Jump to content

Προβλημα με τη δισκετα!

Mobmaniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδία θα τρελαθώ!

έκανα μια αλλαγή σε κάρτα γραφικών και σε σκληρούς δίσκους σε 1 PC

και σε ένα καινούριο PC έβαλα ένα παλιό floppy και δεν δουλεύει ούτε στο ένα ούτε το άλλο το floppy! (πριν δούλευαν και τα δυο!)

όταν βάλω μια δισκέτα μέσα και πατήσω να την ανοίξει μου λέει Please insert a disk into drive A (το πράσινο φωτάκι ανάβει πάντα!)

έχω Windows XP και στα 2 PCs

To ένα έχει Intel motherboard και το άλλο Gigabyte...

ama ekanes kai se diskous allages check tis sindeseis....
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

τις έχω δει 1000 φορές! δεν ξέρω τι έχω κάνει λαθος...

το κόκκινο καλώδιο (στο φαρδύ όχι στο καλώδιο τροφοδοσίας) πρέπει να πάει από την μεριά που είναι το καλώδιο τροφοδοσίας έτσι?

Όταν το λαμπάκι είναι συνεχώς αναμμένο τότε έχετε κάνει λάθος στη συνδεσμολογία της καλωδιοταινίας είτε στο floppy είτε στη μητρική είτε και στα δύο. Τα λάθη είναι πολύ συχνά, ιδιαίτερα στις παλιές μητρικές, γιατί οι καλωδιοταινίες μπαίνουν όπως να ναι, οπότε πρέπει να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη σωστή συνδεσμολογία (υπάρχουν 4 πιθανές και όχι 2 γιατί η καλωδιοταινία έχει μια αναδίπλωση, μετά την οποία συνδέεται το drive A και πριν από αυτήν το drive Β).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mobmaniac ( 8 Σεπ. 2004 , 20:10)

τις έχω δει 1000 φορές! δεν ξέρω τι έχω κάνει λαθος...

το κόκκινο καλώδιο (στο φαρδύ όχι στο καλώδιο τροφοδοσίας) πρέπει να πάει από την μεριά που είναι το καλώδιο τροφοδοσίας έτσι?

Για δες μήπως είναι τοποθετημένο ανάποδα στη μητρική.... :confused:

vasika ta exei ftisei kai to diko mou floppy.To mono pou ekana itan na valw ena dvd-r..lete na peiraxtike tipota?pantos kserw oti ta floppy genikws einai euaisthita kai ta paizoun eukola..
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB