Jump to content

Πνίγηκε το Nexus 4 μου.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα αλλο μου εκανε εντυπωση.

Εχετε ολοι καλοριφερ πουλακια μου ε??

Φυσικό αεριο! :D

Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.... Η μπαταρία στάνταρ είναι off. Κάτι mV βγάζει. Την έχω βγάλει τελείως.

Χωρίς την μπαταρία δεν θα έπρεπε να ανάβει ομως, μόνον με τον φορτιστή δηλαδη? Αυτό δεν κάνει κουκου! Φοβάμαι ότι μάλλον μας άφησε χρόνους και αυτο!

Σκέφτομαι το ότι δεν είναι αποσπομενη η μπαταρία, ώστε άμεσα να μπορούσα να την έβγαζα, μάλλον θα πρέπει να μου στοίχισε και το τηλεφωνο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν αναβει χωρις μπαταρια... Ελαχιστα κινητα το κανουν

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Φυσικό αεριο! :D

Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.... Η μπαταρία στάνταρ είναι off. Κάτι mV βγάζει. Την έχω βγάλει τελείως.

Χωρίς την μπαταρία δεν θα έπρεπε να ανάβει ομως, μόνον με τον φορτιστή δηλαδη? Αυτό δεν κάνει κουκου! Φοβάμαι ότι μάλλον μας άφησε χρόνους και αυτο!

Σκέφτομαι το ότι δεν είναι αποσπομενη η μπαταρία, ώστε άμεσα να μπορούσα να την έβγαζα, μάλλον θα πρέπει να μου στοίχισε και το τηλεφωνο!

Κι εμένα στην αρχή έδειχνε off η μπαταρία.

Δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα.

Τα κατάφερα μια φορά αλλά δεν λειτουργουσαν πολλά πράγματα και έκλεισε κάποια στιγμή.

Δεν άνοιγε με τίποτα. Τότε σκέφτηκα να δοκιμάσω να το ξεκινήσω σε recovery.

Μπουταρισε κατευθείαν αλλά στην αρχή έκλεινε μόλις έκανα αποσύνδεση τον φορτιστή.

Μετά απο μερικές προσπάθειες ξύπνησε η μπαταρία και άρχισε να φορτίζει. Δούλεψε και η κάμερα.

Απο χθες το δουλεύω σαν κύρια συσκευή μέσω ΒΤ γιατί το μικρόφωνο δεν λέει να δουλέψει. Το περίεργο είναι οτι αν κάνω φφφφ φφφφ το ακούνε. Αν μιλήσω οχι :what:

Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα βίντεο βημα βήμα πως μπορώ να το αλλάξω. Είναι σχετικά εύκολο. Αν βρώ το ανταλλακτικό θα το κάνω μόνος μου. Αν όχι θα ρωτήσω στην LG. Δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 40 - 50 ευρω η επισκευή.

Απλά θα το δουλέψω φούλ μέχρι να έλθω στην Ελλάδα ωστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου βγάλει αλλο πρόβλημα.

Πάντως η για να σωθεί ενα τηλέφωνο πρέπει να μην χαθεί χρόνος.

Θέλει αμέσως σκούπισμα και ρύζι.

Πριν μπει στο ρύζι, στεγνώστε το με μπιστολακι μαλλιών, αλλά όχι ρίχνοντας τον αέρα απευθείας στην τρύπα των ακουστικών η στην usb, γιατί ίσως σπρωξετε το νερό πιο μεσα. Κάντε το κάθετα στην οθόνη και στην πλάτη.

Μετά βάλτε το σε μπολ γεμάτο με ρυζι και αν δεν υπάρχει καλοριφέρ βρείτε κάποιο άλλο τρόπο να ανεβάσετε θερμοκρασία. Οχι να το κάψετε ούτε πάνω απο καμιά κατσαρόλα με ατμό. Στην χειρότερη συνεχίστε με το μπιστολακι απ έξω απο το μπολ η στον ήλιο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λέτε δηλαδή να παραγγείλω μπαταρια? Γύρω στα 15 ευρώ την βρίσκω από eBay. Εντάξει δεν είναι πολύ ακριβή.

Οπτικά πάντως, όσο μπορώ να διακρίνω και με μεγεθυντικό φακό, δεν φαινεται κάποια εμφανής ζημιά - οξείδωση.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν θεωρείς ότι αυτή κάνει τη ζημιά, ναι

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν μπορώ να το ξέρω. Και η βλαμένη, δεν είναι με καλωδιακια, μπας και έκανα καμία πατέντα με καμία άλλη, ίσα - ίσα να δω ότι ξεκιναει! Έχει αυτές τις ταινιες που είναι σαν ζελατινα και καταλήγει σε έναν κονεκτωρα με 2 βιδακια δεξιά και αριστερά.

Ότι έγινε, εγινε! Μόλις παρήγγειλα μια. Από Ταϊβάν έρχεται. Το πολύ πολύ αν δεν δουλέψει την πουλάω κανένα 10ρικο!

Ίδωμεν !!

ΡΕ! Οχι ρε με πιστολακια, καπου θα βρεθει κενο και θα παρει υγρασια μεσα!

Το καλοριφερ ειναι ηδη too much με την μπαταρια. Για τον ηλιο ουτε λογος.

ΡΕ! Οχι ρε με πιστολακια, καπου θα βρεθει κενο και θα παρει υγρασια μεσα!

Το καλοριφερ ειναι ηδη too much με την μπαταρια. Για τον ηλιο ουτε λογος.

Το πιστολάκι στέλνει ξηρό αέρα. Το ίδιο και το καλοριφέρ.

Δεν το αφήνεις να καεί. Εγώ το έβαζα και το εβγαζα και πάντα μέσα στο κουτί με το ρύζι.

Παρεμπιπτόντως σήμερα το πρωί διαπίστωσαν με χαρά ότι εξαφανίστηκαν και οι πιτσιλιες από την οθόνη.

Οπότε μένει μόνο το μικρόφωνο το οποίοι βρίσκεται στην πλακέτα της USB και την βρήκα στο eBay από 7-17 λίρες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,