liontari1977 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για τέτοιες ερωτήσεις όχι εδώ ...Μόνο στο xda θα βρεις λύση ....Εάν υπάρχει !! υπαρχει και μολεις την ανακαλυψα μονος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να μπορέσω να περάσω και εγώ την 6.0?συγνωμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ποια 6? Δεν υπάρχει 6! Ουτε καν 5. Custom είναι. Αν εννοείς αυτήν, πέρνα με odin το twrp και μετά απο εκεί φλασαρε οτι γουσταρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση σού άλλα αυτά που λες μου φαίνονται κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση σού άλλα αυτά που λες μου φαίνονται κινέζικα Ρώτησες αν υπάρχει οδηγός να περάσεις την 6.0 και αφού official δεν υπάρχει (έχει δοθεί) ούτε 5.x, φαντάστηκε πως θες να περάσεις ανεπίσημες και παραμετροποιημένες (customized) εκδόσεις, που απαιτούν λίγη παραπάνω γνώση και τα "εργαλεία" που σου προτείνει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να μπορέσω να περάσω και εγώ την 6.0?συγνωμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια ερώτηση http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/orig-development/5-1-x-cyanogenmod-13-0-nightlies-tab-t3256093 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το Motorola Motorola moto g 2014 αναβαθμίζετε σε marshmallow 6.0.αυτό κάνει μια σοβαρή εταιρία όχι σαν την samsung που μας γράφει κανονικά.ν και εγώ προσωπικά το μάθημα μου το έμαθα και δεν πρόκειται να τους ξαναπάρω πότε samsung γιατί δεν σέβονται τα λεφτά που τους ακούμπησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Εννοείται! Μαύρο και απο μένα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το Motorola Motorola moto g 2014 αναβαθμίζετε σε marshmallow 6.0.αυτό κάνει μια σοβαρή εταιρία όχι σαν την samsung που μας γράφει κανονικά.ν και εγώ προσωπικά το μάθημα μου το έμαθα και δεν πρόκειται να τους ξαναπάρω πότε samsung γιατί δεν σέβονται τα λεφτά που τους ακούμπησα. Αστη καί την Motorola την -σοβαρή εταιρία- το πρώτο μου τηλ. ήταν το atrix 4g μιά περιουσία τηλέφωνο τότε και ξεκίνησε απο Android 2.3–Gingerbread καί εκεί έμεινε,το κακό τότε ήταν ότι οι μισές εφαρμογές δεν δουλεύανε κάτω από 4.0:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημέρα και απο εμένα. Η μπαταρία στο δικό σας 8.4 πόσες ώρες SOT κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Με cm12 είμαι χαλαρά 8-9 ώρες. Έχω δώσει και print screen πριν λίγα ποστ. Ποστ #2142. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημέρα και απο εμένα. Η μπαταρία στο δικό σας 8.4 πόσες ώρες SOT κρατάει; Εγώ είχα 6 ώρες με cm13 αλλά εδώ και 3 μέρες το άνοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρία και την συνδεσα και έχω 8.5 ώρες έως 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το Motorola Motorola moto g 2014 αναβαθμίζετε σε marshmallow 6.0.αυτό κάνει μια σοβαρή εταιρία όχι σαν την samsung που μας γράφει κανονικά.ν και εγώ προσωπικά το μάθημα μου το έμαθα και δεν πρόκειται να τους ξαναπάρω πότε samsung γιατί δεν σέβονται τα λεφτά που τους ακούμπησα. Μια από τα ίδια κι εγώ... Ποτέ ξανά Samsung αλλά και για άλλους λόγους που δεν θα πω προς το παρόν μέχρι να ξεδιαλύνω μια κατάσταση που προέκυψε. Και είναι πολύ κρίμα, προχτές είχα την ευκαιρία να παίξω με ένα S7 και μου άρεσε πάρα πολύ η βελτίωσή του από τον αμφιλεγόμενο προκάτοχό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχω φτιάξει 2ο χρήστη και η μπαταρία φεύγει σαν νερό στην αναμονή:lol::mad: με βλεπω να γυριζω παλι στην CM... εχει κανεις εμπειρία σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχω φτιάξει 2ο χρήστη και η μπαταρία φεύγει σαν νερό στην αναμονή:lol::mad: με βλεπω να γυριζω παλι στην CM... εχει κανεις εμπειρία σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα;;; σε οποιαδηποτε rom οταν προσθετουμε χρηστες η λογαριασμους η συσκευη καταναλωνει πολλαπλα δεδομενα περισσοτερη μπαταρια και βεβαια Ram....ειναι φυσιολογικη συνεπεια & ειδικα στο 8.4 που η μπαταρια που διαλεξε η samsung ειναι για κλαματα.... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Κρίμα ρε γμτ... γιατι συμβαίνει αυτό όμως;;; δηλαδή και με CM παλι θα εχω drain; το com.android.vending ειναι που ρουφαει την μπαταρια Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδια αξιζει να περασω την costum rom 6? Γενικα με κοληματα αποδοση σε παιχνιδια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδια αξιζει να περασω την costum rom 6? Γενικα με κοληματα αποδοση σε παιχνιδια πως παει? Εγώ με cm13 είμαι πολύ ευχαριστημένος πάει σφαίρα + 3 ώρες περισσότερη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Εγώ με cm13 είμαι πολύ ευχαριστημένος πάει σφαίρα + 3 ώρες περισσότερη οθόνη Μπορεις να μου δωσεις ενα link απο που την εχεις κατεβασει και ποια εχεις κατεβασει ακριβως? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μπορεις να μου δωσεις ενα link απο που την εχεις κατεβασει και ποια εχεις κατεβασει ακριβως? Ευχαριστω προκαταβολικα. Από εδώ http://download.cyanogenmod.org/?device=mondrian βάλε την πρόσφατη Να κάνεις και τα gapps μετά εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Από εδώ http://download.cyanogenmod.org/?device=mondrian βάλε την πρόσφατη Να κάνεις και τα gapps μετά εγκατάσταση Ευχαριστω αλλα δυστηχως δεν δουλευει το link. Edited March 27, 2016 by sakias1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 καλησπέρα στην παρέα.εχω το 10.1 pro και εχω αγοράσει ενα αντάπτορα usb to mhl για να συνδέω το tablet με την smart tv ( LG ) μου.Το tablet συνδεεται μια χαρά αλλά η εικόνα δεν πιάνει ολη την επιφάνεια της τηλεόρασης αλλά αφήνει μαύρες μπάρες δεξια και αρηστερά σαν να είναι 4/3 και οχι 16/9.μήπως ξέρει κάποιος το γιατί;πάντως εχω ψάξει τα μενού του tablet και δεν εχω βρεί κάτι που να αλλάζει την έξοδο της εικόνας απο 4/3 σε 16/9 η κάτιο τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Ευχαριστω αλλα δυστηχως δεν δουλευει το link. http://download.cyanogenmod.org/?device=mondrianwifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 http://download.cyanogenmod.org/?device=mondrianwifi Ευχαριστω πολυ! 2 ερωτησεις ακομα. Ποιο να κατεβασω εκει? Το nightly? Επισεις τα gapps που μπορω να τα βρω? Εχω βαλει καποια αλλα δεν μπορει να τα κανει εγκατασταση με twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts