petrman Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 1)Συνηθως εχει να κανει με το GPS και τι σημα απο τον δορυφορο εκεινη τη στιγμη. 2)Δεν εχω destinator αλλα Teletype, ομως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι με μεγαλυτερη ταχυτητα,το σημα μου καλυτερευει ;) 3)Επισης για το destinator δεν ξερω και σου μιλαω απο την δικη μου πηρα,ομως δεν μπορεις να αλλαξεις το ποσα m πριν σε προειδοποιει? Αν ναι,τοτε δωστου περισσοτερα και ετσι δεν θα εχεις προβλημα Ελπιζω να σε βοηθησα ;) Επειδή οι οδηγίες δίνονται ανάλογα με τη θέση του οχήματος στο χάρτη και όχι με τη πραγματική του θέση δε νομίζω οτι θα κερδίσω πρακτικά κάτι. Επειδή η τελευταία ειδοποίηση ακούγεται 20 μέτρα πριν την αλλαγή κατεύθυνσης, αν ανεβάσω την απόσταση στα 30 μέτρα, ας πούμε, σε απανωτές αλλαγές κατεύθυνσης μπορεί το Destinator να μην δώσει καμμία ειδοποίηση. Αυτό που με ανησυχεί πάντως είναι πως το μέγεθος της απόκλισης αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Να μου φαίνεται; Εύχομαι να κάνω λάθος. Να είμαι υπερβολικός και να ζητάω πολλά; Ίσως!!! Πάντως το Qtek δεν είναι φορτωμένο με προγράμματα (ούτε καν κάρτα SIM). Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrail Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Επειδή οι οδηγίες δίνονται ανάλογα με τη θέση του οχήματος στο χάρτη και όχι με τη πραγματική του θέση δε νομίζω οτι θα κερδίσω πρακτικά κάτι. Επειδή η τελευταία ειδοποίηση ακούγεται 20 μέτρα πριν την αλλαγή κατεύθυνσης, αν ανεβάσω την απόσταση στα 30 μέτρα, ας πούμε, σε απανωτές αλλαγές κατεύθυνσης μπορεί το Destinator να μην δώσει καμμία ειδοποίηση. Αυτό που με ανησυχεί πάντως είναι πως το μέγεθος της απόκλισης αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Να μου φαίνεται; Εύχομαι να κάνω λάθος. Να είμαι υπερβολικός και να ζητάω πολλά; Ίσως!!! Πάντως το Qtek δεν είναι φορτωμένο με προγράμματα (ούτε καν κάρτα SIM). Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει;Σε τι ταχύτητα μετάδοσης έχεις ρυθμίσει το ΒΤ gps? Βάλε 38400. Ακόμα δες πόσους δορυφόρους πιάνεις εκείνη την στιγμή που δεν έχεις τις αναμενόμες προειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrman Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Σε τι ταχύτητα μετάδοσης έχεις ρυθμίσει το ΒΤ gps? Βάλε 38400. Ακόμα δες πόσους δορυφόρους πιάνεις εκείνη την στιγμή που δεν έχεις τις αναμενόμες προειδοποιήσεις Η default του ταχύτητα 57600 με πρωτόκολλο επικοινωνίας ΝΜΕΑ. Ο αριθμός των δορυφόρων κυμαίνεται από 7 έως 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 καλησπερα παληκαρια.για βοηθηστε λιγο εναν ασχετο εχω ενα s100 ppc και gps fortuna klip on γιατι μου βγαζει συνεχως το μηνημα η μνημη δεν επαρκει κλεισε προγραμματα ? ενω ειναι ολα κλειστα και δουλευει μονο το destinehtor ? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrman Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Η default του ταχύτητα 57600 με πρωτόκολλο επικοινωνίας ΝΜΕΑ. Ο αριθμός των δορυφόρων κυμαίνεται από 7 έως 9 Τελικά παρατήρησα οτι η απόκλιση έχει να κάνει με την ποιότητα σήματος από τους δορυφόρους. Έστω και ένας να έχει πολύ καλό σήμα από τους 7 ή 8 που σε "βλέπουν", η απόκλιση ουσιαστικά εξαφανίζεται. Άρα είναι θέμα GPS. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 γεια σας κυριοι ειμαι κατοχος ενος s100 qtek και μόλις αγόρασα το Fortuna clipon. μηπως εχει καποιος οδηγιες χρησης του Fortuna στα ελληνικα, γιατι ειμαι ασχετος απο αγγλικα? τωρα για να πω κ την κακια μου...ακομη κ οι πιο υποψιασμενοι μπορει να την πατησουν...ετσι κε Γιωργο?νομιζω οτι πρεπει να αφαιρεσεις την υπογραφη σου...χεχε Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 τωρα για να πω κ την κακια μου...ακομη κ οι πιο υποψιασμενοι μπορει να την πατησουν...ετσι κε Γιωργο?νομιζω οτι πρεπει να αφαιρεσεις την υπογραφη σου...χεχε :D :D :D εγω εχω να πω πως αλλος εχει το ονομα κι αλλος τη χαρη. τελος παντων σε συγχωρω μονο και μονο γιατι βλεπω με χαρα πως αρχισες να γραφεις επιτελους Ελληνικά. :lol: :lol: :lol: ας απαντηση ομως καποιος τι κανουμε με την λειτουργεια < επιλογες - αναπαραγωγη - εγγραφη και 1,0-3,0 > καθως επισις και με τη λειτουργεια <πλοηγηση - οργανωση διαδρομης - διαδρομες στασεις > Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 για το destinitor ειναι η ερωτηση απο πανω. ξεχασα να το γραψω . Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Το Tomtom Bluetooth GPS receiver το έχει κανείς και αν ναι είναι ευχαριστημένος; Δείτε το εδώ για όσα έχουν να κάνουν με την τιμή του. http://www.pdamods.com/products.asp?cat=16 Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το Tomtom Bluetooth GPS receiver το έχει κανείς και αν ναι είναι ευχαριστημένος; Δείτε το εδώ για όσα έχουν να κάνουν με την τιμή του. http://www.pdamods.com/products.asp?cat=16 :) για την αγορα του gps μην εχεις σαν πρωτο κριτηριο την τιμη. δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο αλλα, με ειδικους που μιλησα πριν καταλειξω να αγορασω το δικο μου οι μυημενοι ολοι μου ειπαν αυτο που εγραψα στην αρχη. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 kalhspera pio einai kalhtero gps bt gia to qtek s100? fortuna h pretec ? Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 kalhspera pio einai kalhtero gps bt gia to qtek s100? fortuna h pretec ? με το pretec είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...πχ. μέσα στο σπίτι είμαι 5+ δορυφόρους και έξω 9+ δορυφόρους στάνταρ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Έβγαλε 11 δορυφόρους σήμερα!...αλήθεια βάζοντας εξωτερικη κεραία θα βοηθήσει να έχω σταθερά 10 δορυφόρους?μπορεί να πιάσει και παραπάνω?...πληροφοριακά μόνο ρωτώ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Φίλε saroy1982 εάν κάποιο gps πιάσει 2 δορυφόρους (2D MODE) δουλεύει οριακά και έχει αρκετά μεγαλύτερο σφάλμα, άρα δεν έχεις καλή ακρίβεια του σημείου που βρίσκεσαι. Εάν πιάσει 3 δορυφόρους και πάνω (3D MODE) τότε αποδίδει σωστά. Η διαφορά που προκύπτει εάν πιάσει πχ. 8 η 10 δορυφόρους δεν είναι αξιόλογη. Εμπειρικά σου λέω ότι οι 5+ που έπιασες μέσα στο σπίτι είναι πολύ καλά και δεν χρειάζεται να πασχίζεις για να τους πιάσεις όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Pos einai dinaton re pedia mesa sto spiti na piasi doriforous?? ipotithete pos prepi na vlepei ourano to gps gia na di doriforous... Einai toso dinato to sima ton doriforon pou diaperna to mpeton?? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Pos einai dinaton re pedia mesa sto spiti na piasi doriforous?? ipotithete pos prepi na vlepei ourano to gps gia na di doriforous... Einai toso dinato to sima ton doriforon pou diaperna to mpeton?? μερικές φορές πιάνει και 7 μέσα στο σπίτι...ίσως φταίει ο δέκτης gps.. :) ok ευχαριστώ για την ενημέρωση αγαπητέ RFPOWER :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 για πειτε ρε παιδια γιατι το σ100 που εχω με dest 3 εχω κανει τις ρυθμισεις οπως λεει ο μινωταυρος (δηλαδη φορτωμενο στην καρτα μνημης sd 1gb exrim)πριν ξεκινησω το dest 3 εχω 25 mb ελευθερα οταν το φορτωσω κατεβενει στα 20 και μετα απο μια διαδρομη 25-30 χλμ μου μενουν μονο 4-5 mb ελευθερα και οταν το κλεισω δεν επανερχεται η μνημη εκει που ηταν μολις το κανω μια επανεκκινηση με τη γραφιδα απο κατω μου φανερωνει και τα 25 ελευθeρα mb.τι μπορει να φταιει γνωριζει κανεις? επισις χθες που το σκαλιζα στην προσπαθεια να το διορθωσω δοκιμασα και μετεφερα δυο φωτο και ενα βιντεακι συνολικου μεγεθους και τα τρια 1 mb απο την storage στην storage card και αμεσως μου επανεφερε τη μνημη απο 4 mb κανονικα σε 25 τι παιζει? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Pos einai dinaton re pedia mesa sto spiti na piasi doriforous?? ipotithete pos prepi na vlepei ourano to gps gia na di doriforous... Einai toso dinato to sima ton doriforon pou diaperna to mpeton?? Min pairneis tis metritois otidipote diavazeis edw mesa. Mesa sto spiti kai efoson eisai dipla sto parathyro to opoio vlepei ourano mporei na piaseis kapoious doryforous (isws kai 7). Otidipote allo einai ekswpragmatiko profanws :lol: Systinw to AVL bluetooth GPS me Nemerix chipset pou apektisa prosfata. Foveri aftonomia (20hrs) battaria lithiou, poly kali evaisthisia kai akriveia kai paizei kai me to hx4700 (Destinator 3) kai me to Nokia 6600 mou (Route66). Kapoia provlimatakia mono me to Destinator 3 pou einai kathara software thema. Episis to sygkekrimeno BT GPS exei kai tin dynatotita lipsis simatos apo 16 doryforous taftoxrona (oxi pws exei kai kamia diafora apo oti exw katalavei omws) :p Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Και επειδη στην βραση λεει κολλαει το σιδερο... ειμαι μεταξυ του Teletype Bluetooth Gps & του Fortuna Clip On. για βοηθατε....το αγοραζω στην επομενη 1 ωρα.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Και επειδη στην βραση λεει κολλαει το σιδερο... ειμαι μεταξυ του Teletype Bluetooth Gps & του Fortuna Clip On. για βοηθατε....το αγοραζω στην επομενη 1 ωρα.... Diki mou apopsi. Makrya apo to Teletype. To exei enas filos mou kai einai poly dysarestimenos. Mou to eixe daneisei ena diastima na to dokimasw me to Nokia 6600 pou exw kai den epaikse pote. To eixa grapseis kiolas afto se kapoio palaiotero post edw mesa. Gia to Fortuna clip on yparxoun polloi ikanopoiimenoi xristes alla des kai afto edw. http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=385 Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Και επειδη στην βραση λεει κολλαει το σιδερο... ειμαι μεταξυ του Teletype Bluetooth Gps & του Fortuna Clip On. για βοηθατε....το αγοραζω στην επομενη 1 ωρα.... fortuna clip on ψηφίζω και γω :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Τελικα ψηφισα Teletype :D :P Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Systinw to AVL bluetooth GPS me Nemerix chipset pou apektisa prosfata. Foveri aftonomia (20hrs) battaria lithiou, poly kali evaisthisia kai akriveia kai paizei kai me to hx4700 (Destinator 3) kai me to Nokia 6600 mou (Route66). Kapoia provlimatakia mono me to Destinator 3 pou einai kathara software thema. Episis to sygkekrimeno BT GPS exei kai tin dynatotita lipsis simatos apo 16 doryforous taftoxrona (oxi pws exei kai kamia diafora apo oti exw katalavei omws) :p ego vrika me to idio chip to XAIOX GPS BT... diafora se doriforous den exo dei... alla diafora stin aftonomia pragmatika apistefti... mexri stigmis einai diplasia apo ta gps pou exo xrisimopoiisei os tora!!!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Τελικα ψηφισα Teletype :D :P m'aresei pou rotises... pires dio arnitikes gia teletype... kai telika pairneis teletype... ti rotas kai mas/tous vazeis kai grafoun adika afou exeis apofasisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πηρα 2 αποψεις απο εδω αλλα η καθοριστικη ειναι φιλου μου ο οποιος το χει πληρως δοκιμασμενο εδω και πολυ καιρο. Επηρεαστηκα αρνητικα απο την βαθμολογια του Fortuna στο Gpspassion Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts