moonwalker7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γεια σας!!Χρειαζομαι τη βοήθειά σας!!Μου αρεσει παρα πολυ το samsung galaxy tab 8.4 και σκεφτομαι να το παραγγείλω!Επειδή όμως δεν εχω κάνει ποτέ αγορά μεσω site,μήπως ξερει καποιος να μου πει,ποιο από τα μαγαζιά του skrootz είναι πιο αξιόπιστο??Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Γεια σας!!Χρειαζομαι τη βοήθειά σας!!Μου αρεσει παρα πολυ το samsung galaxy tab 8.4 και σκεφτομαι να το παραγγείλω!Επειδή όμως δεν εχω κάνει ποτέ αγορά μεσω site,μήπως ξερει καποιος να μου πει,ποιο από τα μαγαζιά του skrootz είναι πιο αξιόπιστο??Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Φίλε μου εγώ το πήρα πριν από 1,5 βδομάδα από εδώ http://kaizerstore.gr/ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Το έστειλαν πολύ γρήγορα και το πήρα στα χέρια μου την επόμενη μέρα. :cool: Edit: Δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις, αλλιώς κοίταξε κάποιο άλλο κατάστημα. Edited October 13, 2014 by kistos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 7 ωρες οθόνη και υπολοιπο 45% ειναι απλά αδύνατον... κατι λαθος παιζει και ομως.χθες επεσε απο το 75 περιπου στο 35 και ειχα 5 ωρες οθονη.πολυ καλη αυτονομια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια αυτο με το wi fi που οταν το κρατατε ορθιο χανει λιγο σημα,ειναι σε τραγικο βαθμο??Δηλαδη ειναι ανασταλτικος παραγοντας η ''παλευεται''?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σε μένα παλεύεται, δηλαδή δεν χάνει τελείως το σήμα αλλά είναι εκνευριστικό και μόνο που το βλέπεις. Η ταχύτητα βέβαια πέφτει σημαντικά. Η smartec ούτε που μου απάντησε στη φόρμα επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σε μένα παλεύεται, δηλαδή δεν χάνει τελείως το σήμα αλλά είναι εκνευριστικό και μόνο που το βλέπεις. Η ταχύτητα βέβαια πέφτει σημαντικά. Η smartec ούτε που μου απάντησε στη φόρμα επικοινωνίας. Αν το κρατας παραλληλογραμμα δεν εχεις προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 και ομως.χθες επεσε απο το 75 περιπου στο 35 και ειχα 5 ωρες οθονη.πολυ καλη αυτονομια Δηλαδή στο 35% είχες 7 + 5 ωρες οθόνη;;; ή στο 35% ειχες 5 ωρες οθόνη το οποιο ειναι και το λογικό.;; θελω να πω οτι πάνω από 10 ώρες δε πιστευω να μπορεί να βγάλει η συσκευή ανοιχτή οθόνη ακόμη και να τα χεις όλα κλειστά ... Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Φίλε μου εγώ το πήρα πριν από 1,5 βδομάδα από εδώ http://kaizerstore.gr/ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Το έστειλαν πολύ γρήγορα και το πήρα στα χέρια μου την επόμενη μέρα. :cool: Edit: Δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις, αλλιώς κοίταξε κάποιο άλλο κατάστημα. Σ ευχαριστω πάρα πολύ για την απαντηση!!! Να ρωτησω κ κατι αλλο??? Εχω στικακι για mobile internet.Μπορώ να το χρησιμοποιησω στο ταμπλετ ή δεν γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 http://www.samsung.com/us/galaxy-gifts/#tab-pro ;) Ευχαριστω πολυ φιλε. Εχει καταφερει κανεις να παρει τα 25 ευρα?? Εμενα με πεταει να βαλω τον κωδικο, αλλα δεν μου τον εχει στειλει ποτε. Βεβαια τον λογαριασμο στ μαρκετ τον ειχα απ το νοτελι κ δεν εφτιαξα καινουριο οπως λεει. Για να κανω καινουριο λογαριασμο, πρεπει να αποσυνδεθω κτλ κτλ κ δεν το βρησκω. Γενικα μια ταλαιπωρια η φαση.:confused::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σήμερα το ρούταρα και εγώ με το powel root όλα πήγαν καλά πολύ απλή διαδικασία knox warranty void είναι στο 0x0 εγκατάσταση surerSU έπειτα greenify και titanium backup και online nandroid Αν έχει κάποιος λίστα απο τo samsung UI που μπορείς να παγώσεις με ασφάλεια μέσα από το Τιτάνιουμ ας τις παραθέσει. Ακόμα ποιά λίστα εφαρμογών έχετε να προτείνετε γιά το greenify? Ποιο firmware δηλαδή csc pda γιατί εμένα είναι ελληνικό το tablet από κοτσοβολο και κάτι ακόμα αν φλασαρω το αγγλικό firmware με odin θα γράψει το knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 εμένα ρε παιδιά μου βγάζει 5:30 ώρες οθόνη με φωτεινότητα στη μεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 10 μισή ώρες μου βγάζει, από την μέρα που το πήρα το φόρτισα μόνο μία φορά με μέτρια χρήση μου έβγαλε 4 μέρες+ εξαιρετικό tablet οθόνη την έχω 1/4 περίπου την φωτεινότητα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με την κεραία ισχύει ,καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δεν το πιάνω από κάτω αριστερά,παράλληλα ή ανάποδα πιάνει καμπάνα ,όπως και στην κλασσική όρθια θέση όπου συνήθως το κρατώ στο μέσον της αριστερής πλευράς κι όχι στην βάση της. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή στο 35% είχες 7 + 5 ωρες οθόνη;;; ή στο 35% ειχες 5 ωρες οθόνη το οποιο ειναι και το λογικό.;; θελω να πω οτι πάνω από 10 ώρες δε πιστευω να μπορεί να βγάλει η συσκευή ανοιχτή οθόνη ακόμη και να τα χεις όλα κλειστά ... Οχι,εννοω οτι ειχε αυτες τις 5 συν αυτες που ανεφερα.και φυσικα εχει δρομο ακομα.κριμα που χανονται με το κλεισιμο τα στατιστικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε. Εχει καταφερει κανεις να παρει τα 25 ευρα?? Εμενα με πεταει να βαλω τον κωδικο, αλλα δεν μου τον εχει στειλει ποτε. Βεβαια τον λογαριασμο στ μαρκετ τον ειχα απ το νοτελι κ δεν εφτιαξα καινουριο οπως λεει. Για να κανω καινουριο λογαριασμο, πρεπει να αποσυνδεθω κτλ κτλ κ δεν το βρησκω. Γενικα μια ταλαιπωρια η φαση.:confused::X Είναι μόνο για κατοίκους ΗΠΑ, έχει αναφερθεί πιο πίσω. Κάποιοι κατάφεραν με κάποιο τρόπο να πάρουν την προσφορά κάνοντας νέο λογαριασμό με βάση κάποιες οδηγίες αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια σας!!Χρειαζομαι τη βοήθειά σας!!Μου αρεσει παρα πολυ το samsung galaxy tab 8.4 και σκεφτομαι να το παραγγείλω!Επειδή όμως δεν εχω κάνει ποτέ αγορά μεσω site,μήπως ξερει καποιος να μου πει,ποιο από τα μαγαζιά του skrootz είναι πιο αξιόπιστο??Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) http://www.open365.gr/samsung-galaxy-tab-pro-t320-8.4-wi-fi-16gb-white-tablet.html Κορυφαία εμπειρία συναλλαγής, ταχύτατοι, η καλύτερη τιμή, άψογο προιόν. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το Tablet συνεχίζει να με εντυπωσιάζει με την οθόνη του, την ταχύτητά του, την φορητότητα και την (ναι) καλή του αυτονομία. Παράγγειλα και θήκη/sd card/tempered glass protector και είμαι κομπλέ.:) Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 απο benchmark πως παει το 8.4 ? γιατι βλεπω χαμηλα νουμερα για snapdragon 800, ειναι βεβαια και η υψηλη αναλυση που το προκαλει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εχει πεσει η τιμη του στα ταρταρα δεν υπαρχει καλυτερο ταμπλετ σε αυτα τα χρηματα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εχει πεσει η τιμη του στα ταρταρα δεν υπαρχει καλυτερο ταμπλετ σε αυτα τα χρηματα.. έτσι ακριβώς! @Saleakos.... απο benchmark πως παει το 8.4 ? γιατι βλεπω χαμηλα νουμερα για snapdragon 800, ειναι βεβαια και η υψηλη αναλυση που το προκαλει αυτο 39.000 μου έβγαλε στο Antutu...δεν το περίμενα,άσε που έπαιζα πριν και μισή ώρα και βάλε ένα παιχνίδι ,γι'αυτό το έκανα επίτηδες να δω τι απίδια θα πιάσει :lol: τέλεια μιλάμε δεν το περίμενα με αυτή την ανάλυση και σε 8.4" οθόνη! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 έτσι ακριβώς! @Saleakos.... απο benchmark πως παει το 8.4 ? γιατι βλεπω χαμηλα νουμερα για snapdragon 800, ειναι βεβαια και η υψηλη αναλυση που το προκαλει αυτο 39.000 μου έβγαλε στο Antutu...δεν το περίμενα,άσε που έπαιζα πριν και μισή ώρα και βάλε ένα παιχνίδι ,γι'αυτό το έκανα επίτηδες να δω τι απίδια θα πιάσει :lol: τέλεια μιλάμε δεν το περίμενα με αυτή την ανάλυση και σε 8.4" οθόνη! σε λιγο παω kaizer :D:D:D οντως στα ταρταρα η τιμη, αμα βγαζει τοσο ειναι φουλ κομπλε για την αναλυση της οθονης, βεβαια αυτο ειναι στο καινουριο antutu που δειχνει παραπανω αλλα και παλι καλα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Nai ειναι το antutu 5 όμως και το g3 π.χ. έχει δοκιμαστεί με το antutu 5 kai βγάζει λιγότερες μονάδες (και αναφέρω το lg διότι και αυτό έχει UHD Οθόνη στις 5.5" και SD 801 χρονισμένο στα 2.5 GHZ ) ,ενώ η ταμπλέτα έχει 800αρη και στα 2.3 GHZ και 8.4" γι'αυτό και δεν το περίμενα :happy: άντε με το καλό χτύπα το θα το ευχαριστηθείς ,εγώ το ήθελα σε μαύρο για να μην λερώνει,ούτε θήκη δεν του έχω ,φοβερή η δερμάτινη πλάτη δεν γλιστράει καθόλου! Έχω τσάντα μεταφοράς από ένα παλιό note (eec 1000h της Asus και βολεύομαι) . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Nai ειναι το antutu 5 όμως και το g3 π.χ. έχει δοκιμαστεί με το antutu 5 kai βγάζει λιγότερες μονάδες (και αναφέρω το lg διότι και αυτό έχει UHD Οθόνη στις 5.5" και SD 801 χρονισμένο στα 2.5 GHZ ) ,ενώ η ταμπλέτα έχει 800αρη και στα 2.3 GHZ και 8.4" γι'αυτό και δεν το περίμενα :happy: άντε με το καλό χτύπα το θα το ευχαριστηθείς ,εγώ το ήθελα σε μαύρο για να μην λερώνει,ούτε θήκη δεν του έχω ,φοβερή η δερμάτινη πλάτη δεν γλιστράει καθόλου! Έχω τσάντα μεταφοράς από ένα παλιό note (eec 1000h της Asus και βολεύομαι) . και γω γυμνο το εχω,δε με βολευουν οι θηκες..απλα ψαχνω καμια σκληρη θηκη μεταφορας.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 το εχω στα χερια μου, πρωτες εντυπωσεις αριστες, η μπαταρια με προβληματισε λιγο αλλα ειναι με την φορτιση που ειχε ηδη, ιδωμεν μετα απο καποιες φορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Την φωτεινότητα βάλε την στο αυτόματο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 το εχω στα χερια μου, πρωτες εντυπωσεις αριστες, η μπαταρια με προβληματισε λιγο αλλα ειναι με την φορτιση που ειχε ηδη, ιδωμεν μετα απο καποιες φορτισεις Αδερφέ, περίμενε λίγο καιρό να στρώσει! Μην βγάζεις αμέσως συμπεράσματα μιας και είναι νωρίς! Αλλά και από την άλλη έπρεπε να ξέρεις πως έχει μέτρια μπαταρία μιας και όποιο review και αν δεις στο web, Ελληνικό ή ξένο, λέει το ίδιο... ότι είναι ένα φανταστικό tablet που κάνει τα πάντα, έχει φοβερή οθόνη, αλλά μέτρια μπαταρία! Βέβαια με τα 200 ευρώ που έχει τώρα, μπορεί κάποιος να το παραβλέψει αυτό! :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τσάμπα πράμα λέμε ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts