Jump to content

Confide |Μια εφαρμογή η οποία υπερθεματίζει την απιστία!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα smartphones και η τεχνολογία γενικότερα δεν ευνοούν την απιστία και τους απίστους. Έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πολλές παράνομες σχέσεις που αποκαλύφθηκαν έπειτα από μία κλήση σε ακατάλληλη ώρα ή από ένα μήνυμα μου ξέχασε ο άπιστος ή η άπιστη να διαγράψει.

 

H εταιρεία Confide Inc. έρχεται να συμβάλλει στην κάλυψη, εάν μας επιτρέπεται η έκφραση, των απίστων με ένα μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο. Μέσω της εφαρμογής με το όνομα Confide λαμβάνετε ένα μήνυμα κάτω από αδιαφανή πλαίσια. Για να εμφανιστεί το μήνυμα πρόταση, πρόταση, θα πρέπει ο παραλήπτης να περάσει το δάχτυλό του πάνω από τα πλαίσια. Όταν η ανάγνωση ολοκληρωθεί και χωρίς κάποια άλλη ενέργεια από το χρήστη, το μήνυμα αυτοκαταστρέφεται, ώστε να μην είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση δεύτερη φορά.

 

Οι ίδιοι οι κατασκευαστές δηλώνουν πως τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται σε καμία βάση δεδομένων ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης στο μέλλον. Δεν υπονοώ τίποτα αλλά όσοι/όσες βρίσκεστε σε δύσκολη κατάσταση επικοινωνίας με το έτερον 33,3333%, τότε θα τη βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμη. Παρακολουθήστε το teaser Video που σας επισυνάπτουμε και θα τη βρείτε διαθέσιμη δωρεάν στο App Store ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο!

 

Confide: Your off-the-record messenger - Confide, Inc.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=y7PpP-oodh4]Confide iPhone App - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...