Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (17 Νοέ. 2004 , 15:07)

arkouda einai h linda?

den ksero... :D :lol: :p :rolleyes:

αφού πάω και την πειράζω για να ξυπ΄νησει... :whistle: :p

μόλις έφερε η μητέρα μου από το αεροδρόμιο ένα ακόμα γατάκι...είναι μαύρο,κοπελίτσα και δεν έχει μυτούλα...καθόλου μυτούλα δεν έχει τίποτα,τώρα θα του κάνουμε αγωγή να δούμε πως θα πάει,έχει τα χαλια του γενικά..δεν σας βγάζω φωτό γιατί έτσι όπως είναι χωρίς μυτούλα δεν είναι να το δεις,να δούμε πως θα γιάνει αυτό,τουλάχιστον να κλείσει η πληγή και να πάει καλά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (17 Νοέ. 2004 , 09:36)

an koubalhso ego kana boa,kana krotalia sto spiti sou kai katskhnoso ti 8a mou pareis?

:pεισαι παλιοκοριτσο και συμφεροντολογα σαν ολες τις γυναικες!!!!! :p :p :p

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (17 Νοέ. 2004 , 19:12)

μόλις έφερε η μητέρα μου από το αεροδρόμιο ένα ακόμα γατάκι...είναι μαύρο,κοπελίτσα και δεν έχει μυτούλα...καθόλου μυτούλα δεν έχει τίποτα,τώρα θα του κάνουμε αγωγή να δούμε πως θα πάει,έχει τα χαλια του γενικά..δεν σας βγάζω φωτό γιατί έτσι όπως είναι χωρίς μυτούλα δεν είναι να το δεις,να δούμε πως θα γιάνει αυτό,τουλάχιστον να κλείσει η πληγή και να πάει καλά.

κουραγιο Θανο!!!!

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (17 Νοέ. 2004 , 07:07)

Πρόσεχε μόνο μην σου ζητήσει κανένα Q-tek 2020 ή Sony-Ericsson P900 :p

μα καλα μαγος εισαι; :eek: :eek: ειναι μεταξυ 6600 και Ρ900 :cry: και αν τελικα θελει 6600 του δινω το δικο μου και καθαρισα αλλιως.... :wacko: :wacko:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (17 Νοέ. 2004 , 13:19)

Το καημένο.... Τι πάει να πει, μόνο θηλυκά? Στειρώστε το και δώστε του το. Τι πρόβλημα θα χει?

Lagoudaki σε ζωολογικό ή στην Αίγινα στο καταφύγιο αγρίων ζώων. Μη το πας σε μαγαζί και το βάλουν πάλι σε κουβί το κακόμοιρο...

Arfi τι ωραία η γατούλα.... Κούκλα. Απορώ πως δεν την έχεις δώσει ακόμα....

θα το παρει ενας γνωστος που εχει ειδικα διαμορφωμενο χωρο στο σπιτι που μενει :eek: εχει μονοκατοικια τεραστια :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (17 Νοέ. 2004 , 21:12)

κουραγιο Θανο!!!!

Κουράγιο, ακριβώς. Τι άλλο μπορούμε να πούμε? Κουράγιο και μακάρι να γίνει γρήγορα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (17 Νοέ. 2004 , 14:53)

έχω ένα γκριφόν αλλά θέλω και μια άσπρη γάτα με πράσινα μάτια , όποιος έχει την αγοράζω...

Δε νομίζω στο thread αυτό ειδικά, να πουλάει καποιος από μας ζώο. Αν διάβασες αρκετά θα είδες ότι όλοι έχουμε ζωάκια που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έχουμε κάνει μέλη της οικογένειας μας.

Να χαρίσουμε (αν δεν μπορούμε να το κρατήσουμε) βεβαίως.

Αλλά το κριτήριο θα είναι να του βρούμε ένα σπίτι που να το αγαπάνε έστω κι αν είναι κουτσό, μαδημένο η (καλή ώρα) φαφούτικο.

Μάλλον αλλού πρέπει να απευθυνθείς. :)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (17 Νοέ. 2004 , 21:51)

Δε νομίζω στο thread αυτό ειδικά, να πουλάει καποιος από μας ζώο. Αν διάβασες αρκετά θα είδες ότι όλοι έχουμε ζωάκια που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έχουμε κάνει μέλη της οικογένειας μας.

Να χαρίσουμε (αν δεν μπορούμε να το κρατήσουμε) βεβαίως.

Αλλά το κριτήριο θα είναι να του βρούμε ένα σπίτι που να το αγαπάνε έστω κι αν είναι κουτσό, μαδημένο η (καλή ώρα) φαφούτικο.

Μάλλον αλλού πρέπει να απευθυνθείς. :)

να του δωσω το φιδακι μου; :p :p :p :p

εδώ θα το έχω παιδιά και θα σας λέω νέα.Αρκεί να μην πάθει μόλυνση από την πληγή και κατά τα αλλα ακόμα και χωρίς μυτούλα καλο θα είναι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (17 Νοέ. 2004 , 23:54)

εδώ θα το έχω παιδιά και θα σας λέω νέα.Αρκεί να μην πάθει μόλυνση από την πληγή και κατά τα αλλα ακόμα και χωρίς μυτούλα καλο θα είναι.

Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πως θα είναι το γατάκι... Πως χτύπησε και δεν έχει μύτη;

EDIT

Όταν ακούω/διαβάζω για χτυπημένα ζωάκια με πιάνει φοβερή στενοχώρια. Ειδικά όταν τα βλέπω ο ίδιος χτυπημένα/σκοτωμένα δεν αντέχω :cry: Το ίδιο και ο πατέρας μου, η μάνα μου και ο αδερφός μου. Με όσα έχουμε δει τόσα χρόνια προσέχουμε τα ζώα μας πάρα πολύ. Ειδικά τις γάτες δεν τις αφήνουμε ποτέ μα ποτέ να βγουν έστω και για 1 λεπτό στα μπαλκόνια μας πρώτα για τα σκυλιά και μετά για τα αυτοκίνητα, τις φόλες κ.λ.π. Τα σκυλιά δεν μπορούν ούτως ή άλλως να φύγουν γιατί 1) η μάνα είναι δεμένη ( δυστυχώς αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση ) και 2) τον γιο της τον έχουμε ελεύθερο στο μισό τμήμα της πίσω αυλής του σπιτιού όπου δεν υπάρχει τρόπος να βγει στον δρόμο. Γενικά τα σκυλιά δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα να τα χτυπήσουν αυτοκίνητα όσο έχουν οι γάτες. Χτυπημένα σκυλιά βλέπω ΕΥΤΥΧΩΣ πολύ σπάνια. Γάτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ συχνά... Εξοργίζομαι αφάνταστα όταν ακούω περιπτώσεις "ανθρώπων" που πάνε να χτυπήσουν ένα ζωάκι επίτηδες με το αυτοκίνητό τους. Είχε πετύχει έναν τέτοιο η μητέρα μου. Προσπαθούσε να χτυπήσει μια γάτα. Πάει λοιπόν η μητέρα μου και του λέει: "Δεν ντρέπεσαι να πας να χτυπήσεις το ζώο;" . Μόλις του το είπε, χέστηκε και έφυγε. Μου αρέσει που ήταν καλοντυμένος ( έτσι είπε η μάνα μου και δεν έχω κανέναν λόγο να μην την πιστέψω ) . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ :mad: Πάλι καλά που δεν μου έχει τύχει να δω εγώ τέτοιο πράγμα ή να χτυπάνε ζώο χωρίς να το θέλουν και χωρίς να μπορούν να το αποφύγουν. Με όσους τα χτυπάνε μην μπορώντας να τα αποφύγουν δεν έχω μεγάλο πρόβλημα. Με αυτούς που το κάνουν επίτηδες παθαίνω αλεργία. Ο πατέρας μου δηλαδή καθώς και τόσοι άλλοι οδηγοί είναι μ.....ς που δεν έχουν χτυπήσει ποτέ ζώο; Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο και ξαφνικά να αποφεύγει να χτυπήσει γάτα. Σε ορισμένες περιπτώσεις απορούσα πως κατάφερε και την απέφυγε. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους οδηγούς που όταν βλέπουν χτυπημένο ζώο στον δρόμο αποφεύγουν με κάθε τρόπο να το πατήσουν. Σε προηγούμενο μήνυμα είχα γράψει μια τέτοια ιστορία.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (18 Νοέ. 2004 , 01:38)

Πως χτύπησε και δεν έχει μύτη;

Ελα ντε, :worry: ειναι και δικη μου απορια.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Που να ξέρω βρε παιδιά εμείς έτσι το βρήκαμε..αναπνέει πάντως κανονικά ευτυχώς,αρκεί να μην πάθει μόλυνση (αν δεν έχει πάθει) προς το παρών φαίνεται καλά παρόλα τα χαλια του.Aν θυμάται κάνειs τον Darkman θα καταλάβει πως περίπου είναι το μωρό στο στοματάκι του..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (18 Νοέ. 2004 , 14:10)

1.Όταν ακούω/διαβάζω για χτυπημένα ζωάκια με πιάνει φοβερή στενοχώρια. Ειδικά όταν τα βλέπω ο ίδιος χτυπημένα/σκοτωμένα δεν αντέχω :cry: Το ίδιο και ο πατέρας μου, η μάνα μου και ο αδερφός μου. Με όσα έχουμε δει τόσα χρόνια

2.προσέχουμε τα ζώα μας πάρα πολύ . Ειδικά τις γάτες δεν τις αφήνουμε ποτέ μα ποτέ να βγουν έστω και για 1 λεπτό στα μπαλκόνια μας πρώτα για τα σκυλιά και μετά για τα αυτοκίνητα, τις φόλες κ.λ.π. Τα σκυλιά δεν μπορούν ούτως ή άλλως να φύγουν γιατί 1) η μάνα είναι δεμένη ( δυστυχώς αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση ) και 2) τον γιο της τον έχουμε ελεύθερο στο μισό τμήμα της πίσω αυλής του σπιτιού όπου δεν υπάρχει τρόπος να βγει στον δρόμο. Γενικά τα σκυλιά δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα να τα χτυπήσουν αυτοκίνητα όσο έχουν οι γάτες. Χτυπημένα σκυλιά βλέπω

3.ΕΥΤΥΧΩΣ πολύ σπάνια. Γάτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ συχνά...

4.Εξοργίζομαι αφάνταστα όταν ακούω περιπτώσεις "ανθρώπων" που πάνε να χτυπήσουν ένα ζωάκι επίτηδες με το αυτοκίνητό τους. Προσπαθουσε να χτυπήσει μια γάτα. Πάει λοιπόν η μητέρα μου και του λέει: "Δεν ντρέπεσαι να πας να χτυπήσεις το ζώο;" . Μόλις του το είπε, χέστηκε και έφυγε. Μου αρέσει που ήταν καλοντυμένος ( έτσι είπε η μάνα μου και δεν έχω κανέναν λόγο να μην την πιστέψω ) .

5.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ :mad: Πάλι καλά που δεν μου έχει τύχει να δω εγώ τέτοιο πράγμα ή να χτυπάνε ζώο χωρίς να το θέλουν και χωρίς να μπορούν να το αποφύγουν. Με όσους τα χτυπάνε μην μπορώντας να τα αποφύγουν δεν έχω μεγάλο πρόβλημα. Με αυτούς που το κάνουν επίτηδες παθαίνω αλεργία. Ο πατέρας μου δηλαδή καθώς και τόσοι άλλοι οδηγοί είναι μ.....ς που δεν έχουν χτυπήσει ποτέ ζώο; Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο και ξαφνικά να αποφεύγει να χτυπήσει γάτα. Σε ορισμένες περιπτώσεις απορούσα πως κατάφερε και την απέφυγε. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους οδηγούς που όταν βλέπουν χτυπημένο ζώο στον δρόμο αποφεύγουν με κάθε τρόπο να το πατήσουν. Σε προηγούμενο μήνυμα είχα γράψει μια τέτοια ιστορία.

1.Πιστευω οτι ολοι το παθαινουμε αυτο...

2.Και καλα κανετε. Το δικο μας το μπαλκονι εχει ενα πραγμα σαν πλαστικο συρματοπλεγμα υψους 1,5 μετρων γιατι φοβομαστε μην πεσουν κατω τα γατια. 3 γατες μου επεσαν απο το μπαλκονι και ευτηχως καμια δεν επαθε τιποτα

3. Μακαρι να ισχυε αυτο και για τις γατες...

4. Εγω θελω να τους πατησω με το ιδιο αυτοκινητο τους *********.:angry:

5. Μονο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κανει ο Αγαπιος ? καιρο εχω ν ακουσω νεα του μπεμπη :)

Η δικια μου ειναι πολυ καλυτερα περνει παλι μεγαλη δοση φαρμακου γιατι οταν την ειχα ελλατωσει ειχε αρχισει να εχει παλι προβλημα στην ανασουλα της.. :( αλλα τωρα οκ ευτυχως ολα δειχνουν οτι παει τελεια, φτου της :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (18 Νοέ. 2004 , 10:02)

Που να ξέρω βρε παιδιά εμείς έτσι το βρήκαμε..αναπνέει πάντως κανονικά ευτυχώς,αρκεί να μην πάθει μόλυνση (αν δεν έχει πάθει) προς το παρών φαίνεται καλά παρόλα τα χαλια του.Aν θυμάται κάνειs τον Darkman θα καταλάβει πως περίπου είναι το μωρό στο στοματάκι του..

Τραγικό είναι. Τι να πω... Ολη νύχτα το σκεφτόμουνα, το είπα στον άντρα μου, λέει μεσ' την ατυχία του τυχερό είναι που το βρήκατε εσείς και τουλάχιστον έχει ελπίδες να θεραπευτεί, αλλά.... η ψυχή μου με πιάνει όπως και όλων εδώ μέσα.

Ευτυχώς ο μήκυτας που έχει η Ψιψινέλ ( φωτογραφίες της στο http://www.dimangelid.com/files/psipsinel/ ) κοντεύει να φύγει εντελώς με την θεραπεία που μας είπε ο κτηνίατρος ( πρώτα Bedadin και μετά αλοιφή Fugoral ) . Μόνο στο σημείο εκείνο πρέπει να της ξανακόψω την γούνα ( όπως έκανε ο γιατρός όταν την πήγα για πρώτη φορά ) γιατί επειδή μεγαλώνει συνέχεια δεν μπορώ να δω που ακριβώς είναι ο μήκυτας και να βάλω τα φάρμακα. Έχει πονηρέψει πολύ. Μέχρι τα πόδια μου πιάνει και δαγκώνει όταν περπατάω στο δωμάτιό μου. Πριν λίγο ήταν δίπλα μου και δάγκωνε και τράβαγε το παντελόνι της πυτζάμας μου!! Ένα άλλο που μου την σπάει λίγο είναι ότι μόλις την αφήσω για λίγο μόνη της αρχίζει να νιαουρίζει και να ξύνει την πόρτα μου. Αλλά όταν δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ( όταν θέλω να βγω έξω, όταν βλέπω τηλεόραση και όταν τρώω ) μένει αναγκαστικά μόνη της. Γενικά όμως είναι φοβερό γατί και απορώ και εγώ και η οικογένειά μου πως κάθεται όλη την ώρα στο κρεβάτι μου και στην αγκαλιά μου ενώ έμενε έξω.

EDIT

Γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρα ( όπως άλλωστε είναι η πλειοψηφία των γατιών ) . Πριν 1 λεπτό ήταν δίπλα μου και με την παραμικρή κίνηση του χεριού μου ( κούναγα το ποντίκι ) όρμαγε και με δάγκωνε. Τώρα έχει βρει κάτω ένα στυλό και γίνεται χαμός.

EDIT 2

Έβαλα στο ένα μου κινητό ( Sagem MYX5-2 ) την γάτα ( είχε μέσα από το εργοστάσιο την γάτα !! ) και μόλις το άκουσε η Ψιψινέλ πήδηξε πάνω στο κρεβάτι μου και άρχισε να παίζει με το κινητό. Το κλώτσαγε και το δάγκωνε!! Θα δω μήπως μπορέσω και στείλω το video που έβγαλα με το Nokia 6600.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Aπό τις σπάνιες στιγμές που τα έβγαλα και τα 3 μαζί,και ο λόγος? έτρωγα και μαζεύτηκαν :p