Slazor Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Νομιζω απαντησες μονο σου Δηλαδή μου λες ότι αυτό που μου λέει η τράπεζα το προσπερνάω με revolut, έτσι; Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Δηλαδή μου λες ότι αυτό που μου λέει η τράπεζα το προσπερνάω με revolut, έτσι; Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) από amex μπορώ να κάνω μεταφορά σε revolut? επίσης όταν αγοράζω σε δολλάρια τι συνάλλαγμα να κάνω να φορτώνω από euro σε δολλαρια στην κάρτα? πως λειτουργεί το συνάλλαγμα? οι ρυθμίσεις ποιες είναι για λιγότερες χρεώσεις? χρεωστικές δέχεται? ή θέλει μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμο? επίσης κατάθεση χρημάτων μπορώ να κάνω σε atm στην κάρτα? Edited February 6, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Με την ρεβολουτ φορτωνεις σε ευρω και τα υπολοιπατα κανει αυτη....δεν εχεισ και χρεωσεις μετατροπης οπωςε κανουν οι τραπεζες και τα ανταλακτηρια αλλα και παυπαλ.....απλα ξεπερνας τα capital....μονη ταλαιπωρια ειναι να κανεις το εμβασμα για να ...γεμισεις...:baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Με την ρεβολουτ φορτωνεις σε ευρω και τα υπολοιπατα κανει αυτη....δεν εχεισ και χρεωσεις μετατροπης οπωςε κανουν οι τραπεζες και τα ανταλακτηρια αλλα και παυπαλ.....απλα ξεπερνας τα capital....μονη ταλαιπωρια ειναι να κανεις το εμβασμα για να ...γεμισεις...:baby: χαχαχα οκ να σε ρωτήσω μπορώ να φορτώσω από τραπεζικό λογαριασμό μόνο όταν είναι στο όνομά μου λογαριασμός? επίσης μπορώ να πάω σε atm να την φορτώσω με κατάθεση? το έμβασμα το χρεώνει η τράπεζα? από χρεωστικές? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Εγω την δουλευω ηδη και μπορω να σου πω οτι δεν κολαει σε καμια αγορα γιατι απλα πληρωνεις απο λονδινο. ο μονος τροπος για την ωρα λογω καπιταλ ειναι να στειλεις εμβασμα απο τραπεζικο λογαριασμο που ειναι στο ονομα σου ΜΟΝΟ. δηλαδη αν υπαρχει συνδικαιουχος τα χρηματα θα επιστρεψουν πισω. απο την αλλη αν δεν υπηρχε το καπιταλ θα μπορουσες και με καρτα να την γεμισεις κανονικα. οσο για το ατμ αν ζητησεις και σου στειλουν κ την καρτα (δωρεαν σε 7-8 μερες ταχυδρομικα) μπορεις απλα να βγαλεις απο ενα ατμ τα χρηματα που εχει μεσα η ρεβολουτ....:D Edited February 6, 2016 by Alexandros_kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Εγω την δουλευω ηδη και μπορω να σου πω οτι δεν κολαει σε καμια αγορα γιατι απλα πληρωνεις απο λονδινο. ο μονος τροπος για την ωρα λογω καπιταλ ειναι να στειλεις εμωασμα απο τραπεζικο λογαριασμο που ειναι στο ονομα σου ΜΟΝΟ. δηλαδη αν υπαρχει συνδικαιουχος τα χρηματα θα επιστρεψουν πισω. απο την αλλη αν δεν υπηρχε το καπιταλ θα μπορουσες και με καρτα να την γεμισεις. οσο για το ατμ αν ζητησεις και σου στειλουν κ την καρτα μπορεισ απλα να βγαλεις σε ενα ατμ τα χρηματα που εχει μεσα η ρεβολουτ....:D οκ ευχαριστώ. πάμε για αγορές ;ppp οπότε θα στείλω στο iban για euro?αφού στέλνω euro σωστά? Edited February 6, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ναι μονο σε αυτα τα στοιχεια που σου δινει η εφαρμογη του κινητου στην καρτελα ευρω. να προσεξεις οταν στειλεις εμβασμα οπωσδηποτε να βαλεις το reference number που σου δινει η εφαρμογη στα στοιχεια δικαιουχου ΚΑΙ στο SEPA σε 2 σημεια της φορμας εμβασματος. να τους το ζητησεις εσυ στην τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ναι μονο σε αυτα τα στοιχεια που σου δινει η εφαρμογη του κινητου στην καρτελα ευρω. να προσεξεις οταν στειλεις εμβασμα οπωσδηποτε να βαλεις το reference number που σου δινει η εφαρμογη στα στοιχεια δικαιουχου ΚΑΙ στο SEPA σε 2 σημεια της φορμας εμβασματος. να τους το ζητησεις εσυ στην τραπεζα. από ebanking δεν γίνεται?λογικά ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Και βεβαια...στην πειραιως οταν κανω απο το ιντερνετ κοστιζει 1 ευρω στο ταμειο σε τραπεζα περιπου 8 ευρα....σε 3-4 μερες θαδεις την εφαρμογη να σου εχει το υπολοιπο διαθεσιμο και ξεκινας αγορες....:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Στην περιπτωση που η revolut αποριψει ενα εμβασμα γιατι ειναι απο διαφορετικο αποστολεα ( δικο μου λαθος) , ξερουμε αν πρεπει ο αποστολεας των χρηματων να κανει καποιες ενεργειες με την τραπεζα του ( πειραιως ) για να του επιστραφουνε τα λεφτα ? Αυτα επιστρεφονται αυτοματα ? Γιατι η χρεωση εγινε εξ αρχης κανονικα. Και ΑΝ επιστρεφονται αυτοματα , ξερουμε σε ποσες μερες γινεται αυτο ?? Γιατι σημερα που μιλησε το παλικαρι με την Περαιως μου ειπε οτι του ζητησσανε ενα ποσο των 15€ για να επιστρεψει το εμβασμα σε αυτον. Ειναι λογικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Τοσο χρεωνουν οι τραπεζες αν η διαδικασια απο υπαιτιοτητα του πελατη δεν εκτελεστει επιτυχως. αν εχει υπολοιπο ο λογαριασμος εδω θα τα αφαιρεσουν αυτοματα η μπορει και να σε παρουν τηλεφωνο για ενημερωση. δεν χρειαζεται εσυ να κανεις κατι ξαναεμφανιζονται στον λογαριασμο μετα απο 3-4 εργασιμες παλι. γενικα χρηματα δεν χανεις...απλα πανε μια βολτα και επιστρεφουν. απο την στιγμη που το απεριωψε η ρεβολουτ τα χρηματα γυρνανε αναγκαστικα ...απλα τον ψαρωνει η τραπεζα μαλλον για να του ερθει ποιο απαλα η χρεωση 15 ευρα... Edited February 6, 2016 by Alexandros_kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η revolut λειτουργει κανονικα μεσω aliexpress σε όλους? Δοκιμαζω να αγορασω κατι απο εκει και μου πεταει συνεχεια payment failed. Χρειαζεται κάποια συγκεκριμενη ρυθμιση το account ? (π.χ. αλλαγη χώρας σε Αγγλία?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καμια απολυτως εγω το εχω βεβαια το αλλι παντα σε ευρω αλλα δεν πρεπει να εχει σχεση....αν εχεις μεσα χρηματα περιεργο ακουγεται....καταχωρησετην στοallipay μηπως εχει σχεση αυτο κ σε πεταει αν και δεν νομιζω. κανε και ενα ρεσετ στο browser σου μηπως εχει σκαλωσει....αν βαζεις σωστα νουμερα ημερομηνια λικσησ καρτας και το 3ψηφιο τσεκαρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πριν μια βδομαδα εκανα μια αξιολογηση για το προιον ενος πωλητη στο Aliexpress αλλά δε φαινεται. Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 amex =American express καρτα.... το αλι λειτουργεί κανονικά με revolut.... με ελληνική κάρτα δεν μπορείς να στείλεις λεφτά σε revolut Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πριν μια βδομαδα εκανα μια αξιολογηση για το προιον ενος πωλητη στο Aliexpress αλλά δε φαινεται. Γιατι; Μπορει να παρει λιγες εως κ αρκετες μερες για να φανει, μην σε αγχωνει. [ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εχω ανοιξει dispute για ενα προιον που εχω παραγγειλει. Ο πωλητης μου ειπε οτι κατι συνεβη κ δεν σταλθηκε η παραγγελια κ μου προτεινε ειτε να με αποζημιωσει πληρως ειτε να μου ξαναστειλει την παραγγελια. Του ειπα οτι θελω να μου την ξαναστειλει. Το θεμα ειναι αλλο, εγω δεν κλεινω το dispute μεχρι να μου δωσει ενα tracking number το οποιο να φανει στο China Post (γτ με αυτο στελνει)? Επισης, αν κλεισω το dispute, μπορω να ανοιξω ξανα για την συγκεκριμενη παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotasgold Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά θέλω να κάνω αγορά από aliexpress ένα tablet 80euro..δέχεται μόνο με china post register air mail...ξερετε αν θα περάσει τελωνείο;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Εχω ανοιξει dispute για ενα προιον που εχω παραγγειλει. Ο πωλητης μου ειπε οτι κατι συνεβη κ δεν σταλθηκε η παραγγελια κ μου προτεινε ειτε να με αποζημιωσει πληρως ειτε να μου ξαναστειλει την παραγγελια. Του ειπα οτι θελω να μου την ξαναστειλει. Το θεμα ειναι αλλο, εγω δεν κλεινω το dispute μεχρι να μου δωσει ενα tracking number το οποιο να φανει στο China Post (γτ με αυτο στελνει)? Επισης, αν κλεισω το dispute, μπορω να ανοιξω ξανα για την συγκεκριμενη παραγγελια? Πες του να σου γυρίσει τα λεφτά και αφού στα γυρίσει κλείσε το dispute και ξανα αγόρασε το. Το Tracking number από μόνο του δε λέει κάτι. Μπορεί να έχει μέσα χρυσόψαρα Κίνας (ψοφια) το δέμα Edited February 11, 2016 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδια καλησπερα Με ελληνικη καρτα απ αυτο το σαιτ πλεον ...."γιοκ"??? Ή εχει καποιο προβλημα η καρτα μου τοσο καιρο,και νομιζω οτι φταινε τα καπιταλ..? Εναλακτικα σαιτ??? Banggood....αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ελληνικές κάρτες δεν περνάνε, βγάλε μια revolut Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Παρήγγειλα μια μπαταρία για το λαπτοπ. Στη φωτο ήταν ακριβώς ίδια με την παλιά του λαπτοπ μου. Έστειλα και φωτογραφίες στον πωλητή και μου απάντησε ότι έχει ακριβώς την ίδια. Σήμερα μου ήρθε η μπαταρία ότι να΄ναι.Καμία σχέση με τη φωτογραφία. Πήγα να κάνω dispute αλλά έκανα πίσω και είπα να πάρω πρώτα καμιά ιδέα από δω. Πώς να κινηθώ; Να ζητήσω full refund και να του την επιστρέψω με δικά μου έξοδα; Μπορώ να τη στείλω πίσω σαν επιστολή που κοστίζει ελάχιστα; Να τους στείλω και βιντεο με την μπαταρία που παρέλαβα; Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Παρήγγειλα μια μπαταρία για το λαπτοπ. Στη φωτο ήταν ακριβώς ίδια με την παλιά του λαπτοπ μου. Έστειλα και φωτογραφίες στον πωλητή και μου απάντησε ότι έχει ακριβώς την ίδια. Σήμερα μου ήρθε η μπαταρία ότι να΄ναι.Καμία σχέση με τη φωτογραφία. Πήγα να κάνω dispute αλλά έκανα πίσω και είπα να πάρω πρώτα καμιά ιδέα από δω. Πώς να κινηθώ; Να ζητήσω full refund και να του την επιστρέψω με δικά μου έξοδα; Μπορώ να τη στείλω πίσω σαν επιστολή που κοστίζει ελάχιστα; Να τους στείλω και βιντεο με την μπαταρία που παρέλαβα; Να στειλεις μηνυμα και να του γραψεις οτι εστειλε λαθος μπαταρια, να βαλεις και φωτογραφιες. Περιμενε να σου απαντησει, να δεις τι θα σου γραψει και μετα πραττεις αναλογως. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Να στειλεις μηνυμα και να του γραψεις οτι εστειλε λαθος μπαταρια, να βαλεις και φωτογραφιες. Περιμενε να σου απαντησει, να δεις τι θα σου γραψει και μετα πραττεις αναλογως. Eχω το ίδιο πρόβλημα σήμερα με μια θήκη, δεν κάνει στο τηλέφωνο για το οποίο την αγόρασα. Δεν έκανα ακόμη dispute, τον ενημέρωσα, του έστειλα και μια φώτο, μου απάντησε ότι θέλει και άλλες φωτογραφίες, του έστειλα άλλες 6 και θα περιμένω 2-3 μέρες, αν δεν δω προθυμία θα του κάνω dispute, αν και αυτοί πιστεύω ότι τρέμουν το 1 αστέρι και τα αρνητικά σχόλια πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts