Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω κατεβάσει το revolut αλλά δεν ξέρω πως να βάλω χρήματα..έχω web bankingk της εθνικής τράπεζας.που θα βρω το αριθμό λογαριασμού για να μεταφέρω τα χρήματα..ας μου πει κάποιος ή αςμου στείλει το κινητό του νε προσωπικό μύνημα να με κατατοπισει..ευχαριστω

Πας στο topup της εφαρμογής της ρεβολυτ στο κινητό σου και εκει εχει επιλογές για διάφορα νομίσματα, επιλεγείς το νόμισμα που θελεις να στείλεις στην ρεβολυτ και σου λέει το ΙΒΑΝ του νομίσματος

Αυτο το ΙΒΑΝ και τα υπόλοιπα στοιχεία τα συμπληρώνεις στο ebanking σου και κανεις το έμβασμα

ΠΡΟΣΟΧΗ στο πεδίο πληροφορίες για τον δικαιούχο γράφεις οποιοσδήποτε το reference number, επίσης ο λογαριασμό απο τον οποίο θα στείλεις τα χρήματα πρέπει να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο όνομα με αυτο της ρεβολυτ

Περισσότερα εδω

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια, πειτε μου τι μπορω να κανω, εκτος απο υπομονη. Πηρα 3 καλωδια usb απο Αλι και πληρωσα εξτρά για να μου δωσει αυτο το tracking number: RK432281609CN.

Απο τις 11/4 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το αν εφυγε, ειναι σαν να εχει μεινει σε αεροδρομιο Κινας. Ο πωλητης λεει χαζομαρες οτι εφτασε ελλαδα παροτι δεν σκαναριστηκε και ενω δεν το βιαζομαι, κατι μεσα μου λεει οτι καποια πατατα εγινε.

Τι να κανω; Να ανοιξω κανενα dispute; ειναι βασιμος λόγος;

Mark my words and recheck the tracking number! Εβγαλε 2η φορα "παραλαβη απο πελατη"! Τι κανω ρε παιδια;!:cry:

Mark my words and recheck the tracking number! Εβγαλε 2η φορα "παραλαβη απο πελατη"! Τι κανω ρε παιδια;!:cry:

Καλα το σκεπτεσε ακομα? Τι περιμενεις ?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλα το σκεπτεσε ακομα? Τι περιμενεις ?

Ναι θα ανοιξω dispute. Αλλά τι σημαινει αυτο; Παει χαθηκε το δεμα;

Ναι θα ανοιξω dispute. Αλλά τι σημαινει αυτο; Παει χαθηκε το δεμα;

Σε σενα παντως δεν ηλθε!

Μπορει να ελθει αργοτερα αλλα το οτι φαινεται να παραδοθηκε αλλου ειναι ... κλασικη περιπτωση βλαβης!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το τι βγάζει το tracking.

2016-04-28 15:46

CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

2016-04-08 14:44

CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Το πακέτο είναι ακόμα Κίνα.

Πού είδες ότι έφτασε Ελλάδα;

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παραλαβη απο πελατη, σημαινει οτι ο αποστολεας το εδωσε στην μεταφορική.

ΟΧΙ οτι το παρελαβε ο αγοραστής!!!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ποιοτικο usb καλωδιο δεδομενων τι προτεινετε; καποιος που το πηρε απο ali και ειναι ευχαριστημενος ,παιζει και πολυ μουφα, γι αυτο λεω

Το dispute τελειώνει σε 1,5 μερα και για να παρω τα λεφτά μου πισω πρεπει να στειλω πισω το προϊόν και τα ελτα ειναι κλειστά. Τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Το dispute τελειώνει σε 1,5 μερα και για να παρω τα λεφτά μου πισω πρεπει να στειλω πισω το προϊόν και τα ελτα ειναι κλειστά. Τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Αν θυμάμαι καλα υπάρχει κουμπί για παράταση του χρόνου....Μπορείς να μπεις και στο live chat του alixpress και να τους ρωτήσεις(Στα αγγλικά).

στο αλι υπαρχουν feedbacks, οπως στο ebay?

και για αγοραστές και για πωλητες??????

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ναι κανονικά.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ok, μενει μονο να δω πως αφηνω... και πως παιρνω :p

κατι αλλο.

πληρωσα εξτρα χρηματα για να γινει η αποστολη με china post. ομως το εστειλε με post nl

μιλησα μαζι του, ειπε οτι εχουν ιδιο κοστος και να μην ανησυχω, θα φτασει, κλπ. oντως εφτασε ελλαδα, θα το παρω.

ΑΛΛΑ εφοσον πληρωσα για αλλο ταχυδρομειο, δεν επρεπε να το στειλει με αυτο;

μπορω να ζητησω πισω τα χρηματα(το εκανα αλλα ειπε για το ιδιο κοστος για αυτους, κλπ) μου;

ή να μη δωσω σημασια; δε με νοιαζει το ποσο που εδωσα, αλλα η αυθαιρεσια του πωλητη να το στειλει με post nl

ok, μενει μονο να δω πως αφηνω... και πως παιρνω :p

κατι αλλο.

πληρωσα εξτρα χρηματα για να γινει η αποστολη με china post. ομως το εστειλε με post nl

μιλησα μαζι του, ειπε οτι εχουν ιδιο κοστος και να μην ανησυχω, θα φτασει, κλπ. oντως εφτασε ελλαδα, θα το παρω.

ΑΛΛΑ εφοσον πληρωσα για αλλο ταχυδρομειο, δεν επρεπε να το στειλει με αυτο;

μπορω να ζητησω πισω τα χρηματα(το εκανα αλλα ειπε για το ιδιο κοστος για αυτους, κλπ) μου;

ή να μη δωσω σημασια; δε με νοιαζει το ποσο που εδωσα, αλλα η αυθαιρεσια του πωλητη να το στειλει με post nl

Αν αξίζει να ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια γιαυτό τότε να το κάνεις, αν νομίζεις ότι αξίζει να χαλάσεις την ηρεμία σου για να την πεις σε ένα κινέζο που πιστεύω, οτι δεν θα σου δώσει καμία σημασία τότε να το κάνεις.

μονο και μονο για το γμτ! τιποτε αλλο.

θα δω πως θα παει, αλλα μαλλνο θα το αφησω.....

επισης υπαρχει αρνητικο/θετικο/ουδετερο feedback;

Παιδια επειδη θελω να αγορασω κατι πραματα για το αμαξι απο το site, δεχονται με paypal? Δεν εχω πιστωτική μονο χρεωστικη.

Με παυπαλ οχι και ελληνικές κάρτες οχι λογο cc

Κριμα εχουνε πολυ καλες τιμες και πολλα προϊόντα.

Για κοιτα την revolut να κανεις την δουλεια σου.

Παιδια επειδη θελω να αγορασω κατι πραματα για το αμαξι απο το site, δεχονται με paypal? Δεν εχω πιστωτική μονο χρεωστικη.

Χρεωστική American express της alpha έχει αναφερθεί ότι περνάει...

Για κοιτα την revolut να κανεις την δουλεια σου.

Αυτο με το revolute φίλε με το εχουν ξαναπει μπορεις να με κατατοπισεις λιγακι? Το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει μια εφαρμογη στο play store.