Jump to content

Angry Birds Rio |Έρχεται εκρηκτικά αναβαθμισμένο!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μόλις 2 εβδομάδες πριν το τέλος του έτους, η Rovio έχει εκδώσει μια εκρηκτική αναβάθμιση για το Angry Birds Rio ώστε να γιορτάσετε το νέο έτος. Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς Angry Birds, βασίζεται στην επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων "Rio" παρουσιάζοντας ένα νέο Rocket Rumble επεισόδιο.

 

Το νέο επεισόδιο περιέχει 20 νέα επίπεδα μαζί με 6 ειδικά επίπεδα bonus τα οποία θα πρέπει να ξεκλειδώσετε. Έχει εισάγει επίσης μία νέα μηχανική μέθοδο gameplay δημιουργώντας φοβερά και απίστευτα πυροτεχνήματα. Στην αναβάθμιση συμπεριλαμβάνεται και η άφιξη της Στέλλας το ρόζ πουλάκι στα Angry Birds Rio, ούτως ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τον φυσητήρα της, νικώντας τα εν λόγω mayhem-making marmosets. Επίσης προσθέτει το Rocket Bird για να βοηθήσει στα επίπεδα bonus.

 

Οι νέες εκδόσεις του Αngry Birds Rio για το iPhone και το Angry Birds Rio HD για iPad είναι ήδη διαθέσιμες στο App Store. Από τον περασμένο Ιανουάριο και οι δύο εκδόσεις του Angry Birds είναι δωρεάν. Μπορείτε όμως μέσω in-app αγορές να αποκτήσετε διάφορα power-ups τα οποία έχουν εισαχθεί στο παιχνίδι. Δείτε το video και περιμένουμε τα σχόλιά σας!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KWLjhEzg-Gw]Angry Birds Rio Rocket Rumble Update - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...