nikos_kallithea Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει το revolut αλλά δεν ξέρω πως να βάλω χρήματα..έχω web bankingk της εθνικής τράπεζας.που θα βρω το αριθμό λογαριασμού για να μεταφέρω τα χρήματα..ας μου πει κάποιος ή αςμου στείλει το κινητό του νε προσωπικό μύνημα να με κατατοπισει..ευχαριστω Πας στο topup της εφαρμογής της ρεβολυτ στο κινητό σου και εκει εχει επιλογές για διάφορα νομίσματα, επιλεγείς το νόμισμα που θελεις να στείλεις στην ρεβολυτ και σου λέει το ΙΒΑΝ του νομίσματος Αυτο το ΙΒΑΝ και τα υπόλοιπα στοιχεία τα συμπληρώνεις στο ebanking σου και κανεις το έμβασμα ΠΡΟΣΟΧΗ στο πεδίο πληροφορίες για τον δικαιούχο γράφεις οποιοσδήποτε το reference number, επίσης ο λογαριασμό απο τον οποίο θα στείλεις τα χρήματα πρέπει να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο όνομα με αυτο της ρεβολυτ Περισσότερα εδω http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια, πειτε μου τι μπορω να κανω, εκτος απο υπομονη. Πηρα 3 καλωδια usb απο Αλι και πληρωσα εξτρά για να μου δωσει αυτο το tracking number: RK432281609CN. Απο τις 11/4 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το αν εφυγε, ειναι σαν να εχει μεινει σε αεροδρομιο Κινας. Ο πωλητης λεει χαζομαρες οτι εφτασε ελλαδα παροτι δεν σκαναριστηκε και ενω δεν το βιαζομαι, κατι μεσα μου λεει οτι καποια πατατα εγινε. Τι να κανω; Να ανοιξω κανενα dispute; ειναι βασιμος λόγος; Mark my words and recheck the tracking number! Εβγαλε 2η φορα "παραλαβη απο πελατη"! Τι κανω ρε παιδια;!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Mark my words and recheck the tracking number! Εβγαλε 2η φορα "παραλαβη απο πελατη"! Τι κανω ρε παιδια;!:cry: Καλα το σκεπτεσε ακομα? Τι περιμενεις ? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλα το σκεπτεσε ακομα? Τι περιμενεις ? Ναι θα ανοιξω dispute. Αλλά τι σημαινει αυτο; Παει χαθηκε το δεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ναι θα ανοιξω dispute. Αλλά τι σημαινει αυτο; Παει χαθηκε το δεμα; Σε σενα παντως δεν ηλθε! Μπορει να ελθει αργοτερα αλλα το οτι φαινεται να παραδοθηκε αλλου ειναι ... κλασικη περιπτωση βλαβης! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 μηπως γυρισε πισω ή δεν εφυγε ποτε απο κινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τι περιέχει το δεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Mark my words and recheck the tracking number! Εβγαλε 2η φορα "παραλαβη απο πελατη"! Τι κανω ρε παιδια;!:cry: Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το τι βγάζει το tracking. 2016-04-28 15:46 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER 2016-04-08 14:44 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Το πακέτο είναι ακόμα Κίνα. Πού είδες ότι έφτασε Ελλάδα; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 παραλαβη απο πελατη, σημαινει οτι ο αποστολεας το εδωσε στην μεταφορική. ΟΧΙ οτι το παρελαβε ο αγοραστής!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Τι περιέχει το δεμα? 3 καλώδια usb xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 ποιοτικο usb καλωδιο δεδομενων τι προτεινετε; καποιος που το πηρε απο ali και ειναι ευχαριστημενος ,παιζει και πολυ μουφα, γι αυτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το dispute τελειώνει σε 1,5 μερα και για να παρω τα λεφτά μου πισω πρεπει να στειλω πισω το προϊόν και τα ελτα ειναι κλειστά. Τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το dispute τελειώνει σε 1,5 μερα και για να παρω τα λεφτά μου πισω πρεπει να στειλω πισω το προϊόν και τα ελτα ειναι κλειστά. Τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση? Sent from my m2 note using Tapatalk Αν θυμάμαι καλα υπάρχει κουμπί για παράταση του χρόνου....Μπορείς να μπεις και στο live chat του alixpress και να τους ρωτήσεις(Στα αγγλικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 στο αλι υπαρχουν feedbacks, οπως στο ebay? και για αγοραστές και για πωλητες?????? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 στο αλι υπαρχουν feedbacks, οπως στο ebay? και για αγοραστές και για πωλητες?????? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι κανονικά. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ok, μενει μονο να δω πως αφηνω... και πως παιρνω :p κατι αλλο. πληρωσα εξτρα χρηματα για να γινει η αποστολη με china post. ομως το εστειλε με post nl μιλησα μαζι του, ειπε οτι εχουν ιδιο κοστος και να μην ανησυχω, θα φτασει, κλπ. oντως εφτασε ελλαδα, θα το παρω. ΑΛΛΑ εφοσον πληρωσα για αλλο ταχυδρομειο, δεν επρεπε να το στειλει με αυτο; μπορω να ζητησω πισω τα χρηματα(το εκανα αλλα ειπε για το ιδιο κοστος για αυτους, κλπ) μου; ή να μη δωσω σημασια; δε με νοιαζει το ποσο που εδωσα, αλλα η αυθαιρεσια του πωλητη να το στειλει με post nl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ok, μενει μονο να δω πως αφηνω... και πως παιρνω :p κατι αλλο. πληρωσα εξτρα χρηματα για να γινει η αποστολη με china post. ομως το εστειλε με post nl μιλησα μαζι του, ειπε οτι εχουν ιδιο κοστος και να μην ανησυχω, θα φτασει, κλπ. oντως εφτασε ελλαδα, θα το παρω. ΑΛΛΑ εφοσον πληρωσα για αλλο ταχυδρομειο, δεν επρεπε να το στειλει με αυτο; μπορω να ζητησω πισω τα χρηματα(το εκανα αλλα ειπε για το ιδιο κοστος για αυτους, κλπ) μου; ή να μη δωσω σημασια; δε με νοιαζει το ποσο που εδωσα, αλλα η αυθαιρεσια του πωλητη να το στειλει με post nl Αν αξίζει να ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια γιαυτό τότε να το κάνεις, αν νομίζεις ότι αξίζει να χαλάσεις την ηρεμία σου για να την πεις σε ένα κινέζο που πιστεύω, οτι δεν θα σου δώσει καμία σημασία τότε να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 μονο και μονο για το γμτ! τιποτε αλλο. θα δω πως θα παει, αλλα μαλλνο θα το αφησω..... επισης υπαρχει αρνητικο/θετικο/ουδετερο feedback; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια επειδη θελω να αγορασω κατι πραματα για το αμαξι απο το site, δεχονται με paypal? Δεν εχω πιστωτική μονο χρεωστικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια επειδη θελω να αγορασω κατι πραματα για το αμαξι απο το site, δεχονται με paypal? Δεν εχω πιστωτική μονο χρεωστικη. Με παυπαλ οχι και ελληνικές κάρτες οχι λογο cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Κριμα εχουνε πολυ καλες τιμες και πολλα προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Κριμα εχουνε πολυ καλες τιμες και πολλα προϊόντα. Για κοιτα την revolut να κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια επειδη θελω να αγορασω κατι πραματα για το αμαξι απο το site, δεχονται με paypal? Δεν εχω πιστωτική μονο χρεωστικη. Χρεωστική American express της alpha έχει αναφερθεί ότι περνάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χρεωστική American express της alpha έχει αναφερθεί ότι περνάει... Οκ φιλε θα κανω μια ερωτηση και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Για κοιτα την revolut να κανεις την δουλεια σου. Αυτο με το revolute φίλε με το εχουν ξαναπει μπορεις να με κατατοπισεις λιγακι? Το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει μια εφαρμογη στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts