PowerZ Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 δυστηχως οταν το εχεις 8 χρονια ειναι λογικο να μην το βλεπεις μονο στις καλες του μερες.. και θα αρρωστησει και δεν θα χαι ορεξη και διαφορα αλλα :( 2 μερες τωρα δ εχει παρει το Lasix και το Digoxin για την καρδουλα της και γενικα δεν εχει βαλει μπουκιτσα στο στοματακι της μονο νερακι πινει.. αν και ειναι λιγουλακι καλυτερα απο χθες αντε να γινει γρηγορα καλα γιατι δεν αντεχω να την βλεπω ετσι στεναχωριεμαι αφορητα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (22 Νοέ. 2004 , 15:27) Μπα μη το λές... Κι εμένα η Νέλλη στειρωμένη είναι, αλλά είναι μόλις 4 κιλά. Και να πεις ότι δεν τρώει.... Ολη μέρα αυτό κάνει. Αλλά παίζει σαν τρελή (είναι 2 χρονων περίπου) και μεταβολίζει πάρα πολύ. Μπορεί όμως με τα αγόρια να 'ναι αλλιώς... ;) Και οι 2 θυληκες γατες που εχω δεν ειναι χοντρες. Τρωνε κανονικα ουτε λιγο ουτε πολυ. Φαινεται πως οντως στα αρσενικα ειναι αλλιως. Death αρσενικο ή θυλικο ειναι το γατι σου? Ειναι στειρωμένο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Δεν κάνω διαφήμιση αλλά αν θες για το ζωάκι σου που έχει την καρδούλα του καλό γιατρό που ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ζωάκια στείλε μου PM Μου έσωσε τον αγάπιο Ακούω περιπτώσεις και λες ότι υπάρχουν κτηνίατροι που μπορεί να ταλαιπωρούν το ζώο για να βγάλουν χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (24 Νοέ. 2004 , 14:22) Δεν κάνω διαφήμιση αλλά αν θες για το ζωάκι σου που έχει την καρδούλα του καλό γιατρό που ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ζωάκια στείλε μου PM Μου έσωσε τον αγάπιο Ακούω περιπτώσεις και λες ότι υπάρχουν κτηνίατροι που μπορεί να ταλαιπωρούν το ζώο για να βγάλουν χρήματα Αυτός ο γιατρός ξέρει και από μικρά ζωάκια; Παράδειγμα χάμστερ. Αν ξέρει,θα σε χρειαστώ και γω :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (24 Νοέ. 2004 , 00:08) DeathAngel ο άντρας μου ρωτάει, είναι όντως έτσι ή έχεις μοντάρει τη φωτό? Του είπα πως φυσικά είναι έτσι, ε? Φυσικά και είναι φυσική και όχι δεν το κρατάω το κουτάκι. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (24 Νοέ. 2004 , 15:00) Φυσικά και είναι φυσική και όχι δεν το κρατάω το κουτάκι. ναι.. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (24 Νοέ. 2004 , 14:22) Δεν κάνω διαφήμιση αλλά αν θες για το ζωάκι σου που έχει την καρδούλα του καλό γιατρό που ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ζωάκια στείλε μου PM Μου έσωσε τον αγάπιο Ακούω περιπτώσεις και λες ότι υπάρχουν κτηνίατροι που μπορεί να ταλαιπωρούν το ζώο για να βγάλουν χρήματα ειμαι σε καλο γιατρο του χω απολυτη εμπιστοσυνη.. ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (24 Νοέ. 2004 , 18:08) ναι.. :whistle: Για του λόγου το αληθές: http://www.interlogos.gr/fun/cats/an2.jpg Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 το ξανακανε ? γιατι στην προιγουμενη φωτογραφια εχει αλλο φοντο ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (25 Νοέ. 2004 , 12:55) το ξανακανε ? γιατι στην προιγουμενη φωτογραφια εχει αλλο φοντο ! :D Ναι, ποιο νέα για τους άπιστους :p Για να μην λέτε ότι δεν τα έχω εκπαιδευμένα δηλαδή :p :p Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 εχει πολυ γελιο το γατι σου.. τωρα που το εμαθες να το ισσοροπει στο κεφαλι επομενο βημα ειναι να του μαθεις να στο φερνει κιολας !! Τι μισα πραγματα θα μαθαινει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 αυτή η γάτα ξέρει,πάρα πολλά,να πλένει ξέρει; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (25 Νοέ. 2004 , 10:13) Για του λόγου το αληθές: http://www.interlogos.gr/fun/cats/an2.jpg Το ήξερααα, το ήξερααα, το ήξερααααα.... Αρπα τη Χρόνη!!! (ο άντρας μου) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 το σκυλακι μου επαθε λοιμωξη(δεν γραφετε ετσι το ξερω) και ειναι τεζα :cry: ολη μερα κοιμαται και εχει να φαει 4 μερες :cry: τωρα μαζι με την μεγαλοκαρδια ο γιατρος ειπε οτι μαλλον εχει νεφρικη ανεπαρκεια.. αυτο βεβαια το συμπερανε απο ακτινογραφια που της εκανε.. Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις τα οργανα του σκυλου μητρα καρδια νεφρα κ τετοια απο ακτινογραφια? κανονικα δεν θελει υπερηχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 stis aktinografies fainontai kai h kardia kai ta pneymonia kai loipa esoterika organa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 φαινοντε αλλα μπορει να κανει καθαρη διαγνωση ? απο εναν υπερηχο δεν βλεπει περισσοτερες λεπτομερειες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 tis pio polles leptomereies tis dinei h aksonikh tomografia.. etsi einai stous an8ropous opote logika etsi 8a einai kai sta zoa an kati einai kseka8aro apo mia aplh aktinografia giati an talaiproeis to zoaki me peraitero eksetaseis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 ενας κτηνιατρος μου ειπε πως εχει μεγαλοκαρδια και ειχε παθει ενα πνευμονικο οιδημα και ενας αλλος μου ειπε πως στην ακτινογραφια δεν φαινεται αν εχει υγρο στα πνευμονια..και ουτε φαινεται η μητρα.. ποιον να πιστεψω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 χρειάζονται περετέρο εξετάσεις για να βγει η διάγνωση και όχι μόνο αυτό Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 to ygro stous pneumones fainete...isos h aktinografia na mhn einai kalhs poiothtas,h h gonia upo thn opoia egine na empodizei sth diagnosh...pragmatika de ksero ti na sou po...pantos 100% stis aktinografies pneymonon fainete kai to ygro kai aeras kai ta panta. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 τι να πω.. πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω ! :( ελπιζω να γινει καλα το σκυλακι μου μονο οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι δεν αντεχω να το βλεπω αλλο ετσι κ ας πανε στα κομματια οι ασχετοι κτηνιατροι που μου ετυχαν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 axm...sygnomh pou 8a to po...alla eisai se 8esh na krineis an o kthniatros tou katoikidiou sou einai sxetikos h asxetos?an kserei ti kanei dld?an einai etsi mporeis kalista na allakseis ton giatro tou h na to 8erapueies monh sou :) sygnomh pou milao etsi...mh me parekshghseis alla exo bare8ei na akouo atoma na krinoun epagelmaties xoris kamia bash...(mh to pareis prosopika ayto to teleutaio) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 δεν εκρινα κανεναν του ειχα απολυτη εμπιστοσυνη αυτο ελειπε να πιστευω οτι ξερω παραπανω απο αυτον απλα επειδη μου τα ειπε καπως και τρομαξα ζητησα και μια δευτερη γνωμη καποιου αλλου κτηνιατρου που μου τα ειπε τελειως διαφορετικα.. εσυ στην θεση μου πως θα τον ονομαζες ? καποιος απο τους 2 ειναι λαθος και δεν ξερω ποιος ! Σκεψου η διαφορα απο αυτα που μου ειπαν ειναι τεραστια !! Ο ενας μου ειπε εχει νεφρικη ανεπαρκεια και δεν εχει γιατρεια και θα το χασεις και μ εκανε ενα ρακος χθες εκλαιγα ολη μερα και ο αλλος οτι εχει απλα μια λοιμωξη και με την αντιβιωση που περνει θα περασει !! .... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (26 Νοέ. 2004 , 20:56) κ ας πανε στα κομματια οι ασχετοι κτηνιατροι που μου ετυχαν :( ayth sou thn frash parekshghsa... ti na sou po..diafonies uparxoun panta...to na phgaineis se 50 diaforetikous giatrous den 8a exei kai kapoio egyhmeno apotelesma ka8os h 8a symfonoun me ton proto h me ton 2o h 8a lene kapoia allh ekdoxh... epelekse ena kthniatro pou tou exeis empistosynh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 επελεξα εναν δικο μας τωρα οικογενειακο.. ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη ! Για μενα η σκυλιτσα μου ειναι τα παντα δεν ειναι απλα ενα κατοικιδιο, σαν κορη μου την εχω, οση αγαπη εχει παρει αυτη δεν θα χουν παρει ολα τα σκυλια μαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts