Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βουταπέρκα (Vouta-perch) είναι.

Είναι ένα είδος πέρκας και πήρε την ονομασία της, λόγω του ότι τις αρέσει να βουτάει σε βαθιά νερά.

Επίσης, οι ακτίνες των D2 πτερυγίων της, χρησιμοποιούνται στην οδοντοιατρική. Απορώ πως δεν το ήξερες. :blink:

Ορίστε και η εικόνα:

http://imageshack.com/a/img208/9279/y7xb.jpg

Υ.Γ. Κατάλαβα τι οδοντίατρος είσαι... :p

μα αυτό εμείς το λέμε Γουταπέρκα(αυτό που σου είπα πιο πάνω), αν και πιο πολύ με συνθετικό μου μοιάζει

Οχι ο Λάζαρος δεν είναι τέτοιος...Θα δω στο σπίτι και θα σου πω!

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μα αυτό εμείς το λέμε Γουταπέρκα(αυτό που σου είπα πιο πάνω), αν και πιο πολύ με συνθετικό μου μοιάζει

http://tinypic.com/view.php?pic=25zqikx&s=8#.Uv4jaWJ_t_A

να οι δικες μας

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://tinypic.com/view.php?pic=25zqikx&s=8#.Uv4jaWJ_t_A

να οι δικες μας

Ρε συ, πλάκα (όχι την δικιά σας, αν και έχω και απ' αυτή ) έκανα...:p

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• 2 weeks later...
και για να επανέλθω στα χρυσόψαρα μου, από σήμερα το ένα και μοναδικό άρχισε να πηγαίνει μονόπαντα και δεν σηκώνεται καθόλου, σα να έχει χτυπήσει. ούτε τρώει παρά μόνο σηκώνεται που και που, πάει προς τα πάνω και ξαναπέφτει. κι αυτό στα τελευταία του είναι? :(

δεν ειμαστε και ιχθυολόγοι, αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Μπορεί να είναι άρρωστο.

Ρίχνεις καθόλου απολυμαντικό στο νεράκι?το πουλάνε στα πετ σοπ και ειναι ενα μπλε υγρο

δεν ειμαστε και ιχθυολόγοι, αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Μπορεί να είναι άρρωστο.

Ρίχνεις καθόλου απολυμαντικό στο νεράκι?το πουλάνε στα πετ σοπ και ειναι ενα μπλε υγρο

το ξέρω, απλώς το γράφω μήπως είχε κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία. ναι, έχω ρίξει απολυμαντικό, όλα κομπλέ, αλλά μου φαίνεται ότι είναι άρρωστο. τα μάτια του είναι σα να χουν βγει προς τα έξω ενώ για να φάει, το σηκώνω με το χέρι, το πηγαίνω μέχρι τη μέση του ενυδρείου και όταν βρει τροφή τρώει, αν το αφήσω, κάθεται στον πάτο και δεν κάνει τίποτα.

σας ευχαριστώ πολύ! :)

μηπως γερασε?και ειναι στα τελευταια του?

εγώ για μικρό το πήρα υποτίθεται το Δεκέμβρη, αλλά δεν ξέρω. το συγκεκριμενο, μετά από λίγες μέρες άρχισε να φουσκώνει κι είναι ακόμα έτσι. τέλος πάντων, θα φανεί στο χειροκρότημα τι θα γίνει αν και δεν πιστεύω ότι θα τη βγάλει για πολύ λόγω ότι μέχρι πριν λίγες μέρες που ήταν καλά, έτρωγε και μόνο του κατά τη διάρκεια της ημέρας, τώρα αν δεν το σηκωσω, δε τρώει.

εδώ σε μια γνωστή μου, στο παζάρι της έδωσαν θηλυκό κουνέλι για αρσενικό και το ανακάλυψε την προηγούμενη βδομάδα όταν το αρσενικό που είχαν την κυνηγούσε. :p

δεν το....εψαξε???

αλλα θα μου πεις καμια φορα στα θηλυκα, τα χείλη του αιδίου τους είναι πολυ΄πρησμένα και μοιάζουν με....αρσενικα!

(ναι, εχω και κουνέλια)

δεν το....εψαξε???

αλλα θα μου πεις καμια φορα στα θηλυκα, τα χείλη του αιδίου τους είναι πολυ΄πρησμένα και μοιάζουν με....αρσενικα!

(ναι, εχω και κουνέλια)

ουτε το εψαξαν, αλλά ούτε τους νοιάζει κιόλας. τα πήραν για τα μικρά και οι μεγάλοι μόνο τα φροντίζουν, οπότε και ουδέτερα να ήταν δεν θα έκανε καμία διαφορά.

μου παρουσιάστηκε ένα φοβερό πρόβλημα, το κόκερ 6 μηνών έχει τώρα 2-3 φορές που ξαφνικά είναι στο κόσμο του και γίνεται επιθετικό και δεν ακούει τίποτα... λέτε να πάσχει από Range;

τι κάνω τώρα ;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

μου παρουσιάστηκε ένα φοβερό πρόβλημα, το κόκερ 6 μηνών έχει τώρα 2-3 φορές που ξαφνικά είναι στο κόσμο του και γίνεται επιθετικό και δεν ακούει τίποτα... λέτε να πάσχει από Range;

τι κάνω τώρα ;

Μια τυχαία απάντηση... Να το πας σε ένα κτηνίατρο!

τι κάνω τώρα ;

Ε μα ναι, τι ερώτηση είναι αυτή, στον γιατρό και γρήγορα, αν είσαι Αθήνα έχω να σου προτείνω κάποιον που για μένα είναι ο καλύτερος.

Όλα καλά.

τι κάνω τώρα ;

Tι είναι το range;

Tι είναι το range;

διόρθωση λέγεται rage και το παθαίνουν κυρίως τα κανελί κόκερ

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

• 4 months later...
Γεια σας...ειμαι καινουριος στο φόρουμ...θελω πληροφορίες για ενα θεμα...σκευτομαι να αγορασω ενα χελωνακι...πήγα και ρωτησα σε ενα pet shop και μου ειπαν οτι το μονο που χρειαζεται ειναι αλαγη στο νερο και τροφη....Επειδή εδω στο φορουμ διαβασα αλλα και μπερδευτικα μπορει καποιος με εμπειρια να μου δωσει αναλυτικά πληροφορίες για το τ πρεπει να κανω....? Η να μου δώσετε καποιο site..? Edited by markoulos

Γεια σας...ειμαι καινουριος στο φόρουμ...θελω πληροφορίες για ενα θεμα...σκευτομαι να αγορασω ενα χελωνακι...πήγα και ρωτησα σε ενα pet shop και μου ειπαν οτι το μονο που χρειαζεται ειναι αλαγη στο νερο και τροφη....Επειδή εδω στο φορουμ διαβασα αλλα και μπερδευτικα μπορει καποιος με εμπειρια να μου δωσει αναλυτικά πληροφορίες για το τ πρεπει να κανω....? Η να μου δώσετε καποιο site..?

Με ενα γκουγκλαρισμα θα βρεις πολλες πληροφοριες για τα χελωνακια, αυτο νομιζω για αρχη θα σε βοηθησει http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/Trachemys_scripta_elegans.htm . Μην ξεχνας οτι ειναι σημαντικο να πλενεις τα χερια σου μετα απο την επαφη με το χελωνακι (προτεινω κανενα dettol) μιας και υπαρχει ο κινδυνος της σαλμονελας

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...οσο για τον κίνδυνο σαλμονελας θα το εχω υπόψιν....και παλι ευχαριστω...

Αν εχει καποιος να μου πει καπια εμπειρία που ειχε θα με βοηθουσε....

Έχει κανένας εδώ μέσα φερετ;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Γεια σας...ειμαι καινουριος στο φόρουμ...θελω πληροφορίες για ενα θεμα...σκευτομαι να αγορασω ενα χελωνακι...πήγα και ρωτησα σε ενα pet shop και μου ειπαν οτι το μονο που χρειαζεται ειναι αλαγη στο νερο και τροφη....Επειδή εδω στο φορουμ διαβασα αλλα και μπερδευτικα μπορει καποιος με εμπειρια να μου δωσει αναλυτικά πληροφορίες για το τ πρεπει να κανω....? Η να μου δώσετε καποιο site..?

Φυσικά και δεν θέλει μόνο αλλαγή νερού.

Αυτό πού χρειάζεται είναι ένα μικρό ενυδρείο,με γύρω στα 10-15 εκατοστά νερό για να κολυμπάει,ένα κομμάτι πού και καλά θα είναι η ξηρά του,φίλτρο,βιταμίνη d3,ασβέστιο για το καβούκι του,γενικά θέλει μία προετοιμασία και μία φροντίδα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το φιλτρο ειναι καποια σκονη η καπια συσκευη γιατι δεν εχω καταλαβει....και την βιταμινη πως του την δινω...? Στο φαγητό του...?

Ρυθμίσεις -> Δειαχειριστης εφαρμογών -> Απεγκατασταση Pou.;)

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν