testatos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ελληνική κάρτα δεν είναι; πίσω απο ελληνική εταιρεία δεν βασίζεται; αν ναι, τότε έχει την ίδια τύχη να περάσει σε αγορά, όσο και μια ελληνική από alpha bank πχ Η ελληνική κάρτα δεν περνάει οτι και αν κάνεις στο aliexpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Η ελληνική κάρτα δεν περνάει οτι και αν κάνεις στο aliexpress... εχει αναφερθει οτι american express η ελληνικη ( alpha enter bonus ! ) περναει για συναλλαγες απο το ali express . Eπισης εχει να κανει πως σε καθε τυπο καρτας εχει δηλωθει ο εμπορος της καρτας! για αυτο αφηνει ή δεν αφηνει με τα capital controls! , παντως απο εβδομαδα θα μου εκδοθει η amex και θα προσπαθησω να κανω αγορα στο ali express και θα σας πω τι τελικα εγινε! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ελληνική κάρτα δεν είναι; πίσω απο ελληνική εταιρεία δεν βασίζεται; αν ναι, τότε έχει την ίδια τύχη να περάσει σε αγορά, όσο και μια ελληνική από alpha bank πχ Η ελληνική κάρτα δεν περνάει οτι και αν κάνεις στο aliexpress... Έχει αναφερθεί ότι περνάει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6607341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Έχει αναφερθεί ότι περνάει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6607341 Υποθέτω ότι ήταν τυχαίο. Όσο δλδ και οι αγορές μέσω paypal με ελληνική κάρτα. Ωστόσο, αν την χρησιμοποιεί κάποιος πιο συχνά σε αγορές στο AliExpress ας κάνει τον κόπο να ενημερώνει αν περνάει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 China post ειναι απλα απο τι βλεπω βγηκε τελειως ο πωλτητης απο το aliexpress Οπωσδήποτε dispute. αλλα ειναι απλο small packets ή registered mail ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλησπέρα έχω αγοράσει από τα τέλη Ιανουαρίου κάτι από το ali και τα δύο που έχω παραγγείλει δεν μου έχουν έρθει. έστειλα μυνημα στον ένα πωλητή και μου λέει ότι μπορεί να κάνει 60 ημέρες να έρθει. επίσης έστειλα και στον άλλον και του έχω στείλει άλλα 5 μυνηματα και δεν απαντάει καθόλου. τι να κάνω? υπόλοιπονται 7 ημέρες για να μπορώ τα χρήματα μου πίσω από όσο μου είπε ό αδελφός μου. τώρα τι να κάνω ? επίσης εάν πατήσω ότι δεν το έχω λάβει και τελικά μου έρθει πως παίρνει Ο έμπορος τα χρήματα του? δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλησπέρα έχω αγοράσει από τα τέλη Ιανουαρίου κάτι από το ali και τα δύο που έχω παραγγείλει δεν μου έχουν έρθει. έστειλα μυνημα στον ένα πωλητή και μου λέει ότι μπορεί να κάνει 60 ημέρες να έρθει. επίσης έστειλα και στον άλλον και του έχω στείλει άλλα 5 μυνηματα και δεν απαντάει καθόλου. τι να κάνω? υπόλοιπονται 7 ημέρες για να μπορώ τα χρήματα μου πίσω από όσο μου είπε ό αδελφός μου. τώρα τι να κάνω ? επίσης εάν πατήσω ότι δεν το έχω λάβει και τελικά μου έρθει πως παίρνει Ο έμπορος τα χρήματα του? δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο. Dispute και αν δεν το εχεις λαβει θα παρεις τα χρηματα σου. Αν το λαβεις μετα απο καιρο το κρατας και ο εμπορος δεν πληρωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Dispute και αν δεν το εχεις λαβει θα παρεις τα χρηματα σου. Αν το λαβεις μετα απο καιρο το κρατας και ο εμπορος δεν πληρωνεται. αυτό είναι πολιτική του ali express ? δηλαδή το πατάς και επειδή ο έμπορος δεν το έστειλε την προκαθορισμένη περίοδο δεν αμοιβετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 αυτό είναι πολιτική του ali express ? δηλαδή το πατάς και επειδή ο έμπορος δεν το έστειλε την προκαθορισμένη περίοδο δεν αμοιβετε ? Εμένα τον προηγούμενο μήνα δεν μου ήρθαν δυο παραγγελίες , το πρώτο που έκανα ήταν να δώσω μερικές μέρες περιθώριο ακόμη, δεν ήρθαν, ζήτησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Μετά από μερικές μέρες ήρθαν τα προιόντα, έστειλα μήνυμα στους πωλητές να μου πούν τον τρόπο να τους στείλω τα χρηματά τους. Μου είπαν να κάνω ξανά παραγγελία με σημείωση να μην μου τα στείλουν ξανά. Ετσι και έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Λοιπόν έχω παραγγείλει κάποια πράγματα αλλά ένα tracking number από mtytrack που μου έδωσε ο πωλητης δεν έχει ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα. Ξέρω πως δεν είναι πολύ αξιοπιστα αλλά συνήθως έδειχναν κάποια κίνηση, έστω ότι έφτασαν Ελλάδα πχ. Έχει άλλες 17 μερες για να τελειώσει το purchase protection και 32 από το shipping. Έστειλα μνμ στον πωλητή, 2 φορές κιόλας αλλά δεν απαντά. Μου έσπασε τα νεύρα. Τι να κάνω; Edited March 15, 2016 by mary19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λοιπόν έχω παραγγείλει κάποια πράγματα αλλά ένα tracking number από mtytrack που μου έδωσε ο πωλητης δεν έχει ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα. Ξέρω πως δεν είναι πολύ αξιοπιστα αλλά συνήθως έδειχναν κάποια κίνηση, έστω ότι έφτασαν Ελλάδα πχ. Έχει άλλες 17 μερες για να τελειώσει το purchase protection και 32 από το shipping. Έστειλα μνμ στον πωλητή, 2 φορές κιόλας αλλά δεν απαντά. Μου έσπασε τα νεύρα. Τι να κάνω; δυστυχως αν δεν απαντα δεν μπορεις να κανεις κατι. Αν το tracking εισαι σιγουρος οτι δεν δινει καμια πληροφορια τοτε κανε dispute για το λογο οτι ο πωλητης σε εχει γειωσει και εισαι στο σκοταδι. Αν ομως εχεις καποιο μυνημα απο το tracking μην το κανεις απλα περιμενε μεχρι κοντα στη ληξη για να κανεις dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λοιπόν έχω παραγγείλει κάποια πράγματα αλλά ένα tracking number από mtytrack που μου έδωσε ο πωλητης δεν έχει ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα. Ξέρω πως δεν είναι πολύ αξιοπιστα αλλά συνήθως έδειχναν κάποια κίνηση, έστω ότι έφτασαν Ελλάδα πχ. Έχει άλλες 17 μερες για να τελειώσει το purchase protection και 32 από το shipping. Έστειλα μνμ στον πωλητή, 2 φορές κιόλας αλλά δεν απαντά. Μου έσπασε τα νεύρα. Τι να κάνω; Αφου δεν εχεις ενημέρωση μπορεις να ανοίξεις dispute.Το καλο με το aliexpress ειναι οτι μπορείς να ξανανοίξει dispute πάνω από μια φορα.Δεν ειναι σαν το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αφου δεν εχεις ενημέρωση μπορεις να ανοίξεις dispute.Το καλο με το aliexpress ειναι οτι μπορείς να ξανανοίξει dispute πάνω από μια φορα.Δεν ειναι σαν το paypal. Ναι σωστα τα λες και κυριως παιδια διαβαστε πως λειτουργει η πλατφόρμα. Σας δινει περισσοτερα από το Paypal το οποιο εχει καταντησει για τα μπαζα με αδιαβαστους και ανικανους υπαλληλους. Οι Κινεζοι τους εχουν προσπερασει προ πολλου αλλα διαβαστε για να καταλαβετε. Εχετε πολλες δυνατότητες που δεν γνωριζετε. Ειμαι χρηστης Paypal πανω απο 10 χρόνια και χρηστης του Ali πανω απο 5. Ο Ali μου δινει περισσοτερη ευελιξία και προστασία αρκει να γνωριζεις καλα το πως λειτουργουν οι κανονες αυτης της πλατφόρμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλησπέρα μου απάντησε ό ένας από τους δύο πωλητές αυτό "" 2016-03-13 20:37:52 Dear, I had contacted the courier company. They told me that there's something wrong with the system.* The tracking number can't be checked by your side due to technology problem.Many customer feedback this.* But please don't worry, we had been using this shipping method for many years and many customers receive the parcel in a short time.* Could you kindly wait for the parcel?* Hope for your understanding.""" σε 5 ημέρες λήγει η προστασία αγοράς. δηλαδή να μην κάνω dispute ? έχει τύχει σε κανέναν αυτό? εγώ λέω να κάνω κανονικά dispute μια μέρα πριν. για να μην χάσω την προστασία αγοράς σωστό ή λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Λάθος, Παρασκευή μεσημέρι θα κάνεις dispute. Σε δύο μέρες δηλαδή. Κυριακή αποκλείεται να σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Λάθος, Παρασκευή μεσημέρι θα κάνεις dispute. Σε δύο μέρες δηλαδή. Κυριακή αποκλείεται να σου έρθει. άρα το μυνημα του εμπόρου το αγνοώ? και προχωράω κανονικά σε dispute ? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ναι ακριβώς την Παρασκευή πρέπει να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγω μολις ξαποστειλα το δικο μου Dispute! Το εχω παρει αποφαση οτι καθε φορα που αγοραζω κατι σε προσφορα (πραγματικη), οι κινεζοι θα βρουν χιλιους τροπους τελικα να μην το στειλουν. Και καθε φορα εκνευριζομαι γιατι δεν μου δουλευει το κουμπι SUMBIT και ολο μου ζητα <απο 4-512> χαρακτηρες. Αρχιζω να σβηνω κενα, σβηνω χαρακτηρες οπως (),! κλπ, σβηνω παραγραφους και τελικα δεχεται μονο πεντε λεξεις του στυλ I want full refund και τελος. Τι νοημα τοτε εχουν οι δηθεν ... μεχρι 512 χαρακτηρες? :X Και κατι που δεν εχω καταλαβει τελικα. Τα copy - paste κειμενα δουλευουν η τα αναγνωριζει σαν φωτο και δεν τα δεχεται? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγω μολις ξαποστειλα το δικο μου Dispute! Το εχω παρει αποφαση οτι καθε φορα που αγοραζω κατι σε προσφορα (πραγματικη), οι κινεζοι θα βρουν χιλιους τροπους τελικα να μην το στειλουν. Και καθε φορα εκνευριζομαι γιατι δεν μου δουλευει το κουμπι SUMBIT και ολο μου ζητα <απο 4-512> χαρακτηρες. Αρχιζω να σβηνω κενα, σβηνω χαρακτηρες οπως (),! κλπ, σβηνω παραγραφους και τελικα δεχεται μονο πεντε λεξεις του στυλ I want full refund και τελος. Τι νοημα τοτε εχουν οι δηθεν ... μεχρι 512 χαρακτηρες? :X Και κατι που δεν εχω καταλαβει τελικα. Τα copy - paste κειμενα δουλευουν η τα αναγνωριζει σαν φωτο και δεν τα δεχεται? νομίζω το έχουν απενεργοποιήσει για αυτό δεν δουλεύει κάτι τέτοιο . όσο για το refund τι είναι ακριβώς αυτό ? δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με despute και refund για αυτό και ρωτάω ότι είχα αγοράσει το είχα λάβει σε περίπου ένα μήνα. όχι όπως τώρα δηλαδή έλεος περιμένω πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 νομίζω το έχουν απενεργοποιήσει για αυτό δεν δουλεύει κάτι τέτοιο . όσο για το refund τι είναι ακριβώς αυτό ? δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με despute και refund για αυτό και ρωτάω ότι είχα αγοράσει το είχα λάβει σε περίπου ένα μήνα. όχι όπως τώρα δηλαδή έλεος περιμένω πολύ καιρό. Επιστροφη μερος των χρηματων που εχεις δωσει (partial) η ολοκληρου του ποσου (full ). Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx87 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έχει κάποιο πρόβλημα η Εθνική Τράπεζα? μπαίνω AliExpress φτιάχνω μια παραγγελια προχωράω για ολοκλήρωση βάζω την κάρτα της εθνικής (mastercard go4more) κάνω secure login στην mastercard secure(3d secure) μου λέει δεν γίνετε δεν δέχονται την κάρτα.. ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί.. δοκιμάζω με visual mastercard ..πάλι τίποτα.. στην συνεχεια βρήκα αυτό το θέμα και μπαίνω στην διαδικασία να φτιάξω Revolut account, όλα καλά.. κάνω Top Up.. μου λέει δεν γίνετε λόγο παρόχου και τέτοια.. έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλησπέρα μου απάντησε ό ένας από τους δύο πωλητές αυτό "" 2016-03-13 20:37:52 Dear, I had contacted the courier company. They told me that there's something wrong with the system.* The tracking number can't be checked by your side due to technology problem.Many customer feedback this.* But please don't worry, we had been using this shipping method for many years and many customers receive the parcel in a short time.* Could you kindly wait for the parcel?* Hope for your understanding.""" σε 5 ημέρες λήγει η προστασία αγοράς. δηλαδή να μην κάνω dispute ? έχει τύχει σε κανέναν αυτό? εγώ λέω να κάνω κανονικά dispute μια μέρα πριν. για να μην χάσω την προστασία αγοράς σωστό ή λάθος? Εγω προτεινω να ζητησεις extension days και αν δεν απαντήσει τότε κανε dispute. Εσυ πρατεις οπως νομιζεις. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω μολις ξαποστειλα το δικο μου Dispute! Το εχω παρει αποφαση οτι καθε φορα που αγοραζω κατι σε προσφορα (πραγματικη), οι κινεζοι θα βρουν χιλιους τροπους τελικα να μην το στειλουν. Και καθε φορα εκνευριζομαι γιατι δεν μου δουλευει το κουμπι SUMBIT και ολο μου ζητα <απο 4-512> χαρακτηρες. Αρχιζω να σβηνω κενα, σβηνω χαρακτηρες οπως (),! κλπ, σβηνω παραγραφους και τελικα δεχεται μονο πεντε λεξεις του στυλ I want full refund και τελος. Τι νοημα τοτε εχουν οι δηθεν ... μεχρι 512 χαρακτηρες? :X Και κατι που δεν εχω καταλαβει τελικα. Τα copy - paste κειμενα δουλευουν η τα αναγνωριζει σαν φωτο και δεν τα δεχεται? Γραψε καντα photo και attach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ......... [/color] Γραψε καντα photo και attach Εισαι ο ανθρωπος μου! Εξυπνο και πρακτικο. Σε ευχαρστω!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εισαι ο ανθρωπος μου! Εξυπνο και πρακτικο. Σε ευχαρστω!:) Απλα θα λες παντα αφου εχεις γραψει μια μικρη περιληψη: my detail response in the attached photo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx87 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έχει κάποιο πρόβλημα η Εθνική Τράπεζα? μπαίνω AliExpress φτιάχνω μια παραγγελια προχωράω για ολοκλήρωση βάζω την κάρτα της εθνικής (mastercard go4more) κάνω secure login στην mastercard secure(3d secure) μου λέει δεν γίνετε δεν δέχονται την κάρτα.. ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί.. δοκιμάζω με visual mastercard ..πάλι τίποτα.. στην συνεχεια βρήκα αυτό το θέμα και μπαίνω στην διαδικασία να φτιάξω Revolut account, όλα καλά.. κάνω Top Up.. μου λέει δεν γίνετε λόγο παρόχου και τέτοια.. έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ! :mad::mad::mad: Και γενικά εσείς πως ψωνίζετε από Ali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Και γενικά εσείς πως ψωνίζετε από Ali? με revolut και επίσης αναφέρθηκε ότι και η American express περνάει και την έβγαλα μου ήρθε αλλά μέσα στην εβδομάδα θα πάω στο ατμ να το ενεργοποιήσω και να το δοκιμάσω και να γράψω εδώ. Εγω προτεινω να ζητησεις extension days και αν δεν απαντήσει τότε κανε dispute. Εσυ πρατεις οπως νομιζεις. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γραψε καντα photo και attach πως μπορώ να ζητήσω παράταση χρόνου? και τι επιπτώσεις έχω ή δεν υπάρχει κάτι? Edited March 16, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts