Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είχα κι εγώ ένα γιορκσάιρ, και φυσικά δεν θα το άλλαζα ποτέ και με κανένα άλλο στον κόσμο. εδώ και ένα χρόνο μου πέθανε και ήταν λες και έχασα τη ζωή μου. και τι δεν θα έδινα να τον είχα ξανά στην αγκαλιά μου, να τον φροντίζω, να τον χαιδεύω..:cry: απο τότε δεν έχω ξαναπάρει άλλο και ούτε προκειται. δεν θα τον βγάλω ποτέ απο το μυαλό μου.

αχ τι μου λες τωρα :( 11 χρονια εγω ειχα ενα κανισακι toy και μου πεθανε τον Ιουνιο..μετα απο απιστευτο αγωνα να το κρατησω στην ζωη η τουλαχιστον να εχει μια αξιοπρεπεη ζωη αλλα δυστηχως δεν τα καταφερε..

δεν εχεις ιδεα τι σημαινε για μενα.Ηταν η ζωη μου να σου πω ειναι πολυ λιγο..

κλεινω σε 2 μηνες 1 χρονο που την εχασα και αν θες το πιστευεις ακομη την θυμαμαι το ιδιο γλυκα και κλαιω..δεν φανταζεσαι ποσο μου λυπει .ποτε μου δεν την ειδα σαν "σκυλι" οπως τα βλεπουν μερικοι για μενα ηταν το αυτοκολητακι μου..ξερεις τι ειναι να μεγαλωνεις με μια ζωουλα? να πηγαινεις διακοπες μαζι? να κοιμαστε μαζι? να τρωτε μαζι? να πηγαινεις βολτα μαζι? να κλαις και να σου γλυφει τα δακρυα? ολα αυτα απο 12 χρονων..δεν ειναι και λιγα..:cry:

και ξαφνικα να τα χανεις ολα.. σε καποιους μπορει να φανει αστειο που μιλαω ετσι για ενα ζωο αλλα δεν με νοιαζει. θα την αγαπω και θα την σκεφτομαι οσα χρονια και αν περασουν..μου εδωσε και της εδωσα παρα πολλα για να μπορω να τα ξεχασω ετσι ευκολα.Η λεξη την λατρευα ειναι τοσο μικρη να περιγραψω την αγαπη που της ειχα..

Την ιδια μερα που πεθανε λοιπον την επομενη το απογευμα η αδερφη μου πηγε και μου πηρε δωρο αυτο το γιορκσαιρ

στην αρχη αντιδρουσα σαν εσενα. δεν δεχομουν να κοιμαται εκει που κοιμοταν η ζουζουνα μου να τρωει απο κει που ετρωγε η ακομη και να κανει βολτα η τα τσισακια του εκει που τα εκανε η σκυλιτσα μου. Στο δωματιο μου μπηκε μετα απο 1 μηνα που τον ειχαμε, δεν ηθελα με τιποτα να χασω τις εικονες που ειχα ακομη εκει μεσα με αυτην οσο ζουσε..

ξερεις ομως τελικα μου εκανε καλο.

Τον εβλεπα να μεγαλωνει να κανει τις γκαφουλες του να παιζει και μου ανεβαζε παλι την διαθεση και χαμογελουσα στην αρχη, μετα γελουσα και καλυτερευα..

Τελικα ειναι καλο να περνεις αλλο σκυλακι, στην αρχη το ξερω ειναι παρα πολυ σκληρο δεν το αντεχεις αλλα θα δεις ποσο καλο θα σου κανει. αν το αγαπαγες τοσο πολυ οσο εγω δεν υπαρχει αλλος τροπος να το ξεπερασεις η εστω να νειωσεις λιγακι καλυτερα..

Δυστηχως ετσι ειναι η ζωη σκληρη και τιποτα δεν κραταει αιωνια..:cry:

αχ τι μου λες τωρα :( 11 χρονια εγω ειχα ενα κανισακι toy και μου πεθανε τον Ιουνιο..μετα απο απιστευτο αγωνα να το κρατησω στην ζωη η τουλαχιστον να εχει μια αξιοπρεπεη ζωη αλλα δυστηχως δεν τα καταφερε..

δεν εχεις ιδεα τι σημαινε για μενα.Ηταν η ζωη μου να σου πω ειναι πολυ λιγο..

κλεινω σε 2 μηνες 1 χρονο που την εχασα και αν θες το πιστευεις ακομη την θυμαμαι το ιδιο γλυκα και κλαιω..δεν φανταζεσαι ποσο μου λυπει .ποτε μου δεν την ειδα σαν "σκυλι" οπως τα βλεπουν μερικοι για μενα ηταν το αυτοκολητακι μου..ξερεις τι ειναι να μεγαλωνεις με μια ζωουλα? να πηγαινεις διακοπες μαζι? να κοιμαστε μαζι? να τρωτε μαζι? να πηγαινεις βολτα μαζι? να κλαις και να σου γλυφει τα δακρυα? ολα αυτα απο 12 χρονων..δεν ειναι και λιγα..:cry:

και ξαφνικα να τα χανεις ολα.. σε καποιους μπορει να φανει αστειο που μιλαω ετσι για ενα ζωο αλλα δεν με νοιαζει. θα την αγαπω και θα την σκεφτομαι οσα χρονια και αν περασουν..μου εδωσε και της εδωσα παρα πολλα για να μπορω να τα ξεχασω ετσι ευκολα.Η λεξη την λατρευα ειναι τοσο μικρη να περιγραψω την αγαπη που της ειχα..

Την ιδια μερα που πεθανε λοιπον την επομενη το απογευμα η αδερφη μου πηγε και μου πηρε δωρο αυτο το γιορκσαιρ

στην αρχη αντιδρουσα σαν εσενα. δεν δεχομουν να κοιμαται εκει που κοιμοταν η ζουζουνα μου να τρωει απο κει που ετρωγε η ακομη και να κανει βολτα η τα τσισακια του εκει που τα εκανε η σκυλιτσα μου. Στο δωματιο μου μπηκε μετα απο 1 μηνα που τον ειχαμε, δεν ηθελα με τιποτα να χασω τις εικονες που ειχα ακομη εκει μεσα με αυτην οσο ζουσε..

ξερεις ομως τελικα μου εκανε καλο.

Τον εβλεπα να μεγαλωνει να κανει τις γκαφουλες του να παιζει και μου ανεβαζε παλι την διαθεση και χαμογελουσα στην αρχη, μετα γελουσα και καλυτερευα..

Τελικα ειναι καλο να περνεις αλλο σκυλακι, στην αρχη το ξερω ειναι παρα πολυ σκληρο δεν το αντεχεις αλλα θα δεις ποσο καλο θα σου κανει. αν το αγαπαγες τοσο πολυ οσο εγω δεν υπαρχει αλλος τροπος να το ξεπερασεις η εστω να νειωσεις λιγακι καλυτερα..

Δυστηχως ετσι ειναι η ζωη σκληρη και τιποτα δεν κραταει αιωνια..:cry:

ξέρεις τί? είναι σαν να έγραψα εγώ αυτά που λες. εγώ τον είχα 12 χρόνια μόνο εγώ τον τάιζα, μόνο εγώ τον έβγαζα βόλτα, μόνο εγώ τον έπλενα, μόνο εγώ... οι τελευταίες στιγμές του ήταν οι χειρότερες. ήμουν απο πάνω του και δεν ήθελα να το πιστέψω:cry: είχε καρκίνο στο συκώτι και αν δεις πως μου τον είχε κάνει...:cry: κι εμένα μου λείπει πολύ τώρα γράφω και έχουν δακρύσει τα μάτια μου. δεν θα τον ξεπεράσω δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. όποτε τον σκέφτομαι νιώθω τη καρδιά μου να σφύγγεται. το ξέρεις ότι μία εβδομάδα αφού μου έφυγε ήμουν στο αυτοκίνητο και πήγαινα το πρωί στη δουλειά και καθώς άκουγα ραδιόφωνο έβαλαν του Κουρκούλη το "μόνο για λίγο" και με έπιασαν τα κλάματα?? απο τότε όταν ακούω αυτό το τραγούδι κλαίω. και είναι αυτό που λες. δεν έχει να κάνει με το ότι ήταν σκύλος. το ίδιο πονάει (γιατί είναι και μερικοί που τα διαχωρίζουν) και μπορεί και περισσότερο γιατί ήταν μια ψυχούλα που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. είχε κάτι και δεν μιλούσε απλά προσπαθεις να το καταλάβεις απο τη συμπεριφορά του.κρέμεται απο σένα.βασίζεται σε σένα.αν δεν είσαι κοντά του είναι χαμένο. και ξέρω πολύ καλά οτι είναι καλό να παίρνεις άλλο σκυλάκι μετά.πολλοί το κάνουν αλλά εγώ δεν είναι οτι δεν παίρνω γιατι δεν το θέλω ή γιατί δεν θα το αγαπάω..βλέπω σκυλιά και λιώνω. απλά εγώ το έχω δει σαν απιστία. γελάς?? ναι έτσι το έχω δει. αν είναι κάπου και με βλέπει, δεν θέλω να με δει με άλλο σκύλο, συνήθως ζήλευε...:cry: πίκρα! θα μπορούσα να γράφω συνέχεια γι αυτόν. Να τον προσέχεις το φρέντο σου πιό πολύ κι απο τον εαυτό σου γιατί μόνο εσένα έχει, να τον αγαπάς και να ξέρεις ότι θα πάθεις πλάκα με τα γιορκσάιρ.όσο μεγαλώνει τόσο θα σε ενθουσιάζει. τόσο θα παθαίνεις πλάκα. στην κυριολεξία θα είναι σαν να έχεις άνθρωπο δίπλα σου. φιλιά

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Θέλω να μάθεις λεπτομέρειες γιατί υποψιάζομαι κάτι αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Αν πούμε για το ίδιο πράγμα έχω τηλέφωνα και έτσι και ισχύει τους έσφαξα το επόμενο δευτερόλεπτο :mad:

τα ραμματα νομιζω τωρα ολα συνθετικα..

παλια και απο βοοειδη και απο ινδικα χοιριδια..

οι ρακετες που αναφερομαι,

πηγες προφορικες,

ειναι αυτες για πρωταθλητισμο..

δεν πουλιουνται στα πολυκαταστηματα..

Χαρακτηριστικο οτι κρατανε ΕΝΑΝ αγωνα μονον..

αν μπορειτε να το δειτε περισσοτερο..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Contrary to some beliefs, the source of natural gut tennis string is the cow. Well, not the whole cow, just a part of its intestine called the serosa. Any sheep or cat reading this that may have heard tennis strings referred to as sheep gut or cat gut can breathe a sigh of relief. The reason for the common misconception that gut string was made from cats has a few different theories. One such theory, according to Babolat, is that in the Middle Ages Welsh Troubadours played an instrument that sounded like a cat meowing. The English called this instrument a cat and its string was called cat gut. When natural gut strings made their way into tennis racquets the 'cat gut' name stuck. So even though natural gut tennis string is at times referred to as catgut, cats never were a source for racquet strings.

Oli i alitheia gia tis gates kai tis raketes!

http://www.tennis-warehouse.com/LC/Naturalgut.html

μακαρι να ναι ετσι..

οντως τωρα το θυμηθηκα λεγονται: cat gut

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Sas egrapsa gia to sharpei mou ton Vrasida kai stelnw kai kapoies photo

:) den einai glukas??

http://homepages.pathfinder.gr/vrasidakos/untitled.JPG

Πάντως εγώ τις βλέπω και είναι πραγματικά κούκλος ο Βρασίδας! :)

Πολύ γλυκειά φατσούλα!

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

το ξέρεις ότι μία εβδομάδα αφού μου έφυγε ήμουν στο αυτοκίνητο και πήγαινα το πρωί στη δουλειά και καθώς άκουγα ραδιόφωνο έβαλαν του Κουρκούλη το "μόνο για λίγο" και με έπιασαν τα κλάματα?? απο τότε όταν ακούω αυτό το τραγούδι κλαίω.
εγω ξερεις ποιο ακουσα την επομενη που την εχασα και απο τοτε ειναι αποκλειστικα δικο της? και γω καθε φορα που το ακουω με πιανουν τα κλαματα.. ειναι το "γιατι εχεις φυγει" του Πλουταρχου :(

αν το εχεις ακουσει θα καταλαβεις ποσο λυπηρο ειναι....

Eλινα το κατεβασα μολις τωρα το τραγουδι που ειπες..

ειναι ειλικρινα..πολυ συγκινητικο, πολυ καλο..

μ'εκανες να βαλω τα κλαματα βραδυατικα παλι..

και γω παλι δεν μπορεσα να ξανακουσω το "καπου μακρια, σκεφτομαι πως θα σαι..." χωρις να βαλω τα κλαμματα. Το πιο γλυκο κομματι της ζωης μου...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

εγω ξερεις ποιο ακουσα την επομενη που την εχασα και απο τοτε ειναι αποκλειστικα δικο της? και γω καθε φορα που το ακουω με πιανουν τα κλαματα.. ειναι το "γιατι εχεις φυγει" του Πλουταρχου :(

αν το εχεις ακουσει θα καταλαβεις ποσο λυπηρο ειναι....

Eλινα το κατεβασα μολις τωρα το τραγουδι που ειπες..

ειναι ειλικρινα..πολυ συγκινητικο, πολυ καλο..

μ'εκανες να βαλω τα κλαματα βραδυατικα παλι..

δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεπεράσω αλλά και ούτε θέλω να το ξεπεράσω. πραγματικά καταλαβαίνω πως νιώθεις μέσα σου...

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

και γω παλι δεν μπορεσα να ξανακουσω το "καπου μακρια, σκεφτομαι πως θα σαι..." χωρις να βαλω τα κλαμματα. Το πιο γλυκο κομματι της ζωης μου...

κι εσύ στην ίδια πίκρα ε? κι εμένα ήταν σίγουρα το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου!:cry:

Ηταν να φυγω αυριο για Πασχα στο χωριο μου αλλα σημερα το μεσημερι πεταχτηκε στο σπιτι ο πατερας μου να φαει και οπως ηταν να φυγει φωναζει και τον Φρεντο να τον παει μια βολτα τι το θελε..

Τον χτυπησε αυτοκινητο :cry: περιτο να σας πω τι σοκ επαθα βγηκα στο μπαλκονι και εκλαιγα επειδη ακουσα ενα μακροσυρτο ουρλιαχτο και μεχρι να μου πει οτι τον χτυπησε αυτοκινητο ειχα κατεβει κατω.

Τον εψαξα στην πυλωτη και λιγα λεπτα και δεν τον εβρισκα, περιμενα να τον δω νεκρο και δεν θα το αντεχα μετα τον θανατο τον προσφατο της σκυλιτσας μου..τελικα τον βρηκα σε μια γωνια σοκαρισμενο και μεσα στα αιματα :cry:

Τον αρπαξα και τον πηγα τρεχοντας με 1000 στην κλινικη Πικερμη.Εκει του καναμε ακτινογραφιες εξαιτασεις αιματος κτλ και ευτυχως δεν ειχε καποιο σπασιμο μονο εκδωρες σε ολο του το κορμακι ειδικα στα 2 αριστερα ποδαρακια που εχουν πρηστει και δεν μπορει να τα πατησει στην κοιλιτσα και στο κεφαλακι ...Εινα χαλια του καναμε ενεση παυσιπονο και αντιβιωση αλλα μυξοκλαιει ακομη το μικρουλη και κοντευω να τρελαθω απο την στεναχωρια μου..

Ο γιατρος μου ειπε πως δεν εχει προβλημα και να παμε αυριο το ταξιδι το οποιος ειναι και 7 ωρες με το αυτοκινητο, εμενα ομως η καρδια δεν το αντεχει να το ταλαιπωρησω, ειναι ηδη αρκετα σοκαρισμενο και τωρα βολευτηκε σε μια γωνιτσα και κοιματε παρεα με τις γρατζουνιτσες τα πρησμενα μελη και τα ξεραμενα αιματακια του :cry:

αχ δεν αντεχω ρε παιδια αλλο κακο με τα ζωα θα τρελαθω, εσας ποια ειναι η γνωμη σας για το ταξιδι? καλυτερα δεν ειναι να αναρρωσει σπιτι του απο το να παει σε ξενα μερη? :(

Καλύτερα στο χώρο του... Εκεί που έχει συνηθίσει και νιώθει καλύτερα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

paida mr ta skiourakia kserete ti paizei? mporeis na ta pianeis na ta xaideueis ktl..?poso kanoun? ti frontidan thelounn? kai genika peite mou oti kserete

euxaristw

Ηταν να φυγω αυριο για Πασχα στο χωριο μου αλλα σημερα το μεσημερι πεταχτηκε στο σπιτι ο πατερας μου να φαει και οπως ηταν να φυγει φωναζει και τον Φρεντο να τον παει μια βολτα τι το θελε..

Τον χτυπησε αυτοκινητο :cry: περιτο να σας πω τι σοκ επαθα βγηκα στο μπαλκονι και εκλαιγα επειδη ακουσα ενα μακροσυρτο ουρλιαχτο και μεχρι να μου πει οτι τον χτυπησε αυτοκινητο ειχα κατεβει κατω.

Τον εψαξα στην πυλωτη και λιγα λεπτα και δεν τον εβρισκα, περιμενα να τον δω νεκρο και δεν θα το αντεχα μετα τον θανατο τον προσφατο της σκυλιτσας μου..τελικα τον βρηκα σε μια γωνια σοκαρισμενο και μεσα στα αιματα :cry:

Τον αρπαξα και τον πηγα τρεχοντας με 1000 στην κλινικη Πικερμη.Εκει του καναμε ακτινογραφιες εξαιτασεις αιματος κτλ και ευτυχως δεν ειχε καποιο σπασιμο μονο εκδωρες σε ολο του το κορμακι ειδικα στα 2 αριστερα ποδαρακια που εχουν πρηστει και δεν μπορει να τα πατησει στην κοιλιτσα και στο κεφαλακι ...Εινα χαλια του καναμε ενεση παυσιπονο και αντιβιωση αλλα μυξοκλαιει ακομη το μικρουλη και κοντευω να τρελαθω απο την στεναχωρια μου..

Ο γιατρος μου ειπε πως δεν εχει προβλημα και να παμε αυριο το ταξιδι το οποιος ειναι και 7 ωρες με το αυτοκινητο, εμενα ομως η καρδια δεν το αντεχει να το ταλαιπωρησω, ειναι ηδη αρκετα σοκαρισμενο και τωρα βολευτηκε σε μια γωνιτσα και κοιματε παρεα με τις γρατζουνιτσες τα πρησμενα μελη και τα ξεραμενα αιματακια του :cry:

αχ δεν αντεχω ρε παιδια αλλο κακο με τα ζωα θα τρελαθω, εσας ποια ειναι η γνωμη σας για το ταξιδι? καλυτερα δεν ειναι να αναρρωσει σπιτι του απο το να παει σε ξενα μερη? :(

Είσαι πάρα πολύ τυχερή που γλίτωσε. 1 δρόμο πάνω από το σπίτι μου είναι δύο σκυλιά (μάνα και γιος) που μένουν στο παρκάκι που έχει εκεί. Από τα γύρω σπίτια τους έχουν αγοράσει σπιτάκι, το έχουν βάλει στο πάρκο και μένουν εκεί. Τα ταΐζουν και τους έχουν νερό. Πριν 2-3 χρόνια χτύπησε το αρσενικό ένα αυτοκίνητο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το έσυρε 15 μέτρα. Το σκηνικό έγινε μπροστά στον αδερφό μου. Το σκυλί πήγε με το ζόρι σε ένα άλλο παρκάκι και ξάπλωσε εκεί. Έτρεξε ο αδερφός μου στο σπίτι με το ποδήλατο και με φώναξε. Πήγαμε τρέχοντας εκεί, ειδοποιήσαμε και τους γείτονες που το φροντίζουν και τρέξανε εκεί. Το βάλαμε σε ένα πλαστικό πανί (από αυτά που έχουν στις οικοδομές), το βάλαμε στο πορτ-μπαγκάζ ενός από τους γείτονες και έτρεξε σε κτηνίατρο. Ο γιατρός έλειπε. Πήγαμε το σκυλί στο πάρκο που μένει με την μάνα του και ειδοποίησα επιτόπου τον δικό μου κτηνίατρο. Ήρθε, το εξέτασε και του έκανε ενέσεις. Το σκυλί συνήλθε μετά από μερικές μέρες και τώρα είναι λες και δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα. Την ώρα που ξεκίναγε το αυτοκίνητο για τον κτηνίατρο η μάνα του έτρεχε από πίσω και την κρατήσαμε με το ζόρι για να μην βγει στην λεωφόρο.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Hταν τυχερος μεσα στην ατυχια του το μικρουλι μου, χαλαλι του που εκατσα Πασχα μονη στο σπιτι, αυτος να γινει καλα την υγεια μας να εχουμε γενικα ολοι και ολα τ'αλλα γινοντε..

Ευτυχως παει πολυ καλυτερα, σημερα καναμε και τροχαδακι :-) κουτσαινοντας φυσικα αλλα σημασια εχει οτι τα καταφεραμε..

Hταν τυχερος μεσα στην ατυχια του το μικρουλι μου, χαλαλι του που εκατσα Πασχα μονη στο σπιτι, αυτος να γινει καλα την υγεια μας να εχουμε γενικα ολοι και ολα τ'αλλα γινοντε..

Ευτυχως παει πολυ καλυτερα, σημερα καναμε και τροχαδακι :-) κουτσαινοντας φυσικα αλλα σημασια εχει οτι τα καταφεραμε..

περαστικά του κορίτσι μου... Σήμερα διάβασα τα μηνύματά σου και μέχρι να φτάσω στο σημείο που έλεγες ότι τελικά είναι εντάξει είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Φαντάζομαι τι σοκ θα έπαθες! περαστικούλια

Περαστικα του και ολα θα πανε καλα... αφου εχει εσενα να το φροντιζεις το ανθρωπακι σου θα γινει μια χαρουλα....

περαστικά αν και καθυστέρησα αρκετά power...μα καλά δε του φοράτε λουράκι με αλυσιδίτσα όταν το πάτε βόλτα??

σας αρέσουμε??http://img275.imageshack.us/img275/5213/abcd00041zu.th.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

FREAK thx .. ευτυχως ειναι παλι ολα οπως πρωτα!

Την κανουμε αυτην την βλακεια δυστηχως να τον βγαζουμε εξω χωρις λουρακι γιατι μαθαμε στην σκυλιτσα μας την προιγουμενη που 11 χρονια δεν της βαλαμε ποτε λουρακι γιατι ηταν απιστευτα υπακουη σε σημειο να της λες τρεχα και να τρεχει, τωρα σταματα και σταματαγε, κατσε κατω και καθοτανε :( μενουμε και σε αδιεξοδο που σημαινει οχι πολλα αυτοκινητα..

Αυτος ο καινουριος ομως ειναι θηριο ανημερο πεταγεται και τρεχει σαν διαβολακι, δεν εχει ορια ειδικα αν δει γατα και ας ειναι μεγαλυτερο απο το μποι μας.. πολλες φορες ουτε η γατα φοβαται :p

Τελος παντων τωρα βαλαμε μυαλο εστω και αργα και αν κατεβει κατω χωρις λουρακι δεν βγαινει απο την πορτα του κηπου αλλωστε ειναι τεραστιος ο κηπος λυκοσκυλο φτανει ανετα να τρεξει να ξεσκασει ..:)

κακwς βρε κούκλα μου..μικρό σκυλάκι είναι...τι περιμένεις?αυτά όλη μέρα τρέχουν και χοροπηδάνε σα τα κατσικάκια..βάλτου λίγο το λουράκι με την αλυσιδίτσα να το συνηθίσει(ένα 10 λεπτό στην αρχή,μιση ώρα μετά 2 μέρες) και μετά δε θα έχεις πρόβλημα...

δείτε και αυτή!!κουκλί e?http://img482.imageshack.us/img482/9277/abcd00063ib.th.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*