Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα ακόμη δεν το πήρες συχαμενουλη το βαφτίσες άστο να το πάρει κάποιος που δν θα το σιχαίνεται και θα το αγαπάει γι αυτό που είναι.
Don't give up! :!:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω εχω 2 παιδακια (γαλλικα μπουλντογκ) και ενα γατι - Οπως θα λεγε κι ενας Κρητικος !

Ο μεγαλος ο Αχιλλεας ειναι σχεδον 8 και ο πιο μικρος ο Γκιζμο 6,5.

Αρχικα το πρωτο σκυλακι μου το χαρισαν (ηταν ενα απο τα δεκαδες σκυλακια που αγοραζουν παμπλουτοι - δεν αναφερω ονομα - και μετα απλα τα βαριουνται) σε ηλικια 6 μηνων.Μετα απο καιρο περασα απο ενα Πετ-Σοπ (επεσα στην παγιδα μιας και ειμαι κατα της αγοραπωλησιας - βλεπε puppy mills κτλ ) και ειδα στην βιτρινα ενα γαλλακι μικροσκοπικο με το πιο θλιμμενο και κακομοιρο βλεμμα που εχω συναντησει.Ε αυτο ηταν , απλα μπηκα μεσα και το πηρα.Ειναι και τα 2 αρσενικα και παντα ο μεγαλυτερος παιζει το ρολο του πατερα και ο μικρος του γιου.Ειναι απιστευτο το ποσο δεμενα ειναι.Ειδικα ο μικρος...

Τωρα κατα διαστηματα μαζευουμε παρατημενα-πεταμενα νεογεννητα γατακια και τα φροντιζουμε , τα μεγαλωνουμε και επειτα τα δινουμε σε ανθρωπους που θελουν να υιοθετησουν γατακια.Απλα το τελευταιο μας διαλεξε και ετσι προστεθηκε στην οικογενεια μας.Η Ζιζελ...

Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω φωτος αλλα πραγματικα 8 χρονια τωρα απλα δεν σταματαμε να γελαμε μαζι τους.Γενικα πολυ αστεια και τρυφερη ρατσα.

Γενικα οσοι θελετε ζωακια καλο ειναι να βοηθησετε ενα αδεσποτακι .Ας μην υποστηριζουμε αλλο τις κτηνωδιες και ας βοηθησουμε με αγαπη τα αδεσποτα που υποφερουν.

Τωρα θα μου πειτε το λες εσυ? Ναι βοηθαω με αλλους τροπους και οικονομικα και ηθικα και με την διατροφη μου ακομα.Δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Παιδιά μια ερώτηση γιατί ψάχνομαι ..

Βρίσκομαι Αθήνα, έχω ένα θηλυκό ημίαιμο, 8-9 μηνών .. Διανύει την περίοδο του οιστρικού κύκλου εδώ κ 15 μερούλες. Θέλω να της κάνω στείρωση μετά..

Γνωρίζετε περίπου τιμές και τη διαδικασία γενικότερα; Δλδ τι προηγείται, πόσο διαρκεί, μετά την επέμβαση τι επιτρέπεται, κτλ;

Υπάρχει κάποιο μέρος/τρόπος για δωρεάν στειρωση; Ή έστω τσιπάρισμα; (Σε κάποιους Δήμους έχω ακούσει ότι υπάρχουν δωρεάν προγράμματα λόγω κοινωνικών κριτηρίων).

Ευχαριστώ

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 1 month later...

Καλημερα σε ολους βρηκαμε ενα σχεδον 60 ημερων σκυλακι ημιαιμο ποιντερ θυληκο.Ηταν σκελετωμενο και πεταχτηκε μπροστα μας στον δρομο(περιοχη καζινο θεσσαλονικη).Αφου το πηγαμε στον κτηνιατρο (αμπουλα χαπι)και διαπιστωθηκε οτι ειναι υγιεστατη τωρα ψαχνουμε σπιτι για αυτην γιατι ειναι αδυνατον να μεινει μαζι μας.Ο ερμης δεν την καλοδεχτηκε καθολου καλα.Θα γινει 10-15 κιλα μικροσωμη αν εχετε υποψη κατι η καπου που να την παμε ενημερωστε με πμ η οτιδηποτε

Ειναι ασπρομαυρη με λιγο καφετι στην μουσουδα

sorry αν το μηνυμα εδω ειναι off topic

και φυσικα μη νομισει κανεις οτι πουλιεται

Υπάρχουν πολλές ομάδες στο facebook και ιστοσελίδες για να χαρίσεις σκυλάκι.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλημερα σε ολους βρηκαμε ενα σχεδον 60 ημερων σκυλακι ημιαιμο ποιντερ θυληκο.Ηταν σκελετωμενο και πεταχτηκε μπροστα μας στον δρομο(περιοχη καζινο θεσσαλονικη).Αφου το πηγαμε στον κτηνιατρο (αμπουλα χαπι)και διαπιστωθηκε οτι ειναι υγιεστατη τωρα ψαχνουμε σπιτι για αυτην γιατι ειναι αδυνατον να μεινει μαζι μας.Ο ερμης δεν την καλοδεχτηκε καθολου καλα.Θα γινει 10-15 κιλα μικροσωμη αν εχετε υποψη κατι η καπου που να την παμε ενημερωστε με πμ η οτιδηποτε

Ειναι ασπρομαυρη με λιγο καφετι στην μουσουδα

sorry αν το μηνυμα εδω ειναι off topic

και φυσικα μη νομισει κανεις οτι πουλιεται

Θα βοηθήσει το να βγάλεις το σκυλάκι καλές φωτογραφίες (κοντινές κατά προτίμηση) και να τις αναρτήσεις στο facebook -μαζί με ένα σύντομο κείμενο- τόσο στη δική σου σελίδα όσο και σε σελίδες φιλοζωικών εταιριών (γι αυτό πιθανότατα να πρέπει πρώτα να έρθεις σε επαφή μαζί τους).

Θα ήθελα τη βοήθεια κάπου γνώστη.

Έχουμε έναν γερμανικό ποιμενικό 5 χρόνων, ζωή να 'χει το πουλάκι μου :) Το σκυλί αυτό βρίσκεται σε μια μεγάλη αυλή 24 ώρες το 24ωρο και δεν ενοχλεί, είναι φιλικό με όλους, με εξαίρεση όταν διαισθάνεται κίνδυνο, οπότε και ωρύεται. Έχουμε εδώ κοντά έναν αλκοολικό με τον οποίο το σκυλί είχε ανέκαθεν θέμα και κάθε φορά που περνάει από το σπίτι του γαυγίζει, προφανώς επειδή όταν ήταν μικρός και τον αφήναμε στο τετράγωνο να εξερευνήσει και να μάθει, ο ******** μάλλον τον χτύπησε :mad: :mad: Επειδή έχουν σημειωθεί με τον συγκεκριμένο και το σκυλί πολλά ακραία περιστατικά πλέον φοβάμαι για το σκυλάκο μου και τι μπορεί να του κάνει με φόλες κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον εκπαιδεύσουμε σε αυτή τη φάση της ηλικίας του να τρώει μόνο από εμάς; Γνωρίζω ότι τα κόλπα με το πιπέρι κλπ είναι δύσκολο να πιάσουν κι αν πιάσουν θα πιάσουν μόνο αν το αφεντικό είναι στο οπτικό του πεδίο. Δε γνωρίζω κάποια άλλη λύση, υπάρχει κάτι;

Ευχαριστώ πολύ!

εφόσον η αυλή είναι μεγάλη να υποθέσω πως ανησυχείς μηπως πεταξει φολα απο τον φραχτη.

Ειναι δυνατον να περιορισεις τον σκυλο στο πίσω μέρος της αυλής;εκεί που θεωρητικα δεν μπορεί να πεταξει κάποιος φαγητο.

Θα ήθελα τη βοήθεια κάπου γνώστη.

Έχουμε έναν γερμανικό ποιμενικό 5 χρόνων, ζωή να 'χει το πουλάκι μου :) Το σκυλί αυτό βρίσκεται σε μια μεγάλη αυλή 24 ώρες το 24ωρο και δεν ενοχλεί, είναι φιλικό με όλους, με εξαίρεση όταν διαισθάνεται κίνδυνο, οπότε και ωρύεται. Έχουμε εδώ κοντά έναν αλκοολικό με τον οποίο το σκυλί είχε ανέκαθεν θέμα και κάθε φορά που περνάει από το σπίτι του γαυγίζει, προφανώς επειδή όταν ήταν μικρός και τον αφήναμε στο τετράγωνο να εξερευνήσει και να μάθει, ο ******** μάλλον τον χτύπησε :mad: :mad: Επειδή έχουν σημειωθεί με τον συγκεκριμένο και το σκυλί πολλά ακραία περιστατικά πλέον φοβάμαι για το σκυλάκο μου και τι μπορεί να του κάνει με φόλες κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον εκπαιδεύσουμε σε αυτή τη φάση της ηλικίας του να τρώει μόνο από εμάς; Γνωρίζω ότι τα κόλπα με το πιπέρι κλπ είναι δύσκολο να πιάσουν κι αν πιάσουν θα πιάσουν μόνο αν το αφεντικό είναι στο οπτικό του πεδίο. Δε γνωρίζω κάποια άλλη λύση, υπάρχει κάτι;

Ευχαριστώ πολύ!

Υπαρχει.

Το ότι είναι 5 χρονών δε σημαίνει πως δε μπορεί να μάθει νέα πράγματα. Είναι μύθος ότι το σκυλί μαθαίνει μόνο όσο είναι κουτάβι - απλά είναι πιο εύκολο τότε γιατί δεν χρειάζεται να διορθώσεις μια συμπεριφορά, αλλά του μαθαίνεις κατευθείαν ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά.

Να μιλήσεις με εκπαιδευτή. Αυτός θα ξέρει τι να κάνει για να σε βοηθήσει.

Επίσης - και αυτό ελπίζω να μην το πάρεις προσωπικά - το πραγματικά υπεύθυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τι μπορεί να γίνει με τον αλκοολικό, όπως για παράδειγμα κάποια καταγγελία.

Πέρα από το ότι αν έχει χτυπήσει το σκύλο σου ή έχει προσπαθήσει να του ρίξει φολά, σίγουρα θα το έχει κάνει και σε αδέσποτα, ένας αλκοολικός που κυκλοφορεί ελεύθερα σε μια γειτονιά υπάρχει πιθανότητα να επιτεθεί και σε παιδιά, γυναίκες κτλ. αν έχει και ψυχολογικά προβλήματα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Υπαρχει.

Το ότι είναι 5 χρονών δε σημαίνει πως δε μπορεί να μάθει νέα πράγματα. Είναι μύθος ότι το σκυλί μαθαίνει μόνο όσο είναι κουτάβι - απλά είναι πιο εύκολο τότε γιατί δεν χρειάζεται να διορθώσεις μια συμπεριφορά, αλλά του μαθαίνεις κατευθείαν ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά.

Να μιλήσεις με εκπαιδευτή. Αυτός θα ξέρει τι να κάνει για να σε βοηθήσει.

Επίσης - και αυτό ελπίζω να μην το πάρεις προσωπικά - το πραγματικά υπεύθυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τι μπορεί να γίνει με τον αλκοολικό, όπως για παράδειγμα κάποια καταγγελία.

Πέρα από το ότι αν έχει χτυπήσει το σκύλο σου ή έχει προσπαθήσει να του ρίξει φολά, σίγουρα θα το έχει κάνει και σε αδέσποτα, ένας αλκοολικός που κυκλοφορεί ελεύθερα σε μια γειτονιά υπάρχει πιθανότητα να επιτεθεί και σε παιδιά, γυναίκες κτλ. αν έχει και ψυχολογικά προβλήματα.

Ευχαριστώ πολύ!

Προφανώς κι έχει γίνει καταγγελία - η αστυνομία έχει μπλεχτεί 2 φορές. Το πρόβλημα δεν αφορά το σκύλο μόνο. Ο συγκεκριμένος έχει πηδήξει από τα κάγκελα και με ένα σίδερο χτυπούσε το σκυλί πριν τον δούνε οι γονείς μου και βγούνε έξω. Την προηγούμενη φορά από αυτό πήρε έναν αναπτήρα και προσπάθησε να βάλει το ζώο φωτιά.

Τα λέω και συγχύζομαι, δε μπορώ να τα πιστέψω.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αποτρέψω κάτι ακραίο. Άντε και οι καταγγελίες έχουν γίνει και η αστυνομία έχει γνώση, αν το κακό γίνει τελείωσε.

εφόσον η αυλή είναι μεγάλη να υποθέσω πως ανησυχείς μηπως πεταξει φολα απο τον φραχτη.

Ειναι δυνατον να περιορισεις τον σκυλο στο πίσω μέρος της αυλής;εκεί που θεωρητικα δεν μπορεί να πεταξει κάποιος φαγητο.

Το έχω σκεφτεί, όμως εκτός του ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, πρωτίστως λόγω της δομής του χώρου και επειδή όλη η περίμετρος είναι ίδιου ύψους, θα ήταν απάνθρωπο και για το σκυλί να το περιορίσω ενώ πλέον «θεωρεί» την αυλή δική του και χαζό, επειδή είναι πολύ καλός φρουρός.

Edited by one_tree_hill

Συγνώμη,συμβαίνει κάτι τέτοιο στο καημένο το ζώό και το συζητάς εδώ?

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα είχα κάνει,ειλικρινά.

Μέθυσος η οχι,έχει πλήρης συνείδησή των πράξεων του,μία χαρά ξέρει και εισβάλει στον χώρο σού.

Επίσης,ο σκύλος,ποιμενικός όπως λες είναι φρουρός,πως και δεν τον βούτηξε τον τύπο?

Γιατί κι εγώ έχω μία θηλύκια,όμως αυτός πού θα μπει στον χώρο της κι ειδικά με απειλητικές τάσεις,θα τον φάει ζωντανό.κάτι πού σαφώς επικροτώ καθώς ο χώρος μου είναι χώρος μου,κι οχι να μπαίνει ο καθένας και χαίρομαι πού τα ένστικτά του σκύλου μου είναι ετσι.

Χωρίς εκπαίδευσή.

Είναι εννοείται φιλική και δεν πειράζει,όμως αν νιώσει το οτιδήποτε μόνο εγώ την σταματώ.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν έχει σημασία η ράτσα του σκύλου(οκ, έχει αλλά είναι όπως το μάθεις)

έχω δει ροτβαιλερ και ντοπερμαν να συμπεριφέρονται σα κουτάβια δαλματίας(που είναι λιγο χαζοχαρουμενα)

Ουτως η άλλως εφόσον ο σκύλος είναι σε αυλή καλό είναι να εκπαιδευτεί να μην τρωει ότι του πετάνε.

υγ.Ταξιδιώτη έχεις πμ :p

Το σκυλί προφανώς και δε καταλαβαίνει τίποτα... Του δάγκωσε το πόδι και το χέρι. Νομίζετε ότι αν υπήρχε πρόβλημα άμυνας θα το αφήναμε εκτεθειμένο σε έναν τέτοιο χώρο; Είναι όμως σκυλί και τα σκυλιά ζούνε για φαϊ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις όπως και να έχει. Θα μιλήσω με εκπαιδευτή και αν σημειωθεί κι άλλο συμβάν με το συγκεκριμένο θα φροντιστεί ανάλογα.

Λογικό να έχεις ελεύθερό έναν τέτοιο σκύλο στον χώρο σού,ειδικά και για προστασία.

Μου αρέσουν πραγματικά τα σκυλιά ασφάλειάς να είναι επιθετικά για τον χώρο τους και φυσικά για την ιδιοκτησία του αφεντικού τους.

Προσωπικά έχω σήμανση στην πόρτα,αν κάποιος τώρα μπει ετσι,λάθος του.και καμία ευθύνη δεν φέρει ούτε ο ιδιόκτητης ούτε κι ο σκύλος.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια γάτα 9 χρονών η οποία είναι πολύ ήρεμη και χαδιάρα. Πρόσφατα όμως βρήκα μια χτυπημένη γατούλα την οποία έβαλα στο σπίτι γιατί ο κτηνίατρος μου ξεκαθάρισε πως αν θέλω να γίνει καλά πρέπει να βρίσκεται εντός σπιτιού. Από τότε η δικά μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, κάνει στην άλλη γάτα συνεχώς επίθεση και όποτε πάω να τη χαϊδέψω φεύγει. Θα φτιάξει η κατάσταση με τον καιρό; Μήπως είχε ποτέ κανείς παρόμοια εμπειρία;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια γάτα 9 χρονών η οποία είναι πολύ ήρεμη και χαδιάρα. Πρόσφατα όμως βρήκα μια χτυπημένη γατούλα την οποία έβαλα στο σπίτι γιατί ο κτηνίατρος μου ξεκαθάρισε πως αν θέλω να γίνει καλά πρέπει να βρίσκεται εντός σπιτιού. Από τότε η δικά μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, κάνει στην άλλη γάτα συνεχώς επίθεση και όποτε πάω να τη χαϊδέψω φεύγει. Θα φτιάξει η κατάσταση με τον καιρό; Μήπως είχε ποτέ κανείς παρόμοια εμπειρία;

δεν νομιζω να φτιαξει..ειναι "εισβολεας" , ηρθε να καταπατησει το χωρο της!!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Βρες κανέναν άλλο που να θέλει την νέα γάτα... Αλλιώς δεν θα δεις άσπρη μέρα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλημέρα .....Μιας κ είστε φιλόζωοι εδώ, μήπως ξέρει κανείς που μπορω να βρώ

στάση-βάση σκύλων που βάζουν έξω απο καταστήματα?

Σαν στάντ είναι...που μπορείς να δέσεις τον σκύλο κ να μπείς να ψωνίσεις ..

Εάν ξέρεις κανείς. . . . . Ευχαριστώ..

Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο περίπου πρόβλημα παλιότερα. Η μόνη λύση είναι υπομονή! Επικρατούσε στο σπίτι αυτή η κατάσταση για περίπου 4 μήνες (με πολύ αργή αλλά σταδιακή βελτίωση όλον αυτό τον καιρό). Η μεγάλη αλλαγή έγινε όταν έφυγα ένα σύντομο ταξίδι κάποιες ημέρες και βρέθηκαν μόνες οι δυο τους. Πίστευα πως όταν θα επέστρεφα η καινούρια γάτα θα είχε μείνει κουρούπα (:lol:) αλλά ευτυχώς τίποτα τέτοιο δεν συνέβη, ίσα ίσα που οι δυο τους τα βρήκανε. Δεν σου λέω σε καμία περίπτωση να κάνεις το ίδιο, στην δική μου περίπτωση ήταν μάλλον καθαρή τύχη. Κάνε απλώς λίγη υπομονή και ο χρόνος θα δείξει.

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να πάρω ένα σκύλο μεγάλου μεγέθους από φιλοζωική. Γενικά είμαι πολύ φιλόζωος και ξέρω καλά με τη ευθύνες συνεπάγεται αυτή μου η επιλογή. Το βασικότερο πρόβλημα μου είναι πως δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα και μένω μόνος μου με αποτέλεσμα το σκυλί να μένει αρκετές ώρες μόνο του. Πιστεύεται αξίζει να το πάρω ή δεν θα είναι καλό για το ζώο;

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να πάρω ένα σκύλο μεγάλου μεγέθους από φιλοζωική. Γενικά είμαι πολύ φιλόζωος και ξέρω καλά με τη ευθύνες συνεπάγεται αυτή μου η επιλογή. Το βασικότερο πρόβλημα μου είναι πως δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα και μένω μόνος μου με αποτέλεσμα το σκυλί να μένει αρκετές ώρες μόνο του. Πιστεύεται αξίζει να το πάρω ή δεν θα είναι καλό για το ζώο;

Αν το ζώο που θα έχεις στο σπίτι σου το αγαπάς –και του το δείχνεις- το φροντίζεις και είσαι διατεθειμένος να του αφιερώνεις μεγάλο μέρους του ελεύθερου χρόνου σου (ακόμα κι αν είναι λίγος) τότε ναι να τον πάρεις. Η "ποιότητα" μετράει κατά κύριο λόγο.

Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο περίπου πρόβλημα παλιότερα. Η μόνη λύση είναι υπομονή! Επικρατούσε στο σπίτι αυτή η κατάσταση για περίπου 4 μήνες (με πολύ αργή αλλά σταδιακή βελτίωση όλον αυτό τον καιρό). Η μεγάλη αλλαγή έγινε όταν έφυγα ένα σύντομο ταξίδι κάποιες ημέρες και βρέθηκαν μόνες οι δυο τους. Πίστευα πως όταν θα επέστρεφα η καινούρια γάτα θα είχε μείνει κουρούπα (:lol:) αλλά ευτυχώς τίποτα τέτοιο δεν συνέβη, ίσα ίσα που οι δυο τους τα βρήκανε. Δεν σου λέω σε καμία περίπτωση να κάνεις το ίδιο, στην δική μου περίπτωση ήταν μάλλον καθαρή τύχη. Κάνε απλώς λίγη υπομονή και ο χρόνος θα δείξει.

Εμένα αυτή η κατάσταση ισχύει σχεδόν ενάμιση μήνα και δεν έχω δει ακόμα καμία φοβερή βελτίωση :worry:

Λες να υπάρχουν ελπίδες να την δεχτεί η δικιά μου; Εγώ πρέπει να έχω κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά;

Εμένα αυτή η κατάσταση ισχύει σχεδόν ενάμιση μήνα και δεν έχω δει ακόμα καμία φοβερή βελτίωση :worry:

Λες να υπάρχουν ελπίδες να την δεχτεί η δικιά μου; Εγώ πρέπει να έχω κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά;

Μην χαιδεύεις την άλλη πολύ μπροστά της, όταν της κάνει επίθεση να τη μαλώνεις (εμείς την ψεκάζαμε με λίγο νερό που το σιχαίνεται), ξεχωριστή άμμο, κοινό μπολ για νερό... Δεν μου έρχεται τώρα κάτι άλλο. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ (και επιμονή :p)

Υιοθετήσαμε προσφατα ενα σκυλακι. Ημιαιμο είναι, 1,5 έτους περίπου.

Το ειχαν σε σπιτι μεχρι 5-6 μηνων, οταν τα παλια του "αφεντικα" αποφασισαν πως δε το θελουν και το πεταξαν σε ενα καναλι για να πνιγει.

Το μάζεψε μια κυρια, το ειχε σε ενα οικοπεδο μαζι με αλλα σκυλακια ώσπου πηγαμε και το πήραμε εμεις.

Ειναι αξιαγάπητος, αν και ειναι ακομα φοβισμενος.

Δεν τον έχουμε ακουσει ακομα να γαβγιζει, φοβαται πολύ το νερό, οποτε τον πλησιασει καποιος γυριζει ανασκελα για να τον χαιδεχουν στην κοιλιτσα.

Τις επομενες μερες θα τον παμε για εμβολια και κουρεματακι και ελπιζουμε να ξεπερασει γρηγορα τα οποια ψυχολογικα εχει.Εχει και ενα προβληματακι στο πισω ποδι, πιθανοτατα απο την πτωση στο καναλι. Κουτσαινει , αλλα τρεχει κανονικα.

Τουλαχιστον πλεον εχει δικο του σπιτακι σε αυλη, το φροντιζει η γιαγια, καθως το πηραμε για να εχει παρειτσα ο ενας τον αλλο.

Σκεφτηκα να το "γνωρισω" στο δικο μου σκυλακι, που το εχω 16 χρονια πλεον, αλλα φοβαμαι μην μαλωσουνε.