Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω μπλεξει με ενα πωλητη.μου εχει δωσει ΤΝ εδω και 6 μερες αλλα το δεν μπορω να το trackαρω πουθενα.καμια απολυτως κινηση.του εχω στειλει και μηνυμα απο τη σελιδατου προιοντος και με εχει γταψει κανονικοτατα

RO013788944CN

ο πωλητης

http://www.aliexpress.com/store/710072

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εχω μπλεξει με ενα πωλητη.μου εχει δωσει ΤΝ εδω και 6 μερες αλλα το δεν μπορω να το trackαρω πουθενα.καμια απολυτως κινηση.του εχω στειλει και μηνυμα απο τη σελιδατου προιοντος και με εχει γταψει κανονικοτατα

RO013788944CN

ο πωλητης

Πρόσεξε, γιατί εάν το trackαρεις μπορεί να κάνεις ζημιά στο περιεχόμενο ... :lol::lol:

Το ότι σου έδωσε αριθμό ο πωλητής δεν σημαίνει ότι το έστειλε, μπορεί να πήρε αριθμό από το ταχυδρομείο (τοπικό) και να μην το πήγαν ακόμη στο Πεκίνο στην ChinaPost ώστε να εμφανισθεί γιά να το ανιχνεύσεις

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

RO013788944CN

ο πωλητης

Αρχικά ελπιζω να εχεις παραγγειλει τουλαχιστον 2 νουμερα μεγαλυτερα γιατι αν οχι, τζαμπα θα περιμενεις...

Αναφορικα με το χρονο επεξεργασιας, συνηθως μπαινει τοσο μεγαλος οταν για ενα αντικειμενο υπαρχουν χιλιαδες παραγγελιες....Οπως π.χ στη περιοδο εκπτωσεων στο aliexpress,που ο πωλητης χρειαζεται πολυ χρονο για να ετοιμασει τις παραγγελιες.

Στην περιπτωση σου εγω δεν θα εκανα dispute ακομα γιατι εισαι μεσα στο χρονο επεξεργασιας και δεν θα δικαιωθεις. Κανε ομως σιγουρα μια-δυο μερες πριν ληξει ο χρονος επεξεργασιας γιατι δεν ειναι θετικο το οτι δεν παιρνεις απαντηση στα μηνυματα σου.

Υπομονη και αναλογα πραξε...

Αρχικά ελπιζω να εχεις παραγγειλει τουλαχιστον 2 νουμερα μεγαλυτερα γιατι αν οχι, τζαμπα θα περιμενεις...

Αναφορικα με το χρονο επεξεργασιας, συνηθως μπαινει τοσο μεγαλος οταν για ενα αντικειμενο υπαρχουν χιλιαδες παραγγελιες....Οπως π.χ στη περιοδο εκπτωσεων στο aliexpress,που ο πωλητης χρειαζεται πολυ χρονο για να ετοιμασει τις παραγγελιες.

Στην περιπτωση σου εγω δεν θα εκανα dispute ακομα γιατι εισαι μεσα στο χρονο επεξεργασιας και δεν θα δικαιωθεις. Κανε ομως σιγουρα μια-δυο μερες πριν ληξει ο χρονος επεξεργασιας γιατι δεν ειναι θετικο το οτι δεν παιρνεις απαντηση στα μηνυματα σου.

Υπομονη και αναλογα πραξε...

ναι το γνωριζω για τα νουμερα.

δεν ειμαι στο χρονο επεξεργασιας.ουτως η αλλως το processing time του καταστηματος ηταν μικρο και δεν τον επαιρνε. παραγγελια εχει γινει shipped εδω και 6 μερες(γι αυτο αλλωστε και εχω TN)

απλα δεν υπαρχει καθολου κινηση.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρόσεξε, γιατί εάν το trackαρεις μπορεί να κάνεις ζημιά στο περιεχόμενο ... :lol::lol:

[/b]

μπλουζα ειναι :lol::lol:

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Συνήθως δεν στέλνουν email, φυσιολογικό είναι ...

Πάντα στέλνει email στο aliexpress σε κάθε αλλαγή κατάστασης της παραγγελίας

RO013788944CN

ο πωλητης

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Πάντα στέλνει email στο aliexpress σε κάθε αλλαγή κατάστασης της παραγγελίας

μπα μη το λες ,εχω ενα σωρο αλλαγες καταστασεων.ουτε στις μισες δεν εχω λαβει email

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ότι σου έδωσε αριθμό ο πωλητής δεν σημαίνει ότι το έστειλε, μπορεί να πήρε αριθμό από το ταχυδρομείο (τοπικό) και να μην το πήγαν ακόμη στο Πεκίνο στην ChinaPost ώστε να εμφανισθεί γιά να το ανιχνεύσεις

περασαν ηδη 6.ποσο ειναι το ανωτερο που σου εχει τυχει να σου καθυστερησει?συνηθως τριτη το πολυ τεταρτη μερα εχω καποιο σημαδι ζωης για το που βρισκεται η παραγγελια

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Και παραπάνω από 10 ημέρες... Edited by evansarmor

Γεια σας παιδια..εχω ενα μεγαλο προβλημα με aliexpress..εχω κανει μια παραγγειλια για ενα τηλεφωνo..μου εχουν στειλει μια σελιδα με το track number οπου βλεπεις το δεμα που βρισκετε..βαζω των κωδικο και μου βγαζει pending δηλαδη εκρεμης..το προσπαθω εδω και 11 μερες και παλι τιποτα...τι να κανω;;;;να εποικοινωνησω με τον πωλητη η να περιμενω;;;μπας και δω που βρισκετε;;!...ειναι η πρωτη μου παραγγελεια και εχω ανχωθει..σας παρακαλω βοηθηστε με..ευχαριστω

Γράψε τον αριθμό γιά να δούμε που βρήσκεται το δέμα σου, και μην αγχώνεσαι, τα έχει αυτά το Ali ....

Μάλλον ο πωλητής σου έδωσε αριθμό και δεν έστειλε ακόμη το δέμα, το κάνουν συχνά οι Κινέζοι.

Ούτως ή άλλως έχει περιθώριο 60 ημέρες γιά να παραλάβεις.

Επίσης, βάλε το λινκ του καταστήματος γιά να δούμε τι ρόλο παιζει ...

Δηλαδη υπαρχει θεμα με αυτο;;ολοι μου λενε σε 20 με 25 μερες κανει να το παραλαβεις..ενοεις να σου δωσω το λινκ απο ποιο πωλητη το παραγγειλα;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο πωλητης http://www.aliexpress.com/getSellerInfo.htm?adminSeq=221380891&productId=1949792142

Edited by DRiFTKiNG1312

Δηλαδη υπαρχει θεμα με αυτο;;ολοι μου λενε σε 20 με 25 μερες κανει να το παραλαβεις..ενοεις να σου δωσω το λινκ απο ποιο πωλητη το παραγγειλα;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο πωλητης http://www.aliexpress.com/getSellerInfo.htm?adminSeq=221380891&productId=1949792142

Το λινκ βγαζει error , βαλε παλι το λινκ με τον πωλητη :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι, βάλε το σωστό λινκ, και από Ali μπορεί να κάνει και 60 ημέρες, εμένα μου έτυχε πολλές φορές να περάσει τις 50.

Ναι, βάλε το σωστό λινκ, και από Ali μπορεί να κάνει και 60 ημέρες, εμένα μου έτυχε πολλές φορές να περάσει τις 50.
Μην γραφεις ανακριβειες. Ουδεμια σχεση εχει το Ali με τις αποστολες, αποκλειστικο ρολο παιζει ο εμπορος και τα ταχυδρομεια.

Γεια σας παιδια..εχω ενα μεγαλο προβλημα με aliexpress..εχω κανει μια παραγγειλια για ενα τηλεφωνo..μου εχουν στειλει μια σελιδα με το track number οπου βλεπεις το δεμα που βρισκετε..βαζω των κωδικο και μου βγαζει pending δηλαδη εκρεμης..το προσπαθω εδω και 11 μερες και παλι τιποτα...τι να κανω;;;;να εποικοινωνησω με τον πωλητη η να περιμενω;;;μπας και δω που βρισκετε;;!...ειναι η πρωτη μου παραγγελεια και εχω ανχωθει..σας παρακαλω βοηθηστε με..ευχαριστω

Απευθύνσου εδώ, και παραμείνετε στο θεμα.

Μην γραφεις ανακριβειες. Ουδεμια σχεση εχει το Ali με τις αποστολες, αποκλειστικο ρολο παιζει ο εμπορος και τα ταχυδρομεια.

Δεν γράφω καμμία ανακρίβεια, το ALI δίνει 60 ημέρες προθεσμία γιά την παράδωση των δεμάτων, το πότε θα το στείλει ο πωλητής και το πόσο θα κάνει το ταχυδρομείο είναι εντελώς άλλο ζήτημα.

Το νέο κόλπο που μου έκαναν δυο πωλητές του ali με πολύ καλό feedback σε διαστημα 40 ημερών είναι το εξής

Πριν 40 μέρες λοιπόν μου έδωσε κάποιος πωλητης tracking number το οποίο το έβρισκα κανονικά στο 17track μάλιστα έρχοταν και πολύ γρήγορα και έλεγα όλα καλά.

Έλα σου όμως που το δέμα παραδόθηκε μετά από 22 μέρες σε κάποιον άλλο στη Νίκαια και αμέσως εγώ ρώτησα τα ΕΛΤΑ και πήρα απάντηση ότι παραδόθηκε κανονικά στον παραλήπτη του

Έτσι μετά από dispute που έκανα ανακάλυψα ότι ό τύπος έδινε σε όλους τους Έλληνες πελάτες του αυτής της περιόδου το ίδιο νούμερο και προφανώς έστελνε τα υπόλοιπα χωρίς tracking ή δεν τα έστελνε καθόλου αφού εγώ 40 μέρες σήμερα δεν έχω παραλάβει κάτι

Ο δεύτερος τώρα πωλητής τώρα μου έδωσε tracking number σήμερα 21/11 για κάτι που αγόρασα στις 18/11 και το οποίο στο 17track δείχνει ότι έχει φύγει για Ελλάδα στις 16/11. Ε αυτός πρέπει να είχε διαβάσει τη σκέψη μου αφού το σκεφτόμουν μέρες για να προχωρήσω στην αγορά και το στειλε πριν το παραγγείλω για να μου κάνει έκπληξη:lol:

Μανώλης

:pΒρε Σύντεκνε, γράψε ποιά είναι τα καταστήματα γιά να τα έχουμε υπ'όψιν μην μας "πιάσουν" και εμάς Κρητικούς ...:lol::lol::lol:

Το νέο κόλπο που μου έκαναν δυο πωλητές του ali με πολύ καλό feedback σε διαστημα 40 ημερών είναι το εξής

Βάλε λινκ με τα καταστήματα να έχουμε και εμείς το νου μας.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βάλε λινκ με τα καταστήματα να έχουμε και εμείς το νου μας.

http://www.aliexpress.com/store/1294427

http://www.aliexpress.com/store/317369

Μανώλης

Ρε τον άτιμο, και έχει καλές τιμές στις λάμπες ....:)

κ.σπέρα σε όλους. Έχω και εγώ πρόβλημα με ένα πωλητή του ali με αγορά ενός tablet onda. Ο τύπος μου είχε δώσει tracking number από 22 Σεπ το οποίο επιτέλους στις 16/11 ήρθε Ελλάδα και παραδόθηκε στο Λιτόχωρο!!! σε άλλον πελάτη και όχι Αθήνα σε εμένα. Το κακό είναι ότι 2 ημέρες πριν λήξει το buyers protection του έστειλα μήνυμα για αύξηση των ημερών, απάντησε οτι θα το κάνει άλλα δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να λήξει χωρίς να προλάβω να κάνω dispute. Όλα αυτά τέλος Οκτ. Ο τύπος έχει εξαφανισθεί, του έχω στείλει πολλά email αλλά τίποτα, email του έχουν στείλει και από ali αλλά τίποτα. Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες τον έχουν πετάξει εκτός ali. Έχω ανοίξει διάλογο με τους υπευθύνους και μου είπαν οτι θα μου στείλουν email με την τελική απόφαση. Υπάρχει περίπτωση να πάρω χρήματα πίσω; Υπάρχει περίπτωση να έχει στείλει το tablet χωρίς tracking? Αν ψάξω στα κινέζικα ΕΛΤΑ υπάρχει περίπτωση να μου πουν άν έχουν στείλει κάτι με το shipping adress μου και χωρίς tracking number?

Ο τύπος είναι απατεώνας και δεν σου έστειλε ποτέ το τάμπλετ.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι το ότι την παράταση του χρόνου την ζητάει ο πωλητής, δεν την κάνει μόνος του ο αγοραστής . Εάν δεν το είχες κάνει, στις 60 ημέρες θα έπαιρνες τα χρήματά σου πίσω.

Πιστεύω ότι το ALI θα σε δικαιώσει, αλλά μην ψάχνεις άδικα σε ταχυδρομεία ....

τι εννοείς; ότι αν δεν του είχα στείλει πρόταση για παράταση θα έκλεινε υπέρ μου άμεσα η υπόθεση; Το γεγονός ότι του ζήτησα παράταση δεν θα είναι υποστηρικτικό στην απόφαση των υπευθύνων; Το λένε και οι ίδιοι στους όρους τους πριν κάνεις dispute. Εγώ έκανα βλακεία που δεν έκανα dispute γιατί τον εμπιστεύτηκα και έβλεπα ότι προχωρούσε το tracking number που να ήξερα ότι ήταν για άλλου. Έχεις καμιά ιδέα για το πόσο θα κάνει να βγει η απόφαση;