hackfree Δημοσιεύτηκε February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2014 για σας παιδιά. είχα δώσει ένα iphone4 ξεκλειδωμένο πριν από 2.5 χρόνια περίπου, και τώρα με παρενοχλεί ένας αγοραστής λέγοντάς μου ότι κλείδωσε και ότι και καλά θέλει να το πάρω πίσω και να του δώσω όλο το ποσό (300+) :blink: γιατί λέει δεν το ήξερε (μα καλά είναι δυνατόν? αφού τον ενημέρωσα) ότι ήταν από Αμερική τώρα μου δίνει και καλά διορία μέχρι την δευτέρα, αλλιώς θα πάει σε φίλο του στο σδόε :blink: υπάρχει κάτι το παράνομο στην συγκεκριμένη μεταπώληση? υπάρχει περίπτωση να με τρέχει στα δικαστήρια (από ότι θυμάμαι τον τύπο ήταν αρκετά ψυχάκιας) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 για σας παιδιά. είχα δώσει ένα iphone4 ξεκλειδωμένο πριν από 2.5 χρόνια περίπου, και τώρα με παρενοχλεί ένας αγοραστής λέγοντάς μου ότι κλείδωσε και ότι και καλά θέλει να το πάρω πίσω και να του δώσω όλο το ποσό (300+) :blink: γιατί λέει δεν το ήξερε (μα καλά είναι δυνατόν? αφού τον ενημέρωσα) ότι ήταν από Αμερική τώρα μου δίνει και καλά διορία μέχρι την δευτέρα, αλλιώς θα πάει σε φίλο του στο σδόε :blink: υπάρχει κάτι το παράνομο στην συγκεκριμένη μεταπώληση? υπάρχει περίπτωση να με τρέχει στα δικαστήρια (από ότι θυμάμαι τον τύπο ήταν αρκετά ψυχάκιας) Πλάκα κάνει ε? Αν μιλάει σοβαρά μην ασχολείσαι καν, ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει, τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει. Είναι αρκετοί που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Απλα δεν ασχολείσαι με τον καθέ τρελό. Δυομιση χρόνια μετα; Και έχει ακόμα το νούμερο σου; τζιζες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τζιζες δε θα πει τιποτε! Αστον να λεει... Μη δινεις σημασια. Ο κοσμος οσο περναν τα χρονια χειροτερευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αστον να λέει.Δεν έχει με τι να ασχοληθεί, σου λέει ας σπάσω τα νεύρα αυτουνού που μου έδωσε το αιφόνι.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Είναι κάποιος απο το myphone; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 υπάρχει κάτι το παράνομο στην συγκεκριμένη μεταπώληση? υπάρχει περίπτωση να με τρέχει στα δικαστήρια (από ότι θυμάμαι τον τύπο ήταν αρκετά ψυχάκιας) Αν υπάρχει τότε, όσο παράνομος ήσουν εσύ, τόσο ήταν κι αυτός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μονο ευρω δεχεται?.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Κλειδωσε ξαφνικα?μετα απο 2,5 χρονια???καλο το παραμυθι σου πες του αλλα δεν εχει δρακο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Το θέμα όμως παιδιά είναι να μη μπλεξεις εξ αρχής. Και οι ψυχακιδες είναι το χειριστο είδος μπλεξιματος. Είναι από εδώ μέσα ρε; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 δεν είναι από εδώ, ένας από θεσσαλονίκη. το είχα κόψει εγώ τι άνθρωπος είναι, γιατί με τραβολογούσε στη vodafone μετά, για να πάει να αγοράσει μία minisim για το κινητό. και τον είχα πλήρως ενημερώσει ότι ήταν κλειδωμένο και το ξεκλείδωσα με rsim. και να μην κάνει καμία αναβάθμιση. μέχρι και την διαδικασία έκατσε και έγραψε σε ένα χαρτί σε περίπτωση που κλειδώσει πως θα το ξεκλειδώσει. μπορεί να έκανε μία αναβάθμιση τώρα και την πάτησε. με νευρίασε γιατί ενώ εγώ του είπα να το πάρω να δοκιμάσω εγώ (μπορεί να ξεκλειδώνει με καμιά καινούργια rsim) αυτός με έβρισε και μου είπε ότι είμαι και απατεώνας και ότι θέλει τα λεφτά του πίσω όλα (και δεν ήταν λίγα τότε) αλλιώς θα πει το φίλο του στην σδόε (αν είναι δυνατόν). από ότι θυμάμαι είναι και δικηγόρος(του διαβόλου σίγουρα) στον αδερφό του, πούλησα 3-4 κινητά (και ένα lg g2 32άρι πριν από ένα μήνα) και είναι πολύ ευχαριστημένος (είμαι ψήρας με τα κινητά). τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει άστον να λέει ε ρε κάτι άτομα... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μην τυχόν κολωσεις και δώσεις λεφτά πίσω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 ...δικηγόρος ... θα το πει στο φίλο του στο σδοε. ... :lol::lol: Αν είναι δικηγόρος πρέπει να είναι μεγάλος χασοδίκης με μυαλό παιδική χαρα, οπότε αν σου αναφέρει για Σ.Δ.Ο.Ε. πες του κι εσύ, θα το πω στο θειο μου που είναι αστυνομικός και ξέρει και καράτε και τους νικάει όλους και θα σε δείρει. Μην ασχολείσαι (στο είπε και ο αδελφός του), κι αν σε ενοχλήσει πάλι στείλε τον ευγενικά ... στο καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πες οτι εχεις θειο στη διωξη. Ολοι εχουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πες του να μου το δώσει εμένα και θα μου το ξεκλειδώσει ο Τσακ Νορις, να μην ανησυχεί. Ρε μήπως είναι Ολυμπιακός; :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 δικηγόρος χασοδίκης με μυαλό παιδική χαρα Kαι το όνομα του: Ηλίας Χατζηδημητρακόπουλος το κουκλί :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μην τυχόν κολωσεις και δώσεις λεφτά πίσω. εγω θα τα στελνα παντως τα χρηματα(μονοπολις):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Με έδωσε διορία μέχρι τη Δευτέρα τουλάχιστον! Μετά θα σας γράφω από τη φυλακή ;) θα μου στείλει κάνα εξώδικο lol Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 τουλαχιστον σε αφηνει να περασεις εξω το σ/κ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μου αρεσει να ακουω ιστοριες για τετοιους ψυχακιδες. Αλλα δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση σου. Το οτι γνωριζεις τον αδερφο του σου δινει ποντους, οποτε μην ανχωνεσαι, θα του μιλησει και εκεινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Από το 2003 2004 μέχρι τωρα έχω δώσει άπειρα τηλέφωνα και εδώ και στο insomnia με καμιά 200αρια συνολικά Αξιολογήσεις(αφού τα αγοράζω τα βαριέμαι και τα δίνω) κανείς δεν μου έκανε παράπονα μέχρι τώρα. Και είμαι και αρκετα περιγραφικος στις αγγελίες μου. Δεν κρύβω κάτι εννοειται (92 θετικες Αξιολογήσεις έχω εδώ στο myphone). Πηγα στρατό γύρισα πέρασε και σχεδόν άλλος ένας χρόνος και τώρα έφαγε φλασια ότι τον είπα ψέμματα και δεν του είπα ότι ήταν κλειδωμένο. Μα την κάρτα ήξερε να την βάζει την μια πάνω στην rsim έτσι? Τη να πω κάποια άτομα δεν αξίζουν να αγοράζουν smartphone. Εξάλλου περί νομοθεσίας δεν υπάρχει νομίζω κάτι που να απαγορεύει την διακίνηση κινητών εφόσον πρώτων δεν γίνεται για εμπορία εφόσον δεν υπάρχει κέρδος και δεύτερον δεν είναι εννοείται κλεμμένα η έχουν δηλωθεί έτσι. Το συγκεκριμένο ήταν χωρίς κουτί σκέτο και είχα περάσει και μονταρισμένο Led για το Apple logo. Δεν θυμάμαι μπορει να το ειχα πάρει από άλλον που το είχε πάρει από ebay και μου το δωσε μαζί με την κάρτα rsim Που να θυμάμαι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο κινητό τώρα έλεος. Πάντως θυμάμαι ότι ήταν δύσκολος χαρακτήρας γιατί με τραβολογουσε από το δικηγορικό γραφείο του μέχρι τη Vodafone τους οποίους ζορισε αρκετά περί μεταφοράς επαφών από το παλιό του τηλέφωνο.... Τέλος πάντων θα ενημερώσω αν το τραβήξει όπως λέει ο δικηγορακος (δεν λέω πολλα γιατί όπως λένε και οι αμερικανο anything u say can and will be used against you in the court of law) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Είναι και δικηγόρος ο ίδιος? Απορώ ποιος τον εμπιστεύεται....το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου χαλάσει τη μέρα και τη διαθέση, γι'αυτό πάρτο όσο πιο χαλαρά γίνεται...άντε με τον καθένα που δεν έχει με τι να ασχοληθεί Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πολυ overrated το επαγγελμα, μη μασας :p Δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Εγω προσωπικα αν μου εκανε ΤΟΣΟ μεγαλη μανουρα, θα του επαιρνα το κινητο και θα ελεγα οτι μου το εκλεψε κιολας :lol: Παιζει να το εσπαγα και μπροστα του μετα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αυτός μπορεί να αποδείξει από κάποιο πχ AppleID ότι η συσκευή κάποτε ήταν δικιά σου; Του έδωσες κάποιο χαρτί αγοράς όταν το πήρες από την Αμερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αυτός μπορεί να αποδείξει από κάποιο πχ AppleID ότι η συσκευή κάποτε ήταν δικιά σου; Του έδωσες κάποιο χαρτί αγοράς όταν το πήρες από την Αμερική; Λογικά είχα βάλει το appleid μου τότε. Αλλά σίγουρα θα το έσβησα. Μπορεί και όχι όμως αφού ήταν ξεκλείδωτο. Χαρτί αγοράς όχι αφου ήταν σκέτη συσκευή. Και μάλλον από ebay σε αγγλικό παροχο. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts