Jump to content

xtrail

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xtrail

  1. Φίλος έχει αγοράσει το Mio 350 και θέλει να δοκιμάσει το Destinator PN. Ως γνωστό το pda τρέχει τα 2005 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω μια κλόπια δείχνει σαν να το εγκαθιστά κανονικά, βγάζει μήνυμα πως όλα οκ, αλλά δυστυχώς δεν δημιουργεί το exe και ούτε κάνει την εγκατάσταση στην κάρτα αλλά στο pda. Μήπως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε win 2005?
  2. Πήγα προχθές να στείλω ένα ΜΜS και την ώρα που το έστελνε μου έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους. Από τότε το συγκεκριμενο MMS έχει μείνει σε αναβολή και όταν πάω να το σβήσω-μετακινήσω-ξαναστείλω δεν φευγει. Δοκίμασα με το fe explorer και παρολο που έσβησα τα 2 σχετικά αρχεία αυτό παραμένει. Κανεις καμιά ιδέα?
  3. Εγώ ναι (αυτόν που έχει το fortuna και φορτίζει ταυτόχρονα και ppc kai gps) και όλα ειναι μια χαρά
  4. Μια που αναφέρετε βάσεις η λύση με την βεντούζα ειναι καλή αν δεν θέλεις να τρυπήσεις.Ειναι πιο ευκολο να το κοιτάς. Μειονέκτημα ειναι μια μικρή ταλάντωση και ενδεχομένως θαμπωση από τον ήλιο. Επόμενη λύση όταν πιάνει στους αεραγωγούς. Είναι πιο σταθερό, και σε σχετικά ευκολο σημείο να το κοιτάς. Εκεί ίσως τον χειμώνα αν δεν τους κλείσεις να ζεσταίνεται. Πάντως οι βάσεις από brodit νομίζω πως θέλουν βίδωμα. Αν μπαίνουν και με αυτοκόλλητο, αποκλείεται να κρατάει.
  5. Υπάρχει και το καλώδιο και cd με τα προγραμματα διαχείρισης
  6. Βάζοντας την παλιά μου κάρτα (από κινητό που δεν ήταν 3G και συνδεση vodafone), στο 6680 μου δίνει και σήμα 3G και μάλιστα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Δεν μπόρεσα βεβαια να δοκιμάσω βιντεοκλίση, αλλά είχα ακούσει πως για να έχεις τέτοιο σήμα πρέπει να βάλεις κάρτα που να υποστηρίζει 3G (στον Γερμανό μου το είπαν). Τελικά μηπως λεγανε ότι τους κατέβει ή ειναι fake η ενδειξη? Επιπλέον μου είχανε πει πως τέτοιες κάρτες (αν τελικά υπάρχουν διαφορετικές) δεν υποστηρίζουν 2 αριθμούς σε 1 κάρτα
  7. Ο μόνος τρόπος να το περάσεις χωρις να τρυπήσεις και για να μπορείς να το βγάζεις ευκολα είναι αυτός μέσω της πόρτας. Μην ανησυχείς για την αντοχή του καλωδίου ή αν θα μπάσει νερά αρκεί να είσαι προσεκτικός. Αν το έχες μόνιμο φρόντισε να αλλάζεις που και που στο σημείο του λάστιχου για να μην παραμορφωθεί. Ξέρω πως αυτή η εγκατάσταση είναι άβολη για το μπες βγες, αλλά τι να κάνουμε? Να μην ξέχασω να σου πω πως καλό είναι να την βάλεις πάνω στο καπώ, παρά στον ουρανό για να ελέγχεις μην σου πέσει (οι μαγνήτες είναι μεν αρκετά δυνατοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
  8. Απο την στιγμή που έχεις ΒΤ παίζει και στα 2.Πρέπει όμως να βάλεις κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο με αυτό του ppc. Δες στην ενότητα για τα nokia series 60. Το ποιο ειναι το καλυτερο...τι να σου πω? Δες και το fortuna, εγώ το έχω και ειμαι ευχαριστημένος. Εγώ το πήρα με αντικαταβολή από www.play247.gr
  9. Μηπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ να απεγκαταστήσω πλήρως κάποιο πρόγραμμα από το 6680?Εχω εγκατεστημένο και το fexplorer αν αυτό βοηθάει
  10. Στην οθόνη του κινητού μου υπάρχουν 4 συντομεύσεις. Αυτές μπορώ να τις αφαιρέσω κάπως? Επιπλέον πέρασα τις εφαρμογές taskmanager και fexplorer. Ειδα πως υπάρχει η δυνατότητα συμπίεσης της μνήμης. Τι κάνει ακριβώς? Πατώντας το δεν είδα κάτι εμφανές. Φαντάζομαι πως αν συμπιέζει κάποια αρχεια του συστήματος θα ειδοποιούσε προτου προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
  11. Έχω δοκιμάσει το fortuna στο 6680 και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
  12. δεν ξέρω αν ήθελε να το φορτίσει με αυτό τον τρόπο. Πάντως στο play247 έχει καλώδιο και αντάπτορα αναπτήρα και μαζί με το ανταπτορακι της HP θα κάνει δουλεια
  13. Φίλε TLG (τα λέμε και στο off-road μάλλον :) ) δοκίμασε να συνδέσεις το καλώδιο που σου δίνει η HP με αυτό το ανταπτοράκι (δεν ειναι ακριβώς usb) αντί για την βάση. Αν δεν φορτίζει βλέπουμε. Αυτό που ειπώθηκε με το fortuna ισχύει και με γλίτωσε από εξοδα και καλώδια.
×
×
  • Create New...