Jump to content

Play to Cure |Βοηθήστε τον αγώνα κατά του καρκίνου παίζοντας


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας δούμε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το όνομα του Play to Cure: Genes in Space και θα το βρείτε διαθέσιμο και στις δύο πλατφόρμες, iOS και Android. Μια δημιουργία του ινστιτούτου που δραστηριοποιείται στην έρευνα για την πρόληψη κατά του καρκίνου, Cancer Research UK στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί μία έξυπνη μορφή crowdsourcing (κοινή άντληση στοιχείων) σε ελέυθερη μετάφραση.

 

Ο χρήστης βρίσκεται στη θέση πιλότου ο οποίος πλοηγείται στο διάστημα και προσπαθεί να συλλέξει μία ουσία, την Element Alpha. H ουσία αυτή είναι ιδιαίτερη χρήσιμη για την παραγωγή φαρμάκων - μεταξύ άλλων. Το σκάφος ανάλογα με την πρόοδο του παιχνιδιού, αναβαθμίζεται και προσπαθείτε να αποφεύγετε διάφορους αστεροειδείς πυροβολόντας τους, χρησιμοποιώντας το γυροσκόπιο και την οθόνη αφής της συσκευής σας. Στην πραγματικότητα οι αστεροειδείς είναι πραγματικά δεδομένα DNA, τα οποία χαρτογραφείς περιφερόμενος στο διάστημα.

 

Ουσιαστικά κάνεις τη δουλειά των επιστημόνων του Cancer Research UK. Όσοι περισσότεροι παίκτες, σε τόσο περισσότερα δεδομένα θα έχουν πρόσβαση οι επιστήμονες. Κάθε σετ δεδομένων παίζεται από αρκετούς παίκτες έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το App Store ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο!

 

Play to Cure: Genes In Space - Cancer Research UK

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CeEDAchrc1U]Play to Cure: Genes in Space - help Cancer Research UK beat cancer sooner - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...