Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λες οτι

το Dispute team του aliexpress ενώ με είπαν ότι έχω δίκιο για το χρώμα μου δίνουν μόνο 6.97$ και κρατάω τα παπούτσια

μπορεις να παραθεσεις την αποφαση του Αλι

Φυσικά. imgur.com/t70G8wE

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά. imgur.com/t70G8wE

μπορεις να βαλεις το site που δειχνει τα παπουτσια και τι φωτο έστειλες στον Ali ?

Καλήμερα σε όλους!Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου με το aliexpress.Έχω κάνει πάνω από 50 αγορές από το aliexpress από 1,5 ευρώ μέχρι και 150 ευρώ. Όποτε είχα πρόβλημα μιλούσα με τον πωλητή και βρίσκαμε μια άκρη η άμα δεν έβλεπα ανταπόκριση Dispute και τότε επερνα η το refund η το μερικό refund κ.α. Αλλα σήμερα μετά από 12 μέρες ανοιχτό το Dispute για ένα ζευγάρι παπούτσια των 34$ που άλλο χρώμα έδειχνε η φωτογραφία στον πωλητή και άλλο παρέλαβα εγώ το Dispute team του aliexpress ενώ με είπαν ότι έχω δίκιο για το χρώμα μου δίνουν μόνο 6.97$ και κρατάω τα παπούτσια(Που είναι και απαίσιο χρώμα οπότε δεν μπορώ να τα φορέσω.) Η να στείλω πίσω τα παπούτσια με δικά μου έξοδα και να πάρω όλο το πόσο πίσω.Για να στείλω τα παπούτσια τα ΕΛΤΑ θα μου το πάρουν σαν δέμα και θα με βγει 15-20 ευρώ και θα πάρω πίσω μόνο 14$(34-20 για τα ΕΛΤΑ)Σας έχει τύχει πότε τίποτα τέτοιο;Αν είναι να κλείσουν το Dispute και να με δώσουν μόνο 6,97$ τότε δεν ξαναγοράζω από aliexpress.Θα ήθελα την γνώμη σας.Ευχαριστω!

και πολυ καλα θα κανεις, επεσες στην περίπτωση απατεώνα, που νομικά ομως ειναι καλυμμένος σε αυτο που απαιτεί, δηλαδη την επιστροφή.

Τι να το κάνω εγω ρε λαμογιο, πρώτα στέλνεις οτι νανε και μετα λες γύρνα το να σου δωσω τα λεφτα σου (αντε απο εκει χαμο)

Παπούτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμένο λεγανε παλια :p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορεις να βαλεις το site που δειχνει τα παπουτσια και τι φωτο έστειλες στον Ali ?

Τον ανακρίνεις τον άνθρωπο, δηλαδη λεει ψέματα στο φορουμ?

και πολυ καλα θα κανεις, επεσες στην περίπτωση απατεώνα, που νομικά ομως ειναι καλυμμένος σε αυτο που απαιτεί, δηλαδη την επιστροφή.

Τι να το κάνω εγω ρε λαμογιο, πρώτα στέλνεις οτι νανε και μετα λες γύρνα το να σου δωσω τα λεφτα σου (αντε απο εκει χαμο)

λαμογια υπαρχουν παντου. Η απαντηση σου δεν βοηθαει το φιλο μας

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν βοηθας με αυτα που γραφεις

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν βοηθας με αυτα που γραφεις διοτι δεν γνωριζεις τιποτα μαλλον το πως λειτουργει η πλατφορμα του Ali.

Εδω η εικόνα του πωλητή imgur.com/ZrcgpH9 και εδώ αυτό που έλαβα: imgur.com/nFSTJVG και εδω : imgur.com/uzQbkCb . Όπως βλέπω θα κλείσει το Dispute με τα 6.97$ και θα πρέπει να κάνω Appeal...Η τελευταία μου ελπίδα!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το ''κατάστημα'' του πωλητή δεν υπάρχει πια...

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα τα ειχα πάρει απο εδω άλλα το χρώμα που βρήκα με τράβηξε το μάτι...Φυσικά δεν το πουλάνε αυτό το χρώμα Ελλαδα ....(Και όπως φαίνεται και ούτε στην κινα... :P )

Εδω η εικόνα του πωλητή imgur.com/ZrcgpH9 και εδώ αυτό που έλαβα: imgur.com/nFSTJVG και εδω : imgur.com/uzQbkCb . Όπως βλέπω θα κλείσει το Dispute με τα 6.97$ και θα πρέπει να κάνω Appeal...Η τελευταία μου ελπίδα!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το ''κατάστημα'' του πωλητή δεν υπάρχει πια...

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα τα ειχα πάρει απο εδω άλλα το χρώμα που βρήκα με τράβηξε το μάτι...Φυσικά δεν το πουλάνε αυτό το χρώμα Ελλαδα ....(Και όπως φαίνεται και ούτε στην κινα... :P )

ok θα σου την αποψη μου επειδη την διαδικασία την εχω κανει αρα πολλες φορες. Η φωτο που εστειλες δεν ειναι καθαρη για να φαινεται η διαφορα ξεκάθαρα. Θα έπρεπε να σου ζητησουν να το ξαναστείλεις και αυτο γινεται συνηθως. Εγω θεωρω ότι αν μπορεις ξαναστειλε τις φωτο αλλα να είναι μια καινουργια με την δικια σου και σωστο φωτισμο και του seller διπλα και να φαινεται ξεκαθαρα η τεραστια διαφορα. Μονο ετσι λειτουργουν αυτοι. Εγω έχω επιτυχια στα dispute 100% σε πιο δυσκολες περιπτωσεις. Μονο σε μια περιπτωση αστόχησα και εκει ειχα το ιδιο θεμα με σενα. Μη καθαρη φωτο αλλα το λενε.

Αν ας πουμε αγορασεις μια μπλουζα που λεει οτι ειναι βαμβακι αλλα παιρνεις μια όχι βαμβακι πως μπορεις να το αποδειξεις. Ο Αλι λεει μονο με εργαστηριακο τεστ. Τεσπα Αλι μονο για μικροαγορες.

ok θα σου την αποψη μου επειδη την διαδικασία την εχω κανει αρα πολλες φορες. Η φωτο που εστειλες δεν ειναι καθαρη για να φαινεται η διαφορα ξεκάθαρα. Θα έπρεπε να σου ζητησουν να το ξαναστείλεις και αυτο γινεται συνηθως. Εγω θεωρω ότι αν μπορεις ξαναστειλε τις φωτο αλλα να είναι μια καινουργια με την δικια σου και σωστο φωτισμο και του seller διπλα και να φαινεται ξεκαθαρα η τεραστια διαφορα. Μονο ετσι λειτουργουν αυτοι. Εγω έχω επιτυχια στα dispute 100% σε πιο δυσκολες περιπτωσεις. Μονο σε μια περιπτωση αστόχησα και εκει ειχα το ιδιο θεμα με σενα. Μη καθαρη φωτο αλλα το λενε.

Αν ας πουμε αγορασεις μια μπλουζα που λεει οτι ειναι βαμβακι αλλα παιρνεις μια όχι βαμβακι πως μπορεις να το αποδειξεις. Ο Αλι λεει μονο με εργαστηριακο τεστ. Τεσπα Αλι μονο για μικροαγορες.

Μάλιστα. Πριν λίγο έλαβα απάντηση....Μου έκλεισαν το Dispute και έστειλαν τα 6.97$ πίσω...Φυσικά έκανα Appeal αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι....

Μάλιστα. Πριν λίγο έλαβα απάντηση....Μου έκλεισαν το Dispute και έστειλαν τα 6.97$ πίσω...Φυσικά έκανα Appeal αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι....

Επειδή δεν εχει χρειαστει να κάνω appeal ποτε από που το ξεκινας ?

Επειδή δεν εχει χρειαστει να κάνω appeal ποτε από που το ξεκινας ?

Αφου κλεισουν το Dispute εχει να βαθμολογισεις την εξυπηρετηση απο το team και σε εχει για 10 μερες ανοιχτο το appeal απο διπλα ωστε να το στειλουν ξανα στον ανωτερο του team ωστε να ξαναδει την υποθεση σου και να προτεινει κατι καλυτερο.

Καλησπέρα, έχω κάνει πάνω από 50 αγορές στο Αλι, αλλά τώρα συνέβη κάτι που δεν μ έχει ξανατυχει. Παρήγγειλα τις προάλλες κάτι φόρμες, ο πωλητής τις έστειλε κανονικά με China post κ μάλιστα φαίνεται κ στο τρακινγκ η παραγγελία κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως πλέον το προϊόν δεν είναι άλλο διαθέσιμο, αλλα Κ όταν πηγαίνω πλέον στο προφίλ του πωλητή, λέει μηδέν (0) items. Τι προτείνετε να κάνω σε αυτή την περίπτωση??

Καλησπέρα, έχω κάνει πάνω από 50 αγορές στο Αλι, αλλά τώρα συνέβη κάτι που δεν μ έχει ξανατυχει. Παρήγγειλα τις προάλλες κάτι φόρμες, ο πωλητής τις έστειλε κανονικά με China post κ μάλιστα φαίνεται κ στο τρακινγκ η παραγγελία κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως πλέον το προϊόν δεν είναι άλλο διαθέσιμο, αλλα Κ όταν πηγαίνω πλέον στο προφίλ του πωλητή, λέει μηδέν (0) items. Τι προτείνετε να κάνω σε αυτή την περίπτωση??

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Η παραγγελία σου θα έρθει κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και περιμένοντας την απάντηση από το Appeal που έκανα μίλησα λίγο με το live chat και με είπαν ότι έχω δίκιο και έπρεπε να πάρω ένα μεγαλύτερο πόσο για επιστροφή χρημάτων Εικόνα: http://imgur.com/tg4ECqN Λέτε να πάρω τίποτα από αυτό τελικά;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Η παραγγελία σου θα έρθει κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και περιμένοντας την απάντηση από το Appeal που έκανα μίλησα λίγο με το live chat και με είπαν ότι έχω δίκιο και έπρεπε να πάρω ένα μεγαλύτερο πόσο για επιστροφή χρημάτων Εικόνα: http://imgur.com/tg4ECqN Λέτε να πάρω τίποτα από αυτό τελικά;

Εγω λεω να στειλεις αυτο που σου εξηγησα αναφορικα με την συγκριση (δεν ξερω αν μπορεις τωρα) θα παρεις παραπανω ή και όλα.

Εγω λεω να στειλεις αυτο που σου εξηγησα αναφορικα με την συγκριση (δεν ξερω αν μπορεις τωρα) θα παρεις παραπανω ή και όλα.

Τώρα δεν γίνετε τίποτα.... :/

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα. Σκοπεύω να αγορασω μια θήκη για το κινητό μου από το aliexpress αλλά επειδή δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό θα ήθελα να ρωτίσω κάποια πράγματα. Έχω μία prepaid κάρτα. Πληρώνω μέσω paypal ,κατευθείαν με τον αριθμό της κάρτας η χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή όπως το revolut; Είναι έμπιστο το site; Το προϊόν όταν το παραλάβω πληρώνω κάτι έξτρα για τελωνεία κλπ. η όχι; (αυτό που θα αγοράσω είναι μικρής αξίας κάτω απο 10ευρώ). Αυτός ο πωλητής http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1474258.html?spm=2114.10010108.0.607.4ksPNA#rating-displayer είναι έμπιστος; Πως κάνω dispute; Για να παραγγείλω δύο θήκες απο την ίδια σελίδα http://www.aliexpress.com/item/Hot-For-Lenovo-A806-Case-Fashion-Premium-Aluminum-Acrylic-Back-Covers-Cases-For-Lenovo-A8-A806/32372714212.html?spm=2114.01010208.3.1.S9HnYF&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201644_5_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10005_10006_10003_10004,searchweb201560_3,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=4079d493-9103-480f-b90c-f8e423aa9658 αλλα διαφορετικού χρωματος πρέπει να κάνω δύο παραγγελίες; Γιατί δεν υπάρχει επιλογή για πχ. 1ασημί και 1 μαύρη. Συγνώμη αν κουράζω απλά είμαι τελείως άσχετος. :D
H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p

1)To aliexpress δεν έχει paypal,άρα η μόνη λύση είναι η κάρτα revolut στην περίπτωση αυτή,κάνεις την γνωστή διαδικασία,'κατεβάζοντας' την εφαρμογή πρώτα στο κινητό σου.

Αα δηλαδή δεν γίνεται κατευθείαν με την κάρτα ,έτσι; Εννοώ χωρίς paypal χωρίς τίποτα...
H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p

Αα δηλαδή δεν γίνεται κατευθείαν με την κάρτα ,έτσι; Εννοώ χωρίς paypal χωρίς τίποτα...

Iσως με amex της alpha bank να περάσει. Γενικά με κάρτα δεν περνάει γιατί εδω και μήνες έχουμε έλεγχο κεφαλαίων το λεγόμενο capital control, κάτι θα έχεις ακούσει.

Iσως με amex της alpha bank να περάσει. Γενικά με κάρτα δεν περνάει γιατί εδω και μήνες έχουμε έλεγχο κεφαλαίων το λεγόμενο capital control, κάτι θα έχεις ακούσει.

Φίλε μου το γνωρίζω για τα capital απλά έχω αγοράσει με κάρτα κατευθείαν από site που πούλαει γυαλιά ηλίου και μάλιστα την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital control γι' αυτό ρωτάω. Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν πληρώνω κάτι εξτρα για τελωνείο.

Ευχαριστώ!

Φίλε μου το γνωρίζω για τα capital απλά έχω αγοράσει με κάρτα κατευθείαν από site που πούλαει γυαλιά ηλίου και μάλιστα την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital control γι' αυτό ρωτάω. Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν πληρώνω κάτι εξτρα για τελωνείο.

Ευχαριστώ!

Για τόσο μικρό ποσό δεν έχει τελωνείο, ο Aliexpress δεν νομίζω να περάσει αγορά με απλή κάρτα.

Δυστυχώς το Ali δεν δέχεται ΑΜΕΧ και μας κόβει την τελευταία ελπίδα για αγορές χωρις εμβάσματα και άλλα "μπλεξίματα" τέτοιου είδους.

Άρα η μόνη λύση είναι η χρήση του revolut η κάποιας παρόμοιας εφαρμογής. Eυχαριστώ πολύ που μου λύσατε τις απορίες!:D

Παιδία κάτι άλλο, πήγα εχτες στην τράπεζα να βαλω χρήματα στην κάρτα και μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω απο το internet λόγω capital μόνο συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικά είδη κτλ. Υπάρχει κάποιος από έδω που να έχει αγοράσει ρούχα η ηλεκτρόνικα είδη τον τελευταίο καίρο; Όλα ήταν οκ;

ιλα ηταν οκ με revolut και amex....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Άρα η μόνη λύση είναι η χρήση του revolut η κάποιας παρόμοιας εφαρμογής. Eυχαριστώ πολύ που μου λύσατε τις απορίες!:D

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Παιδία κάτι άλλο, πήγα εχτες στην τράπεζα να βαλω χρήματα στην κάρτα και μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω απο το internet λόγω capital μόνο συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικά είδη κτλ. Υπάρχει κάποιος από έδω που να έχει αγοράσει ρούχα η ηλεκτρόνικα είδη τον τελευταίο καίρο; Όλα ήταν οκ;

Νομιζω απαντησες μονο σου

ιλα ηταν οκ με revolut και amex....

τι είναι το amex ? άλλη κάρτα όπως το revolut ? . επίσης κάτι άλλο έχω αγοράσει από το ali και το tracking number βάζοντας στο elta track and trace δεν μου βγάζει τίποτα. Πως μπορώ να ξέρω εάν μου έρθει ως gift ? ή συστημένο? πάντως στο ένα απο τα δύο μέσα στο ali μου βγάζει την πορεία εξέλιξης ενώ στο άλλο όχι.