Jump to content

All about Pebble SmartWatch : Εφαρμογές, watchfaces, tips!

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανυπομονώ να το δω από κοντά στην επόμενη συνάντηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 294
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το οτι θα έχει μικρόφωνο δεν με ενθουσιάζει,το να μιλάς στο ρολόι σου στη μέση του δρόμου ειδικά στην Ελλάδα θα σε περάσουν για τρελό,εδώ στο bluetooth μιλάς και σε κοιτάνε κάπως,προσωπικά όσα βίντεο είδα,το steel μ αρέσει περισσότερο απο το time και το βρίσκω πιο λειτουργικό,μετάνοιωσα που δεν το πήρα όταν είχε 150,τώρα περιμένω μήπως το κατεβάσουν πάλι

H ποιο χαμηλη τιμη που εχω δει το steel εναι στα 179 ευρω.

Οταν το εκανα παραγγελια δεν ειχε στο site διαθεσιμο μαυρο μπρασελε, τελικα αγορασα αυτον http://www.amazon.com/gp/product/B00L8C81BY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και περιμενω απο βδομαδα να ερθει και αυτος http://www.aliexpress.com/snapshot/6626542501.html?orderId=66939690600691 .

Και μια πρόχειρη φωτογραφία

[ATTACH]61211[/ATTACH]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

μόνο μικρόφωνο θα έχει το time παιδιά, όχι και ηχείο, άρα δεν θα μπορείς να μιλάς. Θα είναι για καμιά φωνητική απάντηση σε ειδοποιήσεις, όπως είναι τώρα το android wear. Εκτός βέβαια και αν δούμε τίποτα ωραία πράγματα από τα smart straps που θα έρθουν αργότερα.

Εγώ περιμένω το κόκκινο Pebble Time και ελπίζω να είμαι στο πρώτο κύμα των αποστολών σε λίγες μέρες.

• 2 weeks later...
παιδιά τελικά δεν άντεξα την αναμονή κ μόλις μου ήρθε το email ότι βγάλανε το steel στα 149 το παρήγγειλα, σε πόσες μέρες θα έρθει?

παιδιά τελικά δεν άντεξα την αναμονή κ μόλις μου ήρθε το email ότι βγάλανε το steel στα 149 το παρήγγειλα, σε πόσες μέρες θα έρθει?

Κανένα δεκαήμερο υπολόγισε με 15. Μπορεί να σου λέω και πολυ

Θοδωρής

Πολυ καλα εκανες !

ποιο χρωμα πηρες ? πηρες και μπασελε ?

Κανουν 1-2 μερες για να ετοιμασουν την παραγγελια και να τη δωσουν στην ups κουριερ και μετα κανει μια εβδομαδα να σου ερθει στον καρπο σου :D

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

πήρα αυτό Brushed Stainless, μπασελέ όχι δεν πήρα, ελπίζω μόνο το site τους να είναι ασφαλές γιατί δεν πλήρωσα με τον λογαριασμό που έχω για το paypal αλλά απο μιά χρεωστική που έχω σε άλλη τράπεζα

Μια χαρα, θα το ευχαριστηθεις !

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα που πληρωσες χωρις paypal

Το μοναδικο προβλημα που θα εχεις ειναι οτι θα ξεχνας που αφησες/παρατησες το καλωδιο οταν θα θες να το φορτισεις :lol: Προσωπικα με βγαζει μια εβδομαδα με καθε φορτιση.

πήρα αυτό Brushed Stainless, μπασελέ όχι δεν πήρα, ελπίζω μόνο το site τους να είναι ασφαλές γιατί δεν πλήρωσα με τον λογαριασμό που έχω για το paypal αλλά απο μιά χρεωστική που έχω σε άλλη τράπεζα

Μη φοβάσαι. Με το καλό να σου έρθει. Πολύ καλή αγορά.

Θοδωρής

Εχει παραλαβει κανείς το pebble time ή tracking number απο αυτους που συμμετείχαν στο kickstarter?

εγώ πάντως όχι. ούτε tracking number δεν έχω λάβει. βέβαια απ ότι διαβάζω κόκκινο δεν έχει παραλάβει κανείς...

εγώ πάντως όχι. ούτε tracking number δεν έχω λάβει. βέβαια απ ότι διαβάζω κόκκινο δεν έχει παραλάβει κανείς...

Εγω ενα μαύρο περιμένω αλλα ουτε εμενα έχει αποσταλεί τίποτα, νομίζω οτι τελη του μήνα θα αποσταλούν

εντάξει έχει γίνει το κλασικό μπάχαλο με την Pebble. Άλλοι λαμβάνουν πρώτα τη συσκευή και μετά το email με το track number.:)

Εγώ είμαι στους πρώτους 10000 backers και θα έπρεπε να έχω track number από την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση.

εντάξει έχει γίνει το κλασικό μπάχαλο με την Pebble. Άλλοι λαμβάνουν πρώτα τη συσκευή και μετά το email με το track number.:)

Εγώ είμαι στους πρώτους 10000 backers και θα έπρεπε να έχω track number από την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση.

A, ναι ε; Μάλιστα, εγω ειμαι με το δεύτερο πακέτο των 23000 που επίσης ηταν για το Μάιο αλλα μάλλον για Ιούνιο αποστολη με SP, κάλο Ιούλιο παραλαβή δηλαδη μας βλέπω...

Αν παραλάβει κανείς ας ενημέρωσει ετσι για να περνουμε θάρρος και οι υπόλοιποι

A, ναι ε; Μάλιστα, εγω ειμαι με το δεύτερο πακέτο των 23000 που επίσης ηταν για το Μάιο αλλα μάλλον για Ιούνιο αποστολη με SP, κάλο Ιούλιο παραλαβή δηλαδη μας βλέπω...

Αν παραλάβει κανείς ας ενημέρωσει ετσι για να περνουμε θάρρος και οι υπόλοιποι

Αν επιτρέπεται παιδιά πόσο πήγε το μαλλί και πως το κάνατε?

Θοδωρής

Αν επιτρέπεται παιδιά πόσο πήγε το μαλλί και πως το κάνατε?

καταρχήν έπρεπε να παραγγείλεις μέχρι 28/03 που έληγε η καμπάνια στο kickstarter. αν ήσουν στους πρώτους 10000 η τιμή ήταν 159, αν όχι 179 σε δολάρια πάντα μιλάμε. επειδή το δικό μου είναι combo προσφορά με ένα Time Steel δεν μπορώ να σου πω τιμή ακριβώς αλλά χοντρικά υπολόγισε.

159 βασική τιμή

10 μεταφορικά

36,57 φπα. Αυτό επειδή επέλεξα να έρθει με προπληρωμένο φόρο από Ιρλανδία, και όχι από Σιγκαπούρη. Αν επέλεγα το δεύτερο δεν θα πλήρωνα ΦΠΑ θα περίμενα 4-6 εβδομάδες (όχι ότι τώρα δεν περιμένω) και θα είχα και το ρίσκο να περάσει τελωνείο με χειρότερα αποτελέσματα.

επίσης είχα την επιλογή στο τέλος για πιο γρήγορη αποστολή από τη dhl 2-4 εργάσιμες αντί 5-6 που την στάνταρ που έχω επιλέξει τώρα (5-6 εργάσιμες) αλλά με extra χρέωση.

όπως βλέπεις δε βγαίνει και τσάμπα!!

καταρχήν έπρεπε να παραγγείλεις μέχρι 28/03 που έληγε η καμπάνια στο kickstarter. αν ήσουν στους πρώτους 10000 η τιμή ήταν 159, αν όχι 179 σε δολάρια πάντα μιλάμε. επειδή το δικό μου είναι combo προσφορά με ένα Time Steel δεν μπορώ να σου πω τιμή ακριβώς αλλά χοντρικά υπολόγισε.

159 βασική τιμή

10 μεταφορικά

36,57 φπα. Αυτό επειδή επέλεξα να έρθει με προπληρωμένο φόρο από Ιρλανδία, και όχι από Σιγκαπούρη. Αν επέλεγα το δεύτερο δεν θα πλήρωνα ΦΠΑ θα περίμενα 4-6 εβδομάδες (όχι ότι τώρα δεν περιμένω) και θα είχα και το ρίσκο να περάσει τελωνείο με χειρότερα αποτελέσματα.

επίσης είχα την επιλογή στο τέλος για πιο γρήγορη αποστολή από τη dhl 2-4 εργάσιμες αντί 5-6 που την στάνταρ που έχω επιλέξει τώρα (5-6 εργάσιμες) αλλά με extra χρέωση.

όπως βλέπεις δε βγαίνει και τσάμπα!!

Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση. Εντάξει θεωρώ πως είναι τέλεια αγορά και το καινούργιο. Κάνει ότι χρειάζεται. Έχοντας το απλό θα προτιμούσα το time σε σχέση με κάποιο Android wear να σου πω την αλήθεια.

Με το καλό να σας έρθει.

Θοδωρής

να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά,είχε έρθει σε κανέναν απο εσάς όταν είχατε παραγγείλει κανένα email απο το transworld.ie να επιβεβαιώσετε την διεύθυνση αποστολής?

Μόλις μου έστειλαν το tracking number με Singapore Post για αποστολή ενός μαύρου Pebble Time. Λογικά μεχρι μεσα Ιουλίου θα εχω παραλάβει. ;-)

Μόλις μου έστειλαν το tracking number με Singapore Post για αποστολή ενός μαύρου Pebble Time. Λογικά μεχρι μεσα Ιουλίου θα εχω παραλάβει. ;-)

Με το καλό φίλε. Έχω λυσαξει στα review και το ψήνω για αγορά κάποια στιγμή.

Όταν το παρεις δώσε μας πληροφορίες και εντυπώσεις αν μπορείς.

Θοδωρής

Αυτη την περιοδο τα δεματα πανε σφαιρα... παρελαβα ενα δεμα με sg σε 6 ημερες στην επαρχια. Πιστευω οτι το πολυ σε 2 εβδομαδες θα το εχεις :)

RP312964124SG

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-06-2015 16:08 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-06-2015 06:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 08-06-2015 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 08-06-2015 22:30 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ 09-06-2015 05:55 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 09-06-2015 07:45 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 09-06-2015 12:51 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ 09-06-2015 13:14 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 4 10-06-2015 09:24 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 10-06-2015 13:33 ΠΑΤΡΑΣ 4

Δυστυχως δεν ηταν κανεις στο σπιτι και παρελαβα την επομενη ημερα απο το τοπικο ταχυδρομειο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF334968635SG

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-06-2015 16:02 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-06-2015 07:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 13-06-2015 09:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 14-06-2015 23:26 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 14-06-2015 23:33 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ 15-06-2015 06:07 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-06-2015 07:26 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 15-06-2015 12:12 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ

Αυτη την περιοδο τα δεματα πανε σφαιρα... παρελαβα ενα δεμα με sg σε 6 ημερες στην επαρχια. Πιστευω οτι το πολυ σε 2 εβδομαδες θα το εχεις :)

Μακάρι, για να δουμε. Προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι. Γενικά με SP παραλαμβανα συνηθως εντος 20 ημερων αλλα το τελευταίο δεμα πριν 3μηνες που παρέλαβα έκανε 40! Οποτε αμα καείς απτο χυλό φυσάς και το γιαούρτι...

Με το καλό φίλε. Έχω λυσαξει στα review και το ψήνω για αγορά κάποια στιγμή.

Όταν το παρεις δώσε μας πληροφορίες και εντυπώσεις αν μπορείς.

Θα προσπαθήσω αν και ειναι το πρώτο pebble που θα εχω οπότε θα θελω και γω λιγο το χρονο μου για να το set-αρω και να καταλάβω τι παίζει.

Πχ ξερω οτι τα pebble watch δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες. Έχω βρει πως το διορθώνεις αυτο στα watch όμως, με τα time δεν ξέρω, ειναι ίδια η διαδικασία;

Εν αναμονή λοιπόν...

Edited by mitsre

καλησπέρα σε όλους,

σήμερα παρέλαβα κ εγώ το steel,όλα καλά κ όλα ωραία,το μόνο που δεν βρήκα είναι όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν το σηκώνω,θέλω να μου βγάζει κάτι έτσι ώστε να βλέπω οτι έχω αναπάντητη κλήση

πέρασα το notification for pebble και απενεργοποίησα τις ειδοποίησες απο το pebble app και δουλεύει

Edited by kianokranos

πέρασα το notification for pebble και απενεργοποίησα τις ειδοποίησες απο το pebble app και δουλεύει

Καλή λύση, σε ευχαριστώ γιατί έψαχνα κάτι αντίστοιχο. ;)

Philips Twist -- Sony Ericsson K770i ---HTC Desire - -- HTC Sensation XE