Mobmaniac Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 Βρε παιδία θα τρελαθώ! έκανα μια αλλαγή σε κάρτα γραφικών και σε σκληρούς δίσκους σε 1 PC και σε ένα καινούριο PC έβαλα ένα παλιό floppy και δεν δουλεύει ούτε στο ένα ούτε το άλλο το floppy! (πριν δούλευαν και τα δυο!) όταν βάλω μια δισκέτα μέσα και πατήσω να την ανοίξει μου λέει Please insert a disk into drive A (το πράσινο φωτάκι ανάβει πάντα!) έχω Windows XP και στα 2 PCs To ένα έχει Intel motherboard και το άλλο Gigabyte... Παράθεση *** http://www.CarputerMania.gr *** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 ama ekanes kai se diskous allages check tis sindeseis.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobmaniac Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 τις έχω δει 1000 φορές! δεν ξέρω τι έχω κάνει λαθος... το κόκκινο καλώδιο (στο φαρδύ όχι στο καλώδιο τροφοδοσίας) πρέπει να πάει από την μεριά που είναι το καλώδιο τροφοδοσίας έτσι? Παράθεση *** http://www.CarputerMania.gr *** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Όταν το λαμπάκι είναι συνεχώς αναμμένο τότε έχετε κάνει λάθος στη συνδεσμολογία της καλωδιοταινίας είτε στο floppy είτε στη μητρική είτε και στα δύο. Τα λάθη είναι πολύ συχνά, ιδιαίτερα στις παλιές μητρικές, γιατί οι καλωδιοταινίες μπαίνουν όπως να ναι, οπότε πρέπει να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη σωστή συνδεσμολογία (υπάρχουν 4 πιθανές και όχι 2 γιατί η καλωδιοταινία έχει μια αναδίπλωση, μετά την οποία συνδέεται το drive A και πριν από αυτήν το drive Β). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mobmaniac ( 8 Σεπ. 2004 , 20:10) τις έχω δει 1000 φορές! δεν ξέρω τι έχω κάνει λαθος... το κόκκινο καλώδιο (στο φαρδύ όχι στο καλώδιο τροφοδοσίας) πρέπει να πάει από την μεριά που είναι το καλώδιο τροφοδοσίας έτσι? Για δες μήπως είναι τοποθετημένο ανάποδα στη μητρική.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 vasika ta exei ftisei kai to diko mou floppy.To mono pou ekana itan na valw ena dvd-r..lete na peiraxtike tipota?pantos kserw oti ta floppy genikws einai euaisthita kai ta paizoun eukola.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobmaniac Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 OK paidia, eixa balei anapoda to kalodio panw sto floppy... ALR des mipos exei miso-ksekoumposei to fisaki... Thanks a lot all of you! Παράθεση *** http://www.CarputerMania.gr *** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Τα floppy εχουν στανταρ συνδεσμολογια ή δοκιμαζεις και οτι δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts