alepapas Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Καλησπέρα, Όχι φίλε vdeverak δεν έχω ξανακάνει... Μετα είναι εύκολο με το Odin ή υπαρχει κάποιος επιπλέον οδηγός για Odin και πέρασμα νέας rom? Edited April 27, 2020 by alepapas Add new Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Αυτό που θες δεν είναι να κάνεις root, Αλλά να περάσεις twrp recovery μέσω Odin . Το recovery θα το περάσεις από τον υπολογιστή σου αφού βάλεις το tablet σε download mode. Το αρχείο που θα κατεβάσεις Πρέπει να είναι σε κατάληξη tar και φυσικά για το δικό σου μοντελο ταμπλετ. Μετά θα κατεβάσεις την Rom ( λογισμικό) που θες να περάσεις και αφού την βάλεις μέσα σε μια κάρτα sd θα την περάσεις με το recovery που πέρασες αφού βάλεις το τάμπλετ σε recovery mode. Την rom που θα περάσεις το αρχείο θα είναι σε μορφή zip Μπορεί να σου φαίνονται πολλά άλλα είναι εύκολα.. Βρες οδηγούς πρώτα να μαθεις πως βάζεις το τάμπλετ σε download mode , ΚΑΙ σε recovery mode. Μετά πως περνάμε αρχεία μέσω Odin Και μετά αφού περάσεις το recovery πως περνάς custom rom μέσω recovery. Η διαδικασία είναι ίδια για όλες της συσκευές. Τα αρχεία αλλάζουν μόνο, πρέπει να κατεβάσεις τα σωστά για το τάμπλετ σου. Odin κοινό για όλα τα android Recovery για το μοντέλο σου Custom rom για το μοντέλο σου Edited April 27, 2020 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Παιδιά καλημέρα Ήρθε στη κατοχή μου ένα Galaxy Tab Pro 10.1, σχεδόν αχρησιμοποίητο και αναρωτιέμαι: βλέπω στα reviews να μιλάνε για μια εφαρμογή watch on που μπορείς με αυτή να χειρίζεσαι συσκευές κλπ, δε τη βρίσκω όμως. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Παιδιά καλημέρα Ήρθε στη κατοχή μου ένα Galaxy Tab Pro 10.1, σχεδόν αχρησιμοποίητο και αναρωτιέμαι: βλέπω στα reviews να μιλάνε για μια εφαρμογή watch on που μπορείς με αυτή να χειρίζεσαι συσκευές κλπ, δε τη βρίσκω όμως. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Αν και καθυστερημένα, δες αν βρεις το WatchON PLUS σε apk. Νομίζω όμως πως είχε σταματήσει να λειτουργεί σωστά απ΄το 2016-17. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 (edited) Παιδιά, ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος: έβαλα lineage os 14.1 και ενώ μου βγάζει κάποιες ενημερώσεις, όταν ολοκληρωθεί η λήψη της εκάστοτε ενημερώσης δε μου την εγκαθιστά. Βγάζει σφάλμα Edited October 27, 2020 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Παιδιά, ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος: έβαλα lineage os 14.1 και ενώ μου βγάζει κάποιες ενημερώσεις, όταν ολοκληρωθεί η λήψη της εκάστοτε ενημερώσης δε μου την εγκαθιστά. Βγάζει σφάλμα Απαντάω στον εαυτό μου, το βρήκα τι έπρεπε να κάνω... Ξέρει όμως κανείς κάποια καλύτερη ROM από τη LineageOS...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλημέρα φίλε μου. Θέλω και εγώ να βάλω την lineage 14..1 γιατί η samsung μας έχει αφήσει στην 4.4.2 και δεν μπορώνα βάλω καμιά καινούρια έκδοση των εφαρμογώνπου χρησιμοποιώ. Ήταν εύκολη η διαδικασια; και σαν rom είναι καλη; Είσαι ευχαριστημένος από την λειτουργία του tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Καλημέρα φίλε μου. Θέλω και εγώ να βάλω την lineage 14..1 γιατί η samsung μας έχει αφήσει στην 4.4.2 και δεν μπορώνα βάλω καμιά καινούρια έκδοση των εφαρμογώνπου χρησιμοποιώ. Ήταν εύκολη η διαδικασια; και σαν rom είναι καλη; Είσαι ευχαριστημένος από την λειτουργία του tablet; Η διαδικασία φίλε μου είναι πάρα πολύ εύκολη. Και σκέψου ότι για μένα ήταν η πρώτη φορά που περνούσα customer rom σε συσκευή. Παρακολούθησα μερικά βίντεο στο YouTube και έπειτα άφησα ένα να παίζει και όπως τα έκανε ο τύπος στο βίντεο τα έκανα και γω βήμα βήμα. Όσο για τη λειτουργία είναι άψογη. Μόνα αρνητικά (τα οποία όμως εμένα δε με νοιάζουν) είναι ότι η κάμερα συνήθως δε λειτουργεί (μέσω άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούν τη κάμερα λειτουργεί) και η διεπαφή φαίνεται σα να λαγκαρει. Σα να δουλεύει με χαμηλά fps. Αλλά αυτά δεν επηρεάζουν τη λειτουργία. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 OK. Αφού λες ότι είναι εύκολο θα δω βίντεο από youtube και θα δοκιμάσω να το κάνω. Όσο για την κάμερα αν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή πχ open camera θα δουλεψει; Όχι ότι με άρει να τραβάω φωτογραφίες με το tablet. Και κάτι ακόμα. Με skype η viber η κάμερα δουλευει; Γιατί κάνω βίντεο κλήσεις συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 OK. Αφού λες ότι είναι εύκολο θα δω βίντεο από youtube και θα δοκιμάσω να το κάνω. Όσο για την κάμερα αν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή πχ open camera θα δουλεψει; Όχι ότι με άρει να τραβάω φωτογραφίες με το tablet. Και κάτι ακόμα. Με skype η viber η κάμερα δουλευει; Γιατί κάνω βίντεο κλήσεις συχνά. Εγώ χρησιμοποίησα αυτό το βίντεο Όσο για τη κάμερα, το Duo που είχα εγκαταστήσει δούλευε κανονικά. Και μπρος και πίσω κάμερα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Ok. Σε ευχαριστώ πολύ . Θα δω το βίντεο και θα το κάνω και εγώ. Όταν το κάνω θα γράψω εντυπώσεις από την λειτουργία του tablet με το νέο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts