aanastasopoulos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ακυρωση παραγγελιας...πόσες μέρες χρειάζονται να μπούνε τα χρήματα πίσω? 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 American express της alpha bank δέχεται. ειναι σιγουρο οτι παιρνει American express της alpha bank ? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ειναι σιγουρο οτι παιρνει American express της alpha bank ? Ναι κανονικά έχει αγοράσει ο αδελφός μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τελικά επιβεβαιώνει και κανένας άλλος αν σε αφήνει να αγοράσεις απο εξωτερικό με την viva; και αν ναι συμφέρει σε χρεώσεις και προμήθειες; η revolut πάντως μια χαρά κάθετε και την βγάζεις δωρεάν θελω να την χρησιμοποιησω για καποιες αγορες απο αλι. σε τι νομισμα να ειναι το υπολοιπο μου; περναει ΠΑΝΤΑ η ρεβολουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 θελω να την χρησιμοποιησω για καποιες αγορες απο αλι. σε τι νομισμα να ειναι το υπολοιπο μου; περναει ΠΑΝΤΑ η ρεβολουτ; € κανονικά! Δουλεύει σε ότι θες με αυτήν τη κάρτα, σε όλα καί αν θες την συνδεεις στι PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 οκ, με παυπαλ την εχω συνδεμενη και την χρησιμοποιω ;) απλα, απο αλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ αγορα πρωτη φορα θα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 οκ, με παυπαλ την εχω συνδεμενη και την χρησιμοποιω ;) απλα, απο αλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ αγορα πρωτη φορα θα ναι Αν δεις εδώ και πιο παλιά με τα cc η κάρτα αυτή μας άνοιξε το δρόμο για αγορές από Ali. Έτσι με αυτήν δουλευεις ξεγνιαστα εκεί,μόνο πρόσεχε σαν πρώτη φορά την ποιότητα του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ναι, για πωλητες, κλπ γνωριζω, καθως κανω εδω και χρονια αγορες απ εξω (ebay, κινεζομαγαζα, κλπ) απλα απο αλι δεν ετυχε ΠΟΤΕ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ναι, για πωλητες, κλπ γνωριζω, καθως κανω εδω και χρονια αγορες απ εξω (ebay, κινεζομαγαζα, κλπ) απλα απο αλι δεν ετυχε ΠΟΤΕ!!! Όπως λένε,πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Λοιπόν το θετικό κατά την γνώμη μου το Ali το θεωρώ για μικρό αγορές και όχι μόνο καλύτερο από eBay,έχει γίνει βελτίωση σε πολλά σημεία. Για μένα το έχω πρώτη επιλογή και αρκετά φτηνό σε σχέση με αντιπάλους. Αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ειναι σιγουρο οτι παιρνει American express της alpha bank ? Ναι και γω μόλις εκανα αγορα απο Alι, με Amex :D:D Εχω Συγκινηθεί :cry: :cry: Bye bye Capital Control Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι και γω μόλις εκανα αγορα απο Alι, με Amex :D:D Εχω Συγκινηθεί :cry: :cry: Bye bye Capital Control +1 και απο μενα:p:p:p Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Το δέμα το στειλανε μεσω Τουρκίας :-o Είναι καλό ή κακό ?? Πρώτη φορά το βλέπω... Καμιά γνώμη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Το δέμα το στειλανε μεσω Τουρκίας :-o Είναι καλό ή κακό ?? Πρώτη φορά το βλέπω... Καμιά γνώμη ?? Για γινε πιο σαφης τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εαν αργεί, εαν μπορεί να υπάρξει κάποια προβλήμα, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εαν αργεί, εαν μπορεί να υπάρξει κάποια προβλήμα, κτλ. Φιλε μου εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα σου. Αν θες καποια απαντηση προσδιορισε τι ειναι αυτο που σε απασχολει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ρε παιδιά πείτε μου γιατί αρχίζω λίγο και τα παίρνω. Από 2/4 μου έδωσε ένας πωλητης το εξής tracking number RN095560113CN το οποίο εδώ και 9 μέρες δεν εμφανίζεται πουθενά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κανένα δύο άλλα tracking number που έχω από πιο πρόσφατες αγορές, δλδ από 6/4, έχουν ήδη εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Φιλε μου εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα σου. Αν θες καποια απαντηση προσδιορισε τι ειναι αυτο που σε απασχολει Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, Επειδή έχει σταλεί μέσω Τουρκίας, και δεν έχω κάποια άλλη εμπειρία αποστολής μέσω Τουρκίας, ρώταω εάν κάποιος άλλος έχει πάρει δέμα μεσω Τουρκίας, και εαν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, σε αυτόν. Ενημερωτικά ρώταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, Επειδή έχει σταλεί μέσω Τουρκίας, και δεν έχω κάποια άλλη εμπειρία αποστολής μέσω Τουρκίας, ρώταω εάν κάποιος άλλος έχει πάρει δέμα μεσω Τουρκίας, και εαν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, σε αυτόν. Ενημερωτικά ρώταω. Τι σημαινει μέσω Τουρκίας ? από που το είδες ? ποια εταιρεία το απέστειλε ? είναι με registered tracking ? Εννοείς με τουρκικό ταχυδρομείο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τι σημαινει μέσω Τουρκίας ? από που το είδες ? ποια εταιρεία το απέστειλε ? είναι με registered tracking ? Εννοείς με τουρκικό ταχυδρομείο ? RH001267212TR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 RH001267212TR Πρώtη φορά ακούω με Τούρκικο οπότε δεν ξέρω ! Δεν μου έδωσε όμως καμία πληροφορία (http://gonderitakip.ptt.gov.tr/). Σε σένα δίνει κάποια πληροφορία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σε ενα dispute που εχω ανοιξει θελω να προσθεσω ενα βιντεο παμε εκει που λεει modify? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πρώtη φορά ακούω με Τούρκικο οπότε δεν ξέρω ! Δεν μου έδωσε όμως καμία πληροφορία (http://gonderitakip.ptt.gov.tr/). Σε σένα δίνει κάποια πληροφορία ? όχι ακομα, γιατι χτες το εστειλαν. αλλά το αναγνωριζει το TN, οποτε ειναι καλο σημαδι αυτο. Μπορει να ερθει και ποιο γρηγορα... Ποιος ξερει.. αναμονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σε ενα dispute που εχω ανοιξει θελω να προσθεσω ενα βιντεο παμε εκει που λεει modify? Sent from my m2 note using Tapatalk Ναι μονο εκει μπορεις να κανεις αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παρελαβα ενα προιον αξιας 60 δολαριων το οποιο σε σχεση με ενα αλλο που εχω ιδιο μοντελο/κωδικος εχει λιγοτερες δυνατοτητες. Εστειλα μηνυμα στο καταστημα και τους ειπα για αυτα τα προβληματα, στην αρχη μου απανταγαν οτι δεν κανει αυτες τις λειτουργεις που τους ελαγα εγω και με τα πολλα εβγαλα βιντεο με τα δυο ιδια προιοντα οπου φαινετε οτι το δικο τους εχει λιγοτερες δυνατοτητες και μου ειπαν οτι αν εχω προβλημα να το επιστρεψω και να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου. Εγω τους ειπα οτι δεν με συμφερει γιατι τα ταχυδρομεια εδω ειναι ακριβα. Τους ειπα να μου κανουν μερικη επιστροφη χρηματων το 50% δηλαδη 30 δολαρια και αυτοι θελουν να μου επιστρεψουν 10 δολαρια. Με τα πολλα δεν βγαλαμε ακρη και ανοιξα dispute. Ζητησα μερικη επιστροφη τα μισα χρηματα και επελεξα να μην στειλω πισω το προιον. Το καταστημα απαντησε και μου δινει ολα τα χρηματα πισω αρκει να επιστρεψω πισω το προιον. Νομιζω πως το καταστημα επελεξε να μου δωσει πληρη επιστροφη χρηματων γνωριζοντας οτι τα ταχυδρομεια ειναι ακριβα για να με φερει σε δυσκολη θεση Το θεμα ειναι οτι το δεμα ειναι 1,8 κιλα και δεν ξερω αν αξιζει τα εξοδα που θα πληρωσω στο ταχυδρομειο. Αν προχωρισω την υποθεση για να βγαλει το ali αποφαση υπαρχει περιπτωση να μου πει και το ali να στειλω πισω το δεμα ? Ειναι αυτο που δεν θελω. . Ας μου δωσει και λιγοτερη επιστροφη χρηματων το ali δεν εχω προβλημα. Το θεμα μου ειναι να μην μπω στη διαδικασια να πληρωσω ταχυδρομεια και να μπλεξω με επιστροφες. Τι λετε να κανω ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παρελαβα ενα προιον αξιας 60 δολαριων το οποιο σε σχεση με ενα αλλο που εχω ιδιο μοντελο/κωδικος εχει λιγοτερες δυνατοτητες. Εστειλα μηνυμα στο καταστημα και τους ειπα για αυτα τα προβληματα, στην αρχη μου απανταγαν οτι δεν κανει αυτες τις λειτουργεις που τους ελαγα εγω και με τα πολλα εβγαλα βιντεο με τα δυο ιδια προιοντα οπου φαινετε οτι το δικο τους εχει λιγοτερες δυνατοτητες και μου ειπαν οτι αν εχω προβλημα να το επιστρεψω και να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου. Εγω τους ειπα οτι δεν με συμφερει γιατι τα ταχυδρομεια εδω ειναι ακριβα. Τους ειπα να μου κανουν μερικη επιστροφη χρηματων το 50% δηλαδη 30 δολαρια και αυτοι θελουν να μου επιστρεψουν 10 δολαρια. Με τα πολλα δεν βγαλαμε ακρη και ανοιξα dispute. Ζητησα μερικη επιστροφη τα μισα χρηματα και επελεξα να μην στειλω πισω το προιον. Το καταστημα απαντησε και μου δινει ολα τα χρηματα πισω αρκει να επιστρεψω πισω το προιον. Νομιζω πως το καταστημα επελεξε να μου δωσει πληρη επιστροφη χρηματων γνωριζοντας οτι τα ταχυδρομεια ειναι ακριβα για να με φερει σε δυσκολη θεση Το θεμα ειναι οτι το δεμα ειναι 1,8 κιλα και δεν ξερω αν αξιζει τα εξοδα που θα πληρωσω στο ταχυδρομειο. Αν προχωρισω την υποθεση για να βγαλει το ali αποφαση υπαρχει περιπτωση να μου πει και το ali να στειλω πισω το δεμα ? Ειναι αυτο που δεν θελω. . Ας μου δωσει και λιγοτερη επιστροφη χρηματων το ali δεν εχω προβλημα. Το θεμα μου ειναι να μην μπω στη διαδικασια να πληρωσω ταχυδρομεια και να μπλεξω με επιστροφες. Τι λετε να κανω ? Νομίζω ότι αν το προιόν σου 1. είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που πουλάει και εξηγεί το κατάστημα στην σελίδα του μόνο να το επιστρέψεις μπορείς. 2. Αν σου πούλησαν κατι που είναι αντιγραφή και όχι γνησιο και μπορείς να το αποδείξεις τοτε θα πάρεις όλο το ποσό χωρίς να το επιστρέψεις. 3. σε κάθε άλλη περίπτωση μονο να το επιστρέψεις μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts