Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και δεν υπάρχει στο poll, είπα να βάλω και την δική μου την κοπελάρα!!!

http://imageshack.gr/files/kneaiejuon9tzsw2mrmu_thumb.jpg

Όχι που δεν θα έβαζες φωτογραφίες της!:p

Καλά ε,πανέμορφη:love:..

Αλλά ρε Θανάση δεν έβαλες καμιά φωτό που ήταν πιο μικρή..

Μόνο 40 ημερών:baby: :

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/DSC03115.JPG

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/DSC03090.JPG

:love::love:

Μετά απο 14 μέρες το ζουζουνάκι μου έχει μεγαλώσει :D :D Να το! http://img72.imageshack.us/img72/8813/21062008870ss8.th.jpg

Ah00toooo είναι τελειοοοο!!!:love:

Μετά απο 14 μέρες το ζουζουνάκι μου έχει μεγαλώσει :D :D Να το!

Ρε, τι κουκλί είναι αυτό???

Μένεις σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία? Πως συμπεριφέρεται? Κάνει φασαρία, ζημιές κτλ? Έχεις πρόβλημα με τις τρίχες? Μαθαίνει έυκολα?

Τρελαίνομαι για chow chow αλλά ζω σε διαμέρισμα και διστάζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Μετά απο 14 μέρες το ζουζουνάκι μου έχει μεγαλώσει :D :D Να το! http://img72.imageshack.us/img72/8813/21062008870ss8.th.jpg

Σαν λουτρινο ειναι:p

Μαδαει;;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

:love::love:

Ah00toooo είναι τελειοοοο!!!:love:

:D :D

Ρε, τι κουκλί είναι αυτό???

Μένεις σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία? Πως συμπεριφέρεται? Κάνει φασαρία, ζημιές κτλ? Έχεις πρόβλημα με τις τρίχες? Μαθαίνει έυκολα?

Τρελαίνομαι για chow chow αλλά ζω σε διαμέρισμα και διστάζω.

Μένω σε διαμέρισμα 55τμ..! (στη φωτογραφία βέβαια είναι σε μονοκατοικία των γονιών μου αλλα στο δικό μου σπίτι ζεί) Είναι πολύ ήσυχο.Εντάξει έχει τις ώρες του παιχνιδιού όπως όλα τα σκυλάκια (τα μωρά κυρίως ε..) αλλα κατα τ'άλλα είναι πολύ ήρεμος.Είναι πολύ φιλικός με όλους (προς το παρόν :p) και δε μαδάει τόσο πολύ.Το καλό με τα chow chow είναι οτι έχουν μακρυά τρίχα και φαίνεται/καθαρίζεται εύκολα.Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τις τρίχες ακόμα.Όσο αφορά την εκπαίδευση με το κατάληλλο κέρασμα σου φτιαχνει και καφέ :D (το δικό μου έμαθε σε 5 λεπτάκια την εντολή "κάτσε" και "έλα" ) Παντώς μη το φοβάσαι για ζημιές!Είναι πολύ ήρεμη ράτσα και ευτυχώς προσαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα στη ζωή ενός διαμερίσματος :)

Σαν λουτρινο ειναι:p

Μαδαει;;

Ελάχιστα. :)

Ελπίζω όταν μεγαλώσει να μη γίνει p00chow chow.:grin:

aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha τι παλικάρι είσαι εσυυυυυυυύ

Ελπίζω όταν μεγαλώσει να μη γίνει p00chow chow.:grin:

:shifty: Απο μικρός φαίνεται..Θα ανεβάσω βίντεο που ***** τα κουκλάκια ο παίχτης

• 2 weeks later...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

May rest in piece... :(

R.I.P. Kanellos...!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...

σημερα το πρωι βρηκα εναν κουκλο εξω απο το ιατρειο να με κοιταει με λυπημενο βλεμμα αλλα να κουναει την ουρα.

ειναι ρατσας,το ονομα της οποιας αυτη τη στιγμη μου διαφευγει,πολυ φιλικος και τσαχπινης.

αυτη την στιγμη τρωει περιχαρης στην εισοδο μια κονσερβα που του εδωσα.

αν καποιος ενδιαφερεται να τον υιοθετησει ας στειλει πμ

η μονη φωτογραφια που κατορθωσα να βγαλω ειναι αυτη.

ειναι αφοσιωμενος στο φαι του και δεν μου δινει σημασια...http://img329.imageshack.us/img329/9136/071708101509zz2.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σημερα το πρωι βρηκα εναν κουκλο εξω απο το ιατρειο να με κοιταει με λυπημενο βλεμμα αλλα να κουναει την ουρα.

ειναι ρατσας,το ονομα της οποιας αυτη τη στιγμη μου διαφευγει,πολυ φιλικος και τσαχπινης.

αυτη την στιγμη τρωει περιχαρης στην εισοδο μια κονσερβα που του εδωσα.

αν καποιος ενδιαφερεται να τον υιοθετησει ας στειλει πμ

η μονη φωτογραφια που κατορθωσα να βγαλω ειναι αυτη.

ειναι αφοσιωμενος στο φαι του και δεν μου δινει σημασια...http://img329.imageshack.us/img329/9136/071708101509zz2.jpg

cocker-άκι μήπως είναι????? λες να τον έχασε κανένας??

l33t )3\/&1_[]|* &2

σαν μαστιφ μου φανηκε,αλλα οχι με τοσο ασχημη μουριτσα

κοκερακι δεν ειναι.

εχει λειο και στλιπνο τριχωμα.

δεν φοραει λουρακι,μαλλον τον αφησαν αδεσποτο.πολυ φιλικος,φαινεται πως εχει ζησει σε διαμερισμα,δεν ειναι μεγαλης ηλικιας(1-2)

αν δεν ειχα ηδη σκυλο(και μαλιστα καθολου φιλικο με αλλα αρσενικα σκυλια) θα τον επερνα.

εχει γινει η ατραξιον εδω,καθως ειμαι μπροστα σε σταση λεωφορειου και οι περαστικοι τον κοιτανε και τους κανει χαρουλες.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

cocker-άκι μήπως είναι????? λες να τον έχασε κανένας??

Κόκερ δεν είναι με τιποτα.Εκτός απ'το τρίχωμα,που φαίνεται ότι ειναι σκληρό και κοντότριχο δες και την ουρίτσα του.Στα κόκερ (που συνηθως τους την κόβουν),έχουν πιο χοντρή και πιο κοντή ουρά..

ο ιντεφιξ απο την τανια αστεριξ-οβελιξ η αλλιως Westie- puppies.......το συγκεκριμενο σκυλακι ειναι τελειο για κοριτσακια που τους αρεσει σκυλι μεσα στο σπιτι,δε το ηξερα οτι υπαρχει ιντεφιξ :p απο μια φιλη το εμαθα και γι'αυτο ανεβαζω τα βιντεακια.....

http://www.youtube.com/watch?v=x2-7_k9qHi4&feature=related

ο ιντεφιξ απο την τανια αστεριξ-οβελιξ η αλλιως Westie- puppies.......το συγκεκριμενο σκυλακι ειναι τελειο για κοριτσακια που τους αρεσει σκυλι μεσα στο σπιτι,δε το ηξερα οτι υπαρχει ιντεφιξ :p απο μια φιλη το εμαθα και γι'αυτο ανεβαζω τα βιντεακια.....

http://www.youtube.com/watch?v=x2-7_k9qHi4&feature=related

Έχει μια φίλη μου ένα τέτοιο.. αρσενικό.. τον Ρεμί.. είναι σαν λούτρινα κουκλάκια.. και δεν μεγαλώνουν ιδιαίτερα.. Είναι αξιαγάπητα.. κι όντως για κοριτσάκια είναι ότι πρέπει...!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έχει μια φίλη μου ένα τέτοιο.. αρσενικό.. τον Ρεμί.. είναι σαν λούτρινα κουκλάκια.. και δεν μεγαλώνουν ιδιαίτερα.. Είναι αξιαγάπητα.. κι όντως για κοριτσάκια είναι ότι πρέπει...!

Aν και ο indefix εκανε παρεα με δυο μαντραχαλους :p

Για προστασία είναι καλά;

Έξω από το σπίτι κάνουν;

Για προστασία είναι καλά;

Έξω από το σπίτι κάνουν;

Τα west highland terrie, είναι εξαιρετικοί κυνηγοί ...τρωκτικών

Δεν νομίζω να θέλεις να σε προστατέψει το ....λούτρινο :lol:

Το μόνο καλό τους (και κακό) είναι ότι γαβγίζουν πολύ, και έτσι θα πάρεις είδηση αν πάει κάποιος να μπεί στο σπίτι σου...

Εξω απο το σπίτι... λογικά αντέχουν, έχουν σκληρό τρίχωμα, άλλα αν δεν τα περιποιείσαι συχνά ...θα γίνει σύντομα σαν βρώμικη πατσαβούρα...

Γενικά είναι σκυλί σαλονιού, μην το υποβάλεις σε σκληρές δοκιμασίες :O

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τότε δεν είναι για εμένα :(

Δε θέλω με τίποτα σκυλί μέσα στο σπίτι.

Το γάβγισμα για προστασία αρκεί , δεν ήθελα να βγάλει και νοκ άουτ τον εχθρό:lol::lol:

Πόσο στοιχίζει ένα σκυλί τέτοιας ράτσας;

Τότε δεν είναι για εμένα :(

Δε θέλω με τίποτα σκυλί μέσα στο σπίτι.

Το γάβγισμα για προστασία αρκεί , δεν ήθελα να βγάλει και νοκ άουτ τον εχθρό:lol::lol:

Πόσο στοιχίζει ένα σκυλί τέτοιας ράτσας;

εξαρτάται αν θα το πάρεις με χαρτιά ή από κανά γνωστό που θα το ζευγαρώσει με ίδιας ράτσας "λούτρινο"..

αλλά μια 500 άρα δεν θα την έχει με χαρτιά;;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB