγείλω την θηκούλα και ορίστε: Subtotal: $19.99 Fedex Int. Priority Service: $14.99 Grand Total: $34.98 Την βρήκα και την παράγγειλα από το ebay με $19.89 μαζί με τα έξοδα αποστολής!!!! :):):) Τελικά έκανα €30 αγορές από το Ebay και τους netimes...!!! Πως και πως θα τα περιμένω τώρα! :) Μια χαρούλα μου έκατσαν.. Να δούμε και πότε θα φτάσουν με το καλό!!!!! Έτσι όπως τα έκανα, δεν θυμάμαι καλά καλά τι πρωτοπήρα...!:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. October 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Το boygeniusreport έχει στα χέρια του το droid και αναφέρει στο review: You know we roll at BGR, we don’t hold anything back — if it’s hot, it’s hot. If it’s not, it’s not, and we’re not afraid to call it like it is. The Motorola CLIQ was a pretty big disappointment for me personally, but oh man does the Droid make up for it. Sure, there’s a little hype sprinkled in because this is the first Android 2.0 device I’ve had the pleasure of using, but once you move past the initial “wow” factor, the Droid really delivers. Whether it’s Verizon’s ad campaign or Motorola’s that pits the Droid against the iPhone it doesn’t matter. The Droid isn’t an iPhone competitor because nothing at this point in time is an iPhone competitor besides the new iPhone. And things don’t have to be right now. Everyone can eat. So will the Motorola Droid be successful? Absolutely, we think. It will eat in to BlackBerry sales, Windows Mobile sales, and positively murder any lingering Palm Pre sales. It’s that good. Did you notice how Verizon still hasn’t announced the BlackBerry Storm2? http://9to5mac.com/files/image/00000/Screen%20shot%202009-10-23%20at%202_09_14%20PM.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Μόλις αγόρασα και εγώ μια Incipio Feather black από Αγγλιά (14£ μαζί με τα μεταφορικά). Πολύ καλή η πρόταση σου pik. Ευχαριστώ!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Μόλις αγόρασα και εγώ μια Incipio Feather black από Αγγλιά (14£ μαζί με τα μεταφορικά). Πολύ καλή η πρόταση σου pik. Ευχαριστώ!! Πράγματι εξαιρετική πρόταση! £14 εσύ με τα μεταφορικά, $19.89 εγώ με τα μεταφορικά! Και από το επίσημο κατάστημα είναι, όπως έγραψα, $34!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδιά όπως έγραψα και στο navimania έχω δοκιμάσει ένα κάρο θήκες. Η πιο πρακτική είναι αυτή της υπγραφης μου. Έχει ενισχυμένες γωνίες για προστασία στα πεσιμετα, είναι ποιοτική και δένει με την συσκευή αφού είναι από πραγματικό δέρμα. Δεν δείχνει ξένο σώμα αφού φαίνεται όπως το πίσω μέρος των blackberry. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν εμποδίζει την συσκευή να αναδείξει την ομορφιά της. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο και ασφάλεια αν προσφέρει μια θήκη, αν το κάνει να φαίνεται σαν μπαουλο, εκ πείρας το λέω, σε κάνει να την βγάζεις πολύ συχνά γιατί θες να απολαμβάνεις τις όμορφες γραμμές του iPhone. Οπότε κινδυνεύει περισσότερο αφού μπορεί να πέσει εκείνη την στιγμή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 το κακο με την Incipio ειναι οτι δεν καλυπτει το νικελ γυρω απο την οθονη πληρως και αφηνει το κατω μερος ανοικτο. επισης δεν φαινεται απο πισω το μηλο και γενικα καθολου το τηλ. απο την αλλη ομως ειναι καταπλκτικη για μενα γιατι ειναι πολυ λεπτη και ποιοτικη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Εγώ πάλι από την μεριά μου, παρόλο που εκτιμώ την γοητεία της "γυμνής" συσκευής ή την λιτή λεπτότητα μιας Incipio, δεν θέλω να ξεχνώ πως η "κακιά στιγμή" απέχει ελάχιστα και θα πρέπει μάλλον να θεωρείται αναπόφευκτη. Γι'αυτό και προτιμώ κάτι ενδιάμεσο όπως η πολύ καλή iSkin Solo που συνδυάζει την άριστη προστασία από τις κακές στιγμές και την καλή εργονομία ισορροπώντας κατασκευαστικά μεταξύ silicon και hardcase χωρίς τα περισσότερα από τα μειονεκτήματα της μιας ή της άλλης κατηγορίας. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 foxx άψογη!!! Καλύπτει και και το νίκελ και είναι μια χαρά όμορφη χωρίς να κάνει τη συσκευή τούβλο Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 λοιπον τα πραγματα μετα απο 2 μερες συμβιωσης με το μηλοφωνο,ειναι αρκετα ευοιωνα :confused: εξεπλαγην ευχαριστα οταν συνηδειτοποιησα οτι εχουν αλλαξει/βελτιωθει αρκετα πραγματα μετα απο την τελευταια μου ενασχοληση με το 3g που ειχα... μεχρι στιγμης το μονο και το γελοιοτερο ολων της ολης υποθεσης με το μηλοφωνο ειναι η αυτονομια του,που εγω απλα την θεωρω επιοικως απαραδεκτη!! δεν ξερω τι μελλει γεννεσθαι στην συνεχεια,παντως λιγο οι βελτιωσεις του μηλοφωνου,λιγο τα wm 6.5 (δεν τα χωνεψα ποτε ειλικρινα)που θα φορανε οι μελλοντικες wm συσκευες,ειναι 2 παραγοντες που με κανουν να σκεφτομαι σοβαρα (αυτην την στιγμη) να κατσω στα αυγα μου:confused: αν ποτε καταφερει να γινει standalone το iphone και η χρηση υπολογιστη γινει αχρειαστη εως μονο περιστασιακη,τοτε θα μου ηταν αρκετα ευκολο να μεινω στην εταιρεια,που προσωπικα δεν χωνεψα ποτε την πολιτικη της.... ειναι ακομη καποια πραγματα,που θεωρουνται δεδομενα στα wm, που θα ηθελα, οπως ful backup/restore utility(το ποιο σοβαρο απο ολα για εμενα!!!) καταγραφη κλησεων, send/receive bl all type of files(με ορθοδοξο τροπο ενοω), αναπαραγωγη φακελων μουσικης,εστω και με αλλο προγραμμα (και ατα wm δεν γινοταν με κανενα oem τροπο,μην γινομαστε παραλογοι,απλα στο μηλοφωνο δεν γινεται ουτε ετσι :mad:) αναπαραγωγη ολων των ειδων βιντεο,αν ξερει καποιος καποια εφαρμογη που επιτρεπει κατι τετοιο,θα ημουν ευγνωμων αν μου την ελεγε.:) η υποστηριξη office,χωρις να πρεπει να αγορασεις την αναλογη εφαρμογη(ενταξει δεν ειναι και πολλα 11$ που στοιχιζει,αλλα πρεπει να το κανεις αν τα χρειαζεσαι ) και καποια αλλα ψιλοπραγματα,που δεν θυμαμαι αυτην την στιγμη αλλα δεν χαιρουν αμεσης αναφορας μιας και δεν ειναι σοβαρα η και ακρως απαραιτητα. μπορει καποια απο αυτα που αναφερω να φανταζουν αστεια για καποιους,σοβαρα και αναγκαια για αλλους,αλλα ειπαμε ειναι αναλογα με τις αναγκες του καθενος η επιλογη και η κριση της παραμονης του σε καποιο τηλεφωνο.. ετσι ωστε να γινουν ακομη πιο λειτουργικα και user friendly τα πραγματα στο τηλ.... παντως χαιρομαι που βρισκομαι σε καλο δρομο :happy: πλεον με το μηλοφωνο και θελω να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα και επιτελους θα εχω ενα iphone που θα με κανει να μην μου λειπουν τα wm...:wacko: για αυτο και εχω αγορασει ολες τις must have εφαρμογες,επειδη αρχιζει να μου αρεσει το ολο πακετο (που γινεται ολο και πληρεστερο).. αφου δεν μπορουμε ακομη να εχουμε ενα iphone με wm λειτουργικο(ενοω παντα για τς δυνατοτητες που μου λειπουν στο μηλοφωνο απο τα wm και οχι το καθε αυτου προβληματικο wm λειτουργικο),δεν ειναι κακο και αυτο ... ευχαριστω τον Νικο (caprenoctum) για την πολυτιμη βοηθεια του,που οχι μονο μου ελυσε τα χερια αμεσα οποτε το χρειαστηκα αλλα και γιατι αφιερωσε προσωπικο του χρονο για να μην χασω εγω τον δικο μου,να διαβαζω και να ψαχνω http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/gentleman.gif foxx άψογη!!! Καλύπτει και και το νίκελ και είναι μια χαρά όμορφη χωρίς να κάνει τη συσκευή τούβλο δωσε κανενα λινκ ντε !!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 foxx άψογη!!! Καλύπτει και και το νίκελ και είναι μια χαρά όμορφη χωρίς να κάνει τη συσκευή τούβλο Ειδικά αυτή η προστασία στο εμπρός μέρος του νίκελ frame είναι πολύ σημαντικό. Το συγκεκριμένο ψευτονίκελ πλαστικό είναι από ότι έχω διαπιστώσει από τα πιό ευαίσθητα σε γρατζουνιές parts του iPhone (@Apple: Χρησιμοποιείται που χρησιμοποιείται ως κεραία, δεν μπορούσατε να βάζατε πραγματικό μεταλλικό frame και όχι πλαστικό; ) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Δημήτρη χαίρομαι για τα λεγόμενα σου. Για τη θήκη δες ένα παραπάνω ποστ.. το δίνει το λίνκ ο foxx. Για αναπαραγωγή όλων των αρχείων δοκίμασε από cydia το mplayer ή το ακριβό yxflash (πάλι από cydia.. αλλά έχει trial). Δεν παίζουν μόνο τα πάντα.. τα παίζουν χωρίς convert. Όπως κατεβαζεις μια ταινία 700mb να της δεις στο pc σου έτσι την περνάς και στη συσκευή και τη βλέπεις. Για το bt λογικά θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό όπως ανακοίνωσαν οι developers του ibluetooth. Καταγραφή κλήσεων δεν υπάρχει.. ίσως δούμε κάτι στο μέλλον. Για το full backup υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δε γίνεται σε jailbroken συσκευές. Γιατί αν δεν είναι jb η συσκευή στο κάνει το itunes. Επίσης αναπαραγωγή φακέλων θα ήθελα και γω.. αλλά αν εξοικιωθείς λίγο με το itunes θα δεις ότι θα το ξεπεράσεις όπως το ξεπέρασα και γω. Και τέλος.. CarpeNoctum και όχι CapreNoctum... :lol: :lol: (και στον ποστ και στην υπογραφή σου λάθος το έχεις :P) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Και τέλος.. CarpeNoctum και όχι CapreNoctum... :lol: :lol: (και στον ποστ και στην υπογραφή σου λάθος το έχεις :P) το εχω δει ....αλλα δεν μου βγαινει καλα ...:ninja: εμενα ετσι μου αρεσει :p οσο για το music player δεν το χωνεψα ποτε.....σε ολες τις συσκευες που το εχουν δεδομενο.. και ειναι ολες ετσι... απλα υπαρχει τροπος με αλλες εφαρμογες να το κανεις στα υπολοιπα τηλ αλλα οχι στο μηλοφωνο... δεν εκατσα ποτε να κανω playlists,δεν θα κατσω να κανω τωρα :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 δωσε κανενα λινκ ντε !!! Φίλε zaharaki μπορείς να τις βρεις και στην Ελλάδα σε αυτό το shop στα περίπου 26€ που πίστεψέ με τα αξίζει μέχρι δεκάρας. Επίσης μπορείς να δεις στο επίσημο site και στους μεταπωλητές του στο εξωτερικό. Μόνο να σου επιστήσω την προσοχή στις κινέζικες απομιμήσεις ειδικά της συγκεκριμένης θήκης που φαίνεται πως έχουν κατακλύσει τελευταία το Ebay και πολλές πωλούνται με το ίδιο όνομα αν και σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Φίλε zaharaki μπορείς να τις βρεις και στην Ελλάδα σε αυτό το shop στα περίπου 26€ που πίστεψέ με τα αξίζει μέχρι δεκάρας. Επίσης μπορείς να δεις στο επίσημο site και στους μεταπωλητές του στο εξωτερικό. Μόνο να σου επιστήσω την προσοχή στις κινέζικες απομιμήσεις ειδικά της συγκεκριμένης θήκης που φαίνεται πως έχουν κατακλύσει τελευταία το Ebay και πολλές πωλούνται με το ίδιο όνομα αν και σε πολύ χαμηλότερη τιμή. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :) βλεποντας ομως τις φωτο στο λινκ που μου εδωσες,παρατηρω οτι στην επιφανεια της οθονης η θηκη βγαινει αρκετα πανω,κατι που σε περιοριζει στο να φτανεις ανετα τις ακρες της οθονης κατα την πληκτρολογηση.. και πιστεψε με την εχω πατησει και στα προηγουμενα iphones μου αλλα και στο HD με τετοιες θηκες...:O για μενα η θηκη πρεπει να ειναι ελαστικη,ομορφη,και να μην δινει καθολου ογο στο τηλ ωστε 1ον,να μην χανεται η κομψοτητα του και 2ον,να μην σου περιοριζει την touch προσβαση στις ακρες της οθονης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :) βλεποντας ομως τις φωτο στο λινκ που μου εδωσες,παρατηρω οτι στην επιφανεια της οθονης η θηκη βγαινει αρκετα πανω,κατι που σε περιοριζει στο να φτανεις ανετα τις ακρες της οθονης κατα την πληκτρολογηση.. και πιστεψε με την εχω πατησει και στα προηγουμενα iphones μου αλλα και στο HD με τετοιες θηκες...:O για μενα η θηκη πρεπει να ειναι ελαστικη,ομορφη,και να μην δινει καθολου ογο στο τηλ ωστε 1ον,να μην χανεται η κομψοτητα του και 2ον,να μην σου περιοριζει την touch προσβαση στις ακρες της οθονης :) http://www.iskin.com/solo/gallery.html# Δες τη μεσαία φωτογραφία στην κάτω γραμμή. Δε νομίζω ότι κόβει τίποτα.. αυτή που έχω τώρα μέχρι εκεί πάει και όταν πληκτρολογώ δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 http://www.iskin.com/solo/gallery.html# Δες τη μεσαία φωτογραφία στην κάτω γραμμή. Δε νομίζω ότι κόβει τίποτα.. αυτή που έχω τώρα μέχρι εκεί πάει και όταν πληκτρολογώ δεν έχω πρόβλημα. ειναι ελαστικες Νικο ετσι? αυτες μου αρεσουν:) http://www.iskin.com/solo/gallery.html# http://www.iskin.com/solo/gallery.html# δεν βγανουν οι φωτος... οι solo fx η πορτοκαλι και η μπλε ανοιχτη ενοω Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 βλεποντας ομως τις φωτο στο λινκ που μου εδωσες,παρατηρω οτι στην επιφανεια της οθονης η θηκη βγαινει αρκετα πανω,κατι που σε περιοριζει στο να φτανεις ανετα τις ακρες της οθονης κατα την πληκτρολογηση.. και πιστεψε με την εχω πατησει και στα προηγουμενα iphones μου αλλα και στο HD με τετοιες θηκες...:O Δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θήκη, και εγώ είχα ανάλογες εμπειρίες με άλλες θήκες γι'αυτό και στην αρχή είχα προτιμήσει την incipio feather. Καθώς όμως αυτή δεν προστάτευε σχεδόν καθόλου τη συσκευή και αφού πέρασα από τις επίσης πολύ καλές Speck Candyshell καταστάλαξα στις iSkin Solo. Και για την ελαστικότητα που ρωτάς είναι ελαστικές αλλά δεν έχουν ίχνος τζόγου ή χαλαρότητας όπως οι σιλικόνες. Θα έλεγα πως είναι ένας συνδυασμός hard και silicon case αλλά με την ελαστικότητα της σιλικόνης σε όλη τους την επιφάνεια. Το καλύτερο πάντως κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων θηκών είναι οι ενισχυμένες σε υλικό γωνίες και ακμές που υπόκεινται και όλη την ταλαιπωρία μιας πτώσης. :) Επίσης ενημερωτικά, οι FX εκτός από τα σχεδιάκια που κάνουν και την μερική τους διαφάνεια είναι ολόϊδιες (ως υλικό και κατασκευή) με τις Solo. Έχουν επίσης διαφορές στα screen protectors που τις συνοδεύουν αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γι'αυτά καθώς σε αντίθεση με τις θήκες που είναι κορυφαίες τα protectors δεν είναι άξια λόγου, αν και καλά να ήταν έτσι και αλλιώς δεν θα τα χρησιμοποιούσα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Δημήτρη δεν την έχω αγοράσει ακόμα.. τώρα σκέφτομαι να το κάνω γιατί αυτή που πήρα τη μέρα που αγόρασα τη συσκευή αν και πανέμορφη είναι πολύ χαλαρή και στις άκρες φεύγει μερικές φορές.. Θέλω να πάρω τη μαύρη την απλή μάλλον χωρίς τους κύκλους.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θήκη, και εγώ είχα ανάλογες εμπειρίες με άλλες θήκες γι'αυτό και στην αρχή είχα προτιμήσει την incipio feather. Καθώς όμως αυτή δεν προστάτευε σχεδόν καθόλου τη συσκευή και αφού πέρασα από τις επίσης πολύ καλές Speck Candyshell καταστάλαξα στις iSkin Solo. :) σε ευχαριστω φιλε μου,ειναι ελαστικη η σκληρο πλαστικο ? αν ειναι να την παραγγειλω τωρα. Δημήτρη δεν την έχω αγοράσει ακόμα.. τώρα σκέφτομαι να το κάνω γιατί αυτή που πήρα τη μέρα που αγόρασα τη συσκευή αν και πανέμορφη είναι πολύ χαλαρή και στις άκρες φεύγει μερικές φορές.. Θέλω να πάρω τη μαύρη την απλή μάλλον χωρίς τους κύκλους.. :blink: δεν ειδα την μαυρη...και εγω ειμαι φαν του μαυρου,ασχετα αν το εχω παρει σε ασπρο το τηλ :lol: αυτη λες ε? http://www.iskin.com/store/images/solo/SOLO3G-BK.png αν και η ασπρη δεν ειναι κακη,λογω ασπρης συσκευης http://www.iskin.com/store/images/solo/SOLO3G-WE.png Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 :blink: δεν ειδα την μαυρη...και εγω ειμαι φαν του μαυρου,ασχετα αν το εχω παρει σε ασπρο το τηλ :lol: αυτη λες ε? http://www.iskin.com/store/images/solo/SOLO3G-BK.png Ναι ναι!! Τη μαύρη την απλή τη Solo.. Και μένα άσπρο είναι και θα φαίνεται σούπερ μέσα στη μαύρη θήκη!!! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Ναι ναι!! Τη μαύρη χωρίς την απλή τη Solo.. Και μένα άσπρο είναι και θα φαίνεται σούπερ μέσα στη μαύρη θήκη!!! ρε παιδια κατι πινουν αυτοι εκει... 29.99$ η θηκη και 19.99$ shipping cost???? πιο φτηνα θα μου ερθει να παω εκει να την παρω :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ρε παιδια κατι πινουν αυτοι εκει... 29.99$ η θηκη και 19.99$ shipping cost???? πιο φτηνα θα μου ερθει να παω εκει να την παρω :lol::lol: ωπ.. δεν το χα δει αυτό! και by the way.. η άσπρη είναι out of stock.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ρε παιδια κατι πινουν αυτοι εκει... 29.99$ η θηκη και 19.99$ shipping cost???? πιο φτηνα θα μου ερθει να παω εκει να την παρω :lol::lol: Πάρτην από Ελλάδα με 26-27€ και τελείωσε (από αυτό το κατάστημα τις πήρα και εγώ). Σιγά μην πληρώσεις τόσα μεταφορικά, ποιός ο λόγος; Εγώ αν και είχα χρωματικούς ενδιασμούς στην αρχή, πήρα τελικώς την μαύρη τη Solo για άσπρο 32άρι 3GS και μια μπλέ για το δεύτερο της συζύγου μου. Η μαύρη πάντως δένει καταπληκτικά με το άσπρο (όπου φαίνεται) και στη συστήνω ανεπιφύλακτα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ωπ.. δεν το χα δει αυτό! και by the way.. η άσπρη είναι out of stock.. γμτη η θηκη δεν λεω αλλα το θεωρω κοροιδια τοσα ταχυδρομικα...δεν τους τα δινω... μια ερωτηση ... οταν εχουμε συνδεμενο το τηλ στην usb του pc γιατι δεν εχει ιντερνετ στο τηλ? πως θυμαμαι οτι στο 3g ειχε??:O η κανω λαθος? Πάρτην από Ελλάδα με 26-27€ και τελείωσε (από εδώ την πήρα και εγώ). Σιγά μην πληρώσεις τόσα μεταφορικά, ποιός ο λόγος; Εγώ αν και είχα χρωματικούς ενδιασμούς στην αρχή, πήρα τελικώς την μαύρη τη Solo για άσπρο 32άρι 3GS και μια μπλέ για το δεύτερο της συζύγου μου. Η μαύρη πάντως δένει καταπληκτικά με το άσπρο (όπου φαίνεται) και στη συστήνω ανεπιφύλακτα. υπαρχει καποιο online store που την δινει εδω στην ελλαδα φιλε μου? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts