achillesgk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα σας… Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχετε την καλοσύνη …χθες αγόρασα ένα ταμπλετ Samsung Galaxy Tab Pro T320 8.4" Wi-Fi. Όταν το άνοιξα διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη σήματος του WI-FI. Σε μικρή απόσταση από το ρουτερ 3-4 μετρα μακριά ανεβοκατέβαζε το σήμα του wi-fi από 4 σε 2 γραμμές ….Όταν δε πήγα 6-8 μέτρα μακριά με έναν τοίχο να παρεμβάλετε ανάμεσα σε ρουτερ και ταμπλετ έχανε το σήμα εντελώς… Παιδιά βοήθεια έχει συμβεί σε άλλον??? Τι να κάνω??? :wacko: Πονεμένη ιστορία το wifi. Ειδικά όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πονεμένη ιστορία το wifi. Ειδικά όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία. εγω δεν εχω παρατηρησει κατι παιδια, πολυ καλο το wifi του, μηπως καποιες παρτιδες ειχαν θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 εγω δεν εχω παρατηρησει κατι παιδια, πολυ καλο το wifi του, μηπως καποιες παρτιδες ειχαν θεμα; ουτε εγω εχω παρατηρησει κατι,περιεργο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Η λύση ήταν τελικά απλή. Μετά από μπόλικη κουβέντα με τη Samsung μου έστειλαν τον κωδικό. Για να τον περάσω όμως ήθελε αμερικανική διεύθυνση. Οπότε έσβησα την ελληνική και έβαλα αμερικανική.. Όλα. Κομπλέ Μεσω ποιου e-mail επικοινωνησες με την σαμμυ κ τι τους ειπες περιπου?? Αξιζει ολη αυτη η αλληλογραφια για τα 25δολλαρια?? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οποιον ενδιαφερεται η google εχει αφαιρεσει την επιλογη για 1440p στην νεα εκδοση του youtube.Οποιος εχει περιεργεια πρεπει να την απεγκαταστησει και να βαλει την com.google.android.youtube-5.9.0.10.apk. Φιλε κ ας το εβαλα το απλικεσιο αυτο, δεν καταφερα να δω πανω απο 720π.. Κανεις αλλος που καταφερε να δει βιντεο 2Κ μεσω youtube?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μήπως τα βίντεο που έβαλες δεν έχουν βγει σε πάνω από 720p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα σας… Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχετε την καλοσύνη …χθες αγόρασα ένα ταμπλετ Samsung Galaxy Tab Pro T320 8.4" Wi-Fi. Όταν το άνοιξα διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη σήματος του WI-FI. Σε μικρή απόσταση από το ρουτερ 3-4 μετρα μακριά ανεβοκατέβαζε το σήμα του wi-fi από 4 σε 2 γραμμές ….Όταν δε πήγα 6-8 μέτρα μακριά με έναν τοίχο να παρεμβάλετε ανάμεσα σε ρουτερ και ταμπλετ έχανε το σήμα εντελώς… Παιδιά βοήθεια έχει συμβεί σε άλλον??? Τι να κάνω??? :wacko: Εγώ τελικά το έστειλα στο service γιά το θέμα του wifi... Μετά από περίπου 10 εργάσιμες θα σας πω νέα αν και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη....Δές λίγο πιό πίσω τα πόστ μου,το ακριβώς ίδιο θέμα έχω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μήπως τα βίντεο που έβαλες δεν έχουν βγει σε πάνω από 720p? Νομιζω πως ηταν 4Κ φανταζομαι..Το ελεγε κ ο τιτλος!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μήπως τα βίντεο που έβαλες δεν έχουν βγει σε πάνω από 720p? Δηλαδή εσύ φιλέ βλέπεις και πανω απο 720p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δηλαδή εσύ φιλέ βλέπεις και πανω απο 720p? Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Συγγνώμη για το double post ,άμα εγκαταστήσεις την 5.9.0.10 έκδοση του YouTube έχεις και επιλογή για 1440p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 .Οποιος εχει περιεργεια πρεπει να την απεγκαταστησει και να βαλει την com.google.android.youtube-5.9.0.10.apk. Που το βρίσκουμε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 http://www.mediafire.com/view/b4bdksne3mpcb8i Τώρα το ανέβασα ελπίζω να δουλεύει το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δυστυχώς όχι :( ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η λύση ήταν τελικά απλή. Μετά από μπόλικη κουβέντα με τη Samsung μου έστειλαν τον κωδικό. Για να τον περάσω όμως ήθελε αμερικανική διεύθυνση. Οπότε έσβησα την ελληνική και έβαλα αμερικανική.. Όλα. Κομπλέ Έκανες register το tablet στο αμερικάνικο site? Πήγα να το κάνω και μου ζητάει και διεύθυνση αμερικάνικη αλλά και τηλέφωνο!! Έβαλες ψεύτικα και σου ήρθε ο κωδικός στα μπαμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 http://www.mediafire.com/view/b4bdksne3mpcb8i Τώρα το ανέβασα ελπίζω να δουλεύει το link Μια χαρα ολα.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγώ τελικά το έστειλα στο service γιά το θέμα του wifi... Μετά από περίπου 10 εργάσιμες θα σας πω νέα αν και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη....Δές λίγο πιό πίσω τα πόστ μου,το ακριβώς ίδιο θέμα έχω και εγώ Περιμένω νέα. Εγώ έστειλα μήνυμα τον Αύγουστο στην smartek μέσω της φόρμας επικοινωνίας αλλά δεν πήρα απαντήση ποτέ. Κι την είχα σε εκτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdam Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια Εχω προσθεσει δυο αρχικες σελιδες, οι οποιες πλεον δεν εχουν εφαρμογες , ειναι κενες, και θελω να τις σβησω , αλλα δεν ξερω. Μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια Εχω προσθεσει δυο αρχικες σελιδες, οι οποιες πλεον δεν εχουν εφαρμογες , ειναι κενες, και θελω να τις σβησω , αλλα δεν ξερω. Μπορει καποιος να βοηθησει? Δοκίμασε ενώ είσαι σε κάποια από τις οθόνες, με τα δάχτυλα σου να κάνεις τη κίνηση που κάνουν τα βελάκια. Παλαιότερα έτσι ήταν τουλάχιστον σε touchwiz. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έκανες register το tablet στο αμερικάνικο site? Πήγα να το κάνω και μου ζητάει και διεύθυνση αμερικάνικη αλλά και τηλέφωνο!! Έβαλες ψεύτικα και σου ήρθε ο κωδικός στα μπαμ? Όπως γράφω ήρθε μετά από. Μπόλικη κουβέντα.. Έβαλα αληθινή διεύθυνση το τηλέφωνό άφησα το δικό. Μου Έχει δουλειά πάντως να ξέρεις, με ταλαιπωρησε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το εκανα κι εγώ. Έβαλα μια τυχαια αμερικανικη (αληθινη) διευθυνση. Μου ηρθε εμαιλ οτι εγινε register αλλα δεν ήρθε κάτι άλλο :/ Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Συγγνώμη για το double post ,άμα εγκαταστήσεις την 5.9.0.10 έκδοση του YouTube έχεις και επιλογή για 1440p. Ναι αλλά θέλει root για να απεγκαταστησεις την εκδοση που εχει προεγκατεστημενη έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ναι αλλά θέλει root για να απεγκαταστησεις την εκδοση που εχει προεγκατεστημενη έτσι; Όχι δεν χρειάζεται, πήγαινε ρυθμίσεις -γενικά -διαχειριστής εφαρμογών και βρες το YouTube. Εκεί επέλεξε κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μόλις τελειώσει κάνε εγκατάσταση την 5.9.0.10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Όχι δεν χρειάζεται, πήγαινε ρυθμίσεις -γενικά -διαχειριστής εφαρμογών και βρες το YouTube. Εκεί επέλεξε κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μόλις τελειώσει κάνε εγκατάσταση την 5.9.0.10 . Ευχαριστώ πολύ φίλε το εκανα αλλα τιποτα παλι 720p μεγιστη, δοκιμασα μαλιστα βιντεο που στον υπολογιστη εχουν επιλογη 1440p, δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Edited October 25, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε το εκανα αλλα τιποτα παλι 720p μεγιστη, δοκιμασα μαλιστα βιντεο που στον υπολογιστη εχουν επιλογη 1440p, δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Πράγματι πολύ περίεργο. Κάνε και καμιά επανεκκίνηση μπας και έφαγε κάνα σκάλωμα. Αν έχεις χρόνο κάνε μια τελευταία δοκιμή, κάνε update το YouTube κανονικά από play store ,δοκίμασε να δεις αν παίζει έστω 1080p και ανεξαρτήτως του αποτέλεσμα τος κάνε πάλι την παραπάνω διαδικασία αφαίρεσης του update και εγκατάστασης της 5.9.0.10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε το εκανα αλλα τιποτα παλι 720p μεγιστη, δοκιμασα μαλιστα βιντεο που στον υπολογιστη εχουν επιλογη 1440p, δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Κ σε μενα ακριβως το ιδιο γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 παιδες ψαχνω θηκη.κυριως κατι σε σκληρη θηκη μεταφορας του.εχει παρει καποιος κατι οικονομικο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts